• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gjorde denna videon igår efter att jag har varit i USA i 200 dagar. Det är en video med olika bilder och videos från mitt år. Kolla gärna och säg vad ni tycker! :D

https://www.youtube.com/watch?v=h47qyWlvmAg

Likes

Comments

I helgen var vi ute i våran cabin! De var väldigt mysigt att få komma ut och bara vara. Vi åkte snöskoter och pulka! Det var lite halv läskigt att åka snöskoter eftersom att jag fastnade i djupsnö och eftersom jag var den sista personen i ledet så märkte inte dom andra det, så jag satt fast där i ca 30 min innan min värdpappa kom tillbaka och hämtade mig.

Likes

Comments

Okej jag är kass! Finns inte mycket teratt säga, Jag kommer inte lova hur mycket jag kommer till att uppdatera, kan inte lova någonting alls. Tänkte iallafall uppdatera lite. Den 13 januari så fyllde jag 18! Största födelsedagen i mitt liv typ, de är dagen jag sätt fram emot sedan jag var 12 år gammal.

I usa är det bara en vanlig dag. och de var väl inte som jag hade hopptass på. Men de blev bra ändå. Min värdsyster hade gett mig en tatuering i present vilket jag blev jätte glad över! Senare på kvällen gick vi ut och åt och sedan åkte vi hem igen där jag öppnade paket.

Likes

Comments

Okej... Frågan är vart ska jag börja??

Jag har varit urkass på att updater min blogg asså verkligen urkass, nej asså dessa ord räcker inte ens. Men iallafall jag ska väl ta och försöka uppdatera mer än en gång varannan månad. Japp för nu har jag bott i isa i lite mer än 2 månader. utan att ha uppdaterat en endaste gång. Well vad ska man säga har väl varit upptagen eller något ''bästa ursäkten'' Nej men från och med idag ska jag försöka att uppdatera minst en gång i veckan. Kan illa fall försöka. Men nu i början kommer de mest komma lite bilder och sån som redan har hänt liksom. Jag ursäktar också min svenska. Den har försämrats så sjukt mycket under tiden jag har varit här. Orden kommer inte alls lika snabbt till mitt huvud längre... men men Jag låter er kolla på lite bilder under dessa två månader istället nu en för att läsa massa ord bajs från min sida.

​Japp Detta var bara några få bilder eftersom att jag kommer göra fler separata inlägg där jag berättar mer specifikt om olika delar. Ps är hel blond nu för min värdmamma försade mitt hår blont

Likes

Comments

Jag hade hoppats att vid detta lagret att jag skulle vara taggad på att åka. Men så är inte fallet. Jag känner bara att ju närmre vi kommer desto mer vill jag bara stanna hemma. Jag vet inte varför det är så men jag antar att de är som jag sagt innan typ, att de är för att jag inte vill gå om ett år eller lämna mina vänner. Det är också vid denna åldern allt de roliga händer känns det som. Eller a för mig känns det så i alla fall. Jag får se lite längre fram vad som händer och så. Hoppas att det vänder snart. För just nu känns det som om jag skulle fått chansen att hoppa av hade jag gjort det. Men självklart hade de aldrig gått och jag hade förmodligen aldrig gjort det. Jag vet att de kommer bli det bästa året hittills i mitt liv. Men de är bara svårt att inse de nu. Lite dåligt förklarat men men hoppas ni förstår vad jag menar.

Likes

Comments

Okej så förra veckan så var jag i Stocholm. Lite sent inlägg men men.

Jag var iallafall där på både avresemöte och för att fixa visumet till USA. Det var verkligen en behövlig helg att bara få komne ifrån allt och bara vara med familjen. Mina två klasskompisar Moa och Wilma som också ska åka till USA var också där. Vi träffades både en liten stund på avresa mötet, sedan så åt våra familjer tillsamens på kvällen. Sedan så träffades vi också inne på ambassaden.

Iallafall åter till avresemötet. De var väldigt bra möte och man fick reda på en de information som var väldigt viktigt att veta. Den del av mötet jag gillade mest var när dem gick igenom alla regler, vad som gäller där borta och så. De var väldigt bra att få höra. Även fast allt står på Rules and Regulations så kanske man inte riktigt får in allt som står där, så enligt mig är de bra att få höra det också. Jag fick en större inblick i att detta är på allvar.

Sedan så var jag också på ambassaden, och de gick bra. Det var lite läskigt när man skulle bli kontrollerad för att få komma in i ambassaden, men det gick bara bra. Jag fick mitt visum så ja de kunde väl inte blivit bättre antar jag haha.

De här med att jag skulle vara mer taggad på att åka nu efter Stocholm vet jag inte riktigt vad jag känner. Jag är jätte splitrad och har verkligen ingen aning om vad jag vill. Jag vet bara att jag har så mycket här i Sverige som jag inte vill lämna. Sedan så vet jag att de bästa jag kan göra för min egen skull är att åka. Det har hänt så himla mycket de senaste året, å jag vet att jag bara kommer göra mig själv en tjänsts att åka ifrån Sverige. Självklart kommer jag ju att åka men frågan är bara den om jag vill göra det eller inte.

Jag anmälde mig till mitt utbytesår för lite mer än ett år sedan nu, och väldigt mycket har förnedrats sedan dess och jag har fått nya vänner och folk som jag inte vill lämna. Detta låter kanske ganska löjligt men de är så jag resonerar just nu. Jag ska försöka läsa lite bloggar och titta på några youtube klipp som kanske kommer göra mig mer taggad. Vi kan ju alltid hoppas! :)

Likes

Comments

Imorgon bär det av till Stocholm för avresemöte och ambassaden.

Jäklar tiden går fort, jag kommer ihåg förra året när jag såg alla utbytesstudenter åka mot avresemötet. De var ett helt år sedan. Det känns som om det var igår, vart tog tiden vägen? Jag känner mest stress just nu och jag är väldigt nervös. Speciellt när jag hör alla mina kompisar säga att dem aldrig kommer klara att jag sticker.

Ett helt år! Det är sjukt. Ett helt år i ett land på andra sidan jordklotet. Usch nej nu ska jag inte stressa upp mig själv haha.

Det kommer iallafall bli sjukt kul i Stocholm speciellt när både mina kompisar Wilma och Moa också ska till på avresemötet.

Likes

Comments

För 3 veckor sen skypade jag med min värdfamilj, vi snackade om mina förväntningar på året och om lite olika frågor som jag hade. En väldigt chockande sak tog min familj upp, och de var att dem funderade på att ha en till student. Jag blev ganska så chockad men ändå glad liksom för jag har tänkt på att de hade vart kul att ha en till student där.

Det är en tjej som är från Tyskland. Hon verkar väldigt trevlig och jag tror vi kommer gå bra överens. Jag pratade lite med henne om vad hon tycket om Wyoming. Hon tyckte precis som jag, att de va en liten stad men att den verkade mysig.

Likes

Comments

Vet inte hur jag sak beskriva känslan just nu..... Vet inte om jag är taggad eller inte på att åka till usa längre. Självklart kommer jag att göra det för a det finns liksom inget inte liksom, eftersom att mamma och pappa redan betalt väldigt mycket pengar.

Vet inte riktigt varför jag inte är taggad, det är nog mest för att jag vill inte lämna mina kompisar & a jag vill inte heller lämna killen jag har fått känslor för. Sedan också känns det som om jag kommer missa jätte mycket hemma i Sverige. Jag har börjat att fundera på att jag också kommer fira min 18 års dag där. Innan har jag tänkt att det spelar ingen roll, Men nu mera är jag väldigt kluven i den frågan, för de som jag har hört av mina kompisar som är 18 å mer säger att de är den viktigaste dagen i ens liv typ. Å a jag vet inte. Kommer ofta in i sådana här svakor där jag undrar vad det är jag gett mig in på.

Om en vecka kommer jag säkert va as taggad på att åka eftersom att då har jag vart i Stocholm på avresemötet och amerikanska ambassaden.

Likes

Comments