Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hej igen!

Kan inte lova att jag kommer att uppdatera varje dag nu på ett tag eftersom att jag går igenom en liten jobbig period i mitt liv just nu. Förmodligen går det över snart eftersom jag har redan börjat att må bättre. Kan skriva mer om det i ett annat inlägg om vad som händer. Ha det bra tills next

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var de inte så att jag skulle ha pluggat hela helgen? Jo men tänka sig att de blev ingenting med det... Istället så har jag träffat min kusin som jag inte gjort på ett bra tag. Vi hade det jätte mysigt tillsammans. Vi var ute och åt, sedan bestämde vi oss för att köra runt i staden och åka runt och låta slumpen ta oss till olika ställen.

​Kvalitén var inte riktigt med mig på denna bilden

Likes

Comments

Den efterlängtade fredagen är här!!

Äntligen är det slut på veckan och jag tar helg som er alla andra! Dock tror jag inte min fredag kommer bli så intressant pågrund utav att jag har 4 prov nästa vecka som jag måste plugga på hela kvällen... Men inga sura miner för det för om endast 3 veckor så går jag på jullov, och nu är det dags för massa mysfaktor!! 

Likes

Comments

Varför är min mitten bild i min nya header just ''don't over think it''?

Jo, eftersom att jag dagligen påminner mig själv om att sluta övertänka saker och ting. De kan vara om vad folk tycker och tänker om mig eller om jag t.ex har gjort något ''skevt'' osv. Jag brukar tänka in på djupet av grejer jag gör och säger innan jag agerar för att det inte ska bli fel. Men vad är rätt och fel egentligen?

Det är lite varför just detta är mitt favorit motto för att kunna släppa taget lite, och bara gå vidare.

Likes

Comments

​hej! 

Jag hade tänkt att ta upp bloggen igen i syfte med att kunna titta tillbaka lite på mina vardagar. Som sagt kan jag inte lova att jag kommer att vara aktiv men jag ger det ett försök :)

Likes

Comments

Gjorde denna videon igår efter att jag har varit i USA i 200 dagar. Det är en video med olika bilder och videos från mitt år. Kolla gärna och säg vad ni tycker! :D

https://www.youtube.com/watch?v=h47qyWlvmAg

Likes

Comments

I helgen var vi ute i våran cabin! De var väldigt mysigt att få komma ut och bara vara. Vi åkte snöskoter och pulka! Det var lite halv läskigt att åka snöskoter eftersom att jag fastnade i djupsnö och eftersom jag var den sista personen i ledet så märkte inte dom andra det, så jag satt fast där i ca 30 min innan min värdpappa kom tillbaka och hämtade mig.

Likes

Comments

Okej jag är kass! Finns inte mycket teratt säga, Jag kommer inte lova hur mycket jag kommer till att uppdatera, kan inte lova någonting alls. Tänkte iallafall uppdatera lite. Den 13 januari så fyllde jag 18! Största födelsedagen i mitt liv typ, de är dagen jag sätt fram emot sedan jag var 12 år gammal.

I usa är det bara en vanlig dag. och de var väl inte som jag hade hopptass på. Men de blev bra ändå. Min värdsyster hade gett mig en tatuering i present vilket jag blev jätte glad över! Senare på kvällen gick vi ut och åt och sedan åkte vi hem igen där jag öppnade paket.

Likes

Comments