Attyrory sean 2009 | OKÄND x OKÄND
Casa-Lee 2002 | CARDENTO x COLOMBINE

Hej alla finisar! Är det bra med er? Med mig är det toppen! Det är söndag vilket jag älskar, vädret är ju tyvärr kast med jaja sånt får man ta inland. Eller för min del gör det inget för jag har saker som behöver bli gjorda här hemma. Jag behöver städa mitt rum, jobba lite med Mary Kay och gymma. Ni som har följt min blogg sen tidigare vet att jag var en riktig tränings narkoman hehe. Men jag fick borelia och blev väldigt sjuk. Så jag fick inte träna, rida eller göra något ansträngande på 6 veckor!! Förstår ni för en person som tränar minst 1,5 timmar om dagen plus rider, sen helt olösligt FÅR man inte göra någonting. Så ni kanske förstår att jag höll på att klättra på väggarna hemma hehe. Men nu under sommaren har jag tyvärr legat på latsidan med träningen så planen är att jag ska komma igång igen för jag älskar det! Så idag tänkte jag köra ett helkropps pass bara för att försöka komma in i matchen igen. Cassi ska även ridas idag men det blir nog senare ikväll. Ni får ha det så underbart så hörs vi! ✨

Fina Cassi 🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Är det bra med er? Med mig är det lite sådär. Precis som rubriken lyder så är jag på väg till begravning. Dock är inte inte så jätte jobbigt just denna gång eftersom hon som har dött har 96 år.

Kramar Louise ✨

Likes

Comments

1. Vilken är din favorit häst ras? Oj svår, men jag älskar hästar med fullblod i sig.

2. Vad heter din favorit häst? Jag kan inte bara välja en för jag lakar dom båda två men Casa-Lee och Attyrory Sean.

3. Beskriv din favorit häst?

Casa-Lee: Har jag bara ridit nu under sommaren så vi känner inte varandra så jätte bra men jag har hunnit uppfattat väldigt mycket under denna tid. Hon är en väldigt känslig dam som vill ha det lite på sitt egna sätt. Hon rids med otroligt mycket ben och hand vilket gör att mjölksyran dödar dig efter bara 5 minuter haha. Hon är riktigt trevlig i både ridning och hantering. Dock en fjant i skogen.

Attyrory Sean: Han ägs av Köpings Ridklubb. Rory och jag har tränat och tävlat ihop i ganska exakt 1år. Vi känner varandra väldigt bra och kommer överens väldigt bra! Rory är ett riktigt energiknippe men gör inget jobbigt om du som ryttare inte är bestämd. Samma i hoppningen, är du rädd går han inte äns över 50 cm men är du tuff och bestämd så hoppar han på LA nivå.

Här ser ni Rory och Cassi. Haha ja chassi har gått på bete i 2 månader så hon har lite mage 😂

4. Beskriv din värsta avramling. Hm jag vet faktiskt inte, har aldrig vart med om någon extrem avramlig, bara lite små där jag fått lite hjärnskakning.

5. Hoppning eller dressyr? Tycker om båda lika mycket!

6. Beskriv din första tävling. Jag var så nervös så jag inte kunds andas haha. Det beskriver nog min första tävling rätt bra.

7. Hur ofta rider du? 3-7 gånger i veckan, väldigt olika.

8. Benlindor eller benskydd? Kan inte linda ben haha så benskydd.

9. Favorit färg på häst? Gråskimmer helt klart!

10. Vill du jobba med hästar? Absolut! Har redan en plan, ska gå ut skolan söka hippologen i Flyinge, gå ut där. Åka ner till Tyskland, bli tyskberedare och sendan komma hem till Sverige igen.

Likes

Comments

Hej alla finisar! Är det bra med er? Med mig är det toppen! Jag sitter just nu i min säng och bara myser. Vaknade för ca 50 minuter sen så jag har bara hunnit käkat frukost. Idag har jag inte något inplanerat vilket är super skönt.

från det ena till det andra så har jag börjat ridit två stycken fantastiska hästar. Och det är just dom ni kommer att få läsa om här. Ni kommer få följa med på träningar, tävlingar, skogsturer och allt annat som har med hästar att göra. Om vi tar en kort beskrivning om dom två damerna.


Namn: Eliza Hansbjerg

Far: Weltjunge Mor: Zascha Hansbjerg

Född: 2008

Elsa som hon kallas är ett sto på 9 år som har gått som avel i hela sitt liv tills för cirka 2 år tillbaka då Moa (hennes ägare) köpte henne. Elsa är en speciell dam och kan inte hanteras av vem som helst. Allt måste ske lite på hennes vis annars så går det inte. Hon är riden i ca 2 år och är hoppad sen förra sommaren. Hon är en väldigt känslig dom som behöver en lugn, stabil och trygg ryttare eftersom hon är sjukt stressad i sig själv.

Namn: Casa-Lee

Far: Cardento Mor: Colombine

Född: 2002

Cassi som hon kallas är ett sto på 15 år som har ett hjärta av guld. Har aldrig träffat på en häst som älskar att mysa så mycket som hon gör. Cassi är väldigt stabil i ridningen men en häst du verkligen måste rida! Hon är så snäll så att till och med min pojkvän har skrittat på henne haha.

Likes

Comments

Söndag är min absolut favorit dag på hela veckan! Haha folk brukar bli väldigt förvånade när jag säger det men så är det faktiskt, klart jag tycker om fredag och lördag också men söndag är ju en riktig mys dag! Klockan är just nu 14.47 och jag känner att jag har hunnit gjort rätt mycket saker redan. Jag brukat vara en väldigt seg människa men idag så verka jag inte vara det hehe. Jag somnade tidigt igår och vakande vid 10 tiden idag vilket var så skönt. Skulle gissa på att jag sovit 11 timmar inatt. Så jag är väl utvilad! Jag började min morgon med att äta en skål havregrynsgröt med lite banan och cocoschips, så got! Låg i sängen och kollade på ett avsinat av Outsiders med Jocke och sedan iväg till gymmet. Blev ett helkropps pass i dag, med fokus på att höja pulsen. Så jag är helt slut i kroppen.. Hoppade dieket in i duschen när jag kom hem, vilket som alltid är så skönt efter ett pass på gymmet. Har även hunnit städat rummet och byt i sängen , så jag är nöjd med min söndag! Så förmodligen kommer det blir film resten av dagen, sånt får man ibland 😉

Har ni haft en bra helg? Min har vart jätte bra, i fredags så hänge jag med lite kompisar och bara tog det lugnt, i lördags var jag på tävling hela dagen. Så mer än så har ute jag gjort denna helg. Så skönt med slappar helger!

Take care

Likes

Comments

Nya inlägg