Header

Hej mina hjärtan. Hur är det? Med mig är det bra, tack!

Denna måndag har precis som alla andra dagar bara swishat förbi, hinner knappt med, redan den 16 oktober liksom. HALLÅ!

Min måndag har varit toppen! Vakande vid 8 tiden, käkade fuskost, sminkade mig osv. Farmor hämtade imic vid 9 tiden för att skjutsa mig till skolan. Som vanligt på måndagar så har jag bara 2 lektioner så börjar 10 och slutar 11.30. Vilket är både skönt men samtidigt drygt att åka hela vägen för bara 2 lektioner.

Åkte och gymmade efter skolan. Blev ett riktigt bra ben pass. Ett bra pass på gymmet gör att humöret blir topp! Åkte sedan hem för att plocka svamp med mammsen. Super mysigt, var ute i ca 1,5h och hittade 4,5 kg. Vilket jag tycker är sjukt mycket haha.

Har nu ont i huvudet och ska vila lite till Orange Is The New Black. Är helt beroende!

Ha en underbar kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej mina hjärtan, är det bra? Med mig är det sådär. Känner att jag börjar bli lite så förkyld. Vilket jag verkligen inte har tid med nu.. Och vad kan inte bli sämre en ett dåligt pass på gymmet.. Skulle träna rygg och mage idag men kände bara att motivationen inte riktigt var där vilket gör att jag inte presterar lika bra heller. Men det är bara nya tag i morgon.

Mamma och pappa kom och hämtade mig efter gymmet och då skulle vi till Cassi. Skulle rida henne första gången på ca 1v för att hon var väldigt konstig sist jag red. Vilket förmodligen beror på att hon är dräktig men kan även ha vart kolikkänningar. Hon va busig och pigg igår när jag logerade henne så var taggat på att få rida henne idag. Men hon höll inte riktigt med om den saken. Så fort hon fick syn på mig så sprang hon iväg. Och är hon på det humöret är det omöjligt att få tag på henne. Hon triggade igång alla andra så efter 1 timmes fånförsök så sprang alla hästar runt mig och busade. Så jag tog min grimma och gick in igen haha. Fan.

Nu ska jag städa mitt rum och duscha. För senare ikväll ska vi hem till min bror.

Ha de bäst!

Likes

Comments

Detta är min absoluta favorit frukost. Den är så simpel så att det blir löjligt. Den är nyttig så för mig som vill gå ner i vikt, perfekt. Och sist men inte minst jag står mig på den länge.

Det ända du behöver är hårdbröd (som är nyckelhålsmärkta), valfria grönsaker, skinka (som är nyckelhålsmärkta). Plus att jag dricker alltid en kopp te eller ett stort glas vatten på morgonen.

Rekommenderar verkligen!!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan, är det bra med er? Med mig är det toppen, tack!

Min fredag har gått så fort, kändes som jag nyss vakande.

Klockan ringde 06.00 imorse, seeegt. Vid 7 hoppade jag in i bilen och jag och pappa började rulla mot Götlunda. Min pappa blev påkörd för många år sedan så han rygg och nacke är hela paj så han måste gå och knäcka till den regelbundet och det gör vi i Götlunda. Även jag går dit och fixar min rygg, nacke, höfter, ben, axlar osv. Jag har ju ramlat av hästen ett antal gånger så min kropp är heller inte så jätte bra. Efter vi vart där åkte vi till ett cafe och käkade frukost. Efter det var det sedan dags för skolan.

Slutade 13.45 och tog då bussen till Kungsör där mamma skulle hämta upp mig. Vi åkte hem, käkade lite sen dieket till stallet. Skulle först fixa hos Cassi sen till ridskolan och vara med på en clinic. Det var verkligen sååå kul och så lärorikt. Skulle typ kortfattat visa upp min sista för publik, hur man sitter rätt på hästen osv.

Kom hem vi 20 tiden och då var det tacos på schemat, tacos är ett måste på fredagar!

Har eran fredag vart bra?

Likes

Comments

Hej mina hjärtan. är det bra? Med mig är det toppen, tack!

Min onsdag har gått så otroligt fort. Känns som jag bara ha hunnit vart i skolan i 1h fast jag vart där hela dagen. Etterskolan idag så åkte jag till gymmet. Äntligen har jag tagit tag i det igen! Har ju mina perioder vilket jag tror alla har. Men nu är jag motivrad och jag känner att jag har tid. Körde ben och rumpa idag, vilket inte är min favorit. Haha många tycker att jag är konstig men jag älskar att köra rygg och mage. Lätt det roligaste som finns!

Hur har eran onsdag vart?


Likes

Comments

Hej, vad kul att just du kickar in här! Jag heter Louise men dom flesta kallar mig Lollo. Jag är 16 år och bor i en liten stan som heter Kungsör, där jag bor med min mamma & pappa. Jag går andra året på trasport på Ullvigymnasiet, där jag stortrivs.

Här på min blogg kommer ni få följa med i min vardag, men mesta häng med mig till hästarna & gymmet eftersom det är en stor del av mitt liv. Ni kommer även få läsa mycket om min kost och hälsa då jag hela tiden kämpar med min vikt.

Vill ni kontata mig :

louise.wieweg@hotmail.com

Vill ni se mer av mig?

Instagram: louiseweiweg

snapchat: louisewieweg


Likes

Comments

Nya inlägg

4,5 kg kantareller

I N S P E R A T I O N

Allt imot mig

Snabb & nyttig frukost

21.48

ÄNTLIGEN

om mig

Hemmagjord hårinpackning

Följ mina sociala medier

Oktober wanties

Börjar med MSM