Header

Jag är så imponerad över vad denna man har åstadkommit! Jag är så imponerad över att han vann jerrinpriset, jag är sååå imponerad över att han tog OS-silver på en relativt liten och ny häst. Igår klev vi fram ridsport Sverige, häst Sverige! Jag säger bara det, hatten av för Peder idag! Ridporten vann igår över fotbollen, hur stort är inte det! Vi vann över Zlatan. Som Peder sa,

vi inom ridsporten är vana att få kämpa för det vi vill ha!

Jag tycker ni alla borde kolla in hans tal om ni inte redan har sätt det, jag ryser i hela kroppen!

Här hittar ni klippet


Grattis ännu en gång, du förtjänar detta!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan, hur är det med er? Med mig är det bra. Denna dag har vart låång. Slutade inte i skolan förren 15.30 och jag tycker det är så jobbigt att gå så länge, men som tur gör jag det bara 2 gånger i veckan. Just nu ligger jag hos min kompis Amanda och bara snackar skit. Så mysigt att bara prata och inte göra något!

Det blev lite tomt på bloggen igår men jag vakande inte förrän 11 tiden. Låg och chillade i sängen sedan var det bara dra på sig ridkläderna. Var i stallet i kanske 2h och bara myste och red. Jag red ju Korven igen efter ca 2 månader ifrån honom och det var en helt annan häst kan jag lova er. En stor häst som helt olösligt fått muskler, eh ja det blir ett resultat av att han har blivit tjafsig. Haha jag tycker ju att det är lite kul med lite personlighet så för min del gör det absolut inget. Men det är inte heller okej att han ska sparka och hålla på så fort du ställer krav på honom. Men det var väldigt intressant att rida honom igår och tydligen rider jag honom med muskler jag inte rider någon annan häst med för jag har träningsvärk.

Hoppas eran dag har vart grym.

❤ Lollo

Fina korven 💞​

Likes

Comments

Postad i: #TBT

Åh vilken mysig bild jag hittade på mig och Korven från i somras 😍 Denna kväll va så sjukt underbar. Förts fotade jag min kompis och hennes häst sen fotade hon mig och Korven, så sjukt mysigt! Saknar sommaren!!

Åh det här är från Rhodos, jag står på balkonen och leker lite dramatisk mesans jag väntar på min bror haha 😅

Alla ser nog att detta är från Grönan, tyvärr ingen rolig story bakom denna bild förutom att jag försökte ta en lite tumblr bild 💃🏻

Åh det här var också en supermysig dag! Var ute i skogen och blockade blåbär med Jocke. På eftermiddagen käkade vi amerikanska pannkakor mesblåbär och sirap, hur gott??

Kände bara att denna fina kille skulle få vara med på ett hörn. Fina Olle som jag red i somras 💗

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Hej mina hjärtan! Är det bra med er? Med mig är det helt okej. Lite nere men sådan dag idag, tyvärr. Men jag hoppas dagen imorgon blir bättre. Dagar när ångesten tar över är inte roliga överhuvudtaget. Jag blir så nere och får sådana dåliga tankar. Ångesten skulle kunna göra att mitt förhållande förstördes, att vännrelationer förstörs osv, jag kan göra så många dåliga beslut under min ångest period eftersom tankarna blir så mörka i mitt huvud. Vi alla kan ju ha ångest på olika sätt, man kan ha tre olika slags "ångest" vad jag vet iallafall. Man kan ha generaliserad ångest, panikångest & separationsångest. Om man nu kan bestämma vilken slags ångest jag lever med så är det nog generaliserad - och panikångest.

Lite kort om dom olika

Generaliserad ångest - Är nog den vanligaste ångesten. (Vad jag tror) är när man är orolig över det mesta i livet. Man har svårt att kontrollera sin oro och tycker kanske att man behöver vara orolig för att alltid vara beredd på hemska saker som kan hända.

Panikångest - är när ångesten sätter sig i kroppen i form av panikattacker. Man får attackerna utan förvarning och de gör att man får hjärtklappning och blir yr, illamående och andfådd. Det är vanligt att man blir rädd och tror att man är sjuk, att man ska dö eller att man ska förlora kontrollen och bli galen. Det är också vanligt att man får panikattacker på särskilda platser som man sedan helst vill undvika, till exempel på bio, i tunnelbanan eller i stora folksamlingar.

Separations ångest - är när man inte vill vara ensam och blir orolig när man måste skiljas från till exempel sina föräldrar eller sin pojk- eller flickvän. Det är vanligt att ångesten kommer när man ska sova borta eller gå till skolan.

För mig är det jätte jobbit att leva med detta. Det förstår så sjukt mycket i min vardag. Det gör att jag låser mig inte, att jag tappar lusten till att göra något, jag tappar verkligen livsglädjen. Tyvärr gör detta till och med att jag förlorar vänner. Eller förlorar jag dom så är det väl inte vänner, men det gör att man känner tom helt och så blir allt bara värre. Samma sak jag tror inte att folk menar något illa när dom säger till mig att jag är tråkig för att jag inte vill vara ute varje kväll. Men jag tar verkligen illa upp. Bara den korta lilla mening gör att jag får sådan ångest och bara vill lägga mig under täcket.

Jag tror att folka som inte lever med ångest förstår nog inte hur det är att leva med det. Det är inte bara dra på fake smilat och bara prata på. Det funkar inte så.. Men jag önskar verkligen att det gjorde de.

Lever ni med ångest? Eller vet ni någon som gör? Berätta jätte gärna hur ni hanterar det och vad ni tänker kring ordet ångest.

♥︎ Lollo

Likes

Comments

Postad i: Tips

Åh hur fina är inte dessa?! Jag är in love med alla. Och kan vi bara ta en tyst minut för Violet Voss ögonskuggspalett! Jag har typ suttit och dreglat åt den i fler minuter nu 😍 Jag har några budget med och några lyx med bara för att det ska kunna passa alla 🙌🏼 Tryck på produkten på bilden för att komma till produkten! 

Innehåller adlinks 

♥︎ Lollo

Likes

Comments

Postad i: Tags/frågor

Vem är äldst? Jocke är 97a så han är 3 år äldre än mig.

Gick ni i samma skola? Nej eftersom han är 3 år äldre så har vi inte gjort det. Och jag gick på grundskola i Kungsör och han i Köping.

Vem tog första steget? Oj jag vet inte. Det var han som tog instativet till våran första puss men det var nog jag som började skriva.

Vem är mest känslig? Det är jag alla dagar i veckan, så fort han höjer rösten så börjar jag gråta haha.

Vem har sämst humör? Tror nog att det kan vara jag också 😂

Vem snackar mest? Det är jag haha

Vem är mest social? Han är lite blyg men mot folk han känner så är han lika social som mig. Men jag vinner nog den titeln också.

Vem har sjukast humor? Båda två tror jag 😂

Vem är mest envis? Den var svår. Tror att det är han faktiskt.

Vem somnar först? Jocke sommar typ på 2 sek så det är han.

Vem vaknar först? Eftersom han jämt sommar första så vaknar han även först 💤

Vem gråter mest? JAG, jag gråter inte varje dag men nästan haha.


Vem sa ”jag älskar dig” först? Han skrev det först men vem som sa det har jag faktiskt ingen aning om 💑

Vem är mest rörig? Jag!

Vem är den bästa chauffören? Jag har inte bilkörkort så det måste vara han

Vem lagar godast mat? oftast äter vi tacos när vi lagar mat och då brukar det vara att han skär grönsaker och jag fixar köttfärsk. Och han är grym på att skära grönsaker 👌🏼

Vem är mest romantisk? Ingen tror jag hehe. Men mest jag om jag måste välja.

Vem skulle klara sig längst tid på en öde ö? Jocke, jag skulle bara få panik och sitta och gråta haha

Vem skulle vara först framme och hjälpa en gammal dam i nöd? Båda två!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan, är de bra med er? Med mig börjar det bli bättre. Tyvärr inge skola idag heller. Men det är bättre att va hemma en dag för mycket så man verkligen hinner bli frisk. Och jag är egentligen långt ifrån frisk. Jag hostar och nyser hela tiden. Har snutit mig så mycket så jag ser ut som Rudolf med röda mulen nu.

Men kära vänner, det är Fredag. Vem gillar inte Fredagar liksom? Jag har inga planer idag förutom att jag ska till Farmor och visa upp alla Mary Kay saker som jag har. Hon ville känna och klämma lite på de som jag har hemma. Så jag ska bara få i mig lite mat sen ska jag och mamma bege och mot Kungsör och hälsa på Farmor.

Jag har sovit sååå dåligt inatt. Jag somnade till i soffan vid 00 tiden inatt, vaknade till och gick och borstade tänderna. När jag sen lägger mig i sängen så är jag sjukt pigg och kan inte somna förrän klockan blir 03.30. Vaknar sedan vid 7.00 av att jag drömt en mardröm. Och efter det var det kört att somna om. Så ja jag har fått 3,5 timmars sömn inatt. Hittills går det bra men när klockan blir 18 då tror jag att jag kommer ha problem att hålla mig vaken 😬

Nu måste jag ner och käka. Hoppas eran Fredag blir grym så hörs vi mer sen 💃🏻

♥︎ Lollo

Åh på Söndag ska jag äntligen få rida denna pärla ✨

Likes

Comments

Postad i: Tips

Inlägget innehåller adlinks

Jag håller ju på att uppdatera mitt rum så nu sitter jag och letar lite inspiration min sminkhörna. Gud det finns ju så sjukt mycket så man vet inte vart man ska börja, och så mycket sjukt fina saker! Tryck på produkten för att komma till produkten ✨

♥︎ Lollo

Likes

Comments

Instagram@louisewieweg