"Du måste sluta lova saker hela tiden" hör jag den inre rösten som på repeat och ja, jag kanske måste det. Bli lite mer kravlös och inte bli besviken när något inte går som det ska. Det är många frågetecken som behöver redas ut i mitt liv nu och ett lite extra som ständigt ligger och gnager. Ändå välkomnar jag 2017 med öppna armar och ser vad detta året har att ge.

Flatön fick äran att avsluta mitt och en gäng fnittriga tonåringars 2016 och starta 2017 med en riktig spark i rumpan. Med regnet smattrandes mot våra ansikten springer vi ut på gräsmattan för att på någon mycket osynkroniserad poppande av våra (champagne)flaskor. I bakgrunden spelas "Fem fine frøkner" efter att Lisa med händerna på mina axlar kollar mig i ögonen och skriker "Nästa låt är till dig, du kommer älska det" inte visste vi då att klockan var 23.58 och om två minuter är det kanske meningen att det ska vara någon lite mer passande låt men jaja, så kan det gå.


Om det inte vore för det lilla fyrverkeri hade vi nog inte vetat ifall det var 2016 eller 2017, fast det kanske inte spelar så stor roll...

Dagen efter möttes vi däremot utav detta helt magiska väder, jag menar kolla på detta, wow!

"Inte ett moln, så långt ögat kan nå"

När vattnet var så stilla var det svårt att inte ta ett premiärdopp.

D-vitamin-fyllda traskade vi hemåt, på fel sida vägen, iklädda endast svarta kläder men när bakfyllan slår emot är det okej. Speciellt när vi befann oss på en plats där det endast kom bilar när färjan gick en gång i halvtimmen.

Femton kramar senare satte vi oss i bilen för att bege oss av hemåt, vi underhöll oss bland annat av högläsning, så underskattat ändå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den 15onde Augusti tog jag och några pinglor vårt pick å' pack och begav oss mot sydligare bredgrader.

Ovana vid värmen landar vi och gör ett tappert försök i att hitta till vår Airbnb

Till slut hittar vi fram och W O W!

Hur kan man vara så snygg när en står och lutar mot en moped och när en står och fifflar med sin mobil?

Då det var röd dag var exakt alla affärer stängda men som alltid finns det undantag.

Det såg så lustigt ut när vi trängdes sju tjejer i en mycket liten mataffär för att handla det nödvändigaste, det var värt att ta en bild.

Matchy matchy

När vi kommit tillbaka blev det dags för mat, öl och dans!

"Denna lägenheten hade kunnat säljas som en lägenhet med havsutsikt!" Ja, vi syftar på den lilla blåa pricken snett vänster om Rannhvis huvud.

Ölandet fortsatte ute på gatorna tillsammans med alla våra grannar då vi lyckades timea in en gatufestival vid namn Festa Major de Gràcia, men den berättar jag mer om vid ett annat tillfälle!

Likes

Comments

Bild från Linnea och vår tid i Barcelona


“Agnes varför är jag så feg???” vi fortsätter att promenera över den knastriga planen. Sekunden senare viker sig klacken under mig och jag faller. Till tonerna av ett klingande skratt reser jag på mig och börjar borsta av gruset från mina knän. “Varför kunde jag inte bara fråga om hans nummer när vi ändå stod och pratade så länge? Märkte du hur han fixerade blicken i mig och blinkade så lite som fjorton gånger på dom tio minutrarna vi stod och pratade?”. Jag fortsätter att prata tills jag inser att jag inte får ett svar, jag vänder mig om och ser Agnes hukandes plockar upp alla mina papper jag tappade när jag föll.


“Såg du hans fräknar? Och hans alldeles klarblåa ögon” fortsätter jag. Plötsligt märker jag hur Agnes drar i mig. Hon är på väg tillbaka. Åå, nej.


Med en lättnad över bröstet märker jag att han redan är försvunnen, tills vi ser glimten av en grön väst på väg runt hörnet i korsningen lite längre fram. Agnes springer. Jag har aldrig sett en människa med så korta ben springa så snabbt och jag springer efter. Med andan i halsen och röda kinder kommer vi fram, Agnes slänger handen på hans axel och han vänder sig om. Det syns att han blir glad.


“Så du ångra dig?” frågar han. Med sina glittrande ögon räcker han fram medlemsblanketten med en rad olika tomma luckor. Med en skräckfylld blick kollar jag på Agnes men hon ser helt lugn ut. “Ja, ja eller jag är redan medlem men jag pratade med mamma och hon ville bli medlem…”, Agnes brister i skratt. Killen kollar oförstående på oss samtidigt som jag kollar efter närmsta ställe att göra mig av med min kaskad som är på väg upp. Till slut blir Agnes trött på mig och berättar hur situationen ligger till. 20 sekunder senare traskar vi vidare med ett nummer rikare och förhoppningsvis en dejt inom snar framtid.

Likes

Comments

Det vankas återigen skola och istället för att sucka över det blickar vi tillbaka en vecka när min fantastiska ledarskapskompis från Uppsala var på besök!

Vi började med att promenera till Da Matteo i Victoriapassagen som är en personlig favorit...

...innan vi fortsatte vidare och spanade in nyheter i diverse butiker.

Suckade över hur många nyanser det finns inne på Inex, Kungsgatan... Eller var det på grund utav den snygga killen i keps som gick runt bärandes på ett stycke A2-ark, undra vad hans motiv kommer till att bli...?

Jag bar bland annat mössa från Acne Studios, kappa som min kära mamma sytt och designat, halsduk från H&M och avklippta jeans från Levi's.

Klockan slog fem och det var dags för mig och Gustav att vinka av Tilda för att sedan fortsätta vidare på egen hand och för min del bar det av till...

...två hårfärgande typer!

Där vi trängdes bland Modern Family, hårfärgningsförpackningar och handdukar.

Likes

Comments

Efter många om och men har jag nu startat en blogg. Ett forum där jag kan få utlopp för alla mina miljontals känslor och tankar men även där ni kan se vad jag hittar på om dagarna. Igår fick jag en kommentar av en vän "Va? Är du bara hemma? Det har ju du inte varit på minst ett halvår..." och märkligt nog stämmer det så vad passar bättre än att starta en blogg så ni får vara med och se vad det är jag hittar på!

Tycker det känns så märkligt att göra någon form utav presentation utan tänker att det tar jag lite som det kommer.

Stort, varmt välkomna ska ni vara till familjen of Lou.

Likes

Comments