Måndag igen. Hatar måndagar, två lektioner börjar 13.40 och slutar 17. Så sjukt segt. Ligger just nu i sängen och kollar på Youtube men snart blir det att sminka sig och sen ut med hunden en sväng innan skolan. Orkar inte med den här dagen. Tur det började bra iallafall


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Foto: Daniel Tängerfors​

Likes

Comments

Läppskrubb från Lush är typ det bästa jag någonsin använt till mina läppar. Doften är underbar, och läpparna blir så himla mjuka efter. Man ska bara komma ihåg att använda lipsyl eller något liknande efteråt. 

Likes

Comments

kräm rouge från the Balm som också går att ha som läppglans. Det är är utan tvekan min favorit palett, väldigt lätt att blanda ut produkten och ger ett naturligt resultat. Jag köpte min på jfr.se in och kolla ni också för nu har dom 20% på alla skönhetsprodukter! 

 

 

Likes

Comments

Har ni någon gång kännt er som att du inte är värd någons vänskap eller kärlek?

Så känner jag nu, jag är liksom bara jag och inget mer med det.  Men jag får så mycket kärlek från nära och kära att jag inte vet vad jag ska ta vägen

Eller hur jag ska kunna ge tillbaka lika mycket kärlek till dom. 

Vad ska man göra?

Likes

Comments

- Foto - Daniel Tängerfors http://dtangerfors.blogspot.se/

Likes

Comments

Nu är det endast ett halvår kvar tills jag tar studenten. Men innan jag börjar stressa ännu mer så ska jag försöka njuta av pojkvänn, hund familj och vänner. Börja med gymnasieprojektet och daniels nya lilla projekt. Livet är för bra just nu.

Likes

Comments

Känns som jag knappt har tid att tänka. Julen är bakom hörnet, julklappar ska inhandlas samtidigt som man har jobb och hund. Många bollar i luften men har ju ändå lov. Ett lov som kommer bestå av jobb jobbb och mera jobb, för att orka med detta så tänker jag på den fina lönen som kommer i Januari och Februari. 

Likes

Comments