Jeg tænkte at jeg ville vise hvilke produkter jeg bruger til at lave min make up. Dette er min daglige make up rutine, den jeg laver hver morgen. Den er super nem og hurtig. Jeg kan nogen gange bruge 10 minutter og det er det. Andre gange går jeg mere i dybden og tilføjer måske noget eyeliner eller noget til læberne.

Dog er dette look det mest simple og det jeg bruger til alle dage og stort set alle arrangementer.

Det første jeg gør er, at prime mit ansigt med Photo Finish light fra Smashbox. Den er super god, hvilket i nok kan se da jeg næsten er løbet tør.

Der efter bruger jeg Perfect Match concealer fra L'Oreal Paris i farven Rose Ivory. Jeg bruger altid concealer før foundation, da jeg synes det giver et pænere finish.

Det sidste til min base er min True Match foundation fra L'Oréal Paris i farven Rose Ivory. Det er den lyseste farven jeg umiddelbart kan finde, da jeg er meget bleg i ansigtet.

Derefter går jeg ind med min Gentle Light Powder fra Clinique. Jeg fik den af min gode veninde og den er super god. Den er dog en tone for mørk til min hud, men det gør bare jeg ikke ser så bleg ud. Hvilket er meget rart :))

Næste trin er contour. Der bruger jeg min Highligt & Contour Pro Palette. Fra den palette bruger jeg farverne Tan (HCPS05) og Sculpt (HCPS07). Det er en super god palette, som på mig holder hele dagen.

Derefter går jeg ind med min Highlight Palette fra Revolution. Den har jeg også fået af min veninde og den er super god. Den er meget pigmenteret, men det er ikke noget minus med en highlighter.

Nu er vi så nået til øjenbryn. Det er nok det der tager mest tid for mig. Jeg vil altid gerne have dem så ens som muligt, men så kliché som det er så er de søstre og ikke tvillinger. Jeg starter altid med at børste dem igennem med Eyebrow Sculpt fra KIKO. Jeg bruger ikke det produkt til mine bryn, da det er den forkerte farve. Til farvning af mine bryn bruger jeg Master Brow Pro Palette fra Maybeline New York. Det er en virkelig god palette der også sidder hele dagen. Nogen gange går jeg ind og understøtter med Brow Powder fra the Color Workshop. Den er også super fin og sidder hele dagen. Til at sætte mine bryn med går jeg ind med min Brow This Way fra Rimmel London. Den er også rigtig god, dog er jeg ved at løbe tør og jeg køber den ikke igen. Den klumper nogen gange rigtig meget og det er jeg ikke den største fan af.

Til sidst er det mine øjenvipper. Jeg bukker dem altid først for at give dem et lille løft. Det hjælper altid på at vipperne ser længere ud. Derefter går jeg ind med min Lash Crown mascara fra Max Factor. Den er super god og giver rigtig god volumen og længde til vipperne. Jeg skifter meget mine mascara ud, da jeg altid er på jagt efter den der giver de længste vipper. Jeg har nogle meget lange vipper og vil gerne vise det frem på den bedst mulige måde.


Det er altså den makeup jeg lægger hver dag.

-Louise <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hvor blev 2017 af? Jeg synes lige det er begyndt, men det er ved at være ved vejs ende. 2017 har nok været et af de sværeste år for mig. Der har været en hel masse gode minder.

Jeg startede året med at skifte gymnasium til Niels Brock Innovationsgymnasium. Det er nok den bedste beslutning jeg har taget dette år. Det er meget mere mig og jeg har fået nogle gode venner, som betyder meget for mig allerede.
1 måned efter jeg var startet blev jeg kærester med en fra min klasse. Det var nogle gode 7 måneder, men det var nok ikke den bedste beslutning. Jeg skulle nok have lyttet til mine veninder, da de sagde jeg ikke skulle komme sammen med en fra min klasse.

Gennem ham fik jeg dog nogle veninder. Nogle som jeg ved jeg har hele livet. De betyder uendeligt meget for mig, til trods for det kun er et halvt år siden jeg mødte dem. Går der mere end en uge uden vi har set hinanden, begynder savnet virkelig at kunne mærkes.

I 2017 slog jeg nok også min egen rekord i zoo besøg. Min eks kæreste og jeg var i zoo ofte, måske lidt for ofte i nogens øjne. Jeg var der også med mine forældre et par gange. Tror nok jeg har været der 10+ gange dette år :))

Min søster og hendes kæreste fik en sød lille hund. Hold op hvor så han sød ud, da de fik ham. Men ligeså sød, som han så ud, ligeså irriterende var han. Jeg er mere van til min egen hund der sover hele dagen. Det modsatte kan man sige om Naldo (deres hund), Men trods alt er han jo lidt min nevø haha og han er jo dejlig.

Og ja selvom jeg er 17, så var 2017 året hvor jeg fik min første drink :))

Jeg opnåede også et stort mål i 2017. Jeg begyndte min vægtkamp og tabte mig 5 kg på 3 uger. Jeg er så mega stolt af mig selv, og har ingen intention om at give op nu. Jeg skal nå mit mål inden huen kommer på i 3.g!

Selvom 2017 har haft mange gode minder, så blev det overskygget af sorg. Min kære farmor blev i juli ramt af en voldsom brystkræft. Det spredte sig hurtigere end nogen havde forudset og allerede d. 28 august måtte jeg sige farvel til min bedste ven. Min kære farmor kunne ikke klare mere og fik fred. Jeg har aldrig mistet en i min familie før, så det var et rigtig hårdt tab. Jeg er stadig ikke kommet mig over det. Nogen gange vågner jeg en lørdag morgen og skal til at spørge mine forældre om vi ikke lige kan besøge farmor..

Selvom jeg har et ekstremt stort savn til hende, så er det vigtigt at huske på hun stadig er her. Måske ikke lige foran mig, men inde i mig!

Jeg vil se tilbage på 2017 med blandede følelser og prøve at huske mig selv på der var gode øjeblikke ind i mellem. 2018 bliver mit år. Jeg vil gøre alt hvad der skal til, for ikke blot at gøre mig selv stolt, men også min farmor.
Bring it on! <3


-Louise <3

Likes

Comments

Ja den sætning er der mange der siger til mig. "Bare stol på dig selv, du kan godt". Men de ved bare ikke hvad der gemmer sig bag ved ordet gymnasie. Jeg vidste godt at gymnasiet ikke ville være nemt, men anede ikke det ville være så krævende. Jeg har haft tanken om at droppe ud flere gange, det vil jeg ikke lægge skjul på. Når læreren siger, at man har fri, så er det bare et andet udtryk for, at man skal gå hjem og arbejde videre. Der er ikke tid til fritid. Med afleveringer hele tiden og lektier til hver dag, så er tiden brugt.

Men hvad ville der ske, hvis man droppede ud af gymnasiet? Ville jeg nogensinde blive indretningsarkitekt uden en gymnasiel uddannelse? Ville jeg nogensinde blive til noget? Det er en af de eneste grunde, der holder mig fra at droppe ud.

Den anden grund er min farmor. Hun sagde nemlig ordene foroven. Mange gange. Hun troede på mig og mente at jeg kunne gennemføre alt jeg satte mig for. Så det har jeg tænkt mig. Selvom hun ikke kommer til at se det, vil jeg få den hue på. Jeg vil gøre hende stolt! Det er mit største mål i livet.

Selvom gymnasiet kan være pisse hårdt, fyldt med mental breakdowns og frustrationer, så SKAL jeg gennemføre. Jeg vil ikke blot kunne få den fremtid jeg vil have, men jeg kan gøre min farmor stolt!

-Louise <3

Likes

Comments

Hej Bloggen!

Jeg tænkte det ville være en god ide at fortælle lidt om hvem jeg er. Jeg er 17 år og bor i et område uden for København kaldet Vestegnen. Der har jeg boet hele mit liv og ja jeg er en født Brøndby IF fan :))

I min hverdag går jeg i 2.g på Niels Brock Innovationsgymnasium. Det er specielt ikke nemt og der høre en masse lektier og afleveringer med hjem. Derudover går jeg til volleyball og har gjort det i 7 år. Det ville jeg ikke kunne leve uden.

Som interesser går jeg meget op i boligindretning. Jeg elsker at se på forskellige stile inden for indretning og elsker også selv at indrette forskellige rum. Det er også en stor grund til at jeg vil være indretningsarkitekt.

Nogle andre interesser jeg har er mode og skønhed. Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv i hverdagen og ser make up som en leg.

Derudover har jeg en lille gravhund, Nuga, som nu er 7 år. Ham bruger jeg meget af min hverdag med og ja vi er blevet lidt afhængige af hinanden.

Jeg håber du vil finde blog og indlæg interessante.

-Louise <3

Likes

Comments