Vet inte varför jag ens plågar mig själv med att lyssna på den här låten...Där borta vid pilen,
har jag lagt min far.
Där vilar han tryggt,
på den plats han valt.
Där brisen från havet,
ger honom fläkt.
Där hamnar vi alla till slut,
i min släkt.

Uppe vid huset,
finns tårarna kvar.
Som vi har samlat,
jag och min far.
Märkta av sorgen,
av släktens ord.
Av såren vi ärvde,
jag och min far.

Våra händer är nötta,
av familjens sil.
Av dem som la grunden,
för att vi finns till.
Cirkeln ska sluta,
det har jag kvar.
Vi ska enas i jorden,
jag och min far.

Cirkeln ska slutas,
det har jag kvar.
Vi ska enas i jorden,
jag och min far.
Vi ska enas i jorden,
jag och min far.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tre konversationer pågår i det här rummet just nu: en på engelska, en på italienska och en på arabiska. Trivs verkligen här och har det jättebra! 

Likes

Comments

Funderar på om jag ska ta och sparka igång den här bloggen igen och dela lite tankar och händelser från mitt liv här i London med familj och vänner hemifrån. Lite svårt att hålla kontakten med alla, speciellt nu när jag bara går att kontakta på Facebook utan att det ska kosta skjortan... Ska försöka hålla er lite uppdaterade om vad som händer, men kan inte lova att det kommer bli speciellt ofta.

Jag är fortfarande sjuk, hostar och kraxar som jag vet inte vad. Dricker kopiösa mängder te, så pass att till och med britterna här tycker att det är mycket, strepsils är en mycket bra vän i det här läget och hostmedicin är en helt fantastisk uppfinning. Försöker få bukt på hostan, om inte för min egen skull så för de stackars människorna som delar rum med mig. 

Idag har jag inte gjort just någonting och jag har inga planer på att göra något heller. Vill bara bli frisk... Ska nog titta på Hobbit med Marco om en liten stund. Han har tydligen inte sett den och visste inte ens vad det var för något, så jag tyckte att vi borde se den. 

Ha det bra så hörs vi senare!

Ger er en supermysig låt att lyssna på fram till nästa gång.


Likes

Comments

Min och Maxs låt. Sjungit den och massa andra av 90talets pop-punkklassiker för full hals tre kvällar i rad, tillsammans med andra människor. Vackert är det inte, men kul har vi alltid! Har varit ute och lämnat iväg några CVn idag, blev bara av med två, men det är två chanser mer än tidigare på att få jobb. Ett av dem vill jag VERKLIGEN ha, bartender i en asmysig bar i Camden. Hade varit underbart. 

Ikväll ska vi till Ministry of Sound vilket förmodligen blir lika trevligt som vanligt. Har fått en ny vän också, Kim heter hon, från Canada! Nästan lika lång som mig, samma humor och samma inställning till det mesta :) vi ska röra oss mot Ministry om ungefär två timmar men jag är så sjukt uttråkad just nu, så tror nästan att jag ska duscha igen, trots att jag gjorde det imorse... Bara för att ha något att göra.


Likes

Comments

Förresten, lite nya bilder på mig också. Tagna i London, men jaja (:
I'm here to steal the x-mas


Så löjligt glad. 

Två väldigt förväntansfulla tjejer på planet påväg mot London

Likes

Comments

Verkligen inte min typ av musik egentligen, men vem bryr sig? Älskar den ändå, eftersom den får mig att tänka på världens bästa vän. Du är det bästa som finns, vännen. Jag älskar dig och kommer alltid vara vid din sida. Puss no

 


Likes

Comments

Sitter och lyssnar på Inner Ninja, vilket egentligen inte alls är min typ av musik men den ger så fantastiska sommarkänslor så jag kan helt enkelt inte låta bli! smiley Taggar inför helgen också såklart,  med medeltidsmarknad och uppvisning. Nervös såklart, men jag tror att det kommer gå bra. Har spontanfärgat håret såhär på kvällskvisten också men orkade inte ta någon ny bild, tyvärr! Ni får Inner Ninja i alla fall, och en lite halvflummig bild på mig smiley

 


Likes

Comments

Trött tjej som borde sova snart. Sista riktiga träningen imorgon innan uppvisningen i helgen och jag är lite lagom nervös sådär. Jag saknar min iPhone, så in åt helvete!! sad ca två veckor kvar innan jag har råd med en ny och jag LÄNGTAR. Längtar även till helgen så jag får det överstökat typ, och såklart till Londonresan. Underbara stad, det är nära nu! no 

Likes

Comments

Sitter och småler när jag får sms, känner mig lite smålöjlig, lyssnar på Beatles med Sonja och Emil, och så vidare.  

 

"Hey Jude, don't make it bad.
Take a sad song and make it better.
Remember to let her into your heart,
then you can start to make it better."

Likes

Comments