Header

Nu är vi hemma från Jamaica och det har varit en superduper-resa!
Vi startade hela resan med att passera det otroligt fina Bahamas, och allt var såå blått, vilket man kan se på bild 1. Resan dit gick på ca 10h, vilket var 1h och 45min snabbare än vad som var beräknat så det var skönt. Hotellet, hm, det var inte sådär tipptopp men det funkade helt klart, den mesta tiden spenderar man ju ändå inte på rummet. Den berömda 7 mile beach var såå fin och mycket finare än vad jag trodde att den skulle vara, njöt av varenda sekund i solen och på stranden - trots att jag saknade min fina häst <3

Favoritresturangen/matstället blev helt klart Bar-B-Barn! Började med att äta en otroligt god kycklingmacka, sedan blev det pasta resterande gångerna vi var där, haha. Utsikten var dock otrolig och det var så fint!! Ger dock Jamaica ett litet minus för maten, kanske mest för att jag är kräsen och inte gillar kyckling så mycket som dem verkar göra det... ;)
​Minuset med stranden var väl att alla gick runt och rökte Marijuana, så det luktade det överallt... Folk gick även runt lite överallt och sålde Magic Mushrooms och Hash Brownies, haha! Definitivt ett jättefint och coolt land att besöka, men jag tror inte att jag skulle åka dit igen faktiskt.. 

Nu ska jag gå och lägga mig för nu har jag varit vaken allt för länge! Natti, vi hörs någon annan gång :)

Likes

Comments

Tävlingen på Strömsholm gick super med tanke på vad jag faktiskt tänkt. Till min första klass, T3 hann jag inte värma upp noggrant så det blev en totalpoäng på 4.37! Hade en bra känsla men hon var lite stel och dessutom så missade jag konorna där man skulle bromsa in, trodde nämligen att det var på kortsidorna bara..
V5 gick så himla bra och det är nog den klassen jag är mest stolt över.
Birting var egentligen jättetrött, men kämpade på för min skull <3
Hon var så fin i tölten, 5,5 - 5,5 & 5,0!!!! Och då har vi knappt börjat träna! Hon galopperade mer än vad jag trodde och jag är sååå sååå glad!! Nu vet jag att vi kan och att vi kan så himla mycket mer.

Nu bär det snart av mot Jamaica och det ska bli skönt med lite värme, sedan blir det att köra igång hårdträning med Birtis. Vi hörs i ett annat land hopefully!

Likes

Comments