Header

www.nattstad.se/badassbitches

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Japp, som rubriken lyder så är jag en tonårsboss. Eller lite bara. Idag när vi skulle köpa bil så bestämde jag vilken bil vi skulle köpa. Och jag valde den dyraste mobilen (inte med mening), sen tvingade jag mamma att köpa en iphone till sig själv också, hon gjorde såklart som jag sa.
Haha mamma och Sofie höll på att skämmas ihjäl när vi var på bilaffären och skrev på papper med försäljaren. Mamma betalade med kontanter, väldigt mååånga sedlar och han säljaren blev förvånad och då sa jag "vi har rånat en bank!" Haha kul ju.
Jag har blivit blogglat, har egentligen tusen saker att blogga om men jag orkar inte så den där utgången som jag skulle skriva om, den stryker vi :) men jag visar bild imorgon på allt mami köpte till mig idag puss
Jag har inga bilder än på min nya mobil så tyvärr blir det bildlöst ikväll

Likes

Comments

nu är det såhär att jag råkade supa bort min mobil i onsdags... men eftersom jag är ett änglabarn så ska jag få en ny imorgon av mami. Vi ska först köpa en ny bil, sen ska vi åka till Norrköping, jag mamma och syster. Jag ska få välja vilken mobil jag vill, tror det lutar åt en ny iphone eftersom jag saknar min, min lilla bettan. Ja jag döpte min till det haha. Sen ska vi shoppa och sånt, en tjejdag. Det var länge sen vi tre gjorde nått bara vi tre så det blir nog myyys. Så måste upp tidigt imorgon fast jag är sjuk men jag klagar inte ;) 

Hade bästa utgången i onsdags, ska berätta om den senare men nu måste jag äta nått innan jag avlider.Likes

Comments

Tack va gulligt... men i helvete heller!!! Känner inte ens personen, tydligen så står det visst stalka mig i pannan. Och pppfff, han sa att han är proffs i CS, om det är nån som är proffs i CS så är det jag! blockad :*
Likes

Comments

fastän det är nästan minusgrader så stoppar det inte mig från att träna. Så just nu: PW vid vattnet. Hoppas jag inte trillar i, vore ju typiskt mig hehe..

Likes

Comments

- jag kan inte använda tygskor. T.ex som converse och såna skor. Jag har flera par men kan inte ha dom för jag känner mig pojkig.
Och jag kan inte använda luvtröjor, tjocktröjor ni vet. Känner mig pojkig då också haha! Vet inte varför jag köpte en för nån vecka sen, har bara använt den i nån timme och det var när jag tog bilderna, ser tjock ut.

Likes

Comments

vaknade för en timme sen, varit i tvättstugan och nu är jag hos syster och dricker nesqick-varmchoklad på balkongen, vi pratar om kyssar haha!

Likes

Comments

mitt comviq gick ut för ett tag sen och jag har inte brytt mig om att fylla på mobilen för jag har trådlöst internet hemma och jag skriver oftast i facebookchatten med folk. Men mamma fyllde på min mobil idag. Men som sagt så ska jag ju byta nr inom en vecka så hon fyllde på min mobil i en vecka, hur gulligt är inte det att man kan fylla på i en vecka liksom? :)))
nu är sofie och iwar klara tydligen så nu ska jag till tvättstugan. TRE TIMMAR KVAR TILL GLASSSSSS

Likes

Comments

haha fyfan jag kommer inte kunna sova inatt..

Likes

Comments

Det ska bli skönt att byta nummer. Kan alla bara sluta stalka mig liksom hallå?! okej dom som känner mig, men folk jag inte ens vet vilka dom är, ni som har ett namn i min telefonbok men som jag knappt vet vad dom heter ändå, ge upp. Ni får inte mitt nya nr iallafall, haha in your faces, biiiitch

Likes

Comments