View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Klänning/ by Malina
Örhängen/ Lily & Rose

Hej och godmorgon ! Hur mår ni? Idag är en bättre dag med ett roligare inlägg ! I vår har vi nior i min skola bal:). Jag är med i skolans balteam och fixar med lokal och försöker få in så mycket som möjligt i en liten budget. Har börjat leta balklänning och har totalt fastnat för denna från by Malina ! Så fin, elegant och simpel. Vad tycker ni?
Kram på er finisar !

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag haft en sån där dag igen. En dag som börjar bra och slutar skit. En sån dag som bara får en att vilja försvinna och åka här ifrån. En skitdag helt enkelt. Jag vaknade och kollade lite på något husprogram på tv och försökte räkna lite matte. Där var första problemet. Jag fattar inte matte- jag och matte går inte ihop. Vi är som magneter vända åt fel håll, vi funkar inte tillsammans. Sedan åt hela familjen frukost tillsammans och jag drog till dansen strax efter 10. Dansen var jättekul och gick bra. Åkte hem och var hemma vid 13. Lunchade och försökte därefter plugga. Spanska-grammatiken gick helt okej, men hemkunskapen fick mig att vilja slita huvudet i bitar. Jag KAN INTE ta in deg jag läser. Det var problem nummer två. Jag blev irriterad på mig själv, vilket är något jag verkligen inte kan bli eftersom det då slutar med att jag trycker ner mig själv och försöker hitta allt som går att vara missnöjd över med mig själv. Det resulterade i att jag vägde mig tre gånger för att se om vågen visade rätt. 57 kg i måndags. Nästan 59 idag. Visserligen var jag ju sjuk i en vecka och åt verkligen ingenting, typ en smörgås eller en frukt och lite lite middag. Men fy vad jag blev frustrerad och besviken när vågen visade något jag är så rädd för. Att gå upp i vikt. Jag har sedan flera år tillbaka hatat på och ogillat min kropp. I mina ögon är jag tjock. (Kan kanske göra ett inlägg med hela storyn någon gång). Därför var detta ingen bra dag.

Hoppas eran dag har varit bättre så hörs vi igen när jag har något roligt att blogga om ! P o k alla fina !

Likes

Comments

Snälla ta mig TILLBAKA !!!! I nuläget har jag så mycket i skolan, varje dag är det något nytt. Jag går ju sista året på grundskolan så det är viktigt att behålla och höja sina betyg för att komma in på de gymnasium man vill gå på, vilket för mig resulterar i en massa prestationsångest och stress. Väldigt jobbigt och ganska frustrerande, speciellt eftersom jag har svårt att bestämma när en uppgift är klar. Jag kan sitta och bearbeta och fixa detaljer i uppgifter hur länge som helst utan att bli nöjd what so ever. En väldigt irriterande egenskap jag har. Allt måste vara perfekt.
Idag betade vi lyckligtvis av våra muntliga nationella prov (svenska, engelska, matte). Svenskan och matten gick okej för mig, medan engelskan- enligt mig- gick asbra ! Är otroligt nöjd över hur mycket jag utvecklats inom engelskan de sista två terminerna. Jag har gått från att prata ostabil, väldigt svensk engelska om ni förstår vad jag menar, till att prata betydligt mer flytande och sammanhängande. Det är kul, tycker jag !

Jag är dessvärre väldigt skoltrött nu och längtar till jullovet- vem gör inte det haha? Det ska verkligen bli skönt att koppla av och bara ta det lugnt i några veckor. Det gillar jag med jullovet, att man kan skita helt i skolan- terminsbetyget är satt och det är en ny termin, vilket innebär nya betyg baserade på de gamla. Nu måste alla vi skoltrötta bara hålla ut några veckor till ! Kämpa !
Kram alla fina och god natt❤️

  • 35 readers

Likes

Comments

Glöggfesten

Klänning från Vero Moda
HÄR

Skor Rizzo
HÄR

Julafton

Lily lace dress Ida Sjöstedt
HÄR

Väska från H&M
HÄR

Nyår

Klänning DMretro
HÄR

Klackar från H&M
HÄR

  • 39 readers

Likes

Comments

Var ska jag ens börja?!! Vi har så galet mycket just nu att det slutar med att man inte vet vad man ska göra. Usch !

De kommande två veckorna har vi två inlämningar på hemkunskapen, ett spanskaprov, ett matteprov, en uppsats, en rapport, muntliga nationella prov i matte, svenska och engelska och muntligt spanskaprov.

Ser inte ut som så jätte mycket, men jag har någonting VARJE DAG i TVÅ veckor !!!!

Det var allt för det här inlägget, nu måste jag plugga haha ! Kram på er alla !

  • 44 readers

Likes

Comments

Loreal concealer

BareMinerals foundation

IsaDora face sculpting-palett

Viva la diva brynpenna och PS bryngelè

Maxfactor mascara

Glaze lösögonskugga

Nyx läppstift "Minimalism"

IsaDora läppglans

Victoria's Secret läppglans

  • 47 readers

Likes

Comments

1. Juntos- Juanes

2. Once in a while- Timeflies

3. Black car- Miriam Bryant

4. Human- Rag'n'Bone Man

5. Life is worth living- Justin Bieber

6. Can't hold us featuring Ray Dalton- Macklemore & Ryan Lewis

7. When we were young- Adele

8. Levels- Nick Jonas

  • 57 readers

Likes

Comments

Hej alla fina !
Hur mår ni? Jag mår tyvärr inte så bra, har mått jätte illa sedan igår morse. Har dessutom tonvis i skolan och har fett mycket prestationsångest och är super stressad så det slutar typ med att jag ligger utslagen på sängen och tänker "vad händer med mitt liv?" typ haha. Inte så kul.
Förlåt för dålig uppdatering. Kommer bli bättre så småningom !
P o k

  • 63 readers

Likes

Comments

Alla har väl några wanties? Eller?
Här är mina just nu iallafall !

Armbandet Do steel från Edblad

Ida Sjöstedt Pointer Dress

KENZO tröja

Axelremsväska från H&M

  • 70 readers

Likes

Comments