Självporträtt, Vardag, Tankar

Några bilder från sommaren på mig och lill-Romeo.

Hejsan!

Här har det stått stilla länge nu, men tänkte jag skulle ta och uppdatera här lite kort nu när jag ändå varit ledig hela dagen, hehe. Vad som hänt sedan 30:e augusti då, då jag senast skrev något här? Först och främst har jag skrivit mina fyra studentskrivningar för i höst, sedan har jag fyllt 18 för lite mer än två veckor sen (Fattar knappt det ännu!). Jobbat en del har jag också gjort, varit till Helsingfors förra helgen och tagit kör- och teorilektioner. That's kinda it. Typ.

Nu har vi även bytt period till period två och jag har i princip endast en kurs!! Så himla skönt! Har dock en del ofärdiga inlämningsuppgifter från förra perioden och sånt så det ska jag också fixa. Ska försöka få jobbat så mycket som möjligt också, så jag inte behöver jobba lika mycket under våren när studentskrivningarna börjar igen.

Idag har jag som sagt varit ledig hela dagen, men har inte gjort nästan något förutom städat rummet. Väldigt skönt och välbehövligt dock. Har även börjar fundera mera på vad jag egentligen ska göra efter att jag tar studenten i vår. Har i flera år bara tänkt att jag tar ett mellanår och så löser det sig, men är inte lika säker längre. Känns som om jag ändå skulle vilja börja studera nästa höst igen någonstans, men får typ panik då jag tänker på allt som har med det att göra. Skulle helst vilja bort från Finland, eller i alla fall den här staden och studera. Borde man ställa sig i bostadskö redan, hur det är med studiestödet om jag inte skulle studera i Finland, om jag ens skulle komma in (då t.ex. Sverige har gjort det så mycket svårare för oss finländare att komma in på någon utbildning där), vad annat jag måste göra och sist men inte minst VAD jag skulle studera. Äääää, usch det är så mycket at tänka på och känner mig så osäker på allt, tror jag ska fara och sova snart för orkar inte tänka på det längre nu. Jag vet att det kommer att lösa sig någon gång dock, men får ändå ångest när jag inte vet alls.

Ni ska i alla fall ha det så bra!

Kram Louise

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Porträtt, Natur

De här bilderna på Julia är tagna en jättefin kväll i juli (om ni inte redan läste rubriken), en av de få dagar som det faktiskt var lite varmt. Hur söt är inte hon, finaste Julia! <3

Kram Louise

Likes

Comments

Självporträtt, Vardag

Några bilder på miiiiiiiii från Juli. Creds till min syrra Julia som tog dem, taaaack! <3

Hejhej!

Oj vad tiden har gått snabbt, och här stod det tomt. Har nog ändå hänt en del på senaste tiden men orkar inte börja skriva det hit tyvärr hehe. Klockan är typ halv tolv och jag booooorde gå och sova men ska räkna lite matte ännu. Ja, skolan har ju börjat igen det är väl den största förändringen (faacccckkkking studentskrivningarna som kommer snart också), men har också börjat jobba extra i kassan vid Aroma så har blivit en del av det också. Är jätteglad att jag fick det jobbet, gillar verkligen stället också så! I helgen var det villaavslutning, vilket var kul och sedan vet jag inte vad annat jag ska säga. :) Ska försöka uppdatera här lite oftare, måste bara ta mig tiden att göra det.

Men nu måste jag nog fortsätta räkna, för att hinna få någon sömn i alla fall.

Kram Louise <3

Likes

Comments

Vardag, Självporträtt, Tankar

Bilderna är tagna i slutet av juni (därav dunjackan haha...). Romeo har också blivit mycket större nu. Han växer jättesnabbt, vilket är lite tråkigt. Han skulle nog få stanna som en liten valp en tid till.

Hejhej!

Okej, en sån här lång bloggpaus var det verkligen inte meningen att det skulle bli, och har ingen ursäkt förutom att jag faktiskt varit för lat för att ens logga in här. Tyvärr. Menmen har nog tagit en massa bilder på senaste tiden så de kommer upp här så småningom tror jag.

Vet ni när livet och allt går lite för bra plötsligt? Så känner jag just nu. Som om det är något skumt med allt. Har alltid varit en person som velat ha total kontroll över mitt eget liv, men just nu har jag försökt släppa på den lite. Inte bry mig så mycket. Bara leva liksom. Låta saker hända och vara som de blir. Och om jag mår bättre? Ja, verkligen. Denna sommar skulle få vara mycket längre. Fattar inte att vi redan böjar vara i slutet av juli. Får lite panik när jag tänker på det. Har dock endast sammanlagt fyra veckor sommarlov denna sommar. Mer än många, jag vet, men borde läsa till studentskrivningarna också. Dock är jag inte heller helt ledig för jobbar de flesta kvällar med städjobbet. Men är glad och tacksam att jag har jobb ändå!

Nej nu ska jag sluta babbla, ville bara skriva av mig lite. Ni ska ha det så bra!

Kram Louise <3

Likes

Comments

Tips, Annat

Hur många gånger är det normalt att lyssna på en låt på repeat? Alltså den här låten är seriöst så himla fin! Älskaarrrrrrr! <3

Likes

Comments

Vardag, Mobilbilder

Hallåhallå!
Måndag igen då, men klagar inte direkt eftersom denna vecka är en dag kortare när det är midsommar på fredag. Har dessutom börjat komma bra in i sommarjobbet och jag trivs faktiskt bra! Synd bara att jag endast har denna vecka kvar på detta ställe innan jag byter till ett annat ställe och måste liksom "börja om" och lära mig allt på nytt. :(
Denna måndag började dock rätt så bra. Vi var på utflykt i jobbet, sedan var jag på fika med en vän innan jag tog en kort promenad vid strandpromenaden i väntan på att gå till andra jobbet. När jag kom hem hade min familj varit efter en hundvalp! Hur sööt är den inte?!? Kommer och komma massor med hundbilder nu, men den är ju ändå så söt så kanske ni kan stå ut hehe. ;) Romeo heter han och är egentligen min syrras, men det är ju ändå som nästan en tillökning i våran familj så att säga.

Kram Louise

Likes

Comments

Resor och äventyr

Tredje dagen i Berlin (måndag) tog jag nästan inga bilder med kameran. Först var vi till Finnland Institut som jag tyckte var rätt så ointressant och onödigt. Sedan fick vi lite fritid så vi gick till Lush och sedan och äta till Vapiano. Måste nog säga att jag aldrig i mitt liv fått så dålig kundbetjäning som vi fick där. De verkade snarast sura för att vi kom dit. Men maten var i alla fall helt okej.

Sedan åkte vi till Sachsenhausen vilket var ett mycket givande besök.

Efter det gick vi till en affär och köpte med oss en hel del godsaker och satt och åt på hostellet haha.

Fjärde dagen (tisdag) skulle vi besöka riksdagen, men först gick vi genom ösregnet till siegessäule. Inte helt fel utsikt, men det var synd att det regnade så mycket för det syntes inte lika bra då.

Innan vi gick till riksdagen gick vi till Dunkin' donuts och Starbucks och åt det till lunch lol.

Sedan när vi var klara med besöket fick vi veta att Angela Merkel skulle komma dit på besök, så vi väntade en liten stund. Det är hon i rött som är Angela Merkel.

Efter det bestämde jag och några andra oss för att gå och besöka East Side Gallery.

Sedan kom vi till Alexanderplatz och gick till Primark innan vi skulle till ett ställe som heter Hofbräu Berlin och äta. Det stället är jag glad för att vi gick till eftersom det enligt mig var en av de bästa ställen vi besökte på resan heheh.

Kram Louise <3

Likes

Comments

Inspiration, Kreativt

--------------------------------------------------------------------
Blue
Green
Red
Yellow
Brown
Dusty pink
Pink
Purple
Black
White

Alla bilder är tagna från WeHeartIt!

Likes

Comments

Mobilbilder, Vardag

Hola amigos! (nepp kan inte spanska, men det lät bra lol)

Hur är det med er? Med mig är det riktigt bra, för vi fick sommarlov (!!!) för drygt en vecka sedan nu! Kan fortfarande inte fatta det! Känns dock inte helt som sommarlov ännu eftersom jag jobbar dagarna i ända, på dagarna på ett hem där jag tar hand om utvecklingsstörda människor och på kvällarna med städjobbet som jag hållit på med rätt länge nu. Har dessutom en kurs i skolan som jag inte slutfört helt ännu, men ska göra inom de närmaste dagarna. Skjuter dock bara fram det vilket är skit.

Annars då vet jag inte vad som hänt sedan sist. Maggi tog sin examen och student och Maria gick ut grundskolan, så det blev lite firas på det! Sedan har jag mest varit trött, tränat, ätit massor med choklad (för att jag varit trött lol) och umgåtts med meine bitches aka mina syrror. Ja juste, jag har köpt photoshop för ett år nu också! Är såå glad för det, och känner faktiskt att det är något jag kan lägga pengar på när just fotografering är så viktig för mig.

Idag har jag jobbat som vanligt och kom jag hem för några timmar sedan, efter att ha suttit en stund vid biblioteket i väntan på att regnet skulle sluta hälla ner. Tyvärr gjorde det inte det och jag var tvungen att cykla hem i ösregnet så var dyngsur när jag kom hem. Nu måste jag tyvärr gå och sova då jag är så trött och har varit det nästan varje dag eftersom jag inte ens hunnit vila ut helt på helgen då det varit annat program. Aja, ha det så bra tills nästa gång! Ska bli aktivare här, jag lovar!

Kram Louise

Likes

Comments