Godmorgen her fra Kösching. Jeg sidder lige nu alene hjemme med deres mindste hund Hugo på skødet, så tænkte jeg da lige kunne skrive en opdatering på turen herned.

Lørdag fik vi pakket det meste af mine sager sammen, så der ikke skulle være noget stress søndag morgen og formiddag. Derefter forløb det egentlig bare stille at roligt. Jeg gik tidligt i seng da jeg var helt smadret, og gerne vil være frisk til flyveturen og det hele.

Søndag vågnede jeg tidligere end min alarm - nok på grund af jeg var så spændt. Jeg stod op i bad, fik gjort mig lækker ej joke, er jeg jo altid - så mere lækker haha. Derefter spiste jeg morgenmad med min familie samt Linette som havde overnattet hos mig fra dagen før. Efter morgenmaden kørte vi om til Hans og Lone for at sige farvel inden jeg tog afsted. Derefter gik tiden utroligt langsomt, haha. Men efter 200 timer som nok kun var 2 timer så kørte vi endelig ud i lufthavnen.

I lufthavnen kom Anna og Tea pludselig frem - fik helt et chok. Men tak piger, fordi i kom - og tak for gaven <33 Derefter skulle alt det praktiske ordnes, så nogle billeder og så var det ellers tid til farvel til dem alle sammen. Jeg var spændt og kunne ikke vente med at skulle igennem security - ligeee indtil jeg stod der og faktisk skulle gå væk fra alle de andre. Jeg begyndte at græde og det fik da også min mor til at græde ( var så lidt mor <33) Heldigvis var hun forberedt og havde taget lommetørklæder med ( du den bedste mor ) Jeg gik op og vinkede farvel en sidste gang. Så købte jeg lidt slik og drikkevarer til turen, og gik derefter ned i gaten.

Første fly gik fra Billund til Brussels. Vi lettede fra Billund 14.20. I flyet fik vi tilbudt mad og drikke, jeg takkede selvfølgelig ja - som det store madmenneske jeg er, og altså, hvem siger ikke ja til gratis mad? Turen gik rigtig godt, og vi landede i Brussels kl 16. Jeg gik direkte ud af flyet og op. Jeg skulle heldigvis hverken tjekke ind igen,eller i security - så det var bare at gå rundt, finde mad og vente på flyet. Brussels lufthavn var KÆMPE stor. Jeg brugte over 15 min fra den ene ende til den anden, og det var ikke engang halvdelen af lufthavnen. De havde heldigvis disse rullebånd, hele vejen ned mellem alle gates. Så det hjalp da lidt på, at jeg var træt og min taske var tung. Jeg var på Starbucks hvor jeg fik en Strawberry and cream + en skål med forskellige frugter. Så gik jeg lidt rundt, og satte mig derefter ind for at spise. Jeg fik en salat med noget skinke, ost, æg og en masse andet lækkert i. Så sluttede jeg af på Starbucks igen og fik en Caramel and Cream + en lækker kage. Derefter gik jeg i gaten, fordi det var tid til at boarde. Vi satte os i flyet og lettede 19.25 fra brussels.

Jeg lande i München cirka kl 20.30 og fik direkte ned efter min bagage. Det tog omkring en halv time. Camilla holdte ude at ventede på mig, og havde deres mindste dreng Maximillian med på kun 2 måneder. På vej ud til bilen farede jeg dog ret meget vildt da München lufthavn var enig mere forvirrende end Brussels, og jeg er ikke helt vant til så store lufthavne. Camilla fortalte mig dog efter at jeg kun var i den lille del, såå halleluja for det at jeg ikke landede i den store del - hvem ved om jeg så havde fundet dem nu, haha.

Vi havde cirka en times kørsel hjem, men det var på motorvej hele vejen, så det gik længe fint. Hjemme ventede deres barnepige, mens de to mindste børn sov. Dem glæder jeg mig til, at møde i eftermiddag :))) Nå, men første håndsintrykket er rigtig godt, og de virker som den perfekte familie for mig. Så det er bare mega dejligt. Jeg vil senere lave et indlæg om familien, samt en rundvisning af huset osv. Nu vil jeg se et afsnit life of Kylie inden vi skal på farten om en times tid. 

Håber i har det godt i dk, savner jer alle sammen. 

Loves from mig <3333

Likes

Comments