Header

Hej på er! förlåt för riktigt dålig uppdatering....Men asså livet kommer emellan hela tiden! De går verkligen upp och ner, ena dagen flyter allt på och andra dagen blir de skit. Min mobil blev stulen i söndags.... grät massor men som tur är kommer min syster hit på torsdag så hon har med sig en ny så nu är jag helt utan mobil och de känns så jäkla konstigt!! Så har med mig datorntill jobbet... så beroende är jag haha! Men nu måste ja springa tillbaka och jobba för min lunchär över kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Jag har haft en galen vecka..stakars linn har legat på sjukhuset från tis till igår. Hon hade njursten och jag har åkt fram o tillbaka för har inte velat lämna henne ensam och jag vill vara där när hon mår dåligt. Men hennes pappa kom hit var en väldig trygghet för både mig och linn. Så har åkte mellan jobb,hemma och sjukhus. Så det är inprincip min vecka. Men jag ör glad att hon nästan e frisk nu och på svensk mark där hon kan bli ompysslad i några dagar.
Imorgon börjar jag ett bytt schema 9-18 istället för 14-23, så nu får ja äntligen ett liv igen haha.. känns som ja inte gjort annat än sova jobba äta.. förlåt för dålig uppdatering men ska försöka göra andra blogg inlägg än bara om mina dagar.
Vad vill ni läsa?? Frågor om London och mitt liv här? Flytten??
Kraam

Likes

Comments

T-shirt från H&M,149kr

Skärp från Topshop, 200kr

Likes

Comments

hej!

idag är jag ledig och det är så himla fint väder här i london så hade lätt kunnat ha en tunnjacka och en klänning men istället tog ja på mig, stickadtröja, jacka plus en pälsväst.... svettades ihjäl!

Jag gick lite på oxfordstreet och lämnade tillbaka ett par skor åt mamma och kollade lite i butiker. Ville ha en basic vit t-shirt och ett skräp som ja sett på massa bilder men aldrig hittat de med gjorde äntligen de idag på topshop! Kan lägga upp bild på de senare.

Nu sitter ja på ett kafe i nottinghill och har precis ätit lunch, valde att ta med min dator så ja kunde kolla serie o blogga samtidigt. Detta karet har verkligen blivit en favorit, stämningen och allt här är så mysig och lugn och maten ska vi inte ens prata om, sååå god! Snart ska ja börja dra med hemmåt så får vi se vad som sker ikväll. kram

Likes

Comments

DUCK & WAFFLE

FINA MAMMI OCH SYSTER

PORTABELLOROAD MARKET

hej på er!

Förra helgen var min älskade familj på besök. Har längtat efter den dagen sen ja kom hit haha!

Jag överraskade dom på flygplatsen vilket blev jätte lyckat men gud va tidigt jag fick gå upp haha.. vi kramades massor och alla var super glada! Vi åt frukost nästan direkt efter att dom kom och sedan åkte vi hem till mig så dom fick se hur jag och linn bor. Sedan åkte vi till mitt jobb så dom fick se det och efter de drog vi in till oxford och på kvällen åt vi på en restaurang i kensington.

Jag visste inte rikligt vad dom ville se så bokade bord på Duck & Waffle, en restaurang på 40:ionde våningen. Den har så himla god brunch. Vi gick på Mamma mia, gick lite i Chelsea och gick därifrån hela vägen till regentstreet så dom fick se lite. Vi var även i Covent garden och kollade runt lite men det blev mest shopping (för mamma och Melina) pappa var mer intresserad av brittiska pubbar för han älskar stämingen på dom!

Men det var hur mysigt som helst att ha dom här och så dom får lite inblick i mitt liv och hur jag har det nu! saknar dom alla redan men vi ses nog snart igen!! krama

Likes

Comments

Nouw Magazine