Header

Jag är trött på att känna mig rädd i den här staden. Trött på att känna känslan av rädsla. Rädd för att nått ska hända, osäker på vart är jag säkrast någonstans. Ikväll hände det två saker till i London, om det är terrorattacker vet jag inte men oavsett vad så är jag mer rädd nu än innan.
Innan kändes de så långt bort, att dom attackerar bara folkmassor eller specifika mål men nu när de har hänt mer "random", liksom mer från ingenstans så skrämmer de mig. Idag är första gången jag känner riktigt obehag. Jag känner mig fruktansvärt rädd. Rädd för att de ska smälla.

När jag fick en terroattackövning på jobbet så kändes de overkligt, vart vi ska gömma oss, hur vi ska agera och kolla på människor och kunna bedöma om dom är misstänksamma eller vad vi ska göra om vi hittar en svart väska dom någon ställt i butiken. Vad kan de va i den. Ska vi ringa polis, backa, utrymma köpcentrumet?

Jag är trött på att vara rädd i en sådana fin stad som jag bor i. Som är så vacker och trevlig. Den är så mysig och det finns så mycket att ta vara på i detta fina London.

Ikväll går jag och lägger mig rädd och jag hoppas det är sista natten i mitt liv jag kommer behöva göra det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nörden i mig kommer fram i mig när det kommer till sådana här klipp. Jag kan sitta i timmar och kolla på detta och bara lyssna, skratta o gråta haha (har för mycket fritid)... Men här är mina top 5 som jag tycker är bäst

Likes

Comments

Gick på en lång promenad idag i hydepark. Men hur långt jag än gick så tog den aldrig slut! Men Gud va fin den är!

Likes

Comments

Godmorgon!!
Idag är jag ledig, eller jag är ledig varje helg så no News. Igår träffade jag min underbara kusin för hon skulle på ariana grande konserten men dom blev ju inställda så vi såg istället. Vi tog en kaffe och sen gick vi runt på Oxford street och strosade. På kvällen va jag och Linn så trötta så vi hamnade faktiskt på Mc Donald vid oss och åt lite och sen däckade vi direkt.
Idag blir de lugnt, ska nog utforska Hyde park och gå runt lite och sen ska jag bara slappa!
Kraam

Likes

Comments

är så himla sugen på att åka utomlands!! typ kroatien eller grekland. Eller bara en weekend i paris eller italien men familj eller vänner. Komiskt att jag bor utomlands och vill ändå utomlands... tror dock jag mer vill ha sol värme och bad!! VILL HAAAAAA

Likes

Comments

Nouw Magazine