Header

T-shirt från H&M,149kr

Skärp från Topshop, 200kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej!

idag är jag ledig och det är så himla fint väder här i london så hade lätt kunnat ha en tunnjacka och en klänning men istället tog ja på mig, stickadtröja, jacka plus en pälsväst.... svettades ihjäl!

Jag gick lite på oxfordstreet och lämnade tillbaka ett par skor åt mamma och kollade lite i butiker. Ville ha en basic vit t-shirt och ett skräp som ja sett på massa bilder men aldrig hittat de med gjorde äntligen de idag på topshop! Kan lägga upp bild på de senare.

Nu sitter ja på ett kafe i nottinghill och har precis ätit lunch, valde att ta med min dator så ja kunde kolla serie o blogga samtidigt. Detta karet har verkligen blivit en favorit, stämningen och allt här är så mysig och lugn och maten ska vi inte ens prata om, sååå god! Snart ska ja börja dra med hemmåt så får vi se vad som sker ikväll. kram

Likes

Comments

DUCK & WAFFLE

FINA MAMMI OCH SYSTER

PORTABELLOROAD MARKET

hej på er!

Förra helgen var min älskade familj på besök. Har längtat efter den dagen sen ja kom hit haha!

Jag överraskade dom på flygplatsen vilket blev jätte lyckat men gud va tidigt jag fick gå upp haha.. vi kramades massor och alla var super glada! Vi åt frukost nästan direkt efter att dom kom och sedan åkte vi hem till mig så dom fick se hur jag och linn bor. Sedan åkte vi till mitt jobb så dom fick se det och efter de drog vi in till oxford och på kvällen åt vi på en restaurang i kensington.

Jag visste inte rikligt vad dom ville se så bokade bord på Duck & Waffle, en restaurang på 40:ionde våningen. Den har så himla god brunch. Vi gick på Mamma mia, gick lite i Chelsea och gick därifrån hela vägen till regentstreet så dom fick se lite. Vi var även i Covent garden och kollade runt lite men det blev mest shopping (för mamma och Melina) pappa var mer intresserad av brittiska pubbar för han älskar stämingen på dom!

Men det var hur mysigt som helst att ha dom här och så dom får lite inblick i mitt liv och hur jag har det nu! saknar dom alla redan men vi ses nog snart igen!! krama

Likes

Comments

Hej på er! Ligger i sängen med världens huvudvärk.. tog fel buss hem från jobbet, eller rättare sagt att så tog jag för första gången buss hem från jobbet. Jag lyckades hamna o Gloucester.. fick panik o hoppade av o bokade en Uber direkt så är hemma nu!
Men dagen i sig har gått bra. Började med o ta en promenad i hollandpark för de har varit så himla fint väder idag! Runt 16 grader, sen gick ja hem, åt och fixade mig inför jobbet.. jobbade 14-23 men det gick faktiskt väldigt snabbt idag! Nää nu ska jag sova, godnatt!

Likes

Comments

Använde denna hårfärgen när jag gjorde mitt hår rosa. Hade den längst till vänster som är pastellrosa, så himla fin! kostade & pund och den är som en inpackning så den sliter inte alls på håret! Färgen håller ungefär 2 tvättar vilket jag tycker är lagom för jag tröttnar väldigt snabbt på saker så det är perfekt. Den kostade 6 pund här som är ett sjukt bra pris för en sådan produkt!! Våga testa den, det är värt det!!

Likes

Comments

Nouw Magazine