Header

Likes

Comments

Min nya craving e denna underbara saken. Frozen yoghurt från mataffären tesco egna märke, lite som Ica basic i Sverige fast lite finare typ haha!
Idag är jag ledig och har tvättat,städar och putsat fönstren (hemmafru nummer 1). Men blev bara lite rastlös så var tvungen o göra nått!
Ikväll ska jag och linn till en restaurang i Soho som verkade jätte mysig!

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu ligger vi i sängen och här har vi spenderat hela dagen. Vi båda är sjuka.. linn är lite mer än mig men vi kämpar på. Igår åt vi först brunch på Farm Girl här i notting hill. Det var ett ställe med lite rawfood inslag och det var inget för mig och linn. Det var gott men de finns godare haha! Vi var jätte sugna på vanliga pannkakor så fick vi rawfood pannkakor och de smakade verkligen inte likadant, men de var okej.
Efter vi varit där gick vi på Portabello market som är en stor turist grej här och den är såå mysig! Det finns mycket vintages kläder. Vi blev helt kära i en av butikerna så dit går vi nog flera gånger!!
Sen på kvällen gick vi på bio sen gick linn och tog en drink med en kompis och jag vandrade hem och satte på en film! Hoppas allt med er är bra!!
Kraam

Likes

Comments

Hej på er! Idag skulle ja på en instruktion på mitt nya jobb med eftersom ja inte fixat NI nummer än så fick de vänta..så jag och linn åkte till westfeild (inte de jag fått jobb i utan de andra) som ligger typ 13 stationer ifrån hos haha.. men där var vi några timmar. De är så himla stort så de tar timmar bara att hitta sen tid till att kolla alllt. Jag fick med mig två par skor hem då dom var super billiga i den affären, lägger upp bild på dom imon!

Vi fick även alla pappren osv på lägenheten idag så på måndag blir de förhoppningsvis inflyttning i kensington!
Kraam

Likes

Comments

​god kväll på er! idag var vi på superfina SKETCH!! det får helt 10/10, så himla god afternoontea, fri påfyllning av vad man ville! te´t var super gott. det är helt klart värt pengarna!! 

Fick även jobb idag men de är inte full time så ska kolla icon hur mycket tjänsten är på och se om jag får ta ett litet kafe jobb eller om någon annan butik kanske ringer och erbjuder är helttids tjänst! yaahy!! kraam

Likes

Comments

hej på er! nu var de längesen jaj skrev nått och mycket har hänt, jag har ju hunnit flytta till london sen jag skrev sist! I onsdags förra veckan anlände och hamnade på ett hostel som var sådär. Allt var okej förutom rummet. Rummet var max 10 kvadrat och där hade dom tryckt in 5 våningssänga... så vi var 10 tjejer i världens minsta rum och vi hade två stora resväskor var plus ett stort handbagage var... så vi valde att byta till airbnb boende for vi båda mådde väldigt dåligt på hostlet. Vi blev stagade på resan vi ska göra och kände bara hemlängtan.

Så nu är vi på ett airbnb boende i notting hill, ett av dom finaste områderna i london! vi trivs väldigt bra i detta område så har letat lägenhet här. Men innan vi ens egentligen kan tänka på boende så måse vi ha jobb. Linn som jag åker med fick jobb idag då hon hade mega tur när hon sökte på ett ställe, men duktig som hon är så valde dom henne av alla 20 på grupp intervjun! så jag känner mig lagom stressad nu för vi vill ju skaffa lägenhet NU. Vi har hittat en jätte mysig i kensington som vi hoppas ingen hinner ta innan jag får jobb. Så imon ska jag på intervju och hoppas dom erbjuder mig heltid!

Allt här är så fotovänliga, allt här är så fint, nytt blandat med gammalt, alla är så vänliga (än så länge)!

Då jag mådde väldigt dåligt dom första dagarna, allt kändes hopplöst och hade inte kontroll över nått. Vi ska ju liksom starta ett helt nytt liv här och de är inte enkelt mina vänner, men det börjar vända vilket jag är super glad över!

ikväll blir de lugnt, vi skulle ätit tapas på ett jätte mysigt ställe på portabello road men linn mår sådär så det blir en hemma kväll idag! Kraam

Likes

Comments

Hej på er! Jag sitter och tänktes lite på min flytt till london och blir bara mer och mer taggad. Jag träffade Linn idag och åt lunch (tjejen jag ska åka med och vi skrev en to do list som vi har innan vi åker, liksom vad som behövs fixas hemifrån. Det är inte så mycket faktiskt, det är mest och säga upp grejer här hemma som gymkort, handels, jobb och fixa ett brittiskt CV osv. Men annars så är det inte mycket mer. 

Allt vi kan göra är och kolla upp allt tex som vilken del av london vi kan tänka oss bo i, boka boende till första veckorna, vart är det dyrt och åka buss eller tuben, vilket är ett bra område, hur snabbt måste vi fixa saker där nere, vad ska vi ha mer oss (det är nog den stora frågan just nu), vart vi ska söka jobb aa listan är egentligen lång på saker man kan kolla upp men inte fixa hemifrån. 

Det vi vet säker på som vi ska fixa nästan direkt när vi kommer ner det är jobb och boende, det är nog prio ett men sen för att få jobb måste man ha en bank så det och ett försäkrings nummer ligger nog också på prio listan.Sen ett brittiskt telefon nummer med... det är viktigt där nere att man har ett så ska försöka förhandla lite med tre och se hur man gör. Det finns en tre butik i london men tydligen enligt Tre butiken här så har dom inget sammarbete alls förutom att har jag en mobil som är låst till tre så kan jag köpa kontantkort där... trodde man kunde fixa mer för de är ju samma kedja men nope... Så bank, försäkring,boende,jobb och mobil.. det är det jag har förstått är prio ett om man åker dit och måste fixa! 

Har ni frågor eller tips till mig så skriv gärna i kommentarerna! tar emot alla tips jag kan få och stämmer inte min prio lista så säg gärna till !! krama

Likes

Comments

Denna bilden sumerer hur jag laddade upp inför jobbet igår. Te, tända ljus och en serie haha, kanske inte det mest uppiggande men skönt var det och gott var Te´t.

Likes

Comments

Nouw Magazine