Header

Hej på er! Jag sitter och tänktes lite på min flytt till london och blir bara mer och mer taggad. Jag träffade Linn idag och åt lunch (tjejen jag ska åka med och vi skrev en to do list som vi har innan vi åker, liksom vad som behövs fixas hemifrån. Det är inte så mycket faktiskt, det är mest och säga upp grejer här hemma som gymkort, handels, jobb och fixa ett brittiskt CV osv. Men annars så är det inte mycket mer. 

Allt vi kan göra är och kolla upp allt tex som vilken del av london vi kan tänka oss bo i, boka boende till första veckorna, vart är det dyrt och åka buss eller tuben, vilket är ett bra område, hur snabbt måste vi fixa saker där nere, vad ska vi ha mer oss (det är nog den stora frågan just nu), vart vi ska söka jobb aa listan är egentligen lång på saker man kan kolla upp men inte fixa hemifrån. 

Det vi vet säker på som vi ska fixa nästan direkt när vi kommer ner det är jobb och boende, det är nog prio ett men sen för att få jobb måste man ha en bank så det och ett försäkrings nummer ligger nog också på prio listan.Sen ett brittiskt telefon nummer med... det är viktigt där nere att man har ett så ska försöka förhandla lite med tre och se hur man gör. Det finns en tre butik i london men tydligen enligt Tre butiken här så har dom inget sammarbete alls förutom att har jag en mobil som är låst till tre så kan jag köpa kontantkort där... trodde man kunde fixa mer för de är ju samma kedja men nope... Så bank, försäkring,boende,jobb och mobil.. det är det jag har förstått är prio ett om man åker dit och måste fixa! 

Har ni frågor eller tips till mig så skriv gärna i kommentarerna! tar emot alla tips jag kan få och stämmer inte min prio lista så säg gärna till !! krama

Likes

Comments

Denna bilden sumerer hur jag laddade upp inför jobbet igår. Te, tända ljus och en serie haha, kanske inte det mest uppiggande men skönt var det och gott var Te´t.

Likes

Comments

Hej på errr! idag så mötte jag upp fanny och vi åkte till vox och åt brunch. Så mysigt och gott! Just nu ligger jag i sängen och kollar film och väntar på att klockan ska bli tre så ag kan åka till jobbet och få det jobbpasset överstökat.. ör verkligen inte sugen på att jobba idag. vill bara va hemma och kolla film och mysa! Krrram

Likes

Comments

IM BAAACK BITCHESSSS!! Ne skämta haha men jag är tillbaka eller delvis tillbaka. Jag fick ett ryck härrom dagen och bara kände för att blogga. Denna gången är dock lite annorlunda oh endel har hänt. Jag har fyllt 20, blivit singel och SKA FLYTTA TILL LONDON!!! De största är nog London grejen haha! Tjejen ni ser på andra raden med en dator framför sig, ja de är hon jag ska åka med. Vi började små prata om det för någon vecka sen och vi båda ville göra nått i vår nästa år o inte bara jobba, träna äta sova jobba i jönköping... Så vi började prata om london! Varför inte sova, äta träna o jobba i london i stället, staden som är perfekt. Vi har bokat biljetter så den 25 januari går lasset och vi siktar på att va borta ett halv år, sen vem vet.. vi kanske älskar det så mycket så vi stannar eller så gillar vi det inte och åker hem, simpel as that. Det finns inte mycket att fixa hemifrån men det vi kan göra är att fixa boende tills första veckan där nere och säga upp saker som gym och sånt här hemma. Jag är super taggad och det ska bli så kul att göra ett!

Men annars så ser livet likadant ut nästan. Mår jag bra, njaaa men kommer det bli bra, jaa det är klart. Jag har haft mycket det senaste både med jobb och mig själv. det har hänt mycket och jag har inte pallat allt så jag har haft mina sammanbrott där jag bara gråter men jag vet att jag kommer må bra och jag har kommit en bra bit på vägen. Innan var de 80% dåligt och 20 % bra men idag är det helt tvärt om vilket jag är väldigt glad över. Jag har fått känna på vad psykisk ohälsa är och det är inget roligt. Det är inget jag önskar någon för botemedlet är dig själv, din hjärna, din kropp och det är inte lätt. Det du kan få hjälp av dina närmaste och jag haft otrolig tur med mina fina vänner och min fantastiska familj, dom har varit mina hjältar.

Bilderna är lite från sommaren och från min vardag just nu, men nog om mig... är allt bra med er?<3 kram

Likes

Comments

Hej på er! Har varit sjukt dålig på att blogga det senaste men har inte haft någon lust eller inspiration alls. Så tänkte ta en lite paus från bloggen. Kanske ångrar mig bästa vecka eller om tre månader. Vet inte riktig men vi får se!
Kraam

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade ja upp med Felix bredvid mig, men han jobbar idag o ja är ledig så jag var så snäll att jag gick till jobbet med honom! Lite skönt att komma upp! Men var så himla trött så stannade på mammas jobb efter och tog en kopp kaffe sen fortsatte jag hemåt. Kanske låter som ja gott mega långt men var så himla trött haha... Men sen låg ja i sängen till tolv o halv sov! Så snart ska ja ner till stan med syrran sen ska jag möta upp Felix o äta lite! Kraam

Likes

Comments

Igår fyllde världens bästa kille år, min pojkvän <3 jag försökte skriva på ett kort hur mycket han betyder för mig men kan säga att de va svårt, både att kortet var för litet och att det är svårt att sätta ord på hur ja känner.
Men han är världsbäst, får mig alltid att skratta, han får mig att känna mig trygg när jag är med honom. Jag älskar att se han le o skratta! Han har helt perfekt klädstil (den är helt prima ballerina). Älskar när han tar min hand utan att jag behöver säga nått.
Som ni förstår så är listan väldigt lång.
Men Felix, jag älskar till månen och tillbaka<3

Likes

Comments

Igår tog Summerburst helgen slut... Den gick alldeles för snabbt och har väntar på den i ett halv år! Men jag hade en fantastisk helg, den får 10/10! Hotellet var hur bra som helst, vi bodde på post i år igen och dom gör en aldrig besvikna. Musiken får 11/10!! Den levererade så jäkla bra, har aldrig dansar så mycket som då. Och dom jag var med, Hedda och Fanny. Dom får 100/100!! Kunde inte åkt med bättre människor än dom.
Vi började helgen med brunch i Gbg och sedan åkte vi till hotellet och lämnade väskorna. Sedan gick vi och tog våra SB band så vi skulle slippa kö! Det är liksom typ 60 000 människor där. Men sen chillade Vi och gick lite på stan sen gjorde vi oss iordning och gick till området.

Lördagen gick vi på stan och kollade sen köpte vi hem mat från vapiano, har aldrig varit så besviken på vapiano men asså denna gången väntade vi i över en timma i kön.... Men maten var iallafall god! Sen gick vi hem och gjorde oss iordning och drog oss till området. KYGO och alesso levererade så jäkla bra!!! Vi gick till Trädgården efter och festade till fyra på morgonen!
Men hela helgen var helt AMAZING och det ska lätt göras om!!

Likes

Comments

Nouw Magazine