Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill bara fly men jag vet att de hjälper inte. Mina tankar förföljer mig vart jag än göra. Vad ska jag göra? Jag kan inte ens svara på den frågan själv ens.  Jag vet inte ens om de är du eller om de är jag själv som gör detta. 

Ursäkta men jag måste skriva detta, FAAAN! Jag känner mig plågad. Men plågar jag mig själv eller du?! Jag är rädd att jag plågar mig själv. Jag kan inte sluta älskar dig. Jag fucking älskar dig, du är hela min värld och nu känns de som jag står här utan mark. Jag står här tom, du har allt som tillhör mig. Du har mitt hjärta och mina själ. Hur ska jag göra. Jag måste troligen lära mig att börja hata dig men hur ska jag göra. 

När jag börja tänka på dig börjar nästan alltid gråta och känna panik inom mig. Jag kan inte få bort dig från mina tankar. 

Att bara titta in i dina fina ögon är som att se hela min värld. Jag älskar att få se dig, höra din röst. Att få röra dig och till och med kyssa dig. Du är allt jag vill ha. Där är något speciellt med dig. De är bara dig jag kan se min framtid med. Jag kan inte se den med någon annan. De har gått mer än 6 månader utan dig och de ända jag kan tänka mig är du. Men ändå känns de som du krossar mig varje dag. Är jag blind? 

Hur ska man göra för att sluta älska någon som man drar sig till? Någon som man absolut inte kan glömma. 

När vi väl är med varandra känns allt så underbart. Vi har de bra och underbart. Iallafall enligt mig. Men när du pratar och berätta för mig så blir jag inte klok. Jag får höra flera olika variationer. Och de känns som du ljuger. Du säger ibland en sak sen blir de tvärt om. 

Asså detta blir så rörigt, lika rörigt som de är i mitt huvud. 

Jag lär nog aldrig kunna sluta älska dig. Jag vill ha dig som min, min egna. 

Men jag måste nog lämna dig även att de kommer bli otroligt jobbigt, Denna tanken plågar mig, allt plågar mig. 


Denna låten känns delvis som den stämmer in. 

Nationen - Falska Människor


(Refräng: Franky Zak)
Alla falska jävla människor som säger att dom kan
hålla löften för att sedan sätta alla ord i brand
hugga knivar i ryggen på varenda jävla vän
snacka skit om någon annan sätta vänskaper i kläm

(Vers 1: Whackadd)
För mycket folk är falska nuförtiden
snackar skit och ljuger bakom ryggen på en, fuckad shit
så jag sätter mig ner ensam hemma med en flaska pripps,
halsar kvickt för gamla minnen, sluta dra ner mitt liv för du tappat ditt
Hoppas du får hiv eller dör, kör din bil i en sjö,
hoppas ditt hela fucking liv blir förstört
för jag pallar inte längre med den skiten du gör
du har bränt din sista bro så ba glid till nån ö
stick iväg långt som fan och kom aldrig tillbaks
så kan allting bli bra, där är sanningen dawg
för det fanns inget kvar så jag säljer din skuld nu till krama ditt as

(Refräng: Franky Zak)
Alla falska jävla människor som säger att dom kan
hålla löften för att sedan sätta alla ord i brand
hugga knivar i ryggen på varenda jävla vän
snacka skit om någon annan sätta vänskaper i kläm

(Vers 2: 47 Thoughts)
Shit mannen kolla på han killen är kaxig
men jag vet att han är fake typ som illuminati
för jag har gått genom berg och skogar för att finna sanning
och i allt skitsnack som du lagt har det varit din inblandning
med i bilden och jag ser det hela tiden även fast jag inte vill det
allt skitsnack är omkring dig
så jag signar ut nu, ja yeah for fan
för jag pallar inte alla människor som inte kan

(Refräng: Franky Zak)
Alla falska jävla människor som säger att dom kan
hålla löften för att sedan sätta alla ord i brand
hugga knivar i ryggen på varenda jävla vän
snacka skit om någon annan sätta vänskaper i kläm

(Vers 3: Franky Zak)
Personligen så har jag vetenskap
att människor inte beter sig bra
en ärlig blick är bara en fasad
tusen ord men det blir inget av
sanningen sugs ut som ett drenage
förtroendet fräter och det skapar läckage
transparenta ord slår tillbaks en dag
för du kan reparera speglar men finns sprickor kvar

(Refräng x2: Franky Zak)
Alla falska jävla människor som säger att dom kan
hålla löften för att sedan sätta alla ord i brand
hugga knivar i ryggen på varenda jävla vän
snacka skit om någon annan sätta vänskaper i kläm

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte var jag ska börja men jag vet ändå vad jag vill ha sagt. Jag tar detta helt från början. Men jag är så rädd. Rädd att bli sårad igen eller att jag plågar mig. De känns som vad jag än gör så kommer jag inte må bra. Känns som jag ångrar allt men ändå inte. 

Jag träffade en fantastik kille. De är något speciellt med honom. Jag började bli kär i min kompis som hade sambo. Jag försökte skaka av mig de men tills jag började drömma om honom och träffade han allt oftare, så blev de omöjligt. Jag började få panikångest och vill bara fly. Jag va kär i en person som älskade sin sambo, jag tänkte varje dag va är de för fel på mig. Men tiden den gick och de visade att han kände något för mig. Vi råkade utveckla detta och slutade med att de blev vi. Något jag trodde bara fanns i min dröm. Vi hade de bra tills en dag där något hände, något jag fortfarande funderar på va som hände där. Allt blev bara värre och värre. Tillslut bröt han kontakt med mig helt. De fanns inget kvar.

Månaderna gick och jag kämpade varje dag. Jag kämpade med att göra allt för att gå vidare, börja hata han och glömma honom. Jag höll på att gripas av panik. Jag sakna honom! Jag kunde verkligen inte sluta älska honom. Jag tänkte varje dag på honom och hoppades att få träffa honom så jag kunde titta på honom. Jag drömde nästan varje natt om honom. Aldrig några dåliga drömma, de va bra och lyckliga drömmar. Jag försökte gå vidare, träffa nya men långt bak i huvudet så va han där i mina tankar och jag saknar honom. Jag bröts allt mer ihopa och började må sämre och sämre. De fanns inte at tjag kunde hata honom som jag verkligen försökte göra. Och igentligen borde göra, efter de som hände. Men jag kunde inte. JAG ÄLSKAR HONOM! Jag vet inte hur jag ska göra. 

Men helt plötsligen en dag skriver han och ber om ursäkt med mera, Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag va öppen och rak och berättade allt. Han vet vad jag känner för honom. Vi har träffats och pratat. 

Men jag vet inte hur jag ska göra, jag vet vad jag vill igentligen, men kommer de bli så. Är de värt att kämpa?! Eller jag ska prova igen att vända mig om och ge 110% att försöka gå vidare? Eller jag ska kämpa för mina känslor om va jag tycker om honom? Jag vet inte va jag ska göra. Jag får panik. 

Han är så fruktansvärd speciell. Jag kände mig verkligen älskad av honom. Han är helt underbar. Han är hela min värld. Varje gång jag träffar honom och tittar på honom så ser jag allt jag vill ha. JAG ÄLSKAR HONOMLikes

Comments

Välkomna in på min blogg!

Jag har tidigare bloggat här men av visa anledningar fick jag radera alla inlägg då de fick mig att både bli arg och ledsen att själv läsa några av inläggen och för att försöka gå vidare så raderade jag allt. Räcker bara att jag blev påmind redan nu om alla dem inläggen som får mig att bli arg och ledsen. 


Men till de jag vill skriva nu. 

Välkomna in här och hoppas ni kommer trivas att komma in här och läsa av de jag vill dela med mig av. 

Mitt namn är Louise och fyller 23 i början av oktober. Jag bor i en villa mitt inne i Knislinge. Jag plugga först till att bli lastbilsmekaniker men slutade att jag började plugga djurhållning inriktning häst. 

Jag har även två katter och för stunden 5 råttor.


Jag har ett brinnande intresse av hästar men av olika anledningar ligger de lite på is. Lite är ekonomisk men även mitt mående. Men i framtiden kommer jag skaffa mig en häst igen att kunna träna och tävla.  

Nu satsar jag mer på mina bilar. Har ett stort intresse för bilar och vill uppnå fina mål med dem. Vill va välvårdade bilar och som ska synas och gärna höras. Är väldigt intresserad av ljudbygge i bilar med, då jag lever på musik, och då vill jag uppnå ett bra ljud att kunna njuta av när jag rullar med mina bilar. 

Volvo är en av mina favoritbilar, så idag äger jag en Volvo 945  GL -91. Men den stora motorn på 131 hk. Många tror att de är en 115hk men eftersom denna bil har volvos lilla trimpaket med 531 toppen och något annat gör att den har hela 131hk, Rullat snart 38 tusen friska ärliga mil så är den så himla fräsch.  Den är påbörjad lättare styling och är långt ifrån färdig med de. Och även ljudbygge är på börjat men är så långt ifrån att va där jag vill va. Bilen ska även byggas om till TURBO. Mycke kommer att hända med denna bil och jag är så spänd på att fortsätta och uppnå mina mål med bilen. 

Sen har jag för nån vecka sen äntligen fått bilen jag kämpat för. En volvo 740 GL/E-paket -90. Rullat ärliga 22 tusen mil.  Så himla fräsch bil. Även här är en del planer över bilen men inte så jätte mycke då denna kommer rulla som min bruksbil. Men eftersom den har 90an fronten så ska den bytas till 940. Då jag avkyr 740ins 90a front. Sen kommer rost att lagas och ett bra och trivsamt ljud byggas. Men mycke mer lär de hända med tiden mend båda bilarna. 


Framtida planer är att flytta ifrån denna äckliga by där de bor massa folk jag inte vill möta på. Jag vill flytta ut på landet på en gård, där jag kan försätta på hemma plan med bilarna och även skaffa hästar igen och kunna träna och tävla. Gör de jag vill göra med hästar. Vilja ha fler katter och skaffa mig en hund.Vill ju även ha egna höns och getter. Och bara kunna va mig själv ute på landet. 


Jag har nu under en längre period gått igenom en jobbig tid som ännu inte är färdig. Jag har ett mående som går upp och ner. Jag kämpar just nu igenom varje dag och de är jobbigt. Jag döljer de för nästan alla då jag inte vill tala om mitt månde. En del av mina tankar kommer jag senare dela med er och kommer även vilja ha lite ideer och ert tänk på visa saker. Men just nu ville jag bara berätta lite om mig och mycket spännande lär de säkert komma under min tid jag väljer att blogga. 

Ha en fantastisk måndag och en vecka. 

Likes

Comments