Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag o Johan på Way Out West, kan fortfarande inte släppa hur fin Frank Oceans konsert var. Finaste jag har sett nånsin och jag kommer vara evigt ledsen att jag inte såg Lana Del Rey på lördagen... Hon kan ju vara den absolut vackraste kvinnan i världen! Nästa år har jag bestämt med mig själv att jag ska ha band till alla dagarna.

Asså ååhh.. Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och det är dåligt. Jag tycker inte ens att det har varit någon sommar i sverige i år. Högst 7 dagar av detta lovet har varit soliga dagar. DÅLIGT! Men jag hoppas att solen kommer fram i september iallafall, om inte innan. Tänk vad mycket som förändras i de flesta 16-åringars liv nu efter sommaren. Gymnasiet o hela köret. Jag är lite missnöjd över vart jag ska gå men jag får iallafall gå med min pärla Natta. Så länge vi har varandra har jag allt hihi. Det är så himla bra att ha en person som man känner så med. Henne kan jag verkligen dela allt med och jag är så glad och tacksam att ha henne i mitt liv. Kanske låter lite klyschigt men det är saaant! Jordens bästa tjej!

Utöver gymnasiet ska jag flytta också. Om exakt 104 dagar. Känns snarare som 104 år kvar men jag hoppas att tiden går fort! Den 27e november är inflyttningsdatumet och jag kan inte vääntaaaa... Jag ska verkligen ta tag i hela jävla livet när jag flyttar dit. Det är en drömmens lägenhet vill jag lova.

Annars så gör jag inte så mycket på dagarna. Mestadels lyssnar jag på ASAP o Lana. Dom hade varit världens it-couple tror jag. Jag fattar inte riktigt om dom har varit tillsammans eller inte men när jag kollar på National Anthem så känner jag att jag vill ha den videon på min begravning eller nåt. Det hade fan varit fint. Med detta vill jag komma till att en liten del av mig tycker att det ska bli skönt att lovet är över och man kan återgå till gamla och nya rutiner.

Nu ska jag återgå till att lyssna på fiiin musik och fortsätta längta tills det blir kväll för då kommer mitt hjärta hem från kroatien. Och på onsdag kommer Natta. Bättre än såhär blir nog inte livet <3

Likes

Comments

Igår hade jag en så mysig kväll hemma hos Sierra med Sissi o girlsen 💃 Den enda som saknades var Natta :(

Vi var iallafall ute på Sierras balkong mestadels av kvällen o drack vin o mojitos. Vid 21 åkte alla tjejer förutom jag o Sierra till Way Out West för att se Major Lazer, sen vid 00 igen så kom dem tillbaka MED Johan!!!! Min allra bästa killkompis och jag hade saknat honom så. Det var jääättekul att han kom!

Kvällen slutade rätt tidigt för mig, jag åkte hem vid 01.30 och fick ett mental breakdown hehe inte så kul. Men idag är allt bra igen förutom att jag skulle kunna skjuta mig själv för att jag inte ska på Lana Del Rey. Faaan alltså, hade verkligen verkligen velat se. Hon kan ha de vackraste låtarna i världen.

Likes

Comments