Header

Postad i: Inspiration

Alla bilder från Pinterest.

Lite inspiration till mitt framtida hem. Jag har så olika stilar när det gäller hem och inredning, men ungefär såhär är hur jag vill ha det. Älskar både ljust och mörkt som på bilderna på köken, mycket växter och den lilla hundkojan (till min husky såklart)!!!!! Så himla söt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Nu har det gått ett halvår sen jag bloggade sist... Sitter verkligen och funderar på om jag ska börja igen och verkligen FÖRSÖKA hålla det. Mitt största problem är att jag älskar att fota och vill gärna ha mycket bilder, MEN jag fotar jättemycket till min Instagram (@louisefatimaregina) så hur ska jag få ihop det med bloggen för att det inte ska bli samma bilder överallt?

Börjar jag blogga igen kommer jag hålla mig till att bara blogga när jag verkligen känner för det och när det är något spännande jag vill dela med mig om. Alltså inte varje dag. Jag blir lätt uttråkad när jag måste tvinga fram något bara för att få upp ett inlägg.

Är det någon kvar här på min blogg? Har ni några bra tips? I NEED THEM!! Kramar!

Likes

Comments

Postad i: Äventyr

Är i Danmark just nu lite innan man ska hem igen och fira midsommar! Älskar Danmark, önskar jag kunde prata/förstå danska bättre. Hade lätt kunnat bo här då!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Min familj vet hur man gör mig glad - blommor!! 😍 Och det fina armbandet fick jag av min mormor, älskar det.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Idag vaknade jag med världens huvudvärk så jag stannade hemma och tog det lugnt, tittade på lite film och gosade med katterna. Ritade lite nu på kvällen också. Hoppas det inte blir samma imorgon!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag är det ett år sen som min finaste moster och hennes man gifte sig. Finaste bröllopet någonsin som jag aldrig kommer glömma. Ni är två av dom bästa människorna i mitt liv, älskar er ❤️

Likes

Comments