I løbet af året skal man have 6 credits - en form for skolegang. Hvilket kan være klasser på skoler, der er mere seriøse, men det kan også være ture rundt i USA og lidt andre lande udenfor USA. Jeg valgte, at tage Niagara Falls klassen, hvor jeg fik 4 credits, da jeg tænkte det var en god mulighed, for en god oplevelse. Så 3 søndage skulle man tage klasser, hvor vi lærte om Niagara Falls og grænsens historie.
Derefter tog vi på en weekend tur til Niagara Falls, som var en rigtig lang køretur, på 10 timer, men det var en rigtig fed oplevelse! Vi boede på den Canadiske side af vandfaldet, så vi fik også set en turist attraktion i Canada. Vi valgte at være på hotel på den canadiske side, da der var nogle sjove ting at se, men vi tog på den amerikanske, da vi var ved vandfaldet.

Niagara Falls er det smukkeste vandfald. Jeg mødtes med mine veninder fra Washington DC området, og det var så godt at se dem igen! Vi var på "Maid of The Mist", som er en bådtur der sejler helt ind til vandfaldet, så man blev ret våd og kunne faktisk ikke rigtig se noget helt tæt på, fordi der sprøjter så meget vand fra vandfaldet. Derudover, så var vi også nede og prøve "Cave of The winds", hvor man kan komme helt tæt på vandfaldet. Så man er nede og gå på nogle trapper nede ved vandfaldet, så man vitterligt kan stå under vandet. Her blev man ikke bare lidt våd, man blev plaskvåd😅Vi fik regnjakker på begge ture, og sandaler ved "Cave of The Winds", fordi man bliver så våd.
Helt sikkert et tur jeg vil huske tilbage på!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Sidste weekend brugte jeg hele weekenden med venner på Manhattan det meste af tiden. Lørdag var jeg sammen med min veninde, som også kommer fra Danmark, og vi bestemte os for at tage på Broadway, som var vores første gang. Hvilket var et fantastisk show!! Vi var inde og se "The School Of Rock", som var virkelig godt! Børnene sang og spillede helt vildt, så der var gang i den og man grinte, men man fik også myrekryb af alt den talent, så det var en vildt god oplevelse. Før teateret var vi på en hyggelig cafe og få lidt at spise, så vi havde en skøn lørdag.

Søndag var jeg sammen med en amerikansk pige, som jeg kun lige havde mødt dagen ind, men hun var bare vildt sød og imødekommende, så jeg tog med hende og hendes veninder, som jeg mødte. Vi tog på en lækker cafe, og derefter drog vi langt ind i New Jersey, hvor vi var inde og se en solsikke labyrint, som var et meget besøgt sted. Helt vildt smukt, og har aldrig set så mange og store solsikker, som der var der!


Likes

Comments

Jeg bor nu i Long Island, NY. Her er jeg ved den sødeste familie, og har det allerede vildt godt med dem. Der er 4 børn. En pige på 7, som hedder Vivian. 3 drenge, en på 2,5 som hedder Vaughn, en på 8 som hedder Derek, og så en på 11 som Nathan. De 3 ældste går dog i skole hver dag, så jeg passer stort set kun lille Vaughn.

Har været ved familien i 2 uger på fredag, så er stadig ved at få ordnet alt hvad der skal ordnes, for eksempel kørsels forsikring, så lige for tiden bruger mig og Vaughn klapvognen og undersøger nærområdet. Vi hygger os på legepladsen, poolen og smut på cafe engang imellem! :)


Lige lidt billeder af børnene og nogle lækre sweets :P
Knus Louise

Likes

Comments

Mit nye hjem var i Ashburn, Virginia, i Belmont Country Club. Et rigtig smukt sted, velhavende og et meget sikkert nabolag. Omkring de 30 grader hver dag, så det er jo ikke dårligt. 😉
Jeg ankom ved familien d. 21 juli, så var ved familien i 1 måned og 2 uger. Alt var rigtig godt i starten, familien var rigtig sød, men så begyndte jeg at føle mig meget utilpas. Det var virkelig svært at kommunikere med forældrene, både fordi de havde travlt hele tiden, men også fordi jeg ikke synes de var de nemmeste at komme til.
Så nu er jeg på vej mod et nyt eventyr. Jeg følte mig dårligt tilpas i familien af flere grunde, men jeg vil ikke komme ind på detaljer. Derfor valgte jeg at skifte familie. Jeg er pt. ved min kontakt person, hvor jeg rigtig har 2 uger til at finde en ny familie. Det er dog gået rigtig godt, og har allerede fundet en ny, som jeg rejser hen til imorgen, fredag.
Det er en familie på 4 børn, 3 drenge og 1 pige. 3 af børnene går i skole hele dagen, så det er stort set kun en af drengene jeg skal passe, og han er 2 år. Familien bor på Long Island, NY. Så det er jeg jo slet ikke lykkelig over 🙈 Det vil tage mig under en time, og så er jeg midt inde på Manhattan, så jeg er rigtig glad for familiens placering, men det er selvfølgelig ikke det der er det vigtigste, men at familien er sød! De virker til at være en rigtig sød, nede på jorden og kærlig familie, så glæder mig meget til at møde dem i virkeligheden.

Det betyder dog ikke, at det ikke har været godt i USA indtil videre. Jeg har været en del omkring, i Washington DC og i NYC, hvor jeg besøgte danske veninder og havde en skøn weekend!
Har været rigtig dårlig til at opdatere, så fremover skal jeg nok få lavet nogle flere opdateringer.
Knus Louise

Likes

Comments

Jeg ankom til USA med 5 andre danske piger, så turen dertil gik rigtig godt, og vi blev hurtigt rigtig tætte. De første par dage var vi på en træningsskole, Hofstra University, i udkanten af New York, hvor vi lærte om amerikansk kultur og om børn i USA. På skolen var der au pairs fra hele verden, og jeg kom til at bo på værelse med en pige fra Tyskland, som også var rigtig sød. Alt var rigtig godt på skolen, bortset fra deres mad.. Maden der blev serveret var ikke særlig godt, og så var det generelt rigtig fed mad, så blev lidt bange for, om alt deres mad generelt var meget fed, men det er heldigvis ikke tilfældet. ;)

Dagen inden vi alle skulle afsted til vores familier, var der en tur til New York City. Her tog vi ind, og vi en guided tur rundt i byen, som var en virkelig fed oplevelse! Derefter var vi oppe i The Top Of The Rock, The Rockefeller Center, som var den mest fantastiske udsigt ud over hele New York City. Byen jeg altid har drømt om at komme til, var det fedeste og smukkeste sted! New York will forever be my always <3

Likes

Comments