Mina två veckor med cambridge blev det inget med, jag har ingen motivation att börja, och jag tycker det är lättare att komma igång om man är två som börjar samtidigt. Jag har ingen kompis som vill hänga på, så jag måste bara bestämma mig! Men medlemskap på gymmet har jag fixat, och det blev fyra pass första veckan och jag är nöjd! Jag har dålig kondis och behöver lära mig mer om maskinerna och vad som tränar vilka muskler, men jag tycker det är kul så jag hoppas det håller i sig. Gymmet är fräscht och fint, lagom stort, öppettiderna är bra och det är nära, dom har verkligen lyckats jättebra med det! Det enda jag saknar är en riktig crosstrainer och kanske en lekhörna, men jag tror inte jag får Xander att sitta still och leka. Han var med mig en dag och det gick bra, vi var ensamma så han fick "träna" med gymbollen, studsmattan, dom små vikterna och boxningsbollen, sen var han sliten och ville se film på telefon. Jag hoppas det funkar lika bra även om det är folk där, när jag köpt mig en ny platta kommer han få ha med den. Jag hade tänkt mig iväg nu ikväll, men Xander somnade på soffan och Rune har jour och är på brandövning, så här sitter jag i soffan och bloggar istället!

Och mina ögonbryn är kvar även om jag svettas på gymmet, det känns superbra!

Ibland blir jag så himla trött på Rune, inte på han som person, eller jo på hans ointresse att lyssna på mig , planera och diskutera med mig. Han tycker inte alls om att diskutera och planera, men det vet jag ju så väl och jag älskar honom såklart ändå och vill leva mitt liv med honom. Men just nu är jag inne i en period som jag känner mig på dåligt humör, orkeslös, trött och tråkig, ingen energi alls! Så då tycker jag han är jobbig som inte vill prata lika mycket som mig, eller när han bara svarar "Mmm" och inte ens låtsas att han är intresserad av vad jag säger. Eller om han sitter trött i soffan med mobilen när jag kommer hem efter en hel dag på jobbet, och han frågar om dagen varit bra, då blir jag irriterad för jag tycker han frågar bara för att man ska fråga. Jag vet ju att han faktiskt är intresserad ibland, men just nu känns det inte så. Och är jag på dåligt humör så tycker jag att jag är det för att han är det, även om jag vet att han är på dåligt humör för att jag är det, och jag är det även om han är glad. Och är han för glad så blir jag irriterad för det, det känns ju alltid bättre att skylla felet på någon annan. Rune måste ju såklart tänka lite på hur han är och anstränga sig han också, men just nu är det nog mest mig själv jag måste ta tag i! Och jag känner att jag jobbat för mycket och sovit för lite dom sista veckorna, men det är mitt eget fel, så nu har jag sökt semester en vecka i oktober och hoppas jag får det. Men oavsett om allt är bra eller inte, så är det värsta jag vet att gå upp ihop på morgonen innan vi ska jobba, och det är bara för att det irriterar mig att han sjunger och är glad! Det är inte alls så jobbigt som ni som läser säker tolkar det, men såklart är inte allt toppen jämt, och jag känner att jag vill åka bort en helg med bara Rune snart. Men det beror på hur jag får ihop det med jobb, jour och barnvakt, och om han vill med efter att ha läst det här! Jag har iaf börjat ta tag lite i mig själv, jag har ju börjat på gym, hejja mig!

Nu har jag klagat mycket idag, och nu ska jag klaga lite mer, jag har varit på apt och fått info om att vi ska få fast schema, skit! Jag är väldigt nöjd med mitt jobb, och en del av det är ju såklart att vi har önskeschema, och jag kan planera när jag jobbar så det passar dagis och Runes jourveckor. Jag har ju lagt mig så jag jobbar mycket i perioder för att få långledigt hemma med Xander, och anpassat schemat så att han inte ska behöva ha för många och långa dagar på dagis. Jag hoppas att jag inte får ett schema med massa dagturer så han måste vara där mer än han är, för jag tycker redan han är där för mycket! Men dagen började iaf väldigt bra idag med besök av Robin och Erica 🙂

//Louise

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och Xander åkte en snabbtur till Årjäng i lördags på eftermiddagen, vi åkte lite karuseller, vann några gosedjur och köpte kokosbullar. Han åkte en karusell själv också åkte vi masken ihop, men den tyckte han inte alls var rolig för den gick för fort. Xander var väldigt trött och sliten redan innan vi åkte, på förmiddagen hade han och pappa varit i skogen och kört fyrhjuling. Det var första gången han fick köra sin fyrhjuling samtidigt som Rune körde sin, och det tyckte han var jättekul! Och hade han fått välja på att åka tillbaka till skogen eller till Årjäng, så hade det blivit skogen, men vi var iaf en tur på Årjängsmáten. När vi kom hem åkte Xander till mormor och jag åkte tillbaka till Årjäng och jobbade natt igen. Rune har tänkt ta med Xander till Arvikamáten om två veckor, men jag tror faktiskt han uppskattar en dag i skogen mer!

Xander har varit förkyld sen lördag så Rune har varit hemma med honom några dagar, inte hög feber och så men trött, snorig och hostat, och hemma kan han ju vila när han vill. Så dom har grejat och fixat hemma, måndag var källaren rensad när jag kom hem och tisdag var hela nedervåningen storstädad, gott att komma hem till städat hus! I måndags var jag på csk och kollade mina öron igen, det såg mycket bättre ut nu, så jag ska tillbaka i maj nästa år för kontroll om jag inte får öroninflammation eller eksem före. Och i onsdags var jag och fyllde i mina ögonbryn, jag gjorde kosmetisk tatuering i juli för jag har nästan inga ögonbryn, dom jag har är så ljusa så dom syns inte. Jag har ju sminkat mig, men jag tycker det är så jobbigt när det försvinner när jag badar eller svettas mycket, och nu behöver jag inte sminka mig lika mycket. Jag tog inte så mörka och breda, då jag hellre sminkar i dom om jag färgar mig mörk, än så länge känns det jättebra!

Igår var jag i Arvika och köpte mig shakes igen, så nu ska jag försöka hålla mig till det i två veckor och jag börjar imorgon eller på söndag. Jag var inom Intersport också och köpte nya skor till mig och Xander, så nu har han skor till lekgympan och jag till gymmet, nu fattas bara gymkortet 🙂

Jag hämtade Xander hos mamma förut efter en kväll på jobbet, Rune har varit och köpt sig ny bil så då stannade han hos mormor så länge. Nu ligger vi nerbäddade i sängen och ser på Ninja turtles, eller mini sover men det är fortfarande turtles på tv:n 🙂 Imorgon börjar jag dagen med att jobba 7-14.15, sen tror jag att jag ska åka till centret i Charlottenberg och kolla vad det kommit in för höstnyheter med kläder och skor. Jag var där förut en dag och såg en skaloverall på XXL, funderar på om Xander ska få en sån att ha här hemma. Mamma hade varit i Arvika och köpt sig nya skor idag, snygga höstskor och jag kunde nog tänkt mig såna jag oxå!

Go'natt!
//Louise

Likes

Comments

Igår vaknade jag 07.00 när jag hade tänkt mig sovmorgon för jag skulle jobba i natt. Men jag bäddade ner mig på soffan med mini på eftermiddagen, och där somnade jag nog nån timme för 17.00 vaknade jag mitt i en dröm. Jag bäddade nog ner mig ca 13.30, för jag satte på tv:n och då var det Holby City på TV 4, hur har jag missat att det börjat igen? Xander hade gått ut till pappa, det var såklart mycket roligare att greja i garaget än att sova med mamma. Han har börjat skruva på allt, jag tror han skruvat isär varenda radiostyrd bil han har, och det är massa frågor hur allt fungerar och varför det är så och så? Och han är mer och mer lik sin pappa och kommer in svart på kvällen!

Jag hade ju tänkt köpa mig ny klocka när vi var iväg till Grekland, men jag hittade ingen som sålde den nya kollektionen från Ice-watch och det går ju inte att beställa på nätet, så nu vill jag köpa mig en från Swatch istället då dom kan köpas häromkring eller på nätet. Men vilken färg?

När vi var på semestern så fick Xander en ny kusin, en liten Simon, och Sofie har blivit storasyster. Vi hälsade på dom en dag, och dom kom hit en dag också, men än så länge har han mest sovit när jag träffat honom. Han så liten och fin, och nu har jag svårt att tänka mig att Xander varit så liten 😉

Jag hann med att färga håret innan jag åkte till jobbet, och jag färgade löshåret också, nu är jag askblond igen och löshåret mörkbrunt. Det är svårt att hålla sig till en samma färg för länge, men jag trivs faktiskt väldigt bra med den här och jag behöver inte färga så ofta!

Det är ju "Årjängsmáten" den här helgen och vi har inte tänkt oss dit, men nu börjar jag få dåligt samvete för att Xander inte ska dit, så jag fundera på om jag och han ska åka dit en tur senare idag ändå. Jag vet ju att han inte är så stor så han har fått med sig att det är, och att han inte behöver vara med på "allt" än, men jag tycker själv att det är jättekul och har varit där alla år sen jag var liten. Jag tror han skulle bli jätteglad! Även om Xander bara är 4 år så får han med sig det mesta som händer, för det har barnen eller fröken på dagis sagt. Jag tycker kanske inte dom behöver berätta allt på dagis, men sen måste ju barnen lära sig att att dom inte kan vara med på, få och göra allt som alla andra gör också. Nu ska jag sova några timmar så får jag se vad klockan är när jag vaknar, jag måste ju hinna åka hem med Xander innan jag ska tillbaka och jobba i natt igen, och imorgon ska jag jobba 14.15-20.45 så då blir det inte så mycket sömn. Men jag är ledig på måndag, jag ska till Karlstad på csk 08.00 med mina öron igen, men jag är iaf ledig och hoppas mina öron är bättre nu 😉

Hej på máten!
//Louise

Likes

Comments

I natt landade vi på Gardermoen efter en vecka på grekiska ön Zakynthos, flyget var försenat pga åska och regn, men 05.15 bäddade vi ner oss på soffan hemma. Lite tråkigt att det blev så dåligt väder sista dagen, vi checkade ut från hotellet 11.00 och bussen hämtade oss 18.20, så det blev några timmar att sitta och göra ingenting när det inte gick att bada och sola. När det regnade som mest gick vi på shoppinggatan, vi gick på in på en resturang och köpte lunch, satt under nått tak och kollade på ovädret och trafiken, men tillslut köpte vi oss regnkläder och gick tillbaka till hotellet. Där satte vi oss i restaurangen och väntade på bussen. Vi bodde på hotellet Garden Palace i Laganas, hotellet hade inte många bra recensioner när jag läste om det, men jag blev förvånad hur mycket det var som jag inte tyckte stämde. Vi hade lägenhet så det var dåligt med köksutrustning och stolar, men rummet var fräscht och fint annars. Sängarna var hårda (passade mig bra) och ac ingick inte i priset, vi köpte till ac och Rune hade den på 16 grader första natten för det var så varmt. Jag tycker ju om värme och man måste va isbjörn för att sova i 16 grader, så den fick han inte ha på nån mer natt! Personalen var trevliga och hjälpsamma, vi fick städat alla dagar utom en, det fanns pool med en lagom stor barnpool, och det var nära till butiker, restauranger och stranden. Vi åkte ihop med en en familj vi känner, deras dotter och Xander är lika gamla och går på samma dagis så han hade lekkompis varje dag. Vi gjorde en del saker var för oss men vi åt middag ihop nästan varje kväll. Enda vi missade var att vi inte åt efterrätt någon dag 😉 Barnen och papporna hyrde motorbåt och trampbåt en dag, Xander tyckte det var jättekul och hade gärna gjort det varje dag. Vi hyrde oss varsin bil två dagar, jag, Rune och Xander åkte till Banana Beach och in till Zakynthos stad ena dagen, och nästa kväll åkte vi till en nöjespark allihop, den var inte så mycket att ha men det fanns flera hoppborgar som barnen tyckte var kul. Så dom dagarna blev det inte så mycket bad och sol, men det passade bra för Xander fick soleksem. Förra sommaren, när vi var i Spanien, och denna sommaren har jag använt Forever Livings solkräm, men den tog slut innan vi åkte så jag har använt en annan, jag vet inte om det är därför? Men han har inte fått så förut, vi var noga med att smörja honom, och både jag och Rune tål solen bra. Jag ska iaf göra en beställning av moster Ylva när jag får pengar igen, så blir det den och uv-tröja med i resväskan nästa gång. Jag letade upp ett apotek och köpte kortisonsalva, så det va bättre redan nästa dag. Rune hade nog gärna åkt runt lite mer med bilen, upp bland bergen och på olika sevärdheter, jag är nöjd bara att jag vågade åka med. Nästan varenda bil jag såg där nere var bucklig och lagade med tejp eller snöre!Mig passar det bäst att bara bada och sola, och det var det vi gjorde mest. Vi började dagen med att bada i poolen, sen till stranden och hyra solsängar och bada, och avslutade med att bada i poolen innan vi gick ut och åt middag. Jag åt mest pasta carbonara, gyros och pannkakor, men det var gott 😉 Dom serverade nån flamberad ost och vitlöksbröd när man väntade på maten, och det tyckte jag faktiskt var jättegott, men då är jag ju glad i både ost och vitlök. Xander har tränat på att lära sig dyka, vågar bada på djupt vatten själv (med armringar), hoppa i på djupt vatten och försöker lära sig simma, jag blir stolt och nöjd då jag är väldigt glad i simma och att bada själv. Det har varit en mycket bra resa! ☀️🌴 Så nu vill jag boka en ny resa, jag har lite annat att betala först men sen vill jag boka en resa så jag har nått att längta efter. Jag vill åka i april-maj och helst en flygresa på 3-4 timmar, funderar på Spanien igen, någon som vill med?

//Louise

Likes

Comments

Jag och Rune har verkligen lyckats se en film ihop under veckan, London has fallen, superbra film! En sån som jag gärna sett på bio med massa popcorn och dricka 🙂

I lördags åkte jag ju tillbaka till csk, det såg lite bättre ut i örat men det var fortfarande tjockt och något som inte såg bra ut, jag fick några droppar med antibiotika också. Dropparna ska jag ha i två veckor till men tabletterna är slut imorgon, det känns mycket bättre nu och jag hör igen. Jag laddade ner en rolig app när jag väntade på min tur, först är det svårt att hitta fram sen är det drygt att vänta, så något måste jag ju fördriva tiden med 🙂 Jag fick en tid i mitten på september för återbesök, så nu ska det förhoppningsvis bli ordning på mina öron!

I måndags hade mina grabbar sovmorgon och jag gick upp 07.00, så då hade jag nån timme för mig själv och kunde plocka och greja helt som jag ville. På förmiddagen sen började jag känna smärtor liknande när jag hade gallstensanfallen, jag är opererad för det men tydligen kan man få ont ändå, resten av dagen låg jag i soffan inne eller ute och gjorde ingenting. Man blir så trött, orkeslös och gnällig av att ha så ont, eller det gör iaf jag! Efter några diklofenak släppte det senare på kvällen, ömt men inte alls så ont. När jag vaknade på tisdag morgon kändes det helt ok, jag åkte och simmade innan jag jobbade 7.15-12.15, men det började kännas igen strax innan jag åkte hem. Jävla skit! Så nu har jag bestämma mig för att ta tag i det här med att få bättre hälsa och kondition, jag har inte köpt mig nån energidryck sen tisdag och ska äta mindre stekt och friterad mat. Såklart saknar jag en Red bull, från 2-5 varje dag till ingen, men jag känner ju redan nu att kroppen mår bättre utan! Jag köpte mig kolsyrat vatten och skulle testa det istället, jag drack två klunkar men jag lyckas verkligen inte tycka om det, och jag kände att kolsyra inte heller var så bra just nu. Det blir vanligt vatten, mjölk och drycker utan kolsyra istället, och en Proviva när jag blir sugen på dricka, hejja mig!

Jag beundrar dom som lever med smärta och sjukhusbesök, då jag tycker bara det här är jobbigt som egentligen inte är nått, men det är inte som jag är van att må. Xander har iaf haft mycket egentid med pappa, då jag jobbat helgen oxå, han har tur som har en pappa som vill ha med honom på allt och Rune har tur att ha en son med samma intressen!

När Xander kom från dagis i tisdags berättade han att det var lekgympa på kvällen, något jag helt missat, men efter jag kollat lite på nätet så hade han rätt och jag ringde och anmälde honom. Rune följde med han dit, och jag följde med mamma och tittade på ett gym som ska öppna här i Koppom. Det var snyggt och fräscht, alldeles lagom stort men ändå mycket grejer och bra öppettider, så där blir det ett medlemskap om det finns plats. Så kul att någon vågar satsa på något här! Igår hann jag med att simma innan jobbet igen, det blev 20 minuter för jag skulle jobba 7-20.45, men det är ju bättre än inget och jag börjar dagen med mer energi!

Jag har gnällt mycket i mina sista inlägg nu, men jag har massa positivt i mitt liv också såklart! En sak är att på tisdag åker vi till Grekland, ska bli så skönt med sol, värme och semester en vecka ☀️ Nu har jag precis betalat alla räkningar, och jag och Xander ska göra oss iordning för jobb och dagis, ikväll när jag kommer hem ska jag börja packa till semestern!

//Louise

Likes

Comments

Jag har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, förra helgen var vi iväg och plockade kantareller och på söndagen fick jag en extratur på jobbet. Min diet har gått sådär, jag åt varma smörgåsar med kantareller när vi kom från skogen och pizza en dag, men det visade iaf minus på vågen när jag var där i onsdags. I tisdags kom moster Ylva hit och hälsade på, och dom var så snälla och hjälpte till att flytta grushögen ute, det är tungt att gräva grus! Och jag fick massa kläder efter Adriana, det är bra med en kusin som rensar garderoben 🙂 Sen har vi lekt och börjat fixa ute, Xander har fått en kärra till sin fyrhjuling av Thomas, han är supernöjd och hjälper till och kör grejer!

Jag har fortfarande haft problem med öronen hela veckan, ont och hör inget på höger öra. Lite feber av och till och känner mig orkeslös. Det känns så som när jag har öroninflammation och eksem, men värre. Jag var på vårdcentralen på måndag och igår, men det var ingen som tror som mig. Måndag fick jag en läkare som inte var speciellt lätt att förstå men hon gissade på att jag hade psoriasis, igår fick jag en väldigt trevlig läkare men hon hittade inget fel hon heller. Jag fick lämna blodprov, något som gör mig väldigt nervös för jag är svår att sticka och spänner mig, men dom visade bara att jag var uttorkad även fast jag dricker minst tre liter vatten varje dag? Hon tyckte jag skulle åka vidare till akuten om jag hade ont, men jag hade delad tur på jobbet så det hann jag inte. Jag ringde till öron- näs- och halsmottagningen istället, jag hade fått remiss dit den 12 september men jag orkar inte gå nästan en månad med ont och dålig hörsel, så jag fick en akuttid där idag. Så idag på min lediga dag började jag morgonen med att åka till csk 6.15, hörseltestet visade att jag hörde dåligt och det såg inte bra ut i örat heller. Läkaren försökte ta bort vax och ta en odling, det gjorde svinont för jag är väldigt känslig i öronen. En sköterska höll fast mitt huvud och jag försökte slappna av, men det är inte så lätt när dom petar med massa saker i örat när det redan gjorde ont. Men det var superviktigt att ligga still när han var så nära trumhinnan och grejade, och till slut lyckades han väl göra rent ganska bra så då kom det en specialistläkare. Hon förklarade att jag hade öroninflammation och var svullen, jag fick en tamponad i örat och antibiotika utskrivet, och måste komma tillbaka imorgon så en läkare kan titta på mig igen. Jag försökte få komma efter helgen för jag jobbar, men dom kunde bara gå med på söndag. En snäll arbetskamrat bytte pass så jag får jobba kvällen istället för dag imorgon, så då passade det bättre. Jag gick en snabbis på stan innan jag åkte hem, jag hittade en supersnygg väska på Åhléns, som tyvärr är för dyr just nu även om jag tycker jag är värd det efter dom petat i mina öron! Men jag hittade några billigare oxå, så får se om jag hinner dit imorgon oxå 🙂 Såg även ett par snygga skor till Xander på Skopunkten, men det tyckte inte han! Han ska ha samma som han har men större, och han vill ju absolut inte med mig och shoppa, så han får ta med sig pappa och köpa nya skor nån dag istället 🙂

Nu ska jag åka till Norge och köpa hem lite nyttig mat, då jag inte verkar ha så bra immunförsvar just nu så tror jag inte det är bra att bara dricka shakes och red bull, så jag började med kyckling och broccoli till lunch 🙂 Sen ska jag försöka hålla mig vaken och se en film ihop med Rune innan det blir natten!

//Louise

Likes

Comments

Jag bytte ju telefon sista kvällen när vi va på Skutbergets camping, så jag hann ta lite kort på söndagen. Det va iaf en bra helg där oxå, och jag tycker det var väldigt kul att Xander fick umgås så mycket med farfar och Anna-Karin. Men när vi kom hem var det gott att va hemma oxå!

På måndagen efter vår campingsemester vaknade jag och Xander 05.00 med feber, snoriga och hostade, det var ju inte vad vi hade tänkt oss sista semesterveckan! Men så är det, vi åt glass, bakade, såg på film, byggde koja, var i skogen och plocka svamp, lekte med massa leksaker, slappade på soffan och gjorde ingenting. Under helgen blev vi lite piggare, så i lördags åkte vi till pappa och Pia och hälsade på, och blev bjudna på mat. Xander körde morfars rc-bil, lekte med två av sina kusiner och åt massa mat, korvstroganoff och ris var en favoritmat!

Xander sparade alla pengar han fick när han fyllde år och sålde sin fyrhjuling, så då beställde han sig en ny fyrhjuling och jag hämtade den i Karlstad förra veckan, den har nycklar, larm och ljus och Xander är jättenöjd! 😉 Pojken Xander lekte med på campingen hade köpt sig en beyblade, så Xander har tjatat om en sån sen vi var där så jag köpte med en sån när jag var i Karlstad. Den var väldigt uppskattad och jag ångrade att jag inte köpte fler, dom finns ju inte i nån butik här men jag fick tag på några på fb igår, så då fick han banor oxå!

Nu är semestern slut och det är dagis och jobb igen, jag började i tisdags och det känns helt ok att allt är som vanligt igen. Rune har ju bytt jobb, så nu är han i Töcksfors och jobbar 9-17 måndag-fredag och nån lördag då och då, passar oss alla tre jättebra. Rune är piggare när han kommer hem från jobbet, och Xander får sova längre för Rune lämnar när jag jobbar dagturer, och jag har massa tid för mig själv på morgonen. Xander får ju va lite längre på dagis när jag jobbar kvällar, men han är ändå på mycket bättre humör både morgon och kväll och vill med hem från dagis, än så länge iaf 😉 Rune blev oxå sjuk, men han har ju nytt jobb så han har jobbat ändå, och han blev piggare före oss. Det är först idag som jag känner mig pigg igen, jag hör inget på ena örat och det gör lite ont, men jag brukar ju få så ibland och har det inte släppt till veckan får jag nog ringa vårdcentralen. Idag efter jobbet skulle jag till Arvika och köpa mig Cambridge, Rune har jour, Xander vill aldrig följa med mig och shoppa, och det är bara öppet på torsdagar så jag frågade om nån ville passa honom. Erica skrev att han gärna fick komma till Robin och leka, Xander blev jätteglad för att få åka dit och leka med honom och Melinda och jag fick mig shakes, supertack!

Imorgon böjar jag med Cambridge igen då, om någon är sugen på att hänga på är det bara att höra av sig! Och nu när det närmar sig hösten behöver jag en promenadkompis oxå, för jag är rädd för älgar 😉 Så kallt som det varit igår och idag känns det som det redan är höst! Jag ska köpa mig en ny jacka, och jag har hittat en Bergans skaljacka jag vill ha, då kan jag klä mig efter väder. Oxå behöver jag en ny vattenflaska, och det fanns en smart på Enklare liv så nu väntar jag bara på lönen. Nu ska jag bädda ner mig i sängen med raggsockor, 7-13 på jobbet imorgon sen ledig lördag och söndag, då hoppas jag sommaren kommer tebax! ☀️

Go'natt!
//Louise

Likes

Comments

Vi checkade in på Vita Sandars camping i Mellerud i måndags, och nu ångrar jag att vi inte lyssnade på Odd-Arne som tipsade om att vi skulle åka dit redan i lördags. Jag trivs ju väldigt bra vid havet och kusten, men det här var faktiskt bättre, så jag måste ju erkänna att han hade rätt. Det finns flera lekplatser, barnvänliga vägar, jättefin och långgrund sandstrand, restaurang med helt ok mat och pubkvällar, fräscha servicehus, trampbilar och en pool. Det enda som vi inte va helt nöjda med var att man behövde trycka igång vattnet i duschen så ofta, och att det inte fanns nått bra utbud på nybakat bröd, annars en superfin camping! Och det finns en restaurang inne i Mellerud som har supergod pizza och grekisk mat, så det fick bli kvällsmaten ena kvällen. Oxå finns det ju två atv-butiker så där var ju pojkarna och titta. I onsdags kom Henrik och sov över en natt, och torsdag kom mamma och stannade en natt, kul att få besök och Xander blev väldigt glad över att se mormor efter en vecka. När vi packade ihop förtältet igår så ramlade ena hörnet, så där stod jag och Rune och hållde i stänger och tältduk och såg en stången åka in i min bil, nu har jag två små bucklor och en reva till på min bil. Tur det bara var bilen, och det funkar perfekt att köra med den ändå 😉

Runes pappa och hans fru är på Skutbergets camping i Karlstad, så vi åkte hit igår och avslutar veckan här med dom. Igår kom Madeleine oxå hit och sov hos oss till idag, och en pojk i Xanders ålder bor granne med oss, så helt plötsligt hade vi tre barn som sprang runt här. Jättekul så länge barnen kommer överens, jag är faktiskt ganska nöjd med hur bra Xander delar med sig av sina leksaker och försöker att alla ska leka ihop, med tanke på att han inte har några syskon och behöver dela med sig annars. Pojken är här med sina besteforeldre säger han, men det är ingen vuxen son har varit här och frågat om det är ok att pojken springer ut och in i husvagnarna, det tycker jag konstigt. Pojken verkar snäll så inget fel så, men jag skulle ju vilja veta att Xander inte stör om han springer inne hos folk vi inte känner. Campingen är helt ok, men det är ju inte som i Mellerud! Härifrån har jag inga bilder för nu syns det nästan inte vad jag tar kort på, dom svarta fläckarna har varit förut men nu är bilderna suddiga oxå, dax att byta kamera på min telefon nu. Men jag fick ett kort på Xander när han hjälper pappa att fixa i ordningen husvagnen, min campingpojk det! Xander följde med farfar och handlade grillmat förut idag, så då åkte jag och Rune på en shoppingtur utan barn. Jag fick en ny telefon och shellack på en nagelsalong av Rune, nu har jag en iphone 6s och blå naglar, och världens bästa sambo 😉 Om jag hinner byta telefon ikväll så blir det lite bilder imorgon, jag har ju Samsung så det är lite krångel att få över nummer och så. Nu ska jag lägga mig i min lubbis med en cider och vänta på att Xander ska vakna, vi har semester jag och mini ☉ 

//Louise

Likes

Comments

Äntligen har jag fått mig husvagn, och i lördags åkte vi iväg på första campingsemestern. Jag ville egentligen till Grebbestad men det var inte så lätt att hitta nån ledig campingplats när vi var så sent ute. Vi var på Xanders kusin Albins dop på lördag förmiddag, så efter fint dop, god mat och tårta så ringde vi runt efter lediga campingplatser, och det blev på Seläter i Strömstad. Christine, Tommy och "onkel" Odd-Arne följde oxå med, men med egen husvagn, Xander blev jättenöjd för han hade väntat på att följa med "onkel & tante" på semester (tante orkade inte nu, så det får bli en tur nästa sommar igen). Xander tog sparkcykeln och åkte till deras husvagn när vi vaknade igår, själv utan mamma och pappa, han blir stor så fort. Förutom att det är lite för långt till badplatsen och ingen restaurang, så är campingen helt ok. Men efter några bra dagar med trevligt sällskap, så åker dom hem idag och vi byter camping. Det ska bli spännande att se hur det går för mig och Rune att få husvagnen på plats, och att få upp förtältet utan hjälp 😉 Vi stannar till torsdag, så är det någon som vill komma på besök är det bara att höra av sig, vill ni sova här så ta med täcke och kudde. Nu ska jag försöka sova lite i bilen, så kanske jag inte blir åksjuk och Rune slipper höra att jag gnäller på hur han kör!

//Louise

Likes

Comments

Det har varit födelsedagskalas hela helgen och nu är min kille 4 år, han blev jätteglad för alla presenter och sitt första barnkalas! Det hade han ihop med Madeleine då dom fyller nästan samtidigt, och efter kalaset stannade hon kvar och sov här, så nu har han även haft en kompis som sovit över för första gången, ungarna börjar bli stora nu ☺

//Louise

Likes

Comments