Header

Jisses vilket väder min lediga helg bjuder på. Planen var att besöka marknaden som gästar nere i stan, men med tanke på vädret blev det en mysig hemmadag. Barnen leker fint med varandra där där jag stolt som mamma iakttar mina små liv. Med hopp hoppas jag på ett bättre väder imorgon.

En dag som denna saknar jag min vän neröver extra mycket. Tänk att ha en vän som mer eller mindre är exakt som dig. Både till sätt, tänk och värderingar? Det är sällsynt! Jag är tacksam att våra vägar korsade för 8 år sedan.

Lika barn leka bäst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God eftermiddag vänner.

Idag blev jag väckt av en glad sambo som försiktigt kom in och väckte mig. Med glada barn som jag hörde i bakgrunden och en morbror som förberedd dagen middag, kändes det givande att vakna upp. Fint överraskad kom han med ett paket jag tidigare beställt. I paketet låg bland annat min ursnygga rosa jacka som kommer lysa upp hösten! Ännu en jacka i garderoben som jag kommer nyttja vid varje tillfälle.

Likes

Comments

Dagens fina.

Vilken dag, för att inte tala om vilken tystnad det varit i detta hem. Måste erkänna att jag föredrar det vilda före det lugna. En högre ljudnivå mot tystnaden som nästan skrämmer mig i detta hem. Dagen för våra små har gått prima i vanlig ordning. Leo lämnades av på sin avdelning utan några som helst problem. Kim hade inskolning med Noelia en stund, innan han begav sig och hon fick tillbringa ett par timmar själv. Ja, även för henne gick allt super. Jag är stolt. Vi är! En god middag där brorsan stod för menyn - pasta carbonara, nom nom. Mätt i magen där jag samlar nya krafter för ett pass på gymmet innan jag laddat om batteriet för en natt på jobbet.

Likes

Comments

Kvällen är kommen. Nöjd och belåten tummar vi upp för denna dag. Inskolningen gick prima med min lilla tjej då jag var med henne. En aning mammig, men ack så duktig och stolt jag blir av att få delta i hennes inskolning och utveckling. Leo hade med sig sin pappa, vilket också gick super! Så pass att han till slut kom över och gjorde oss sällskap. Så stolt över dessa små underverk.

Middag med familjen tillbringade vi idag till bords. Barnen har lekt och busat innan kvällen blev kommen. Avslutade dagen med 1,5 timme på gymmet, vilket kändes för jäkla gott. Motiverad av mål, med resultat har jag nu åter funnit mitt spår. Jag är på gång! På gång för att fortsätta. Nå mitt mål till ett resultat jag en vacker dag nöjd kan klappa mig på axeln och säga - grymt jobbat Lollo.

Så nöjd och tacksam över denna dag.

Likes

Comments

Kvällens på er fina.

Då var denna måndag avklarad! Med andra ord sover barnen gott efter en lång dag. Första inskolningsdagen gick prima. Noelia gick in och tog för sig, precis som förväntat. Leo hade med sig sin mormor då hon är en stor trygghet för honom, vilket även gick bra. Skillnaden mellan barnen är att Leo är en aning mer, försiktig medans Noelia är raka motsatsen. En perfekt blandning då dom kan "stoppa och pusha varandra" den kommande framtiden.

Imorgon ringer klockan tidigt för ännu en dag på dagis. Morgonen har guld i mun som jag bruka säga. För att hinna med morgonrutinerna med hela cirkusen och avsluta med en god frukost kliver vi upp lite tidigare för att sedan ta en härlig promenad bort. Verkligheten är igång! barnens sommarlov är slut där jag måste nypa mig i armen för att inse hur stora våra små verkligen börja bli.

Två glada barn som var redo & klara för dagens inskolning.

Likes

Comments

Som rubriken lyder - A big day! För ett år sedan löd rubriken desamma och åter så kommer den på tal. Imorgon är det åter dags för den förväntansfulla inskolningsdagen! Höstgarderoben är förnyad och klar, där polarn och pyret i år blev en självklarhet med ytterkläder. Höstens nyheter för övrigt har så mycket fint som jag förnyat i barnens garderob. Jag kan inte vänta med att få visa er.

Leo byter avdelning till dom "större barnen" och Noelia gör entré på Leos gamla avdelning. Nervös är bara förnamnet. Samtidigt som jag vet att vår tuffa lilla tjej är framåt och glad med det mesta. Något jag i dessa stunder ser som en stor fördel. Jag är även enormt tacksam att våra barn kommer ha varandra, nytta av varandra då dom är varandras stora trygghet. För att inte glömma bort - dom bästa förskolefröknarna i sin omgivning som är så engagerad i alla barn.

Tillbaks till verkligheten! där sommaren 2017 börja lida mot sitt slut.

Likes

Comments

God kväll på er vänner.

Imorse då jag kom hem möttes jag av två glada barn. En mysig frukost fick vi tillsammans innan sängen kallade och barnen skulle ut med sin pappa då vädret bjöd på strålande sol. Kändes en smula surt att ta igen sin skönhetssömn då dom skulle få tillbringa en mysig dag ute. Men till det bästa så känns det bra i själen att dom fick en trevlig dag tillsammans med sin pappa.

Under kvällen fick vi en mysig lördag tillsammans. Grillen tändes då det blev grillat till middag för hela slanten. Grillat kött & majs precis i min smak med potatisgratäng och en god sallad. Jag vill lova att dagen meny gick hen hos oss alla. Till efterrätt blev det glass i stora lass till filmen - Landet för längesedan som är en stor nostalgi sedan jag var liten.

Snart ska jag göra mig klar innan jag vidare rullar mot jobbet. Önskar er alla en fin lördag.

Likes

Comments

Jag lever! Kvällen är förbi där natten tagit över. Just nu befinner sig denna morsa på jobbet där en helg med jobb åter väntas. Fy & blä kände jag just denna dag.. Helt ärligt så skulle jag kunna gjort precis allt jag för en kväll hemma i soffan med familjen.

Hur som helst så lever jag och mår relativt bra skulle jag vilja säga förutom att tröttheten tagit över min vardag. Under denna vecka har min energi verkligen inte varit på topp, alls! något som känns trist där samvetet till dåligt samvete kommit och gått. Som tröst så tillhör det vardagen som besöker och går, småbarnsförälder som inte.

Fast tröttheten kommer och går så har jag alltid det bästa vid min sida som sprider en enorm kärlek och glädje - Mina barn.

Likes

Comments

Kvällens på er gott folk.

I stundens skrivande befinner jag mig på jobbet, nöjd och belåten efter en trevlig vecka och helg i bästa sällskapet. Åter så sprang ännu en vecka och även helg förbi, hur? Låt ordspråket tala - Tiden går fort då man har roligt. Så sant!

I lördags blev det en tjejkväll så det stod härliga till för hela slanten! En kväll som började på udda tapas där en god drink bjöds på som start på en rolig kväll. Vidare till nästa ställe där vi drack drinkar, träffade massvis av trevlig folk och dansade hela natten lång. Sista dansen prick till tre slaget. Är det någon jag aldrig haft tråkigt med så är det min älskade kurd. Glad att våra vägar korsade ännu längre uppåt för hela 8 år sedan.

L o v e u 💗

Likes

Comments

Kvällens på er mina kära.

Fredag är äntligen kommen! Imorse klockan 7 klev jag av mitt pass där jag nöjd ser fram emot en ledig & trevlig helg. Gårdagen bjöd på en soligare eftermiddag då jag vaknade efter lunch. Gjorde mig lite snabbt klar där bikinin åkte på och sololjan ner i väskan. Vidare åkte jag och min käre vän till en mysig badplats medans Kim och barnen njöt av den varma dagen i sitt trevliga sällskap.

Då vi var nöjda och belåtna avslutade vi dagen med en lunch nere vid hamnen med en vacker havsutsikt. Då magen var tankad gjorde vi en liten sightseeing vilket kunde slutat riktigt illa. Under färden spelade vi musik med en sommarkänsla som svävade runt i magen. Rätt som det var började bilen gasa av sig själv! I panik skrek jag - "Simone, bilen går inte att stanna!" Där hon i sin tur skrev att bilen började ryka! Under dessa sekunder kom barnen upp i mitt huvud innan jag lyckades få stop på bilen. I panik sprang vi och bilen började ryka mer och mer och tanke slog mig - den kommer börja brinna. Tur i oturen la bilen av med en doft som luktade otroligt bränd. Klockan tickade och verkligheten började komma ikapp då jag samtidigt insåg att jag inte hade långtid kvar innan jag skulle infinna mig på jobbet. Ringde efter bärgningshjälp där vi kort efter fick hämtning. Nu i efterhand har tankarna kommit som - tänkt om vi befann oss på en motorväg.

Ja, en trevlig dag som slutade mindre trevligt då våra liv stod på spel. Tur i oturen som sagt med mina stora fråga, varför ska allt alltid hända just mig? Bilens reperation kommer kosta betydligt mer mot vad vi köpte den för. Materiella ting är dock oväsentliga jämförelsevis med livet som jag värdesätter så mycket mer. Med andra ord är det dax att åter försöka hitta en bil som passar oss. Tips på bra familjebil?

Likes

Comments