Header

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det pappa K's födelsedag. Grattis väldens bästa pappa och man som fyller hela 28 år. Inatt vid tolvslaget sjöng jag så det stod härliga till! och imorse blev det frukost med en gnutta extra kärlek. I helgen väntas kalas och ännu mer firande. Dock väntas det en mysig dag med lite små överraskningar för denna man i hemmet.

Grattis älskling på din dag 🎈

Likes

Comments

Efter en lång dag är vi alla nöjda och belåtna här hemma om inte, främst dem små. Kvällsrutinerna har gått som en dans med kvällsmacka för att inte tala om duschen, flaskan eller saga. Något som värmde i mitt mammahjärtat var att få se sina två små ligga fint bredvid varandra i soffan med vällingflaskan i hand. Denna syskonkärlek är verkligen fin mellan dessa två.

Ni är hela min värld ❤

Likes

Comments

Dagens vänner! Vilken underbar söndag det bjudits på. Strålande sol som värmt på då kylan legat på ett par rejäla minus. Ett par timmar som vi spenderat ute med promenad och även pulkaåkning idag med massvis av bus. Jag kan lova att vi alla är minst sagt slut i knoppen men ack så nöjda.

Likes

Comments

Kvällens gott folk. En varm dusch och lite krämer på kroppen innan myskläderna åker på och jag belåten kan landa i soffan. Verkligen nöjd över dagen, minst sagt. Under förmiddagen idag gav vi oss äntligen ut i vårt kalla vinterland. Kallt men skönt för både kropp och själ vill jag lova. Att få göra sig av med lite energi och främst Leo medan lillan vilade gott i vagnen gjorde oss gott.


Under kvällen begav jag och Leo oss åter ut för pulkaåkning med en promenad bort till mommi då han efter middagen pratade om "gass gassss" och sprang till frysen. Självklart skulle min lilla gosse få glass! Sagt och gjort hamnade vi hemma hos mormor för glass som inte blev allt för stora lass utan istället massa buss, skratt och lek. En trevlig lördag minst sagt. Nu inväntar jag med stora hopp att det sista av förkylningen skall bege sig.

Likes

Comments

Hej kära ni. Sjukstugan fortsätter i vanlig ordning. Hur som haver, igår fick jag hem "Vit Diamond" flaska från Twistshake. Flaskan är inte bara snygg utan även praktiskt. Deras produkter är otroligt bra vilket även barnen tycker, nöjda & glad barn relaterar till nöjd mamma. Åter vill jag ge er läsare rabatt på hela deras sortiment om ni anger "Enligtlouise20" vilket ger er 20% på hela ert köp.

I ett samarbete med Twistshake.

Likes

Comments

Kvällens vänner. Hoppas ni haft en bra dag på arbete, skola eller till er som njutit av en ledig dag denna tisdag. Själv så befinner vi oss i en jäkla bubbla av baciller.. När ska detta bege sig och när ska vi bli friska och alerta tro? Orka verkligen inte vara sjuk nu..

Det som håller leendet vid liv och som förgyllar mina dagar är barnen. Även fast Noelia är förkyld och gnällig så kommer även dem fina stunderna fram. En av dom var ikväll då barnen satt och badade så fint tillsammans. Den oändliga syskonkärleken som sprids mellan dem. Så glad att ni två kommer ha varandra livet ut, älskade ni.

En dusch för mig och på med myskläder med en varm kopp i soffan till lite serier så är jag nöjd. Önskar er andra en fortsatt trevlig kväll. Kram!

Likes

Comments

Dagens vänner. Idag skriver denna morsa från nattmössan då natten bjöd på mer vaken tid än sömn under natten. Vårt lilla hjärta åkte på riktigt hög feber där den steg enda till 39,9 grader. Stackars älskade lilla barn. Med panik och miljoner tankar ringde jag sjukhusrådgivningen där jag redan innan hade deras svar på min egna tunga. En natt som relaterade till lite sömn med en febrig dotter. Tack och lov så har febern svalkat ner sig en smula, något jag hoppas den fortsätter göra.

En seg dag där Noelia tar igen sin skönhetssömn med stora hopp om att bli frisk. Grabbarna drog iväg till mamma/mommi tidigare under förmiddagen för bad och bara gotta sig och jag ja, jag spendera dagen i hemmet med att kolla till Noelia titt som tätt där jag även hunnit med en rejäl städning.

Likes

Comments

Söndagen är kommen till all äran. En dag som spenderats ute med bus och lek då vi trotsade förkylningen. Fy å fasiken för att bara sitta hemma, avskyr det verkligen då samvetet för barnen spelar stor roll. Frisk luft är den bästa medicinen för både kropp & själ.

Efter en härlig eftermiddag som spenderades ute planerade vi dagens middag. En rolig stund som spenderades i köket där vi båda hjälptes åt. Så mycket roligare då man är två och hjälps åt med matlagning som tillagas av kärlek. Dagens middag blev: Stekt lax med hemlagad mos och romsås med rivna morötter till. Jag kan lova att Leo åt som aldrig förr, älskade gosse.

Då det är nytt år och en ny vecka som drar igång imorgon är jag så beredd att återgå till Lchf av stora förväntningar av resultat.

Kram!

Likes

Comments

Hejsan fina. Vilken dag! Dagen började med en minst sagt skön sovmorgon för oss alla, inte så konstigt med tanke på förkylning som gått här hemma den sista veckan. Å jisses säger jag bara, så kallt det är ute. Vinterkylan kom som ett brev på posten. Nej! Lite mindre kyla så vi kan ge oss ut och åka pulka med lite varm choklad. Då det varit allt för kallt för att ge sig ut en dag som denna har vi tagit itu med massa måsten här hemma istället som, städ & tvättning för hela slanten. Skönt då den biten är bortgjord äntligen.

Ska samla ork så jag kan bege mig ut för att hämta ut lite paket. Ännu ett samarbete står och väntar med lite rabatt till er kära läsare. Ha en fortsatt trevlig fredag mina fina.
Kram!

Likes

Comments

Hej kära läsare. Ännu ett nytt år är kommet och jag känner mig redo för ett nytt år efter en längre uppehåll från bloggen. Jisses, det var verkligen inte igår. Mycket som hänt & skett gott som ont. Men i det stora hela gav året mig och min familj ett toppen avslut där vi glatt välkomnade det nya året med öppna armar tillsammans med det bästa sällskapet. Kanske någon läsare som hade nått nyårslöfte? Dela gärna med er.

Jag tackar och bockar så hjärtligt under året av vad 2016 givit som nu passerat. Med många minnen av ett givande år som varit lärorikt. Ett år där jag vuxit enormt som individ. Vågat ta ännu ett steg som krävts mycket mod med känslor inom mig av ett liv från min barndom som har döljs sig bakom allt för många stängda dörrar under åren som gått. År som följt mig och som kommer följa mig i bakhuvudet livet ut. Något som jag idag vågat prata om, gå ut med offentligt. Något som hjälpt många där ute med ett hopp att få andra att våga men främst få fler att känna - Jag är inte den enda. Jag vågade! Då några nog valde att döma så blev jag hyllad av allt så många fler åter, tack till er! ❤

Till det absolut bästa så har jag fått uppleva ett helt underbart år som förälder. Där jag dagligen närvara i mina barns liv, följer och ser Leos utveckling, dag för dag. Vilken enorm ära för att inte tala om lycka så lyckligt lottad jag känner mig. Från att ha äran att vara mamma till världens finaste pojke fick jag efter nio månader av längtan & väntan åter äran att bli mamma till världens finaste flicka. En lycka där jag åter känner mig lyckligt lottad att få vara mamma till min lilla pojke & min lilla flicka. Lyckan att jag fått en av var där dom dagligen sätter guld i mun på mina dagar. Ännu ett fantastiskt år där jag fått uppleva och skapa nya minnen för att inte tala om hur många nya dörrar som öppnats för mig. Fast en del dagar minst sagt varit upp och ner så är jag i det stora hela nöjd. Ett lärorikt år som jag lämnar utan saknad & ser glatt fram emot ett år av vad 2017 har ett ge. Med nya drömmar att skapa, mål uppnå, platser att besöka för ett år av nya minnen.

Tack 2016 och låt oss ta 2017 med storm. Ut med det gamla och in med det nya.

Likes

Comments