Header

Kvällens fina. Hopps allt är bra med er! Själv har denna mamma dragit på sig en hemskare förkylning än dess like. Snart varit dunder förkyld i en vecka och förkylningen fortsätter. Hoppas på en vändning snart!

Hur som så har det varit en speciell dag idag. Vår lilla loppa blev hela 9 månader idag. Helt galet, nio månader av ren kärlek där vår lilla flicka varit ute lika länge som hon bott inne i min mage. En underbar liten flicka med en stark vilja och personlighet som bara utvecklas mer och mer för varje dag som går. Jag är rik på kärlek.

Dagens bilder på min lilla mini-modell 🎀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon vänner. Denna morgon bjöd på en fin morgon i detta hemma, med full fart i vanlig ordning som sprids av kärlek och glädje. Barn som leker, prata och utvecklas är en ära att få följa ja, jag är rik på kärlek.

Idag under morgonen då Leo sa mamma så till min stora förvåning hörde jag från Noelia - mamma. Min lilla tjej som blir 9 månader nästa vecka sa sitt första ord - MAMMA. Av lycka så filmade jag henne för att åter få höra det av hopp, men icke lika tydligt. Oavsett så gjorde hennes ord min dag. Stolt mamma!

Nu ska jag hoppa in i duschen och växla om för ett arbetspass. Önskar er alla en fin dag. Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, själv har jag haft en fruktansvärd skallebank utan dess like som vi kallar för migrän. Inte nog med de känner jag en förkylning som är på inväg med en jobbig "tjejvecka" som trädde in igår, mindre kul.

Inte nog med det så kollade jag igenom lite påsar där jag för över en månad sen började ladda upp med lite vår - sommarkläder till lilla loppan. Super söta plagg i pastellfärger som kommer klä Noelia så fint till vår och sommar. Älskar alla mönster av färger och volanger. en Färggladare vår/sommar kommer klä min lilla loppa så fint.

Likes

Comments

Detta inlägg är sponsrat i samarbete med chockers.


Som jag tidigare nämnt så har jag med väntat haft ännu ett samarbete på gång. Denna gånge med Chokers som ni hittar här. Ett utbud av halsband precis i min smak som är perfekt för oss alla vardag som till festligheter med ett kanon pris på sina produkter. Jag vill därför ge er 15% där ni även får fri frakt om ni handlar för minst 149kr.

Min rabattkod till er är LOUISE15 som är giltig till Fredag den 24e.

På bilderna nedan finner ni två av mina favoriter. Puss!

Lerator som halsbandet heter hittar ni här

Fumnaya som detta fina heter som ni hittar här

Likes

Comments

Kvällens fina läsare! Min vardag består av heltidsjobb och resterande tid vara den bästa mamman till mina barn. Imorgon kommer jag med glädje ha ännu ett samarbete där jag kommer ge mina läsare hela 15% på eran beställning. Hur bra? Fast kroppen önskar några lägre växlingar får jag en kick av vad jag vet väntas. Med en drivande kraft av envishet och att ta mig dit jag är idag till ytterliga drömmar kämpar jag på. Som man bruka säga - Man kan bara vinna om man inte vill förlora. Från att vara ett "knas barn" i andras ögon med taggar utåt har jag ändrat hela mitt lev, självdestruktiv hela min stil. Det finns ingenting jag inte klarar av, jag har krigat igenom livet utan några undantag. Några ord som jag mins min bror alltid sa - Lyssna på din mamma & din broder. Jag kan bara vinna om jag inte vill förlora, jag svär jag övervinner allt.

Likes

Comments

God morgon fina! Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin lördag. Själv rullat livet på, jag jobbar och stå i med drömmar om framtiden. En drivande kraft på arbetsplatsen jag får fast en del dagar är segare en andra av att bara ta sig upp. Sedan i torsdags har jag minsann jobbat röva av mig. Från att kliva på ett pass från 8-21 blev jag dessutom utbeordrad natten ja, jag vill lova er att jag var mer död en levande. Imorse klev jag av mitt sista nattpass då jag gick in lite extra fast jag redan går på heltid, men vad gör man inte för sina kollegor? Allt om man går i mina kläder.

Jag kan tänka mig att många undra med den stora frågan - Vad mycket hon jobbar. Hur kan man arbeta så mycket då man har små barn? Hon missar ju tiden. Som sagt, man ska sköta sitt och blanka fasiken skita i vad andra gör. Inte många i nuläget som har en aning om min vardag. Som sagt så tänker jag på framtiden och varje gång jag åker till arbetet har jag barnen i bakhuvudet med en stark tanke - det kommer bli så jäkla bra för oss. Med andra ord så kommer jag arbeta fram tills sista juni innan jag och barnen tar sommarlov på obestämd tid. Om jag längtar? Otroligt!

Har även så mycket på gång just nu att jag inte vet vart jag ska börja. Jag kan avslöja så pass att det är allt från samarbeten till tävlingar och nästa vecka släpper jag en stor nyhet jag väntat så länge med som snart är i mål där jag är redo att komma igång. Hur spännande? Snart mina kära får ni veta vad.

Ni är mitt allt och för kommer jag kämpa för att ge er det bästa av kärlek och livets möjligheter. Mina älskade små kiddos.

Likes

Comments

Kvällens fina läsare. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra dag. Speciellt till alla oss kvinnor har haft det extra bra på den internationella kvinnodagen. Helt sinnes att vi redan börja passera denna onsdag med storm. Ja, veckan har verkligen gått sjukt fort, gott som ont.

Idag fick jag ett uppmuntrande mail från en av mina trogna partners från Twistshake som jag bruka ha samarbeten med. Alltid lika glad och trevlig bland raderna, så pass att jag önskar vi kunde arbeta på samma arbetsplats. Intrycket jag får då jag läser bland raderna så verkar Mikaela vara en extremt gullig tjej. Gullig och drivande för att sammanfatta mig kort. Våra samarbeten kommer att fortsätta äga rum i vanligt ordning, MEN där jag nu fått till äran att bli ambassadör för just Twistshake, hur kul? Som hon avslutade i texten - Vi är stolta att ha dig med som vår Twistshake Ambassadör! Jag längtar till att få dela med av massa nytt som är på gång bland deras produktlansering.

Nu ska denna morsa fortsätta här hemma och göra klart det sista. Imorgon väntas det jobb och dagis för lilleman. Ska bli skönt att få återvända till jobbet bland alla saknade kollegor och alla fina på boendet. Åter så känner jag mig lyckligt lottad som trivs som fisken varje gång jag ska avgöra ett arbetspass.

Likes

Comments

Kvällens vänner. Detta var inte igår! Efter en intensiv vecka med jobb, jobb och åter jobb har denna morsa dagligen arbetat över en vecka i streck. Tre av åtta pass (för att vara exakt) från tidiga mornar till sena kvällar. Det känns att man lever för att klargöra, men pengarna ska in då jag har massvis av planer inför sommaren. Även fått förlängt mitt vikariat till sista juni vilket känns gött! Efter juni tar jag och barnen sommar vilket jag längtar så till.

Idag fick jag min efterlängtade lediga dag. Något jag spenderat med barn fulla huset och vän. Lite ärende under förmiddagen innan vi bjöd på middag i detta hem. Fisk blev dagens meny. Imorgon tar jag tillvara på min sista lediga dag som vi kommer spendera på Leos lekland med vänner och barn. Lika barn leka bäst, stora som små som det sägs.

Låt bilden tala från 3/4 barn då loppan låg och sov under mellis. Älskade barn hela högen.

Likes

Comments

Kvällens på fina läsare. Denna dag börja lida mot sitt slut och imorgon väntas det jobb och åter jobb hela dagen lång för denna morsa. Jag faktiskt längtar tillbaks, både till mina fina kollegor och till alla på boendet. Så fina hela högen man får ha runt sig om dagarna. Att trivas på sin arbetsplats är en viktig del, jag känner mig lyckligt lottad som fick denna chans en tid framöver.

Tänkt avslöja lite att jag har så gott som ett nytt samarbete på gång, fast denna gång något helt annorlunda mot alla baby flaskor. Väntar bara på klara besked med när så jag kan dela med av mitt samarbetet till er och självklart kommer gynna er läsare dessutom. Hur bra?

Tankar kring samarbeten så tycker jag det är roligt! Det är roligt att fler förteg börja få syn på mig och det är kul att jag själv som person kan utvecklas av nya lärorika grejor för varje gång. Jag börja allt mer komma in i bloggarnas värld där allt fler dörrar börja öppnas. Med en drivande kraft till nya nivåer av erbjudande så är jag på god väg att lyckas allt mer med "min grej." Något som jag faktiskt vill göra och som jag faktiskt tycker är kul! Att hålla på med samarbete är en helt ny värld för mig, något som jag varit inne i några månader, men fortfarande nytt. Dock har jag lärt mig att inte jobba gratis. Antingen att jag på något vis blir sponsrad av att göra reklam åt dom som vill arbeta med mig eller att jag beroende på alla köpare får en viss procent. Då jag anser mig själv som seriös arbetar jag inte gratis. Hur som så längtar jag tills jag kan berätta mer OCH jag tror många av er "mode intresserade" kommer gilla detta!

Nu hopp i bingen. God natt mina fina!

Likes

Comments

Dagens! Vilket strålande väder denna dag bjuder på fast kylan som ligger på. Efter dagens lunch packade vi ihop oss med fika och begav oss vidare till Norra berget. Ett perfekt ställe för barnen. Där dom kan springa fritt och leka och även kolla på lite djur som bor där. Dock var det en aning för kallt fast barnen var väl klädda, speciellt för Leo som var mer missnöjd en nöjd. En korta vistelse men som bjöd på lek och kolla in djuren. Favoriterna var helt klart kaninerna för Leo "Kalle kanin" som säger. Som han tittade länge på, ropade hallå till och även vinkade åt. Haha, min älskade lilla gosse.

På vägen hem åkte vi en stund till mormor där det badades och drack varm choklad i badet. Så uppskattat för mitt lilla hjärta. Vad som återstår ikväll har jag ej hunnit planera. Att ta vara på kvällen kommer jag göra då jag går ut extra imorgon på jobb från 8-21. Bästa stunderna i livet är tillsammans med sina barn oavsett.

Likes

Comments