Glömt att blogga på riktigt länge, haha
Men nu är jag tillbaka igen, har varit lite grejer som stått i vägen som jag faktiskt väljer före detta.
Denna helgen är planerad så blir inte så mycket spontant förutom att vi idag bestämde att jag och Alinde drar in till stan för att hänga med massa goa vänner, vi är lediga från skolan imorgon!
Och på lördag ska jag vara barnvakt haha, så tråkigt, men då slipper jag betala för att jag lagade mobilen igen! Sen kommer förmodligen Alinde och Max hit en sväng och Max sover förmodligen här också, sen på söndag ska jag försöka sova ut om de går, ( barnvakt) dom kommer ju vakna runt 7, och mina föräldrar kommer hem från fest vid typ 5, och en snubbe som snarkar, kommer bli jätte najs..
Sen på söndag ska jag städa på festen mina föräldrar ska ha, gör allt för pengar!
Och nu ska jag åka och visa min farmor och farfar lite Ralph lauren tröjor jag vill ha, så dom kan köpa det åt mig!

Och juste det, på måndag ska jag äntligen kolla gymnasiet skola i Stockholm och Göteborg!! 😍

/Louise 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu va det länge sen jag bloggade:/
Som sagt har inte haft tid att blogga. Just nu ligger jag i soffan och kollar film med pappa precis kommit hem från Växjö. Ska packa och lite så idag tänkte jag och planera vilken buss och så jag ska ta till Lönsboda på fredag! Ja i helgen är det Balders ju tagga!! Jag ska gå med Thea, Julia, Elin, Alva, Philip och Hugo det ska bli så sjukt kul! Bilder lägger jag ut på fredag
/ Nina

Likes

Comments

Hejsan,
Idag har jag varit i skolan och de har varit så sjukt drygt, ska bli najs med fredag imorgon
De blir väl en chilldag imorgon, kanske lite häng med några/någon kompis och bara ta de lugnt
Sen på lördag eller söndag ska jag och en kompis jobba, vi ska samla ihop pengar till en liten resa..
Så sjukt taggad på det, ska bli najs
Sen blir de väl bara häng med vänner resten av tiden.
Hoppas jag hinner skriva något mer!!
Ha de fint 😚
/Louise

Likes

Comments

Heej!
Ja det är så här att jag tror att Louise kommer nog blogga mer än vad jag gör, jag går ju i 9an och kommer ha en massa nationella prov nu i vår! Vi ska ha muntliga nationella nu i höst med så jag kommer behöva plugga så mycket och kan verkligen inte blogga lika mycket då. Men jag hoppas verkligen att jag kommer kunna göra de. Ja som det står i rubriken så är det kaos i min hjärna för tillfället, jag har haft körtelfeber så har missat en massa i skolan så jag måste plugga plugga och plugga ännu mer! Jag hade no prov igår de gick bra hoppas jag, idag har jag matte prov så sjukt tråkigt.. Men skriver ett inlägg i kväll med! / Nina

Likes

Comments

Asså att en låt kan betyda så sjukt mycket?
Är det bara för mig det finns vissa låta som skapa så sjukt mycket minnen? Vissa låtar får mig att sluta i tårar, och det är ofta.
Minns ni Stolen Dance? Påminner så sjukt mycket om sommaren 2014, vilket var den absolut bästa sommaren i mitt liv hittills. Lärde känna så mycket människor som skulle förändra hela mitt liv, väldigt tacksam för att jag lärde känna just dom. För dom betyder otroligt mycket för mig, ännu idag. Även om jag tyvärr inte är vänner med alla av dom. Många av er fattar nog min poäng!
Sen att livet förändras på två sekunder är det absolut värsta som finns, att jag förlorade så sjukt mycket bra människor i min närhet. Saknar vissa av dom otroligt mycket. Men jag hade turen att i sommar lära känna ännu mer bra vänner. Nina är en utav dom, jag är sjukt glad att jag lärde känna henne för hon är absolut en utav mina bästavänner, och hon finns alltid där!


Bjuder på lite fina bilder från Balders i fredags, ha de fint
/ Louise
💋

Likes

Comments

Hejsan allihopa, och välkomna till vår blogg. Jag och Nina fick för oss att vi skulle starta en blogg och ja, vi har många dumma idér. Så vi får helt enkelt se hur detta blir.
Jag är iallafall 14 år gammal och ägna mycket av min tid till musik, jag sjunger och spelar gitarr. Jag har även varit med i musiktävlingen musikdirekt. Och nu ska Nina tydligen anmäla mig till idol 2016.
Jag tränar mycket också, även om jag inte ens får det. Haha.. Då jag går på massa mediciner för jag har brister i hela kroppen som järn och vitamin brister.
Ha de så bra så kommer de snart mer inlägg, kram 💋💋

Likes

Comments

Hallå ja!
Ja vad ska man egentligen skriva i sånna här inlägg är inte riktigt lika duktig som Louise! Men detta ska nog gå ändå, ja jag hade väl tänkt mig att berätta lite om mig själv. Ja som de står i rubriken så är det jag som är Nina, jag är 15 år gammal och kommer från staden Södertälje, men i nu läget så bor jag i en liten håla är i Småland! Ja jag vet inte vad jag ska skriva mer en de så ha de gött så länge ;)

Likes

Comments