Vem tycker inte om Glossybox?

Får en massa fina och under bara produkter på posten varje månad att testa på.
Dom väljer ut de bästa för temat den månaden som är anpassat för din personlighet.

  • Få 5 skönhetsöverraskningar i en lyxig box

Månadens box innehöll:

CIATÉ LONDON: Nail Polish Iced Frappe
Ett krämigt och lyxigt nagellack i en dämpad och uppiggande pastellnyans för en fräsch look från dag till kväll. Den extra breda borsten gör det enkelt att applicera samt att få ett vackert resultat.

EMITÉ MAKE UP: Lip & Cheek Tint
Flytande produkt i en rödrosa nyans som kan appliceras både på kinder och läppar, perfekt när du är i farten! Dutta in den lätt med dina fingrar för ett naturligt och friskt resultat eller bygg upp den om du vill ha lite mer färg.

BEAUTY MADE EASY: Pink Oil Blotting Papers
Tunna blad som absorberar överflödigt fett och talg på ett skonsamt sätt - utan att förstöra ditt smink. Ta ut ett blad från förpackningen och tryck det lätt mot t-zonsområdet. Toppen att ha i väskan när du är on-the-go!

NIVEA: Invisible for Black & White Fresh Roll-On
En deo med NIVEAs särskilda anti-fläckformula som gör att den inte fläckar av sig på dina kläder och skyddar dig mot svett i upp till 48 timmar. Applicera produkten med ett jämnt lager och låt torka innan du klär på dig.

FIGS & ROUGE: Avancé+ Mattifying Emulsion MT+ Sheer
För silkeslen matt hy utan glans, applicera denna innan din make up! Direkt nermattande, porminimerande och sammetslent resultat. Innehåller ingredienser som är kliniskt bevisade att motverka blemmor.

Testa du med

https://gbx.to/r/SECI=MzU0NzA4Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments