Bästa vinterdagen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag på Mölltorpsskolan och sökte jobb så nu är jag vikarie där. Hur kul som helst och träffa alla gamla lärare man själv hade när man gick i grundskolan. Dem är så trevliga och roliga allihopa och det var en mycket positiv atmosfär. Kommer bli jättekul att få prova på lärarjobbet lite då det har varit något jag har funderat starkt på att utbilda mig till.

Spenderade sedan resten av dagen med Julius, tror inte jag har skrattat så mycket någonsin som jag gör när jag är med den killen. Kan ärligt säga att på första gången i mitt liv är jag lyckligt förälskad och det känns så bra.

Min moster och kusin kom över på kvällen och hade tacosoppa mys med vår familj. Det var jättetrevligt och något jag saknade när jag var så långt borta. Att kunna vara nära min familj.

Likes

Comments

Det bästa med att bara hemma i Sveriges igen är att få umgås med den finaste killen i den underbara svenska skogen. Dock så hamnade vi inte riktigt som tänkt och slutade med att vi gick på stockar och träsk. Vilket jag inte var klädd för men vi kom hem tillslut.

Likes

Comments

Tänk en låda full med saker, förväntningar, synsätt, tankar, personer, känslor och ett liv. Så har någon tagit den här lådan och skakat så allt har blivit i en kaosartad oordning. Lite så känner jag just nu. Som många av er vet så är jag tillbaka i Sverige igen och vad som hände borta i staterna är något jag inte kommer skriva ut på bloggen. Det värker i mitt hjärta när jag tänker på hur mycket jag saknar barnen och att allt gick så snabbt. Men det visade sig att jag är så svenne man bara kan bli, jag uppskattar Sverige sjukt mycket nu och jag är så glad över att vara tillbaka. USA förändrade mig som människa, jag har både vuxit och blivit starkare i mig själv. Jag ser på saker annorlunda nu och vet vad som är värt att kämpa för. Förhållanden har brutits. Jag värdersätter mina behov i första hand nu, vilket alla människor borde göra. Livet är för kort. 

Likes

Comments

Hej där hemma! Hoppas att ni har det bra. Jag har varit en aningen inaktiv på bloggen på senaste tiden och detta har bland annat berott på stress och matförgiftning. Har aldrig blivit matförgiftad förut och kan ärligt säga att det är bland det värsta jag har varit med om. Det har även gett mig lite hemlängtan, jag visste att den skulle komma någon gång.

Likes

Comments

Hallå hallå! Idag har jag skickat lilla M till skolan och passat på B till kl 12. Vi hade lite fingerpaint på biblioteket vilket var väldigt roande för henne. Efter det är jag ledig tills på fredag, så har lunchat med min vän Jana och självklart åt vi sushi haha! Kommer bli en tradition nu. Veckorna går otroligt fort måste jag säga, imorgon är det redan torsdag och om exakt en vecka åker vi familjen på skidsemester i Massachusetts!

Likes

Comments

Resultatet av snöstormen som var igår, barnen älskar det! Det är så otroligt vackert med skinande sol. 

Likes

Comments

Snöstormen är igång i New York och ställde in alla tåg in till Manhattan, vilket betyder ingen Broadway show för min del. Blir stanna inne och se snön falla utanför fönstret. Vilket är lite mysigt ändå. Jag har ju min kopp te trots allt och senare blir det middag hos familjevänner.

Likes

Comments

Idag träffade jag Jana igen, vi bestämde oss för att ha film och popcorn mys vilket var trevligt. Slutade dock med att vi kollade senaste avsnittet av pll istället för film. Verkar som att alla pratar om den kommande snöstormen som ska ske i helgen och planerar att stanna inne. Inte ens säkert att tågen kommer gå in till NYC vilket gör att jag inte kommer kunna gå på Broadway show som jag har sett fram emot så mycket. Vi får se hur det blir imorgon bitti!

Likes

Comments

Idag jobbade jag bara till kl 12, så jag och Jana åkte käkade lunch tillsammans vid ett sushi ställe i Babylon. Hur trevligt som helst. Sushin är även sjukt god här, älskar "american dream" rullarna!! Efter det drog vi hem till henne en stund innan hon började jobba. Nu väntar gym, sedan ska jag bara ha en avslappnad kväll och njuta av ledighet.

Likes

Comments