Header

Nu känner jag verkligen att det kommer gå fort till vintern. I helgen var det dags att ta upp båten. Det duggregnade nästan hela dagen men ändå var det så otroligt fint med alla härliga färger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag började klicka hem små saker från Wish för ungefär ett år sen men allt jag fick hem var i riktigt dålig kvalité eller så var det helt fel produkter. Jag gjorde ett uppehåll men när jag sedan började leta efter vissa saker på nätet igen hittade jag dem även på Wish fast såklart sååå mycket billigare och då tänkte jag att jag skulle göra ett nytt försök. Jag visste ju att jag inte kunde förvänta mig de bästa MEN jag blev glatt överraskad. Allt jag hade beställt hem var som på bilden och i hyfsade kvalitéer.

Idag fick hem en utav de bästa sakerna jag klickat hem på länge! En selfie lampa att klämma fast på mobilen. Jag hade sett lite olika klipp på Youtube när folk hade köpt liknande och de var jättenöjda så jag tänkte.. äh den kostar 27 kr, det är värt att testa. Den behöver ha två batterier för att kunna lysa så om ni vill klicka hem den så var beredda på att ha AAA batterier hemma. Det som var så bra med denna selfie lampa var att den hade tre olika steg att lysa på. Du trycker bara tre gånger på en liten knapp. Första klicket var ett lite svagare ljus, på andra klicket var det starkare och på tredje så lös den som starkast. Jag är verkligen super nöjd!

​Jag har bara klickat en gång när jag tog denna bilden, så ljuset kan alltså lysa två gånger starkare! 😘

Likes

Comments

Jag är inget fan av vintern, jag tycker att julen är hur mysig som helst men snöslask och kyla är ingenting för mig. Nu är vi ungefär i mitten utav Oktober så det är ändå en ganska bra bit kvar till Jul men igår var jag och Alexander på Ica och vad möttes vi av? "Julmust, 2 för 20:-" Jag kunde inte låta bli. Ooops! 😳😳

Likes

Comments

Hösten för mig är ganska grå och tråkig men det finns tillfällen då solen är framme och lyser upp vartenda träd i skarpa gulröda färger. I fredags var jag med om ett sådant tillfälle, därför passade jag på att gå ut, njuta och fånga de på bild.

​Det var annars en sån där grå och tråkig helg för min del.. Jag och min pojkvän Alexander försökte ändå göra det bästa utav gårdagen, vilket ledde till att vi åkte en tur till Göteborg. Vi shoppade tyvärr inga kläder men vi köpte ändå lite små bra och ha saker. På vägen hem kom solen dock fram och lös så starkt när den var på väg ner att alla trädtoppar som solen sken på nästan blev till guld. Det var magiskt!

Likes

Comments

Hej på er! Jag har redan skrivit en liten presentation men jag tänkte att jag gör ett lite längre inlägg om vem jag faktiskt är och hur mitt liv ser ut idag pga bra och dåliga livshändelser.
Mitt namn är alltså Louise Olbers som ni nog redan förstått 😄 Jag är tjugoett år gammal och har inte flyttat hemifrån än så jag bor ihop med mina föräldrar. Min storebror bor hemma emellanåt men det beroende lite på hans jobb. Jag gick vård och omsorgsprogrammet i gymnasiet och gick ur som undersköterska. Jag började jobba inom hemtjänsten och trivdes bra med mitt yrkesval.

När jag jobbat cirka ett år gick min morfar hastigt bort i en olycka och det var jag och min familj som hittade honom.. hela min värld vändes upp och ner. Min morfar hade en väldigt stor betydelse för mig och min familj, han var som min underbara extra pappa. Det var då det började gå utför för mig. Jag försökte ta mig tillbaka till jobbet efter en längre tid hemma i sängen, jag jobbade väl sisådär i tre månader innan allt bara tog stopp.
Jag klarade inte av att jobba, jag blev hemma under ett år innan jag sökte mig till en psykolog och läkare för att få hjälp. Min psykolog ansåg att jag led av svår ångest och depression. Det tog tid, cirka 8 månader till. Veckorna och månaderna bara gick men för mig stod allt stilla. Jag blev sjuk gång på gång, förkylningar, urinvägsinfektioner, leverinflammationer, grova migränanfall och till slut fick jag sådana magsmärtor att läkaren misstänkte magsår... Jag var helt slut, det kändes som att så fort jag blev frisk från det ena blev det andra sämre. Det var bara in och ut ifrån sjukhuset, undersökning efter undersökning och dem hittade inget.

Tillslut i december förra året fick jag reda på att det inte var något magsår utan svår magkatarr och att jag utöver det hade en kronisk tarmsjukdom, ulcerös kolit. Jag blev informerad om att sjukdomen inte kan botas med läkemedel men att dem hjälper mig när jag får mina sjukdoms skov. Jag fick mediciner och blev hemma fem månader till. Under den tiden hann även min Mormor som var sjuk gå bort och det var såklart också otroligt jobbigt. Tillslut fick jag kontakt med en ny hemtjänstgrupp och lyckades få ett sommarvikariat på 50% för att komma igång igen.
I Augusti hade jag mitt sista besök hos psykologen och nu står jag här på mina egen ben. Det senaste två åren har alltså varit ett en fruktansvärt jobbig tid för mig men jag är nu redo att hitta ett nytt jobb, jag kan kontrollera min ångest, migrän, magkatarr och min tarmsjukdom och det mesta känns som att det är på väg åt rätt håll. Såklart är inte allt bra, jag saknar mormor och morfar jättemycket, min vardag är helt förändrad, min familj ser annorlunda ut, högtider ser annorlunda ut, jag drömmer fortfarande svåra mardrömmar osv men förut fick jag kämpa mig igenom alla dagar, nu behöver jag bara kämpa mig igenom de dagar/tillfällen som jag mår sådär dåligt. Jag är så glad över att jag har en sån fin familj, en underbar pojkvän och fina vänner som alltid finns här för mig. Det är tack vare dem som jag tagit mig till det här stadiet jag är i idag.

Det blev ett långt första inlägg men jag kände ändå att jag ville dela med mig utav detta så att ni förstår vad jag skriver om och hur jag kan må i framtiden osv. Det sista jag vill säga är det att ifall någon utav er kanske lider utav en tarmsjukdom eller ångest, depression med mera så får ni jättegärna maila mig om ni vill ha någon att prata med som har varit med om samma eller liknande händelse. Jag kanske kan ge tips på vad som hjälpte mig att tänka annorlunda eller för att må bättre helt enkelt. Min mail hittar ni i beskrivningen. Jag hoppas att jag inte skrämt iväg er utan att ni vill stanna och följa med mig genom en förhoppningsvis bättre framtid. Ha nu en fin fredag så hörs vi snart igen! Kram

Likes

Comments