Hej alla fina!

Kom precis på att jag inte har bloggat något på ett tag och tänkte uppdatera er om hur det är på det nya jobbet.

Jag trivs faktiskt väldigt bra men saknar det gamla jobbet otroligt mycket. Det är väldigt många nya rutiner som behövs sättas och man måste verkligen komma in i jobbet ännu mer för att hitta allt och förstå hur allt funkar.

Idag var jag till mitt gamla jobb för att köpa en kartong med vaniljhjärtan och då sa hon som ringer in mig även så kallad chefen att dom saknar mig och det kändes ganska bra att höra faktiskt för då vet man att man är en del av dom även fast man inte är anställd.

Idag har jag varit ledig men jag var in till stan iallafall och gjorde en linssynundersökning så snart har jag linser igen:) Imorgon blir det jobb från 10-18 så det känns som en lång dag men det är det inte.

Men nu ska jag försöka hitta på något att göra så hörs vi kanske imorgon igen. Ha det superbra tills dess.

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas allt är superbra med er, med mig är det toppenbra.

Idag gjorde jag tyvärr min sista dag på heart of sweden innan mitt sommarjobb börjar på måndag.

Det var en känsla blandad med vemod och lycka samt lite sorg som jag gick till jobbet idag för jag trivs som fisken i vattnet där och är super glad att jag har fått chansen att hoppa in extra där i ett helt år.

Nu är jag ladda till sommarjobbet men det finns en lite känsla i mig som säger att jag inte kan få så mycket bättre kollegor som jag har nu..en liten del av mig vill bara ringa till sommarjobbet och säga att jag ångrat mig och inte vill jobba där samtidigt som jag vet att det är en super chans att få prova något "nytt" och se vad man faktiskt vill göra.

Jag vet att hur det än blir så kommer mina nuvarande kollegor sakna mig i massor och har jag tur så blir jag inringd dom dagarna som jag är ledig så jag slipper vara ifrån dom i ca 3månader.

Mina kollegor sa en sådan bra sak och det tänker jag citera nu. " hon ska bara ut och pröva sina vingar" och det är såå sant som det är sagt jag tänker inte lämna dom förens jag får en fast anställning någonstans och får jag inte det då tänker jag fortsätta att vara deras extra hjälp när det behövs.

Men nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sen ska jag föna och kanske platta håret och efter det ska jag sova för imorgon ska jag till Kneippbyn och träffa alla mina nya kollegor.

Ha det bäst så hörs vi imorgon igen.
Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas ni haft en toppen bra dag, det har jag haft. Jag har jobbat hela dagen och tyvärr så gör det fortfarande ont i min fot..:( hoppas verkligen att den blir bra snart för annars blir det riktigt jobbigt.

Jag funderar fortfarande på vart jag ska hitta min drömhäst. Så nu skulle jag vilja ha eran hjälp! Vet ni vart/hur jag ska lyckas hitta en häst som ska få ett toppenhem hos mig? Finns det några häststall för sådana hästar som typ polisen och liknande tar hand om eller finns det något annat bra ställe? Det skulle verkligen betyda såå mycket för mig om ni ville hjälpa mig!:)

Nu ska jag gå och sova också hörs vi imorgon igen. Hoppas ni får en toppen bra dag!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har jag haft en väldigt lång dag och den har varit ganska långtråkig..jag har jobbat mellan 7-16 och det har varit ganska långtråkigt på jobbet om man får lov att säga så. Foten gjorde nästan inget ont i början men runt 14 tiden började jag få ont i den igen men hoppas verkligen att det inte gör så ont i morgon.

Just nu sitter jag i soffan och ser på ph och när det är slut så ska jag gå och sova igen så jag kommer upp när klockan ringer vid 5.

Men vi hörs imorgon igen också får ni ha det bäst tills dess! Godnatt och sov gott :)

Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har jag varit in till röntgen och akuten och röntgade den. Bilderna visade inget så doktorn sa att det var inget brutet så det var bara att åka hem igen och jag ska fortsätta gå på foten så som jag gör.

Nu ikväll så har jag och Simon varit ute och spelat lite kubb. Tyvärr så är Simon bättre än mig och han vann så det är inget kul..:(

Men nu ska jag sätta mig i soffan och se på tv en liten stund och sen blir det att sova och tagga jobb imorgon:)

Ha en fortsatt bra kväll också hörs vi imorgon igen!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag gjorde ett inlägg tidigare idag och skrev lite om hur det gått med min fot och tänkte att jag berättar nu att vi åkte in till akuten och en doktor kollade på den och sa att det kan vara så att det är en fraktur i den..

Imorgon så åker jag och pappa in till akuten igen och ska in och röntga foten så nu håller vi alla tummar och tår för att det inte är någon fraktur i foten!

Jag kommer tillbaka imorgon och talar om för er om det är faktur eller inte!!
Ha en fortsatt bra kväll!:)

Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag sa ju att jag skulle ha uppdaterat er igår ang min fot men jag somnade på soffan direkt jag kom hem. Så jag gör det nu istället.

Jag åkte aldrig in med foten igår och jag jobbade med den vilket kanske inte var det bästa draget för ont gjorde det och jag kunde inte gå klokt på den..idag känns det som att det har blivit bättre men gör fortfarande ont så jag kanske får åka in sen och kolla så det inte är något allvarligt.

Idag gör jag inte så mycket och tänker nog inte göra så mycket heller om vi inte ska hitta på något med Rindi och hennes kille.

Men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund. Men vi hörs imorgon igen.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har jag varit och jobbat. Det gick superbra hela dagen fram tills att det bara var ca 40 min kvar av dagen då jag lyckades tappa en tompall på foten.

Skorna vi använder är det stålhätta i men med min otur så lyckades jag träffa där jag inte hade någon stålhätta..detta resulterade i att jag nu ligger i soffan med lindad fot och känner hur min puls slår i foten.

Kan knappt gå klokt och jag ska egentligen jobba imorgon, undra om det kommer gå...? Jag uppdaterar er imorgon om hur det gick med jobbet.

Ni får ha en fortsatt bra kväll också hörs vi imorgon.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag vet att det var ett tag sen jag var inne men jag hann tyvärr aldrig att uppdatera något i Värmland.

Men jag gör det nu istället. Lördagen den 22a april så fyllde jag 21 år och då åkte jag, mamma och Simon in till stan och handlade på Willys och var även in på två djuraffärer för mamma skulle köpa lite saker till hunden som vi hämtade på söndagen.

Kl. 15.00 på lördagen kom dom första gästerna och då bjöds det på super gott fika och jag fick en hel del med presenter och sen kom resten av gästerna vid 18-19 tiden och då bjöds det på tacos.

Söndag den 23 april så åkte jag, mamma, Simon och mina syskon till Mariestad och där köpte mamma sin hund Eddy och det är en fransk bulldog.

Måndag den 24 april så hade Douglas tid hos veterinären i deje för kastrering och då fick vi även åka dit med mammas hund som fått en kattklo i ögat..men det gick bra. Vi fick åka till en annan veterinär och sedan så fick vi åka tillbaka på både tisdagen och torsdagen men allt gick bra.

Tisdag 25 april så åkte jag och Simon in till Karlstad centrum och gick i lite affärer där och sen åkte vi hem en stund och sen åkte vi hem till mormor på en snabbfika. Efter det så åkte vi till hälsohuset där jag fick massage i present av Simon och det var såå skönt.

Onsdag 26 april så var vi bara hemma på förmiddagen och sen hade jag tid hos frissan vid 13 och vi var kvar där till 15.45 men jag blev riktigt nöjd med håret. Jag lovar att fixa en bild på det någon annan dag! På kvällen så var jag, Simon, min lillebror och pappa in till stan och spelade bowling.

Torsdag 27 april var vi hem till farmor och farfar vid 10 och sen var vi hemma till 11.45 och sen åkte vi till veterinären för att se så Eddy öga såg bättre ut. När vi var klara där så åkte vi hem till mormor och där lämnade vi Eddy också åkte jag, mamma och Simon till bergvik och shoppade lite.

Fredag 28 april så åkte jag, Simon och Douglas hem igen. Det blev en lång väntetid vid båten men det gjorde inte oss så mycket.

Lördag 29 april så hade vi avslutnings uppvisning med kören och det gick såå bra och det var såå kul!!!

Söndag 30 april så var vi hem till pappa med familj och fikade. När vi hade fikat klart så passade vi på att gå in till pappas granne som har kattungar och kollade. Vi hittade en som vi kanske ska köpa så Douglas kanske ska få en kompis:) bild på den kommer när vi bestämt oss om vi ska ha den eller inte.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Just nu sitter jag vid Simons dator och skriver men det är bara för att jag vill skriva vid datorn ibland och inte bara från telefonen och min dator är så seg därför passar jag på att låna hans dator när han ändå inte är hemma.

Jag väntar nu med spänning på att mamma ska ringa och berätta sin roliga nyhet som jag inte vill avslöja än utan den nyheten kommer kanske upp här på bloggen i veckan när jag är i Värmland.

Snart ska jag åka hem till pappa för jag behöver ge deras fiskar mat också måste jag städa ur min bil massa grejer som inte behöver var där då det är skräp. Sen är det ju så att eftersom att jag inte har tvättat min bil på utsidan än så känner jag verkligen att jag måste se till att den är ren och fin nu är vi ska åka upp till Värmland.

Det ska bli såå skönt att äntligen få komma upp till mamma och familjen då jag haft sådan hemlängtan till mamma ett tag och det har inte blivit bättre av att jag varit ledsen en hel del pga familjemedlemmars beteende. Säger inte vem/vilken eller vilka utan den får förbli en osagd bit i det hela.

Nu ska jag gå och göra lite nytta innan jag åker hem till pappa och fixar det jag ska där.:)Ni får ha en jättebra dag också hörs vi imorgon när jag är på resande fot.

Puss och kram

Likes

Comments