Hej!!

Jag satt och kollade på idrottsgalan nu och Peder Fredricson VANN jerring priset!! Såå stort. Han är en stor förebild för mig och jag vet att han är en stor förebild för många fler!!

Jag ville bara säga grattis till honom och att han är såå grymt duktig och faktiskt bryr sig om hästarna.

Citerat från Peder Fredricson's tal "Det här visar hur starkt hästfolket är. Ni är vana att kämpa för något ni vill, därför står jag här nu."

Det var allt jag ville säga om detta.

På tal om hästar så hörde hon som äger Jigali av sig idag och frågade om jag kunde släppa ut dom och fixa stallet nästa onsdag och jag sa att det kan jag sen förklarade jag även för henne varför jag inte varit där och ridit och hon förstod det när jag sa att jag jobbade mycket nu och hon sa även att det är så dåligt väder och halkigt nu så vi ska vänta lite tills våren. Så det var skönt att prata med henne, jag har varit såå orolig för att hon skulle vara arg och säga att jag inte fick fortsätta rida Jigali men hon var inte arg!! :)

Men nu ska jag kolla lite på youtube och sen ska jag sova för ska jobba imorgon igen och innan jag börjar så ska jag lämna in min bil på verkstad... hoppas att det inte blir allt för dyrt.

Men nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon igen!

Puss och kram


Likes

Comments

Hej!

Idag är det söndag och vi har städat hela förmiddagen och sen har vi även plockat ut julen idag och det var tråkigt men ändå väldigt skönt för då vet man att snart är det sommar.

Tyvärr så har jag inte hunnit ta några bilder på det jag köpte igår utan ni får se det en annan dag helt enkelt. Imorgon blir det jobb för mig mellan 8-17.00 så det blir skönt att få jobba tredje veckan i rad nu men det blir bra pengar och hela tiden lite närmare en häst.

Men nu ska jag gå och kolla lite på youtube och sen ska jag sova men ni som kan en massa om löshår kan få skriva massa tips om det för jag är såå sugen på att sätta i det.

Ha det bäst så hörs vi imorgon igen!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla fina!!

Idag så har vi varit hem till Simons syster en liten stund och efter det så åkte vi in till stan och jag fick med mig ett bronzing powder och en tröja hem bilder på det kommer imorgon då jag tyvärr inte hinner fixa det idag.

Just nu är vi hemma och mellanlandar lite innan vi ska åka hem till pappa för att sedan köra iväg dom till något och när jag lämnat dom så ska jag åka tillbaka hem till dom och sitta barnvakt åt mina syskon tillsammans med Simon.Vi ska vara där till 17 så vi åker väl kanske kvart i eller något.

Jag har blivit sjukt sugen på att sätta i löshår i mitt hår såå jag kan få det längre men vill inte ha det tjockare men det går väl inte att sätta i löshår utan att det blir tjockare eller? Alla ni som har satt i löshår som inte sliter på håret kan inte ni kommentera om det blir tjockare eller bara längre??

Men ska gå nu så vi hörs imorgon igen!! Ha en fortsatt bra lördag och helg!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej!

Nu sitter jag här igen och har alla mina hästköps funderingar...Vad jobbigt det är att suget av egen häst är såå förbannat jobbigt att man ska behöva gå med en klump i magen för att man såå gärna vill köpa en egen häst...

Min största dröm sen ett bra tag tillbaka så har det här tagit och slagit slint i huvudet på mig och det finns inget annat i hela världen hellre gör än att köpa häst och hade jag fått som jag velat hade jag haft häst för några år sedan men så blev det ju tyvärr inte...

Det finns bara häst i skallen på mig just nu och jag runt och tänker på att det aldrig kommer att bli verklighet så mår väl kanske inte så bra just nu men jag sitter verkligen och kolla efter hästannonser där hästen matchar det jag vill ha och försöker hitta en såå nära mig som möjligt men även om det är i Stockholm så måste jag tyvärr över havet.

Ni som har häst nu och känner igen er i min situation om att ni tänkte likadant innan ni köpte häst och hur ni lindrade tänkandet får gärna skriva tips på det i kommentarerna!

Men nu ska jag gå och titta på tv så vi hörs imorgon igen! Ha det bäst och en fortsatt trevlig fredag kväll och helg!

Glöm inte att vara med i veckans blogg, reglerna hittar ni Här !!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej och godmorgon!!!

Nu i skrivande stund så är klockan 04.48 och jag ska börja jobba kl.06.00 och jag slutar kl 15.00 så det är ganska skönt faktiskt.

Idag så ska ju jag och Simon in och spela bowling och äta mat så det ska bli mysigt.

Jag ville egentligen bara säga att veckans blogg fortsätter tills nästa fredag alltså den 20/1!

Hoppas alla får en bra dag för det ska jag ha! Vi hörs imorgon igen!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej!

Idag är det tisdag och igår var det måndag tyvärr så blev det inget inlägg igår för att jag jobbat hela dagen och sen var vi hem till Simons mamma och fikade, hon hade en spikmatta som jag fick låna med mig hem och efter jobbet idag så hade jag såå ont i ryggen ( varje gång jag jobbat...) så jag la mig på den och låg där i 1 timme och det var såå skönt och smärtan försvann faktiskt men jag tror att jag ska lägga mig där en stund till innan jag går och lägger mig.

Imorgon blir det jobb igen jobbigt men såå skönt för då vet man att man får en lite större ekonomi just den månade såå skönt när man inte har något jobb.

Jag skulle lätt kunna ha ett jobb där jag bara hoppar in i olika företag när det fattas personal men inte vara anställd men jag vet att det inte går tyvärr..

På fredag ska Simon och jag in till stan och äta god mat och efter det så ska vi spela bowling bara han och jag såå mysigt.

Men nu ska jag gå och se om jag kan hitta på något annat fram tills jag ska gå och lägga mig!Glöm inte att veckans blogg fortfarande är igång! Reglerna hittar ni Här så in och delta!!

Men vi hörs imorgon igen så ha det bäst! Puss och kram

Likes

Comments

Hej!

Idag är det söndag och jag har bara gått runt i pyjamas hela dagen såå skönt!!!

Det verkar som att hästen kommer få ett hem någon stans för det var tydligen många som var intresserade och ägaren har fortfarande inte hört av sig till mig väldigt tråkigt men hoppas bara att hästen får ett bra hem.

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli 17.00 så jag kan börja med maten så den är klar när Simon kommer hem. Sen får vi se vad vi hittar på men jag ska jobba imorgon igen så får vi se om det blir fler dagar eller om det räcker med imorgon.

Men nu ska jag kolla lite på Youtube och kanske läsa någon blogg eller något så länge men vi hörs imorgon igen. ni får ha det bäst tills dess!!

Puss och kram;)

Likes

Comments

Hej alla mina hästintresserade läsare!!
Jag hittade en häst igår på en köp och sälj häst sida på fb och den hästen är en varmblods ridtravare som är 175 i mankhöjd. Priset på hästen är 1000kr får den inget hem så går den till slakt...

I annonsen så står det att han aldrig varit allvarligt skadad. Hur mycket vågar man lita på och ska man våga att kanske köpa honom? Hur hade ni gjort hade ni tagit kontakt med ägaren eller hade ni tagit kontakt med någon hästkunnig som kan säga om det är en bra häst?

Jag tänker att man gör en god gärning för hästen om den är helt frisk och man kan rädda den från slakt men det kanske inte är rätt tänk...

Nu får n gärna svara så ärligt som möjligt på vad ni tycker och hur ni hade gjort!

Vi hörs kanske senare om inte så hörs vi imorgon igen:) Puss och kram


Likes

Comments

Hej!

Nu har jag varit frånvarande ett tag igen men det är bara för att jag har jobbat och inte orkat gör något när jag har kommit hem.

Men jag tänkte att vi kör en veckans blogg nu. För att vara med och delta så ska ni:

-Kommentera "jag är med"

- Följ min blogg på nouw

( Ni som inte använder nouw behöver bara kommentera "jag är med" )


Likes

Comments

Hej!

Idag är det måndag och jag har varit och jobbat på heart of sweden och ska jobba där hela den här veckan. Just nu sitter jag i soffan och har kollat lite på youtube och sen inte så värst mycket mer. Simon jobbar fortfarande bara för att dom håller på och inventerar i affären så ingen fick sluta innan 23 så vi får väl se om Simon får sluta kl 23 eller om han måste jobba ännu längre.

Just i skrivande stund så drömmer jag mig bort några/något år tills jag har köpt min alldeles egna häst, det finns några krav på vad hästen ska vara och det största kravet jag har är att hästen är minst 1,70 cm i mankhöjd och kunna hoppa bra.

Men nu ska jag gå och göra mig i ordning för att snart gå och lägga mig så jag orkar med en lång veckas jobb som börjar kl 07.30-16.30 och torsdagens jobb som är mellan 06.00-15.00

Ni får ha det superbra så hörs vi imorgon igen!! Puss och kram

Likes

Comments