Header

Då var det måndag igen. Kanske den segaste dagen i veckan. Brukar försöka planera upp veckan på antingen söndagen eller måndagen, dock brukar jag sällan hålla planeringen. Som jag nämnde i förra inlägget sätter jag alltid upp för höga mål, det spelar ingen roll om jag har större och mer seriösa saker att planera eller om det bara är en simpel veckoplanering. Den här veckan har jag iallafall något roligt planerat, ska nämligen på Justin på fredag. Kommer förmodligen bli fett.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

+1 månad och 6 dagar senare är jag tillbaka. Tillbaka på ruta ett kan man säga, för det är så här det alltid blir. Jag säger att det ska bli seriöst den här gången, att jag kommer börja blogga igen. Jag är alldeles för naiv och optimistisk. Eller kan det bli något av en blogg vars författare uppdaterar 1 gång per år? Förmodligen inte. Det roliga är att det här beteendet speglar mitt liv i övrigt också, alltid sätter jag upp för höga mål och känner mig misslyckad när jag inte lever upp till dem. Att det alltid blir såhär.

Likes

Comments

Hej allesammans! Vips sa det och plötsligt var man en del av bloggvärlden. Har haft ett antal bloggar förut som det ej blivit något vettigt av, så nu tänkte jag köra igång på riktigt. Eller ja vi får väl se, men det skulle vara roligt ifall det blev nåt av den här sidan. Ni kommer förmodligen få se en hel del bilder från min "exotiska" vardag då jag gillar att fota. Det var det jag ville säga med detta inlägg, så ha det gott så länge! Kram

En bild från sommarens semester i Kroatien

  • 51 Readers

Likes

Comments