Min sommer indtil videre har egentlig være meget stille og rolig, og der er måske ikke så forfærdeligt meget at skrive om, men jeg tænkte at jeg alligevel lige ville opdatere jer lidt, så i også kan få et indblik i hvad der sker...

De første 2 uger af min ferie er nu snart gået (desværre haha) og de har egentlig være meget gode. Jeg har trænet rigtig meget, både løb og styrke, og det er min plan at fortsætte med det hele ferien. Jeg har et hårdt program og er for det meste igang 5 gange om ugen, det lyder måske hårdt (det er det også haha), men det er også utroligt rart at kunne holde sig igang! Og der er ikke noget mere tilfredsstillende end når man så er færdig med sin træning, så kan man nemlig med god samvittighed slappe af resten af dagen ;).


Min ferie er selvfølgelig også gået med afslapning, cafehygge/kvalitetstid med veninder/venner og så har jeg bare nydt at jeg har kunne sove lidt længe, og ikke tænke på så meget. Det er super rart at kunne fokusere lidt mere på mig selv og dem der betyder noget, og komme lidt væk fra hverdagsstressen.


Kreta

Udover at jeg nyder ferien og det at bare kunne slappe af, ser jeg også VILDT meget frem til at komme ud at rejse. I år skal jeg nemlig til Kreta, hvilket jeg ikke kan få armene ned over. Og det er skam ikke fordi jeg ikke har været der før, faktisk er det min 9'ene gang jeg skal derhen. Det er sådan et sted jeg aldrig bliver træt af! Omgivelserne er de skønneste, vejret er lækkert, og så er den græske mad heller ikke ligefrem til at klage over. Vi skal bo i byen Agia Marina på et (forhåbenligt) dejligt hotel, hvor vi bare skal slappe endnu mere af hahaha, ud og bade, og ikke mindst shoppe lidt, hvilket man jo ALTID glæder sig til <33

Det var en lille opdatering på min ferie. Jeg håber at i nyder sommeren indtil videre, i må meget gerne skrive i kommentaren hvad i skal lave i sommerferien, og ellers må i bare have en fortsat god ferie! <33

xx LOUISE xx


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

HEY BLOGGEN:))

Mit navn er Louise Nørgaard og jeg er 15 år gammel. Jeg bor i Horsens (midtjylland), og til dagligt går jeg i 9'ene klasse, og starter på gym efter sommerferien, hvilket jeg glæder mig inderligt meget til!

(folkeskole, ses), hahaha.

Som person er jeg meget åben, udadvendt, smilende og en del klodset, hahah. Jeg elsker at tilbringe tid med de personer der betyder meget for mig, og så er jeg kæmpe fan af at spille håndbold. Udover det, kan jeg godt lide at bruge tid på at se youtube videoer, følge lidt med i de forskellige blogs, og ellers bare være sammen med venner, og have det sjovt! Jeg elsker mode, og alt der generelt har noget med beauty at gøre. Så nyder jeg virkelig også at komme ud og opleve noget, enten når jeg rejser, men også bare de små ting jeg oplever i hverdagen.

Blogstart?

Jeg har valgt at lave denne blog, da jeg virkelig elsker at kunne være med til at inspirere andre mennesker, og kunne komme med nogle gode råd. Personlig synes jeg selv at det er skønt at kunne læse sig til noget inspiration. På min blog kan jeg også udtrykke mig på en helt anden måde, end normalt. Jeg kan skrive om alle de ting der virkelig interessere mig, og samtidig være med til måske at "hjælpe" andre. På min blog kommer der selvfølgelig til at være en masse om beauty og fashion, men der vil selvfølgelig også komme noget lidt mere personligt, så I også ville kunne få et bedre indblik i hvordan jeg er som person. På bloggen vil i også kunne læse lidt om min hverdag, de forskellige rejser jeg tager på, og bare generelt følge lidt med i mit liv.

Jeg håber at du vil synes om min blog, og hvis du gør, ville jeg blive ekstremt glad for hvis du ville følge med!

xx LOUISE xx

Likes

Comments