HEY BLOGGEN:))

Mit navn er Louise Nørgaard og jeg er 15 år gammel. Jeg bor i Horsens (midtjylland), og til dagligt går jeg i 9'ene klasse, og starter på gym efter sommerferien, hvilket jeg glæder mig inderligt meget til!

(folkeskole, ses), hahaha.

Som person er jeg meget åben, udadvendt, smilende og en del klodset, hahah. Jeg elsker at tilbringe tid med de personer der betyder meget for mig, og så er jeg kæmpe fan af at spille håndbold. Udover det, kan jeg godt lide at bruge tid på at se youtube videoer, følge lidt med i de forskellige blogs, og ellers bare være sammen med venner, og have det sjovt! Jeg elsker mode, og alt der generelt har noget med beauty at gøre. Så nyder jeg virkelig også at komme ud og opleve noget, enten når jeg rejser, men også bare de små ting jeg oplever i hverdagen.

Blogstart?

Jeg har valgt at lave denne blog, da jeg virkelig elsker at kunne være med til at inspirere andre mennesker, og kunne komme med nogle gode råd. Personlig synes jeg selv at det er skønt at kunne læse sig til noget inspiration. På min blog kan jeg også udtrykke mig på en helt anden måde, end normalt. Jeg kan skrive om alle de ting der virkelig interessere mig, og samtidig være med til måske at "hjælpe" andre. På min blog kommer der selvfølgelig til at være en masse om beauty og fashion, men der vil selvfølgelig også komme noget lidt mere personligt, så I også ville kunne få et bedre indblik i hvordan jeg er som person. På bloggen vil i også kunne læse lidt om min hverdag, de forskellige rejser jeg tager på, og bare generelt følge lidt med i mit liv.

Jeg håber at du vil synes om min blog, og hvis du gør, ville jeg blive ekstremt glad for hvis du ville følge med!

xx LOUISE xx

Likes

Comments