Heii bloggen;))


Så kom det andet indlæg op på bloggen (endelig) hahaha.
Jeg ved godt at der er gået noget til, men der har bare her på det sidste sket en del i mit liv bl.a. har jeg været i Prag.
Så har jeg også været til DM, og haft skriftlige eksamener, som også har fyldt en del, hvilket er en af grundene til at der har stået lidt stille herinde.

Men det bliver der lavet om på lige nu.........

PRAG 2017

Mig og mit håndboldhold smuttede d. 11 april med bussen til den tjekkiske hovedstad, Prag.
Det var en stor succes, busturen var selvfølgelig ret hård, men det hele gik super fint.
Vi fik oplevede en masse skønne ting, som bl.a. at smage lidt tjekkiske specialiteter, og selvfølgelig at opleve
de forskellige håndboldhaller i Prag, som jo bare var helt vildt gode (NOT) ahahha.
Prag er en skøn by, med masser af forskellige typer af mennesker, flotte seværdigheder, som fx Karlsbroen (billede) og helt sikkert en by der er hver at besøge!!
Den er super hyggeligog har sin helt egen charme :)) (Se billeder nedenunder)

Stævnet for os gik også helt fint, vi klarede os pisse godt, og endte med en flot sølvmedalje, som vi helt sikkert er stolte af.
Busturen hjemad gik også som smurt, der var dog lige et enkelt stop på vejen, som gav lidt problemer
og gjorde at vi kom ca. 2 timer senere hjem hahah. Men det tager man jo bare med :))

Nå, men det var lige en lille opdatering på mit liv, og der vil selvfølgelig snart komme flere.
Men indtil da må i have det skønt, og glæde jer, da vi jo snart har sommerferie Jaaaiiii hahahaha:))

xoxo Louise xoxo


Likes

Comments

HEY BLOGGEN:))

Mit navn er Louise Nørgaard og jeg er 15 år gammel. Jeg bor i Horsens (midtjylland), og til dagligt går jeg i 9'ene klasse, og starter på gym efter sommerferien, hvilket jeg glæder mig inderligt meget til!

(folkeskole, ses), hahaha.

Som person er jeg meget åben, udadvendt, smilende og en del klodset, hahah. Jeg elsker at tilbringe tid med de personer der betyder meget for mig, og så er jeg kæmpe fan af at spille håndbold. Udover det, kan jeg godt lide at bruge tid på at se youtube videoer, følge lidt med i de forskellige blogs, og ellers bare være sammen med venner, og have det sjovt! Jeg elsker mode, og alt der generelt har noget med beauty at gøre. Så nyder jeg virkelig også at komme ud og opleve noget, enten når jeg rejser, men også bare de små ting jeg oplever i hverdagen.

Blogstart?

Jeg har valgt at lave denne blog, da jeg virkelig elsker at kunne være med til at inspirere andre mennesker, og kunne komme med nogle gode råd. Personlig synes jeg selv at det er skønt at kunne læse sig til noget inspiration. På min blog kan jeg også udtrykke mig på en helt anden måde, end normalt. Jeg kan skrive om alle de ting der virkelig interessere mig, og samtidig være med til måske at "hjælpe" andre. På min blog kommer der selvfølgelig til at være en masse om beauty og fashion, men der vil selvfølgelig også komme noget lidt mere personligt, så I også ville kunne få et bedre indblik i hvordan jeg er som person. På bloggen vil i også kunne læse lidt om min hverdag, de forskellige rejser jeg tager på, og bare generelt følge lidt med i mit liv.

Jeg håber at du vil synes om min blog, og hvis du gør, ville jeg blive ekstremt glad for hvis du ville følge med!

xx LOUISE xx

Likes

Comments