🙏🏽 I samarbete med Smakbox

@smakbox har gjort det igen! Jag älskar deras lådor från kylt och fryst. Med två av månadens produkter skapade jag dessa små kakor med glass däremellan. Så oerhört gott! Kola-glass med choklad, kakorna har en smak av kokosnöt och hallon. Perfekt kombination!

Kolla in Smakbox och starta en prenumeration idag! 🍪

Gillar

Kommentarer

Eftersom jag fått en del frågor kring olika klädesplagg som jag burit så tänkte jag därför dela med mig av vart jag har köpt dom kläderna. Detta är mina absoluta favorit klädesplagg för tillfället!

Mörkgrön kjol - länk // Vitmönstrad kjol - länk // Leopard-kjol - länk

Denna bikinitopp är den absolut skönaste toppen jag någonsin haft faktiskt. Jag har den i vitt men tänkte beställa i fler färger för denna är så underbart skön alltså! Länken till denna bikinitopp hittar ni här !

Här är även några utav mina favorit klänningar just nu.
V-ringad klänning - Beige/Prickig - länk // Volangklänning - ljusgul - länk // Omlottklänning - ljusbeige - länk

Som ni märker i detta inlägg så kommer alla klädesplagg från H&M , jag handlar ALLA mina kläder därifrån faktiskt. Men jag beställer alltid online då utbudet är så mycket bättre än i butik.

Gillar

Kommentarer

Den senaste tiden så har jag verkligen kämpat och bråkat med mina tankar. Mina tankar vill en sak men jag vill en annan. Jag har så länge jag kan minnas alltid påverkats av min vikt. Jag har aldrig riktigt brytt mig om hur idealet ser ut men däremot har jag alltid varit intresserad av vikten. Jag har alltid strävat efter att inte bli ”överviktig”, jag har kämpat för att inte lägga på mig för mycket vikt. Men jag är så trött på att kämpa nu. Jag orkar inte det mer. Det gäller att hitta en balans i livet, för vem vill gå på en diet hela sitt liv för att hålla sin form? Vem vill leva på endast sallad? Inte jag i alla fall. De finns folk som kan äta hur mycket skräpmat dom vill utan att gå upp ett enda kilo sen finns det folk som mig, som bara behöver titta på en tårta så går man upp ett kilo. Ni fattar hur jag menar.

Jag tänker på min vikt, min kropp och mat hela dagarna och jag är så trött på att tänka på det! Varje gång jag äter något ”onyttigt” får jag ångest. Varje gång jag blir sugen på en chokladbit får jag ångest. Mat, vikt och kroppshets påverkar mig något otroligt mycket. Jag bryr mig inte ett dugg om hur andra ser ut, för jag strävar inte efter att likna någon. Däremot så har jag en viss syn på mig själv, att jag ska se ut på ett visst sett för att vara snygg.

Vissa dagar trycker jag i mig allt som kommer i min väg och mår sedan illa och ligger med ångest, vissa kvällar måste jag ut och röra på mig för att ångesten är för stor. Medan vissa dagar så svälter jag hellre mig själv och detta gör ju att kroppen ställer in sig på svält, vilket skapar obalans i kroppen. Jag har länge varit i denna sits men aldrig riktigt fått hjälp.

I och med mitt stora problem kring min vikt och hur jag ser på mig själv så vill jag helst inte träffa folk. Jag har i två månader undvikit att träffa min familj för att jag skäms. Jag skäms över att jag har gått upp i vikt, men varför? Jag vet inte. Jag har en super bra och fin relation till min familj men ändå så är det där jag skäms som mest.

Så ”stor” som jag anser mig själv att vara nu har jag nog aldrig varit och det är jätte jobbigt för mig. Jag älskar verkligen att följa folk som har kurvor som vågar visa upp sig själva, jag önskar att jag också var där. Men efter att ha gått upp till min max vikt, en vikt som jag aldrig nått förut så vill jag knappt vara med på bild längre och jag fotar verkligen inte mig själv lika ofta..

Läkarna vet inte vad dom ska göra, de skulle försöka hitta en lösning och sedan ringa upp mig för jag lider ju inte av bulemi eller anorexia så dom prioriterar mig inte. Bara för att man får ångest av mat så betyder de inte att man får hjälp. Ibland måste man lösa det på egen hand och det är därför jag skriver detta inlägg. För jag behöver tips från er, hur ska jag komma ur detta tänkande kring mat? Hur ska jag skapa en balans i min kropp och mitt matintag?

Gillar

Kommentarer