Header

PREGNANCY, PERSONAL

Pregnant week 37 - maternity fotoshoot

Hola chicas! Som den hurtige læser nok har opfattet, har der været meget stille på bloggen, det sidste stykke tid. Jeg har derfor valgt helt at sætte bloggen på pause, for et lille stykke tid. Jeg har brug for at fokusere på at blive klar, både psykisk og fysisk, til at blive mor om præcis to uger fra i dag. Det er så vildt at tænke på!. Nu kan jeg virkelig se enden på denne her graviditet. Det har været en fantastisk rejse. Lang og fantastisk, men også hård. Især her i de sidste uger af graviditeten har jeg haft en del besvær både med at gå meget, sove og en masse andet. Nu må den lille bare gerne komme til verden, så mit/vores helt nye liv og tilværelse kan starte.

Jeg håber at jeg finder glæden og overskuddet til at blogge snart igen - og at i vil følge med igen, når jeg vender tilbage! Hav en fantastisk jul, nytår og alt der hører med!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

INSPIRATION, SHOPPING

1. NA-KD Blazer, EUR66.91, here // 2. Cluse Watch, EUR105.33, here // 3. River Island Bardot Wrap Top, EUR34.00, here // 4. Zara Crossover Dress, EUR29.95, here // 5. River Island Pleated Crop Top, EUR37.00, here // 6. NA-KD Mini Dress, EUR66.91, here // 7. River Island Chain Bag, EUR25.00, here


Hola chicas! Som overskiften siger det, har jeg virkelig meget lyst til at shoppe! Mit eneste problem er bare - jeg kan ikke passe noget som helst lige nu. Jeg har taget en del på, omkring 15 kg, igennem min graviditet og jeg føler virkelig, at jeg INTET kan passe! Det er slet ikke sjovt at være ude og shoppe, for jeg kan ikke prøve alle de ting, jeg gerne vil kunne gå i, når graviditeten er overstået. Jeg havde aldrig troet at jeg ville savne min gamle krop SÅ meget som jeg gør, da jeg i forvejen ikke var i speciel go' form før, men lige nu er det nærmest en drømmekrop i stedet for dette hval-stadie jeg befinder mig i lige nu.

Jeg har samlet denne her skønne kollage fyldt med lækre 'Velvet' sager, som jeg kun kan sidde og savle over, og håbe på, at jeg nogensinde får en normal krop igen :P

Hola chicas! As the headline says - I am really in the mood for shopping. My only problem is just that i can't fit into anything at the moment! I have gained a lot of weight, like 15 kg, during my pregnancy and i really feel uncomfortable in everything. It is not fun at all to go shopping as I can't try on anything that I would love to wear after my pregnancy. I would never have guessed that I would miss my old body THIS much, as I really wasn't in great shape before the pregnancy but at the moment it almost seems like a dream body to me compared to this whale-state that I am in.

I have put together this pretty collage filled with amazing velvet stuff, that I can only drawl over at the moment and pray to God that I will have a normal body again some day :PLikes

Comments


Hola chicas! Det er simplelthen så underligt, at det er ved at være jul, og at det ikke føles som om sommeren er slut endnu. Sidste år boede vi også i varmen, men skulle hjem til DK og holde jul, så jeg var mentalt et andet sted, hvis man kan sige det sådan. I år er anderledes, og bliver den mest betydningsfulde jul for mig nogensinde, da lille M kommer til verden. Derudover er det min første jul i udlandet og første gang det skal holdes hjemme hos os. Så alt ved vinter og jul er helt anderledes i år og det er faktisk nok første gang jeg glæder mig så meget til jul. Jeg er gået all in på både cremer, lys og home-sprays med duften af jul og jeg er fuldstændig afhængig.

Jeg er åbenbart typen der vil have hvad jeg ikke kan få. Normalt hader kulde og sne, men i år ville jeg ønske at jeg kunne opleve begge. For det første har man det automatisk bare varmt når man er gravid, så 25 grader kan virke uoverskueligt nogle dage og derudover ser det bare så smukt ud med det helt hvide landskab og hyggen ved at sidde inde med en dejlig varm drik. Dog er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville syntes det var træls hvis jeg var i det. Lukkede sko og flere lag tøj, er noget af det jeg normalt slet ikke kan fordrage ved vinter, så det er nok bare mig der er helt skør, at tror at jeg rent faktisk ville nyde det. Haha!

Hola chicas! It is so strange that christmas is just around the conner and yet it doesn't feel like the summer is over at all. Last year we also lived abroad in the heat but we went home to Denmark for christmas so mentally I was prepared, if you can say so. This year is different and the most meaningful christmas of my life as baby M is being born. Besides that it's my first christmas in another country and the first one to be in my home. So everything about Christmas is different this year and I have never been so excited. I have gone all in on creams, candles and home sprays with the sent of Christmas and I am completely addicted.

Apparently I am that type that want what I can't have. Normally I hate both the cold and snow but this year I wish that I could have both. When you are pregnant you feel hot almost the entire time so living in 25 degrees can seem way to much some times. And the look of a beautiful winter wonderland is so pretty! Even though I feel like I want it so bad right now I bet I would not like it at all if I had it more than 2 days. Crazy to think that I would actually enjoy it. Haha!


Likes

Comments

GRAN CANARIA, PREGNANCY, BAILEY, OUTFIT


Hola chicas! Denne her uge har været så fantastisk. Min dejlige veninde Victoria og hendes lille datter på 3 måneder, har været og besøge mig og det har været SÅ hyggeligt. Vi har bare trillet rundt i Las Palmas med barnevogn, hygget, snakket og spist en masse kage! Jeg glæder mig endnu mere til at blive mor nu og der er heldigvis også kun 5 uger til!
Efter hun var taget hjem har jeg bare hygget med K. Vi gik en dejlig lang tur med Bailey, fik frokost og skudt disse fine billeder. Jeg elsker virkelig søndage hvor vi sover længe, spiser god morgenmad og går lange ture. Især fordi byen er så stille om søndagen. så vi kan nyde hinandens selskab ekstra meget. Næste uge får vi gæster igen og vi er faktisk ret travle resten af november, hvilket er virkelig godt, da jeg ikke kan gå og blive for utålmodig, de sidste uger af min graviditet.

Hola chicas! This week has been amazing. My lovely friend Victoria and her 3 months old daughter were visiting me and we had such a great time! Strolling around Las Palmas with the stroller, talking and eating lots of cake. I am even more excited to become a mother now and luckily only 5 weeks to go!
After she went back home to Denmark I have enjoyed the weekend with K. Today we went for a long walk with bailey, had lunch and shot some nice pictures. I really love sundays where we sleep in, have nice breakfast and go for long walks. Especially because the city is so quiet that we can really enjoy each others company. Next week we are having guests over again and actually we will be really busy the rest of the month which is really good as it makes me a little less impatient the last couple of weeks of my pregnancy.


Likes

Comments

GRAN CANARIA

Pictures from 'Fashion & Friends' event in Las Palmas

Hola chicas! Her i weekenden har der i Las Palmas været et event ved navn 'Fashion & Friends'. Det var et super fint arrangement med mad boder, modeshows, pop up butikker og musik mm. K og jeg tog derind fredag aften, for at snacke i madboderne og så igen søndag formiddag, for at få taget lidt billeder og for at købe lidt til børneværelset. Desværre regnede det det meste af søndagen, så jeg fik slet ikke fanget den gode sommer stemning, som der ellers var om fredagen, da jeg selvfølgelig ikke havde mit kamera med.....
Anyways, jeg elsker denne her slags events og den får alle de chicke og unge mennesker ud i Las Palmas, og så er det altid bare rart at gå og snuse rundt til små boder med tøj, tasker, smykker og interiør. Vi fik købt en tipi til børneværelset, som jeg glæder mig virkelig meget til at modtage. Derudover, er vi ved at få nogle custom made tøj stativer lavet, som jeg er så spændt på at se resultatet af! Krydser fingre for, at du når at få alle tingene inden lille M kommer til verden.


Hola chicas! This weekend there has been an event in Las Palmas called 'Fashion & Friends'. A really nice event with food stands, fashion shows, pop up stores and music. K and I went there friday night to walk around and snack at the food stands and then again sunday afternoon to look at some stuff for the nursery and to take some pictures for the blog. Unfortunately it was raining most of the day so I didn't capture the whole summer vibe from friday night where I (of cause) didn't bring my camera....
Anyways I love this kind of events and it brings out all the young and chick people in LPA. Besides it's nice to walk around and look at small shops with jewelry, clothes, bags and interior. We bought a tipi for the nursery and I can't wait go get it. We are also having some costume made clothes hangers done and I am so excited to see the result. Really hope that we will get it all home before little M arrives.

Likes

Comments

SHOPPING

White Lace Sweatshirt - SheIn (last year, similar here, here, here,) Batwing Sleeve Sweater - Zara (here) Oversize Jersie - Mango (here)

Hola chicas! Har været lidt fraværende på bloggen, den sidste uge. Vi har haft gæster og jeg har desværre dårlig nok haft energi nok, til at hygge mig med dem, så bloggen kom lige i sidste række. Har ikke engang haft energi til at rende rundt med mit kamera, så har ikke engang noget spændende at vise jer - udover mine lækre 'nye' sweaters.

Efteråret er for alvor ankommet, selv på Gran Canaria. Selvom der stadig er mellem 23-27 grader, er det begyndt at blive mere overskyet og det har endda også regnet en del gange. Jeg syntes faktisk det er ret dejligt og hyggeligt. Især fordi jeg har det så varmt hele tiden, så er en dejlig byge og lidt skyer mere end tiltrængt. Selvom det stadig er lidt for varmt jeg har graderet mig med en masse lækre og varme sager - de her 3 er klart mine favoritter!


Hola chicas! I have been neglecting the blog a lot lately. The last week we have had guests and I have barely had enough energy to enjoy them being here so the blog suffered the most. I didn't even have the energy to bring my camera anywhere so I don't even have anything to show you from that week - besides my 'new' sweaters.

Fall is finally here, even on Gran Canaria. Even though it is between 23-27 degrees it is more often clouded and even a bit rainy some days. I actually think that its very nice and cozy, especially as I feel so hot all the time. I am ready for it to get even colder and I am looking forward to wear these thee lovely sweaters!Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw