FOTO: Louise Mellqvist KAMERA: CANNON EOS M3

I Söndags så var jag & min underbara vän Rebecca ute på ett litet äventyr, vi drog nämligen iväg väldigt spontant till ett sälle som heter SILVERFALLEN som är ett naturreservat som ligger mellan Lerdala & Timmersdala. 

Har bara vart där 1 gång innan & det var många år sen sist så det var mysigt att komma dit igen, kände faktiskt igen mig mycket. Vi hade i alla fall med oss våra kameror så vi kunde fota mycket, naturen är ju så otroligt fin & speciellt nu på hösten då löven ändrar färg. Dock så fanns det inte så mycket vatten i fallen men vad gör det när man fick tillbringa tid med en saknad vän & få en lugn & skön stund i naturen. 

Kommer definitivt åka dit igen men det får bli till våren för fick höra att det är då som det är som mest vatten efter all snö som smält osv, då ska jag ta med mig C med så vi kan ha en mysig stund ute i naturen, med kanske lite picknick det är alltid mys. 

Likes

Comments

Oooops lite kvälls shopping!! 😁

Äntligen så har jag beställt en bomber jacka, vad det är för någon & vad det blev för färg kommer ni att få se i ett annat inlägg/video/snapchat så är ni nyfikna så får ni hålla utkik på mina andra sociala medier!!

Likes

Comments

FOTO: LOUISE MELLQVIST KAMREA: CANON EOS M3

Nu märks det att hösten börjar smyga sig fram ännu mer, löven börjar ändra färg & det börjar bli kallare på kvällarna.
Jag älskar alla årstiderna på olika sätt men hösten älskar jag för alla fina "höst färger" som naturen får & för att det börjar bli mörkare & kallare så man kan tända en massa ljus & krypa ner i soffan under en filt & få den riktiga mys känslan. 🍁

Likes

Comments

Instagram @louisemellqvist


Better Blogging Nouw