Idag får ni se en till video ifrån min Youtube kanal & idag så visar jag upp produkter jag har gjort slut på & jag berättar också vad jag tycker om produkterna & om jag kommer att köpa om dem igen eller inte.


Likes

Comments

FOTO: Louise Mellqvist KAMERA: Canon EOS M3

Då var snart denna måndagen över & jag måste säga att den har gått väldigt fort, har vart hos min syster i stort sett hela dagen & vi har hunnit med en hel del saker vi har bland annat gjort egen SUSHI & sedan så har vi också bakat SEMLOR, MUMS!!

Vi bestämde för flera flera veckor sedan att vi skulle testa & göra egna semlor från grunden för ingen utav oss har gjort det förut & eftersom det snart är FETTISTISDAGEN & denna dagen var den enda som vi båda var lediga samtidigt så passade vi på idag. Vi gjorde 2st fyllningar den ena med den "vanliga traditionella" mandelmassa & den andra gjorde vi med Nutella & dem blev verkligen super fina & goda. Vi hade också bjudit in mamma & pappa på fika så vi hade e liten familje fika vilket var super mys.

Har ni testat att göra egna semlor & vilken är er favorit fyllning?!

Likes

Comments

Då var det lördag & jag ska strax dra mig mot jobbet, är min jobbhelg & idag så kör jag också ett dygnspass börjar kl.14.00 idag & går av kl.14.30 imorgon. Just nu ligger jag i soffan & chillar är sjukt trött idag & vädret ute är så grått & tråkigt så det gör inte saken bättre...  Detta inlägget blev inte så roligt men lovar att det kommer bättre inlägg & ni kommer att få se fler bilder av dem som jag & C var & tog förra helgen 😊

Likes

Comments

Instagram@louisemellqvist


Better Blogging Nouw