Sunday afternoon with my love 💜

Söndags eftermiddagen spenderades ute hos svärföräldrarna i det otroligt fina vädret, jag & C passade på att skjuta lite pilbåge. Det är otroligt svårt men det är verkligen super kul, det tar tid innan man hittat den rätta tekniken men snart så, har i alla fall lyckats träffa tavlan 2 gånger & det är alltid något. 🎯

Någon utav er som har testat att skjuta pilbåge?!

Likes

Comments

Så här såg min frukost ut imorse, tycker den ser väldigt fint & god ut. Rostade 2 surdegsbröd & som pålägg hade jag grillad kyckling med gruka & tomat & till detta även 1 kokt ägg & en tallrik med lite SOYGURT från planta i smaken smultron /jordgubb & som topping lite solrosfrön/kokosflinogr & pumpafrön. Frukosten var verkligen super god & jag har aldrig vart en riktig frukost människa förut men nu så ska jag ändra på det & även ändra på kosten då jag ska börja byta ut sopporna mot måltider.

Jag vet att jag kommer att klara detta, men jag vet också att det kommer att vara svårt ibland men med min sambo,familj & mina vänner omkring mig så vet jag att detta kommer att gå & när det blir jobbigt så finns dem där för mig. 

Likes

Comments

Instagram@louisemellqvist