overskrift til første blogindlæg

heyyy....

Så jeg tænkte jeg ville lave mig en blog... eller rent faktisk blev jeg sat til det i skolen, men det ligemeget. Jeg aner ikke hvordan man skriver et blogindlæg, men " I'm gonna give it a try".

Hvad burde man kalde sådan et indlæg... jeg kunne ikke finde på noget.. eller det kunne jeg jo så. Den overskrift beskriver mig "pretty good", du får hvad der står.

Jeg har en mor, en papmor, en far, en papstorebror, en paplillebror, en papstoresøster. og en lillebror på 12. Jeg har ingen idé om hvor gamle de andre er, men hvem har også styr på sådan noget?

Selv er jeg 14 år og rigtig glad for mad... alt mad.... Jeg elsker at lave mad, men mindst lige så meget elsker jeg at spise det. Jeg har 2 katte,... Jeg hader at skrive korrektur på mine opgaver. Derfor ikke nogen tegnsætning udover den jeg har skrevet automatisk, som punktum og nogle kommaer jeg bare synes skulle står der. Ved ikke hvad der ellers er at fortælle om mig.

Jo, jeg har haft en rigtig svær periode i mit liv hvor jeg har haft svært ved at finde mig selv.. nu jeg ved at komme ovenpå, men det går langsomt... Dog hurtigere end jeg selv havde troet. Alle kan komme ovenpå igen men det kræver mod og tro på sig selv, og det har jeg. Det kan godt være andre er uenige, men deres mening har jeg ikke bedt om, så jeg følger MIT hjerte, og ikke alle andres. Gør det samme og du vil nå langt <3


Tror det var det for nu, undskyld for at have fyldt jer med kedelige ord.. BYEEEEE

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments