Header

Hey bloggen,

Her, søndag d. 5. marts fyldte jeg 15 år, og det mindfucker mig stadig ekstremt meget. Lige siden jar var helt lille har jeg altid tænkt 15/16 år som værende "så er man stor".

Lørdag d. 4. marts, vågnede jeg hjemme hos min far, hvor jeg så blev fejret med dejlig morgenmad fra Lagkagehuset i Valby, og gaver. Efter det, cyklede jeg så hjem til min mor ved en 11-tiden, hvor jeg så begyndte at gøre lidt rent og bare hygge lidt rundt. Min mor og hendes kæreste stod nede i køkkenet og lavede maden imens. Jeg begyndte så småt at ligge lidt makeup og tage mit fine tøj på, og ca. klokken 17:00 kom mine bedste veninder Sille og Angelica, som selvfølgelig skulle med til familie-fødselsdagen også. Min pap-bror havde også sine to venner med, som jeg også er blevet ekstremt tætte med. Kl. 18:00 kom gæsterne, og vi hyggede bare. Hørte jazz, fik snakket og grinet, og ja - bare dejligt selskab må jeg sige. Vi spiste lækkert mad, og fik til dessert min mors chokolade kage, som smager konge godt! Gæsterne gik kl. 23:30 ca., og det var her mine venner og jeg lavede danse-gulv. Da klokken endelig blev 00:00 5. marts, så satte jeg min favorit song atm på, som var "15 år" af De Danske Hyrder. Den her sang beskriver virkelig ungdoms-livet, men det skal jeg nok komme ind på.

Jeg vågnede næste dag mast helt op i væggen fordi vi lå os tre (Sille, Angel og mig) i samme seng. Haha, det var hyggeligt nok. Vi fik dejlig fødselsdags-morgenmad, og jeg fik så mine gaver fra min mor. Efter noget tid tog mine venner og jeg lidt ud bare og hyggede os. Inden vi så os om var klokken 16:00, og jeg tog så hjem fordi vi skulle ud og spise på den restaurant der hedder Gorm's, som er kendt for dens pizzaer. Det smagte så godt! Kan virkelig anbefales. Så tog vi ellers bare hjem, jeg så noget Paradise Hotel, og så faldt jeg i søvn. Det var min fødselsdag :)

Nu til det her med at være 15 år. Jeg har altid synes at der var større at gå fra 15 til 16, end 14 til 15, byt anyways - synes stadig 15 er en vild alder. Jeg går altid og glæder mig utroligt meget til at jeg fylder 18 år, og kan bestemme over mig selv! Tror jeg kommer til at flytte hjemmefra så hurtigst som muligt, fordi jeg er en frihedsnarkoman der ikke kan klare ikke at må noget, som jeg super gerne vil med hjertet af, bare fordi en forældre løfter pegefingeren.

Men alligevel nyder jeg den her tid, for det er lige på grænsen til at man må, eller ikke må ting såsom at sove med drenge, være ude om natten, tage til fester, drikke alkohol osv.

Nogle gange buster jeg mig selv i at stå og grine over en situation såsom det der med at man er så bange for at blive opdaget over det ene eller det andet. Når vi står en hel vennekreds og siger "hvad sagde du til din mor!?" eller lignende. Man gør squ mange fucked ting når man er teen, og ting som man aldrig glemmer.

Mine læsere her på bloggen er som regel folk der er ældre en mig, og ovre den her face, så hvis I prøver at tænke tilbage på den tid hvor man ikke prøvede at stoppe med at ryge men fik respekt hvis man startede? Eller dengang ens største bekymringer var at hvis man skulle vise ID hvis man f.eks. handlede nede i Fakta? Eller alle de privat fester med fremmede mennesker og alle de sommeraftener man bare aldrig glemmer?

Hør sangen 15 år, den er legendarisk!

Det er alligevel en smuk alder, og jeg er kommet til den konklusion at jeg vil nyde hvert et sekund af den! Glæder mig så meget til sommer, det bliver verdens bedste sommer med distortion, københavn, fester og venner.

xx

Likes

Comments

Hey bloggen,

Jeg elsker Instagram, og den måde man kan se andre folks små "foto-albummer" med deres livs højdepunkter i. Instagram er blevet meget populært, og jeg kender en del såkaldte Instagrammers som jeg gerne vil vise frem her på bloggen. Det første interview er med min veninde Maja, som elsker at fotografere og redigere billeder.


Hvornår startede du på Instagram?

Det er mange år siden! Jeg er startet om mange gange, men tror det var omkring 2013, men det er bestemt ikke altid jeg har gået op i hvordan den så ud.


Hvorfor hedder du hvad du gør på Instagram?

Jeg hedder majaandersen_, fordi det er mit navn, og det som folk kender mig for. Jeg ville faktisk gerne hedde det uden underscore, men det er allerede taget af en anden profil. :((


Har du nogen Instagrammers du bliver inspireret af/kan lide?

Jeg henter min inspiration fra @andxrs, hans Insta er nok min yndlings! Den er rodet, men har stadig en lækker stemning, og en rød tråd igennem det hele, som jeg synes er vigtigt at have. Den giver mig lyst til at bygge videre på min, og det er vel en god ting.

@brandymelvilleusa - jeg elsker deres Instagram! Det er ikke et sted jeg personligt selv henter min inspiration fra, men elsker at kigge deres Instagram igennem.

Jeg synes også der er andre der gør det pisse godt - blandt andet @rebeccaschaumburg (Louise's grankusine) og @astrisaroe's rammer synes jeg også giver en lækker effekt - jeg synes både Rebecca og Astrid har en lækker Instagram, fordi de blander farvede billeder med sort/hvid, og fordi det er meget hverdags-agtigt med et lækkert twist.


Hvilke accounts kommer op som de mest søgte, lige når du trykker i søge-feltet?

@andxrs, @louisenmadsen, @amalie_wessel, og folk jeg stalker, haha ;))


Hvilken vibe har din Instagram?

Øhh, jeg ved ikke om den vibe jeg har på Instagram hedder noget, men jeg vil sige at den er meget kold og grøn, haha. Rolig men stadig rodet med en rød tråd.


Hvad betyder din BIO?

I min bio står der kun Maja Andersen, ret kedeligt. Jeg ville gerne have noget som symboliserede mig, eller bare viste lidt mere hvilken Instagram det var man kom ind til, men jeg har ikke lige gjort mere ud af det lige nu.


Tre af dine yndlings Instagram-billeder?

Jeg har næsten ingen billeder endnu, fordi jeg lavede 'new year, new insta', så jeg er stadig igang med at opbygge den igen, så jeg har kun valgt ét billede.

Det her billede var jeg slet ikke i tvivl om! Det er billede, som jeg selvfølgelig har taget, af en gade i New York. Gaderne er jo pisse flotte! Dette billede viser på mange punkter de farver der er på min Instagram. Jeg synes billedet er flot, men tror også det var fordi de minder mig om en pisse skøn tur jeg havde.


Hvordan redigere du dine Instagram-billeder?

Jeg går rigtig meget op i min redigering - jeg synes også det er noget af det sjoveste! Jeg bringer næsten altid mere lys, kontrast og kold temperatur ind i billedet. Jeg elsker billeder med kontrast, så hvis der er noget der lyst, fremhæver jeg det, og omvendt. Jeg gør billederne skarpere, og ellers prøver jeg bare at tilpasse mit tema. Jeg bruger både redigeringsprogram på computer, men også forskellige apps.


Hvis du skulle beskrive din Instagram med 3 ord?

Kold, underlig og grøn.


Dit bedste tip til en nybegynder på Instagram?

Først og fremmest synes jeg noget af det vigtigste er, at man har en "rød tråd" igennem hele sin feed. For at være unik. handler det om at have nogle kendtegn, noget der gør så folk husker ens profil - evt. have et tema. Jeg synes man skal lave sin Instagram lige præcis som man selv kan lide den, man skal tænke yes når man går ind på sin profil.


Håber I fik et bedre indblik på min veninde Majas Instagram.

Synes den er pisse flot, og hun gør det herre godt!! :) Giv den helt klart en kig.

xx

Likes

Comments

Hey bloggen,

I går var jeg inde i København med min far, så jeg vil lige fortælle jer om min tur derind, og hvilken café vi sad på.

Jeg startede med at tage hjem til min far kl. 12:00 i Valby. Her tog vi metroen ind til Christianshavn, hvor vi startede med at gå op ad kanalen. Jeg elsker stedet, og det var super godt vejr. Man kunne mærke solen på ansigtet, hører fuglene synge og næsten dufte forår.

Min far boede på Christianshavn i 90'erne, så han viste mig lige hans gamle kvarter og de steder han nogle gange lige sad og fik en øl med sine venner.

Vi fandt en café der hed Parterre, som vi satte os ind på. Den kan klart anbefales, for det smagte så godt! Alle pengene værd. Vi fik begge en varm kakao, jeg fik en vaffel, og min far tog en æblekage.

Vi gik videre ned til Burmeistergade, den gade min far engang boede på. Her satte vi os ned lige ved en opgang, bare for at nyde solen.

Vi gik op over Inderhavnsbroen hvor man kan se Christianshavn, Papirøen og Nyhavn på én gang. Det var den flotteste udsigt, virkelig!

Vi gik ned gennem Nyhavn, op ved Kongens Nytorv, ned gennem Strøget, smutvej ned gennem Købmagergade til Nørreport, og så egentlig bare hjem ad.

Det var en virkelig hyggelig tur, og dejligt lige at bruge noget tid med min far. Den tur skal helt klart gentages :)

Nu skal jeg videre på kaffe-date med bloggeren Amalie Fischer, håber I alle får en god dag.

xx

Likes

Comments

Hey bloggen,

Så er det endelig blevet ferie, og jeg tænker lige jeg vil give en lille update om hvad der kommer til at ske i mit liv.

Her i dag tog jeg i skole kl. 8:00, og det var en ret besynderlig skole-dag. Vi skulle have en trivselstest, en matematiktest og så var det ellers bare mod Zoologisk have kl. 11:30. Jeg skal ikke ligge skjul på at jeg er rigtig glad for min skole, og specielt min årgang - så det var selvfølgelig en helt vildt sjov og kaos tur derud. Hvis I følger mig på snapchat (louise.privat) ved I hvad jeg mener ;)

Vi tog i Zoo hvor der så ellers bare var "fri leg", og det var faktisk ret hyggeligt at gå rundt og se dyrene. Tro det eller ej, selvom der var mega meget sne, var de stadig ude, og de var så flotte! Mødte også en masse af jer søde følgere.

Så tog jeg bussen hjem kl. 13:15, og her filmede jeg så en "room tour 2017" til min kanal. Den er oppe på min kanal her lige om lidt, så den er helt sikkert allerede ude når du læser det her.

Nå, men her i vinterferien prøver jeg så vidt som jeg kan bare at slappe af, og se hvad der sker. Mine to bedste veninder er ude at rejse, så jeg kan desværre ikke spende my time med dem. På tirsdag skal jeg faktisk klippes, og det glæder jeg mig til! Skal have klippet spidser, helt lige over og så skal de forreste totter være lidt længere end resten af håret, hvis I forstår hvad jeg mener. Det synes jeg er så flot!

Udover det er det jo Valentines day på tirsdag, og jeg har faktisk formået mig at få en valentines date. Ja, det er nu en meget sød dreng jeg ser lidt (meget) så det glæder jeg mig til! Tror vi skal ud og spise, og så ellers bare hygge.

Jeg hooker også lige op med bloggeren Amalie Fischer her på torsdag, hvor vi lige skal tage en kaffe, og få filmet et par videoer sammen. Hende glæder jeg mig til at møde!

Ellers skal jeg, den sidste del af ferien, en eller anden dag på Arken museet og Christianshavn med min far. Han er meget ude at rejse, og vi bor faktisk heller ikke sammen længere, så jeg glæder mig til at se ham og får noget far/datter tid sammen.

Håber I får den bedste ferie!

Hvad skal I i jeres vinterferie?

xx

Likes

Comments

Hey bloggen,

Først og fremmest håber jeg at I har haft en nydelig dag, det har jeg i hvert fald.

Det er jo en helt normal torsdag, men alligevel formåede jeg at få det bedste ud af den som muligt, for som jeg altid siger - jeg lever kun en gang, så hver dag er en fest.

Nå, men jeg startede i hvertfald min dag ud med skole 8:00 - 14:00. Sidste uge havde vi projektuge, så denne uge er alle dagene lagt af til at hele årgangen kan få fremlagt. Har egentlig derfor bare siddet helt chill og hørt fremlæggelser hele dagen, og nørdet spillet "Geometry Dash".

Jeg fik fri kl. 14:00, og her mødtes jeg med Nova totalt spontant. Jeg skulle ind til nørreport station for at hente en taske jeg har fået af en Instagram-side som hedder @by.ej. Det er den taske jeg har på, som man kan se på det allerførste billede. Jeg har ønsket mig en Balenciaga-taske i så ufatteligt lang tid, har dog bare ikke lige haft pengene til at investere sådan en dyr taske, så jeg var så heldig at få en lookalike fra by.ej. Jeg er SÅ glad for den, for den er simpelthen bare så lækker og stadigvæk i lækker kvali.

Da Nova og jeg alligevel var i indre by, tænkte vi at vi ligeså godt lige kunne snuppe en varm kakao i de her minus-grader som der nu er. Det er min absolut yndlings café lige pt. Den hedder Flottenheimer, og ligger på en sidegade af Købmagergade, som hedder Skindergade. Den er SÅ lækker, og jeg har simpelthen spist så mange nachos der inde med mine veninder, men dog også en enkelt date jeg har været på. Snakkede lige med manden derinde, og han sagde at man skulle prøve at komme til deres brunches, så det er helt klart mit næste gøremål.

Derudover fik jeg lige skudt nogle billeder til et ootd, så det kommer her:

Bluse: Moss Copenhagen // Bukser: Pieces // Sko: Puma // Denim jakke: Episode // Ur: Daniel Wellington // Smykker: Pilgrim, Jane Kønig & Garber // Halstørklæde: Pieces // Taske: by.ej

xx


Likes

Comments

Hey bloggen,
Som I måske har bemærket er der ingen videoer på min YouTube-kanal lige pt, og det vil jeg rigtig gerne forklare jer hvorfor der ikke.
Der er sket rigtig meget med mig og mit navn her det seneste halve år. Egentlig ikke noget jeg gider hype mere, men jeg føler lidt at mit navn er ødelagt på nogle punkter.
Jeg har haft svært ved at se hvor grænsen lå, når det kommer til at ligge ting ud fra mit liv. Glemte nemlig at der var flere tusind der kiggede med hver dag.
Nå, men det jeg prøver at sige er at jeg starter på en frisk, og det gør jeg fordi jeg føler det er bedre for mig personligt. Men I skal ikke lade hver med at følge med, for der skal nok snart komme en masse indlæg her på bloggen, og videoer på kanalen.
Kommer stadig til at lave nogenlunde det samme, bare på en ordentlig måde, så jeg ikke får rodet mig ud i en masse lort.

Min YouTube-kanal:
Der vil jeg poste en masse video med hensigt på at give jer en masse inspiration. Helt fra mode til sjove vlogs med mine veninder.

Min blog:
Her vil jeg blogge om mit liv og give en masse inspiration helt fra lækre caféer i københavn til mine yndlings fashion-items den nuværende måned.

Min Instagram:
Her ligger jeg hyggelige hverdags billeder op. You know - Insta is Insta.

Min snapchat:
Sjove stories fra når jeg er på farten, eller laver bandit ting i skolen with all ma friends.

Hvis I vil finde mine sociale medier er der links til dem henne i venstre side.

Bare følg med, så lad os se hvad der sker :)

xx

Likes

Comments

​Hey bloggen,

Okay, jeg tænker jeg lige vil forklare hvordan jeg redigere mine Instagram-billeder, og hvad jeg egentlig tænker bag min Instagram.

Jeg synes Instagram er en genial social platform. Jeg elsker det her med at man har sit eget "foto-album" fyldt med minder. Instagram er også det første sted jeg søger hen, hvis jeg lige skal stalke en person lidt, haha (udover at gå ind og tjekke hans/huns fødselsdags-videoer personens venner har lagt op). Som I måske kan se, så går jeg rigtig meget op i at min Instagram ser fed ud, altså at den har en såkaldt sammenhængende feed.

På min Instagram deler jeg primært hyggelige hverdags-billeder, og inspirerende ting jeg nakker fra internettet. Instagram er mit frirum, og jeg kan godt til tider ligge noget helt fucked up, som jeg så sletter et par sekunder eller dage efter.

Mit navn på Instagram er jo @louisenmadsen, fordi ​louisemadsen​ var taget, så jeg satte et "n" bagpå 'cause there's only one. I min bio står der min alder, hvor jeg kommer fra i landet, og "VS 08/18" som står for Valby Skole 2008-2018​.

​Sådan redigere jeg mine billeder:

​1) Jeg starter med bare at tage mine billeder helt normalt inde på mit kamera. Jeg har en iPhone 7, så derfor er jeg meget tilfreds med kameraet derpå. Jeg trykker typisk på skærmen og "sænker" lyset lidt, inden jeg tager billedet.

2) De effekter jeg bruger til billederne er faktisk bare to af dem der er inde under selve "fotos"-app'en på iPhone. Her bruger jeg enten "udtoning" eller "mono", hvis det så skal være sort/hvid.

3) Hvis jeg synes der er for meget gul-tonede toner på mit billede, går jeg typisk ind i en app jeg fandt som hedder "Aviary", fordi "hvidere"-tandbørste effekten er. Effekten er rigtig ment som at skulle gøre ens tænder hvidere, men jeg bruger det over de steder på billedet hvor der er gul-tonede toner, så det bliver hvidt istedet for gult.

4) Resten klarer jeg inde på selve Instagram-app'en. Her bruger jeg "kontrast", "fremhævelse" og "skygge", så vidt som jeg synes billedet har brug for nogle justeringer.

Jeg håber I fik noget inspiration, og kom lidt ind bag om min Instagram.

xx

Likes

Comments

​Hey bloggen!

Glædelig 1. februar, nu er vi kun én månede tæt på et dejligt forår med forhåbentligt dejligt vejr.

Jeg tænkte, jeg lige ville vise jer det outfit jeg havde på i dag.

Solbriller: Zaful.com // Scrunchie: Episode // Øreringe: Pilgrim // Denim jacket: Episode // T-shirt: Purpose world tour merch // Bukser: Asos.com // Sko: Puma

Jeg elsker det her outfit - det er lige mig.

I dag har jeg faktisk også filmet en vlog, som jeg tænker kommer op her i aften, så kan I også se hvad jeg har lavet gennem dagen.

Håber selv I havde en dejlig dag

xx

Likes

Comments

Hey bloggen.

Jeg tænker lige jeg vil skrive et indlæg omkring alle de ting jeg glæder mig SÅ meget til i dette år. Jeg føler virkelig det bliver det fedeste år med en masse højdepunkter - ja, nu skal i høre.

1) Første ting jeg ser frem til er d. 5. marts, hvor jeg fylder 15 år. (btw. hør sangen 15 år af De Danske Hyrder, jeg hører den hele tiden, og den er Gude!) Jeg vil ikke sige jeg er elle-vild over alderen at være 15 år, men det er vel stadig anderledes end at være 14... ;) Det sjoveste, jeg synes på ens fødselsdag, er at se alle de skøre ting ens venner ligge op af en på ens Facebook væg. Sidste år kan jeg da huske jeg både flækkede af grin, men også græd over at se alle minderne.

2) Anden ting jeg glæder mig helt utroligt meget til, er min konfirmation. Jeg skal konfirmeres d. 12. maj, og det bliver det fedeste! Jeg er sådan en der går rigtig meget op i sådan en dag, da jeg gerne vil gøre den helt perfekt lige til mig. Jeg skal konfirmeres i kirken Timotheus Kirken i Valby, men selve festen bliver holdt på Frederiksberg. Skal nok opdatere omkring dette emne, så uddyber ikke så meget her.

3) Den tredje ting jeg heller slet ikke kan vente med, er Justin Bieber koncerten d. 5. juni jeg skal til sammen med min bedste veninde, Sille. Jeg skal ikke lægge skjul på at jeg er kæmpe Justin-fan, og har været siden 2010. (Hører faktisk en af hans sange lige nu mens jeg skriver dette, hah.) Vi var så heldige at få Golden Circle, så vi skal campe og hele molevitten, for at få en god, og forhåbentlig, tæt-på koncert.

4) Den fjerde ting jeg glæder mig til er Distortion. Skal derind med alle mine venner og GUD hvor jeg dog bare savner sommer i København! Distortion, venner, indre by, god musik, kold øl og så kører det hele.

5) Yay, så skal jeg så ud at rejse igen efter 2 år! Har legit lige nu ikke mærket eksotisk varme i 1,5 år. Hold da magle jeg savner det. Mine veninder piner mig - de skal alle ud og rejse her i vinterferien, og hvad skal jeg? Ikke en skid. Nå, men der i sommerferien skal jeg ud og rejse med min far, hans wife og mine tre halv/pap you-name-it brødre. Vi skal til Naxos, en græsk ø, hvor vi faktisk også var i sommerferien 2013. Det var en virkelig fed ferie! Kan i hvertfald huske jeg blev mega brun, og det vil jeg så gerne igen, hehe.

6) Så skal jeg også til USA i sommerferien, whaaaat! Har været der to gange før i mit liv, men den ene gang var jeg 1 år, og den anden gang var jeg 8 år. Vi starter vidst ud i Florida hvor vi besøger "vores amerikanske familie", dem min far boede hos da han var udvekslings-student i 80'erne. Senere kører vi langs vandet hele vejen til New York hvor vi så også skal tilbringe nogle dage. Glæder mig så meget til at opleve New York, for jeg har aldrig været der før. Tror det er lige mig. Jeg vil så gerne prøve at gå inde i gaderne med Empire State of Mind, Pt II (Broken Down) - Alicia Keys i ørerne.

7) I slutningen af sommerferien er så der alle er hjemme - og der alle festerne finder sted. Sommeraftener der aldrig slutter og gode venner er det bedste - det var så fedt sidste år! Så jeg glæder mig endnu mere til sommerfesterne i det her år. Derudover skal jeg jo også starte i 9. klasse. (Seriøst, føler jeg gik i 4. klasse i går) Sidste folkeskole år, juhu! Vil gerne ud og høre noget andet, end 2. verdenskrig og folkeviser fra 1500-tallet, som vi alligvel har hørt og analyseret hundrede gange før. Vil gerne ud og lave noget jeg elsker, og noget jeg kan bruge i fremtiden.

8) I efterårsferien har min mor så lovet at vi ville kunne komme ud og rejse - yes! Vi ved dog ikke endnu hvor, og hvornår helt præcis, men jeg glæder mig!

Hvad glæder I jer til i år 2017?

xx

Likes

Comments

Hey bloggen.

Lige pt sidder jeg i skole med en stor projektopgave der har deadline på fredag. Det er tirsdag, og jeg er træt - tøj-krise og dårlig hårdag, men jeg fik dog stadig lige skudt nogle billeder til bloggen.

 Det er mine bukser jeg gerne vil vise jer. Ikke nok med at jeg er blevet fuldstændig in love med wide leg trenden, så er de her bukser også mega behagelige, og sidder perfekt! De er fra Message, og mine er i en størrelse small, da jeg meget bedre kan lide at de sidder lidt for stramt i taljen, end lidt for løst.

Jeg spottede dem først inde i selve butikken på strøget, hvor jeg dog ikke købte dem. To dage efter, hvor jeg stadig tænkte på dem, bestilte jeg dem så hjem sammen med et andet par - hvilket jeg er så glad for at jeg gjorde!

Generelt elsker jeg altid at det er bukserne i outfittet der gør det hele specielt. Hvis I gerne vil have et post omkring mine bukser så skriv det endeligt. Vil mere end gerne lave et indlæg omkring dem. Venter nemlig en pakke fra Asos nu.

Her kan I tjekke bukserne ud

xx


Likes

Comments