Idag har jag jobbat fram till 16. Åkte hem och har sen dess plockat och grejat lite.

Just nu sitter jag och väntar på att D och hans kompis kommer med mat, det blir pizza ikväll! 🍕

Vi är även hundvakt just nu åt lilla Ozzy då svärisarna är i Thailand och steker.

Så ikväll blir det pizzamys, chilla och ut på promenad i snöyran!

Ha en fin kväll!

❤️ / L.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är jag och katterna riktiga soffpotatisar! Bråkar med tvn gör jag också. Avtalet har gått ut så just nu har vi inga tv-kanaler. Eftersom vi har en smart-tv försöker jag använda mig av apparna (typ viaplay & Spotify) men den vägrar ansluta till internet, vilket är konstigt då den kunna gjort det dom andra dagarna? Sjukt irriterande.

Annars idag har jag ätit frukost, på vårat nya porslin vi fick i julklapp igår av mina föräldrar. Det är serien ARV från ikea i vitt. Det är så fint!

Jag har även beställt ett nytt fuck cancer armband från ung cancer. Beställde ett förut som inte kom fram för jag klantigt nog skrev mitt namn och Dennis adress innan jag hade adressändrat till honom. Men pengarna gick ju till ändamålet ändå. 👍🏼

Ikväll ska jag träffa mina kollegor och äta en bit mat och tacka av en annan. Det ska bli trevligt. Ska försöka hinna hem så jag hinner se något av Nej till cancer också som går kl. 20.00 på 4an. Den där skiten tar & förstör alldeles för mycket!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag!
❤️/ L.

Likes

Comments

Har lyckats vänt på dygnet den senaste veckan. Har vart ledig mycket, vilket har varit otroligt skönt efter att ha jobbat nästintill hela jul och nyår. Det har varit lata dagar, vilket jag verkligen har behövt.

I somras hade jag tagit två veckor ledigt. Eftersom jag precis hade bytt jobb så hade jag ju ingen betald semester. Men under dessa två veckor så hade vi fullt upp med flytten. Saker skulle kastas, hämtas, packas ned och så vidare. När vi väl hade flyttat in hade vi fullt upp med att få grejerna på rätt ställe, in i skåp, klädkammare, förråd och ja.. Vi hade att göra. Plus att vi hade beställt soffa och säng som tog ett x antal veckor att få hem.

Samtidigt under dessa två veckor började jag även på mitt andra jobb. Alltså har jag inte alls haft tid att bara kunna ta det lugnt, att bara va. Ända sen vi flyttade känns det som man har jobbat hela tiden, och när man väl varit ledig har man haft att göra för att komma i ordning och boa in sig.

Sommaren var bara ångest. Fint väder som jag inte hade lust att ta del av.

Jag är en otroligt hetsig person som vill att allt ska hända direkt, eller helst nyss. Har ingen tålamod eller ork att vänta på saker. Riktigt stressad. Jämt. Känner just nu att jag vill ha allt klart i huset, det lilla som är kvar. Tapetsering av kök och sovrum. Vi ska även ha upp våra skjutdörrar i hallen för att skapa en mer undangömd förvaring.

Alltså detta år ska jag försöka att bara njuta. Umgås med nära & kära, och ta det lugnt och göra det jag tycker är kul. Spontana saker. Har ingen lust att stressa längre, det är ingen som mår bra av det.

Nej, stressen lämnar vi i 2015!

❤️/ L.

Likes

Comments

Jag bor i Alsike, som ligger i Knivsta kommun. Här bor jag med min sambo Dennis och våra två katter Myran & Cinzia. Jag är 23 år, och blir 24 i sommar.

År 2015 var ett händelserikt år. Tidigt på året fick jag nytt jobb, och sade då upp både mitt jobb och min lägenhet och flyttade in till Dennis på riktigt. Eftersom vi då hade flyttat ihop började vi kolla efter ett nytt gemensamt boende, och det dröjde inte länge förän vi hittade det vi bor i nu. Ett radhus med 3 våningar, byggt 2013. Så vi flyttade in den 10 juli, och tiden sedan dess har bara flugit iväg.

Under våren fick vi tråkigt besked om Dennis sjukdom, men det berättar jag mer om senare.

Jag jobbar på Willys i Knivsta, som ligger bara några kilometer från där vi bor. Där har jag fast tjänst, men jobbar även vid behov på en OKQ8 station i Danderyd.

På fritiden tycker jag om att shoppa, pyssla och göra det fint i vårat hem, lyssna på musik, vara med vänner & familj och bara ta det lugnt.

Det var det jag hade att berätta om hur mitt liv ser ut just nu. Så jag kommer skriva mycket kring mina tankar, känslor, vardag, inredning och annat smått & gott.

❤️/ L.

Likes

Comments

Nytt år vilket betyder nya mål, utmaningar, upplevelser, förändringar och förväntningar.

Kände därför att jag kan behöva en blogg för att kunna skriva av mig. Tankar och situationer som uppstår.

Så - hej! Här är jag!

I nästa inlägg skriver jag mer om mig själv & min livssituation.

Likes

Comments