Idag var andra morgonen med frost (första var för lite över en månad sedan) och tydligen har det snöat hemma uppe i norr så ser jätte mycket fram emot att komma hem till jul och att det kommer finnas massor av snö!

Nu på morgonen går vi igenom tryck vilket är ändå rätt så intressant med väldigt förvirrande. Sedan efter lunch har vi tenta på digitalbild som jag hoppas går bra, jag får hålla tummarna!

Sen ikväll blir det en chill kväll med trevligt sällskap.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att få vakna upp till såna här soluppgångar varje dag är inte så dumt ändå!

Likes

Comments

Super tråkigt väder, långa dagar i skolan och massa plugg...suck..

Men med en redovisningstenta imorgon och en tenta på fredag så får man väl stå ut..dvs poppa lite popcorn och hoppas att allt man pluggar fastnar i huvudet!

Likes

Comments

Massa teori, massa fancy ord, massa fakta...

Vi har just nu bildkommunikation B med Karolina där vi går igenom modefoto och reklamfoto och bildkommunikationen av dem.

Men med en kurrande mage och en klocka som snart slår lunch är det lite svårt att hålla uppe koncentrationen...

Likes

Comments

Hösten har verkligen smugit sig på här i gamleby, det är rått och kallt på dagarna och snart har alla löven fallit, men det är ju november så det är ju ganska förklarligt!

Men med höstens kalla morgnar så tittar en vacker soluppgång fram lite då och då, precis som imorse! Synd att man inte helt kan fånga det på bild när man helt morgontrött drar fram mobilen och hoppas att man ens får in skärpan innan man snabbt springer tillbaka till sängen och värmen.

Likes

Comments

Efter en vecka med produktljussättning med Johan Westin fick vi en ny foto uppgift som består av två olika foton, en produktbild och ett stilleben med 1600-tals komposition.

Här är mitt stilleben.

Likes

Comments

Några dagar sent men såhär såg man ut på halloween. Efter en trevlig halloween helg är det full fart igen med vår fotouppgift som ska vara färdig till på torsdag, suck! Massa att göra men lyckades fota både mitt stilleben i förhoppningsvis 1600-tals komposition och att fota en vanlig produktbild. Det låter kanske inte så mycket men försök ta dom själv så är det inte alls lika enkelt!

Imorgon blir det en liten sovmorgon och efter det en hel dag att redigera!

Likes

Comments