​Sakta men säkert börjar bilderna från plåtningen med Elite Model Stockholms modell Elias Edlund bli klara en efter en. Det blir en hel del redigering, dock blir det några projekt som får vänta tills jag är helt klar och levererat dessa bilder men det hjälper hålla igång motivationen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Sista redovisningen och sista skoldagen för i år! Imorgon bär det hem till Norrlands skogar och förhoppningsvis en vinter. 

Men först idag så har vi redovisning på en retusch uppgift som har varit väldigt klurig att få ihop, men efter en panik fotografering och redigering i sista sekund så lyckades jag i alla fall så ihop något okej, så nu efter redovisningen så har jag LOV!! (förutom julmiddag ikväll på folkhögskolan)

Likes

Comments

Snart drar jag äntligen hem upp norr till vad som förhoppningsvis blir är en riktig vinter med snö! Det räcker med frost och blöta kalla dagar, nu vill jag ha SNÖ och det i mängder! Men jag har fortfarande 4 dagar kvar i skolan och en rejäl retusch uppgift kvar innan man får njuta av lite ledighet utan dåligt samvete.

bilden ovan är till vår reklamuppgift och modell är bästa vännen Emma som pluggar teater i Linköping som var gullig nog att ställa upp!

Men nu blir det att kolla igenom lite bilder från helgens plåtning med modellen Elias från Elite model stockholm och betygsamtal.

Likes

Comments

​Förra veckan hade vi redovisning på två reklambilder som vi tog till våran bildkommunikations kurs, vi fick välja en kategori, jag valde hudvård. Sedan skulle vi välja två olika målgrupper där jag valde barn (10-15år) och unga vuxna (15-25år). Det var både spännande och svårt att ta en bild till en väldigt specifik målgrupp och efter mycket om och men fick jag tillslut två bilder.

Likes

Comments

​Idag började vi en ny kurs, retusch! Det ska bli spännande, men det blir en kurs där mycket kommer att hända! Idag har vi börjat med en uppgift där vi ska göra ett montage åt en "kund" dvs en klasskompis. Det har vi då redovisning med på torsdag. Sedan så blir det Lucia på folkan på fredag och på lördag är det plåtning och nästa vecka blir det ännu mera retusch och betygsamtal innan vi avslutar terminen och drar hem för jullov! Suck, massor, massor, men det ska nog gå!​​

Bilden ovan hör inte till uppgiften eller kursen, jag bara satt och lekte lite när jag hade tråkigt och jag skulle kunna jobba med den mycket, mycket mer om jag skulle känna för det vilket kanske blir senare.

Likes

Comments

Idag är det början på bästa månaden på året! Snö, lucia, julbak, julmusik, julafton, födelsedag och nyår!! Massa spännande som händer men inte lika spännande var dagens äventyr till Västervik när jag skulle lämna in bilen på service och det visade sig att den skulle lämnas in i morgon...oops...

Men med lite julmusik så är stämningen snart på topp igen! Här hittar ni årets julspellista från mig!

https://open.spotify.com/user/sukoshi00/playlist/2z9Ap4KROEXC2oHQ2CCnkO

Likes

Comments

Idag var andra morgonen med frost (första var för lite över en månad sedan) och tydligen har det snöat hemma uppe i norr så ser jätte mycket fram emot att komma hem till jul och att det kommer finnas massor av snö!

Nu på morgonen går vi igenom tryck vilket är ändå rätt så intressant med väldigt förvirrande. Sedan efter lunch har vi tenta på digitalbild som jag hoppas går bra, jag får hålla tummarna!

Sen ikväll blir det en chill kväll med trevligt sällskap.

Likes

Comments

Att få vakna upp till såna här soluppgångar varje dag är inte så dumt ändå!

Likes

Comments

Super tråkigt väder, långa dagar i skolan och massa plugg...suck..

Men med en redovisningstenta imorgon och en tenta på fredag så får man väl stå ut..dvs poppa lite popcorn och hoppas att allt man pluggar fastnar i huvudet!

Likes

Comments

Massa teori, massa fancy ord, massa fakta...

Vi har just nu bildkommunikation B med Karolina där vi går igenom modefoto och reklamfoto och bildkommunikationen av dem.

Men med en kurrande mage och en klocka som snart slår lunch är det lite svårt att hålla uppe koncentrationen...

Likes

Comments