Hej hej!

En fin fin fredagskväll med min favorit turkmat - mediterean kebab och en del gåvo-shopping avslutades med fint sällskap godnatt sömn och drömsömn och idag har jag sista dagen på mitt tredje ving - äventyr! Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är för allt jag fått se, känna, uppleva och lära. Det är en ny dag imorgon. Den sista i Marmaris för min del detta året förmodligen och det ska bli spännande att se vad jag tar mig för här efter

Massa massa mer väntar på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Det händer så mycket i våra liv hela tiden. Ibland hinner man inte med. Ibland har man alldeles för mycket roligheter på samma gång, ibland har man hur mycket foto som helst huller om buller och ibland har man inte rena arbetskläder.

Jag har min sista happy friday här nere i Turkiet och har inte haft någon morgonklass så övade ny release till Teneriffa och nu har jag druckit en kopp té, bjudit hotellet på kex och ska se om jag har några gäster som vill ha water circuit. Det blir lunch med Semra och 2 träningsklasser i eftermiddag innan jag hämtar mina lagade kläder hos skräddaren. Det finns så mycket att handla här såklart men tiden har gått med väldig fart och nu sista dagarna vill jag bara njuta mesta möjliga.

Puss och kram! ​

Likes

Comments


OJOJ vad det går fort här.. Om 11 dagar lyfter planet emot Sverige men igår lyfte jag med Hakan för 25 min para sailing. Alldeles fantastiskt och super coolt trots att jag mådde lite illa efter.

Jag har en terrific Thursday. Träningen imorse bestod av Yoga på danska och jag har fått i mig en supergod frukost och nu sitter jag och mailar och drickar cappuciono. Jag kan inte klaga och jag kan bara le. Jag har så fina människor omkring mig och jag 10 dagar fyllda med fina människomöte, massa sol och massor med träning.

kramisar!

Likes

Comments

Turkiet eller new york! Mitt liv har alltid varit bra då jag vart där palmerna bor.

Livet tar oss igenom så mycket och erfarenheter kostar oss mycket. Idag är det Bayram här i Turkiet vilket är en högtid så jag ska bjuda hela hotellet på baklava och de kommer bli väl uppskattat, de vet jag.

Ikväll väntar en partnermiddag och man blir bortbjuden så mycket här. Alldeles bortskämd blir man. Jag har haft en härlig yoga-session idag och för första och sista gången i mitt liv förhoppningsvis bara en medlem på water aerobicen. När vi började var de två men en turkisk kvinna var väldigt rädd för vatten.


Magic monday it is!

Likes

Comments

idag blev det en lugnt pass för mig imorse och det var riktigt nice att få en härlig frukost på hotellet efter många timmars sömn. Snart väntar water aerobic och imorgon är det ledig dag som väntar. Får se om det blir hotelstay i natt eller om jag tar en lång sovmorgon och chillar med film-frulle.

Massa kramar från Marmaris

Likes

Comments


Har haft 2 riktigt härliga och spännande veckor här nere i Marmaris och det är verkligen tur att jag har så fina grabbar på hotellet som tar så väl hand om mig på mina arbetsdagar så att jag klarar av ensamheten och lugnet mina fri dagar. De är så underbart väder här.

Igår så var jag och Line och magnus och åt på Blue bay hotellet efter vårt veckomötte och de är lyxigt att ha partner som låter en äta från deras buffe. Senare tog jag en timmes promenad och köpte mig en ny yoga matta för ynka 130 kr. Pink pink pink såklart!

Likes

Comments

​Herregud! Vad roligt jag hade idag på show-skolan! 

Fin fantastisk fredag känner jag redan att jag har. Den har startats med Sats Easy Yoga och idag satt hela ritualen utan några papper eller problem. Jag har käkat en smarrig frulle med yoggy och frön och danskt rågbröd med perfekt löskokt ägg. Ibland ska man vara glad för de lilla haha. 

Jag har på bilden ovan bästa känslan i kroppen. Nämligen semesterkänsla. Jag älskar då man jobbar på sommaren men ändå har lite semesterfeeling om kvällen om man är och kikar på Digiloo eller bara är ute och äter spelar ingen roll. 

När jag är utomlands och när du och många andra är utomlands känner vi oss fria. Jag älskar den känslan av att vara långt hemifrån ibland. Känslan att göra vad man vill när man vill är inte fel heller när man är på semester. 

mitt favorit citat "Ferie er den korte tid mellom planer och minner" Så sant så sant. längtan är nästan det bästa hehe. 

Likes

Comments

​Så bra man kan må av att höra någon man känner väls röst. Jag har haft en go dans klass med massa lek och finna kommentarer från föräldrar. Det är en solig 3:e augusti så ut på däck ska jag bege mig efter nästa dans klass. Mitt arbete är så enkelt och glädjande att de nästan är skrattretande. Med mina nymålade naglar i beige färg och ett stort leende på läpparna ska jag upp och köra born to move ryssland dans och mexico dans. Det är härligt att det finns möjlighet för mig variation. 

Det är några dagar kvar på båten att fokusera på jobb och ving förberedelser. För då kan jag njuta ännu mer av min kommande semester period innan jag reser till Marmaris. Jag är så glad idag! 

puss puss

Likes

Comments

​Thaildand ovan och jag 20 år. En vecka till är jag 20.

The way I feel.. Herregud så glad jag blir av dagens första dansklass. Den är alltid populärast och det är en ända stor folkfest. Jag har verkligen glädje i varje dag här och det blir ännu roligare när man har goa kollegor. 

Idag ska vi kollla film ute på däck i solen och ge oss ut för en powerwalk. Det väntar tre dansklasser till och jag kommer att försöka göra lite fix inför Ving också. 

Likes

Comments