Ibland är de lätt att de dåliga istället för tvärtmot..

När huvudet gör ont och halsen gör ont och du längtar hem efter dina älsklingar har du svårare att se positivt på de övriga. Jag är ledsen över hur slitet mitt hår är och hur svag jag har blivit efter mina sjukdagar och hur kroppen gett med sig och valt att stanna i viktnedgång. Jag ger dock inte upp. Jag fortsätter behandla kroppen väl och gör roliga ting men arbetet mitt börjar verkligen bli en vardag och snart är vi igenom halva augusti och då är de bara 2 dryga månader kvar så keep up the good work är vad jag skall och fokusera på all kärlek jag fick av Linda min födelsedag. Helt överumplad med LOVE!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon Fredag! Jag har en saknad jag har en längtan och jag har en känsla. Jag har det lite tungt idag men Taru sitter bredvid mig på service och de gör mig glad. Det är inte kul att sakna men det är desto bättre att längta. Jag ska ha water aerobic idag med moln på himlen tack och lov och sedan skall jag se till att vila ordentligt innan min ZUMBA. Bokläsning och sömn kanske gör susen i kombination. VI får la se men jag vet att jag är ledig imorgon och ska käka god lördags brunch och VIIIIILLLAAAAAA länge.

Likes

Comments

Bilturer kan vara allt annat än tråkiga. När jag och Cissi¨åker mot Österlen ser det ut såhär och när min manager och jag reser ihop är det svenska dansbandslåtar på radion. Jag är verkligen glad att jag är mer jag för varje dag och vet vilka vänner i mitt liv som ger villkorslös kärlek till mig. Jag har så mycket gott som väntar här nere. Halva tiden har passerat och halva tiden har jag förmodligen kvar idag.

Jag ska gratta Nathalie i Side som fyller 20 år vilket jag gjorde för 2 år sedan. Crazy när jag lägger en tanke på de. Jag har en booty liscios klass att avverka och en liqudation att lämna över sedan gör jag mig i ordning för att avnuta en fölsemiddag på Karma i Side. Premiär jag svär!

Det blir ett bra avslut på veckan. Livet blir inte alltid som man tänkt sig men de betyder inte att de inte blir bättre för de. Jag ler och mår bra, har dock lite hemlängtan idag men är redo att explodera på min bootyliscios klass och ska läsa en stund i solen nu. Vi hörs senare kära du!

Likes

Comments

Jag har en fantastisk fredag och kanske ska jag utmana mig själv och löpa 30 minuter. Jag ska ha en water aerobic och en zumba timme i eftermiddag och eventuellt ska jag skriva lite på min bok vi får la se. Jag har en kväll med tacomys - team - özlem - vedat present och eventuellt utgång eller häng hemma hos Vedat och killarna.

Jag borde göra något jag är dålig på.. go with the flow. Enjoy och ha skoj som jag säger på min water aerobic var varannan dag.

Jag ska låta mig slappa i eftermiddag då jag inte har några case att ordna med så de blir att läsa en ny bok så är ännu en gåva från Filippa, Pukka teét jag fått av henne är snart slut och jag kommer sakna de.. :/

För att förändring ska ske måste förändring ske. Jag vill absolut va med på dagens blåsiga aerobic och är glad att jag gratis kan tala med min mamma fast jag befinner mig flera hundra mil bort. Kort och gott! FRIYAY efter gårdagens fina tillställning.

Likes

Comments

Mår fin fint även jag i utvecklingen står still rent karriärs määsigt så jobbar jag mycket med synen på mig själv och uppskatta allt gott jag har i mitt liv. De är verkligen en fröjd att äta lunch med Özlem - cykla 1 kilometer och prata med goda gäster tack vare gott företag och gott hotell som jag ser framtid hos som gäst eller "worker"

Jag har så mycket gott som väntar på mig och jag är "bara" 21 år gammal och har redan så många planer och så mycket jag vill göra. Det blir en YOGA stund innan 30th Anniversary party på Sunpark hotel ikväll. Det ska vara gött att leva annars kan de väl kvitta va!?

Likes

Comments

Wow nu ska de skänkas pengar till barn cancer ... eller inte! I 90 dagar får jag inte äta onyttigheter och de betyder att var gång jag gör de ska jag lägga 5 try till barn-cancer fonden.

Jag har en fantastisk dag. Har haft härlig dansk core och käkat god frukost talat med fina människor och ska bo på hotell ikväll. Gud vad lyxigt livet leker!

Dags för water aerobic och sedan promenad på en treadmill i 30 min innan lunch och bok och sol. De ska bli kul med ZUMBA som sista klass. Gud de är den 25 juli och jag har haft facebook i 8 år. I med att tiden går så fort så lägger jag in hårdträning och bra kost till mig

Lyckas jag.. ja absolut.. Jag ska köpa mig en strandväska på MAVI som ska pusha - hjälpa och påverka. Jag är redan queen of the beach men jag ska bli smalare queen ;)

Likes

Comments

​Det är mycket man vill ha här i världen och det är mycket av det kan inte köpas ....

Likes

Comments

Det är väldigt knasigt när man tänker efter hur fort tiden går och att man liksom alltid lever i detsamma mönster. Jag tror att ibland är de bra att varken tänka framtid eller dåtid eller på vad man vill just nu och bara låta saker och ting hända för en. Jag har verkligen haft en strålande söndag hitills. Det har kommit fram en man som har gett mig lovord om min utsrålning och sång och jag är så glad över att yogan och frukosten startade min arbetsvecka + att jag fick ett sms av Hadi som gjorde mig glad.

När jag tänker på det som så att det faktiskt endast är 12 veckor till jag kommer arbeta i Turkiet kanske i hela mitt liv känns det sorgligt men också väldigt rätt. Jag har verkligen njutit av mina månader bredvid Özlem men att faktiskt få åka hit och ha semester varje gång kommer passa mig som handen i handsken. Jag tycker de är sorgligt men vet att de är sant att vi uppskattar saker mer och lättare när vi vet att de inte är något vi har under lång tid

Denna söndag är annorlunda.. snart ska jag faktiskt springa runt på hela hotellet och dela ut flyers med Ali och det blir la spring i benen. Har just käkat lunch med Özlem och bokat inte lite trevligheter i kalendern. Jag är verkligen glad över att vara här samtidigt som jag inte riktigt vet för vilken orsak jag är här men de går bra med min vikt-resa jag vet att de gynnar mig och min plånbok att äta mindre och att kunna gå lättare utan att benen går ihop.

Har ett fint avslut på veckan och taggar nya kommande veckan :)

Likes

Comments

​Björkris - Barcelona - fest blåsor ja livet var väldigt bra 2014 och 2015 och 2016 och 2017 och förhoppningsvis nästa år också. Men allt är förenderligt och ingenting varar för evigt. Vanor har vi ändå så många av och det kan jag tycka är lite tokigt. Vi tänker mer på hur vi ska vara än hur vi vill vara.

Det har varit en häktisk och händelserik förmiddag och jag ska kötta water circuit snart och sedan gå go och trevlig och ha service. Jag är så glad idag och den känslan kommer inneifrån.

Kanske beger jag mig bara hem efter yoga och käkar chiapudding och handlar och laddar upp för takhäng men kanske promenerar jag upp mot alanya borgen eller utegymmet bort mot türkler. För idag är de min dag och jag väntar inte på någon eller något jag gör och bara kör! 19 Juli och juvligare månad finns inte i Sverige? ... Jo de skulle vara augusti då men här ovan är bild från juni 3 år sedan då jag var riktigt full och gla och inte riktigt vissta vart jag var.

Likes

Comments