Hej hej hej! Hej på dej! Jag gör min mamma orolig när jag äter så mycket kanel på morgonen haha. Jag älskar ju det! Jag har varit sjuk en vecka nu från och till snuvig och hosta och feber och matt och orklös men jag jobbar på det och jag börjar må bättre. Det är på tiden.. Jag har haft en riktigt bra water aerobic idag och min yoga vart också en succé men jag vart väldigt varm och stressad efter och jag fick ett litet breakdown men i vart fall så ger jag aldrig upp och jag är så glad att de går så pass bra som de gör ändå. Nu ska jag strax köra bootyliscios med några gäster och efter jobb så ska jag se om jag kan få med mig specialpopcorn och turkiska jordgubbar även om de aldrig kommer smaka lika gott som de svenska. Jag har i alla fall en ny förhoppningsvis pigg och glad vecka framför mig. Måste ge min kropp energi och bara njuta av alla goda människor omkring mig. Ha ett fint avslut på din vecka! Puss puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet att de är de små grejorna som är de stora så småningom. Jag har fått så mycket styrka idag igenom många fina gäster, kollegor och vänner. Jag känner dock att orättvisa i den här världen ibland är alldeles alldeles för vanligt. Jag har fått ta del av en persons motgångar och när jag hör alla dessa motgångar så blir jag chockad men tacksam att jag fick lov att inspireras. Jag vet att sakta men säkert kommer de gott till oss alla och vi har alla strulande detaljer eller stora bombnedslag för att stärkas och lära och inspirera. Jag har en fantastisk känsla i kroppen idag. Bara möjligheter <3

Skål för de, just nu sitter jag och dricker kaffe och ler för att jag har världens bästa kollega!

Likes

Comments

2 BILDER FRÅN MIN FÖREGÅENDE VECKA!

Den var något ut över de vanliga. Väldigt mysig, lyxig, fartfylld, dansig osv. Jag har en vecka bredvid bästis som sagt denna veckan och de är alltid annorlunda att leva semester på sin arbetsort. Jag älskar solen men idag vilar jag inne på rummet och laddar lite inför ZUMBA ZUMBA! Det blir minst sagt en fartfylld kväll sen också och jag mår jättebra i detta nu, längtar till imorgon och är tacksam för dåtiden. Shit vad tiden rusar iväg. Jag är 21 2 månader till och de ska nog gå jag ska också bli 22 och jag kommer va ännu visare då...

Likes

Comments

Glad nationaldag väntar och jag är verkligen så glad idag för min bästavän kommer hit imorgon och min mamma har bokat resa och kommer i slutet på juli innan min andra bästavän når mig. Jag tycker de är så galet hur fort tiden går och snart jag en video-intervju förhoppningsvis får och jag är spänd och lite nervös faktiskt över detta flygjobb jag vill ha hellre än helst i denna stund. Jag har en eftermiddag med lite jobb. Ska ringa några samtal men senare blir det zumba - turk-skola och Tennis. Lek med livet så leker livet tillbaka!

<3

Likes

Comments

MIN MÅNDAG - DIN MÅNDAG

Den kan bli alldeles alldeles underbar eller också helt omöjlig. Jag vet att en kram gör en bra dag bättre och livets och årens nyanser är helt fantastiska i mitt 2016. Jag är så glad idag och ska nu ut och köra water circuit och sedan är det dags för lite massage under lunchen

PUSS!

Likes

Comments

Du förstår inte hur bra du har det förän du ser de på avstånd. I många fall är de utrycket sant, Jag ser nu hur härligt och behagligt jag hade det på Teneriffa då jag fick spela water polo om lördagarna med sunwing-familjerna och ha spa-mys på hotellets spa avdelning tack vare hotellets snälla manager. Jag avnjöt mer än en tacokväll och tiden bara rusade förbi mycket tack vara mina fantastiska besökare.. Jag höll min 400:e water aerobic och levde loppan med Leila och Nicklas. Jag fick lära känna en av min mammas bästa kompisar och lära mig massor om mig själv och karriär.

Jag har idag varit extra trött i både kropp och huvud men jag hade min bästa water aerobic hitills och en bra genomförd yoga trots en styck gäspande hund. Jag har provat frisören på hotellet för första gången och min pedikyr var den bästa jag fått i Turkiet. Helt perfekt! Jag har bokat massage för imorgon och ska nu ner och kötta booty liscious så att jag sen kan resa hemmåt för lite tennis spel ihop med Anders. Jag hoppas de kan bli en tradition här de kommande säkra 3,5 månaderna som jag i vart fall har kvar.

Ikväll ska jag nämligen söka ett arbete som har funnits med i bakhuvudet en lång styck tid och om jag får de jobbet så börjar en ny utmaning i höst och då måste jag lämna älskade Turkiet i förtid. Men livet leker just och de är klart att de både är lovande och skrämmande men är väldigt tacksam i vart fall och med tacksamhet kommer man långt.

SUPER SÖNDAG!

Likes

Comments

​En dag i mitt liv kan vara väldigt lik den andra när jag arbetar men mina lediga dagar är oftast tvärtom väldigt olika. När jag byter land att arbeta i så förändras också mina rutiner men det är för mig ganska självklart och något jag ofta efterlängtar.

Idag har jag hunnit skriva dagbok och dricka Pukka detox te och sedan åkt mot jobb med Tine och haft 5 gäster på 21 min body attack och läst ut en bok " Lär dig leva utan stress och mer närvaro" och så har jag haft 11 glada water curcuit deltagare och fått käka lunch med min bästa bästa kollega. Jag har lyssnat på pod var femte kvinna och promenerat 40 min. Det är kul att man blir mer effektiv när man också får göra lite roliga saker. Jag har ett uppstartmöte väntandes i eftermiddag och jag ska få komma ner i varv med yoga. Tiden går verkligen fort när man gör mycket och imorgon är det redan den 1 juni och det betyder att första riktiga svenska sommarmånaden är här.

Kvällen som väntar är bara min innan halvledig dag och de ska bli så skönt att få läsa, kolla film, möta vän och så blir de några spännande väntande dygn. Jag ska söka nytt jobb! :D

Likes

Comments

GODMORGON MÅNDAG! Pazartesi sevyiorum men idag är det blir lite spänning jag sitter på service. Det har hänt en hel massa. Jag har inte någon water aerobic idag på grund av vädret men jag har avnjutit en god frukost och reser till Sverige 2 dagar och hoppas kunna slappna av och shoppa och ha det gott. Jag tror att denna vistelsen bjuder på mer spännande än jag kan ana men jag hoppas framför allt att de som borde gå smidigt kommer gå smidigt också. Ta hand om dig och dina nära!

Likes

Comments

Hej på den 12 Maj. 17:e maj är ett betydligt viktigare datum för norrmönnen vilket mitt hotell inte har några men jag fick fågelskit på axeln idag och de betyder tur så det blir en god dag för mig och förhoppningsvis lite tur med min rygg och säsong och sommar eller kärlek och familj kanske :D

Likes

Comments

Tipp topp torsdag med 16 glada gubbar i poolen skrattandes. Jag har haft en lång kväll på en illusionist show igår och det var verkligen den mest långtråkiga show jag varit på. Jag hade annars en glädjande dag på Sunpark beach hotel och åt god lunch och hade gott sällskap. Jag har verkligen en go känsla i kroppen. Jag ska nu ner och byta om inför en Yoga klass idag och sedan har jag en lugn kväll framför mig när jag ska prata med en kär vän och bara mysa i mitt nya hem. Tiden går så fort och har redan fått så mycket gjort, imorgon är det en halv månad som passerat.

Likes

Comments