Livet

Usch vilken hemsk morgon det är idag! Först vaknar jag på grund av trodde jag började 9:00 idag men sedan så insåg jag att det var ändringar i schemat så vi börjar 14:00, så det var sjukt segt att gå upp i onödan, sedan sist men inte minst bara på grädden av toppen av det hela så ska några på min gata börja borra när jag var nära på att somna om. Asså på riktigt vem tusan borrar såhär tidigt kl. 8:50/9:00?! Jag är så himla trött för sov så sjukt dåligt inatt så hade verkligen behövt sovmorgonen! Jag säger det bara igen men FYFAN VÄRSTA MORGONEN!!!! Jag hade ju lätt kunnat gå och säga till dom egentligen, men vad skulle det hjälpa egentligen?! Nej asså usch vad irriterad jag är! I'm so not in mood right now.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet, Quotes

Idag har jag inte orkat blogga eller ens gå till lektion för har mått rätt dåligt. Först var det epilepsin imorse som gjort mig rätt utslagen och sedan mot dagen fick jag magont så känner mig inte jätte pigg idag. Men i alla fall så blir det ingen stor uppdatering eller långt blogginlägg direkt. Men jag ska försöka slänga upp något slags inlägg senare kanske, men nu orkar jag inte. Hur som helst hoppas ni mår bra och haft en fin dag. Kram!

Likes

Comments

Livet

Blev mycket snack och liten verkstad igår om man säger så. Mina dagar har verkligen börjat bli allt mer spontanare, fast å andra sidan är det bara rätt kul. Gårdagen spenderades först med Shannon och hennes kompis Bella vilket även sluta med att vi hamna i Kortedala och sola solarium lagom spontant. Där efter blev det stan och sedan gymmet med Mia. Körde rumpa och ben hahah så standard! Men i alla fall så efter gymmet drog vi hem till Mia och spelade Bean Boozled och samtidigt bara hade allmänt trevligt. Var rätt så mysigt! Dock var spelet mindre kul med tanke på alla konstiga smaker man fick, men dom som smaka värst var fan spya och stinky socks.. man ville bara lite dö sådär hahahah!! Hur som helst idag MÅSTE jag seriöst fortsätta och göra mina inlämningsuppgifter annars är jag rätt körd!! Sedan så får jag se om jag hinner med ett träningspass eller om jag bara drar ut och joggar/powerwalkar. Anyway have a great day❤

Likes

Comments

Hejhej alla fina läsare! Idag strålar solen igen vilket är helt underbart. Älskar att solen och värmen börjar komma ÄNTLIGEN!! Innan så har det ju varit regn,slask,snö,jätte kallt osv. men som sagt så är det skönt att det vänder nu. Vad jag läst på SMHI så ska det bli upp till som högst 11 grader idag. Awesome! Hur som helst idag så blir det att ta dagen lite som den kommer också men ska försöka ta mig en stund och skriva mina inlämningsuppgifter för känner jag måste lite det. På tal om även igår så träffade jag min kompis Mia rätt spontant och gick på stan med henne och fika. Sedan mot kvällen så tränade jag med min kompis Danne och hans vänner. Han lärde mig ett och annat, jag är glad att jag kom därifrån oskadd. Ni kanske tänker nu vad för sport min kompis försökte lära mig och tjaaa .. Parkour var det. Asså det var jobbigt men samtidigt ändå rätt så kul!! Anyway ha en suverän solig dag!!

Likes

Comments

Jag tycker det är sorgligt att vi klagar på en massa små saker i livet, verkligen HELT ONÖDIGA saker när det finns människor ute i världen som har det 1000 gånger värre!! Sluta klaga för tusan! Var glad att du inte har någon sjukdom som hade kunnat göra ditt liv värre. Uppskatta istället och var glad att du lever idag! För precis just nu när jag skriver detta inlägg så är det någon som tar sitt sista andetag och någon kanske även till och med föder barn just nu. Men vad jag vill komma till är att var tacksam för det du har och att du är frisk. Du kunde haft Cancer,ALS eller kanske varit på andra sidan jorden som har det värre. Vi borde vara tacksamma över den mat vi får serverad och kläderna vi bär. Inte alla som får den möjligheten att äta en god måltid. Jag försöker alltid tänka hur mycket värre andra har det när jag är påväg att börja klaga över något eller kanske inte gillar maten. Det var vad jag var tvungen att skriva av mig och säga. Tack och hej!❤

Likes

Comments