Hellu!! Idag har man mått helt okej men nu på kvällen så mår man inte alls bra. Saken är att jag tål inte sol så bra , utan när jag fått sol på mig så kan jag efter ett par timmar känna av anfall med mina ögon som börjar blinka. Jag är medveten om blinkandet men ibland inte och nu på kvällen efter att ha varit i solen hela dagen så känner jag av dessa små blinkningar och bara på det så har man mens. Jag försöker verkligen skriva detta inlägg men mina blinkningar vägrar upphöra. Får skriva mer om min dag sedan.

Likes

Comments

Måste verkligen skriva av mig nu! Asså jag förstår inte vad det är med killar?! Så fort man lägger upp en vanlig bild eller en video eller kanske live streamar.. Så ska dom plötsligt få en massa luft i sig och inte nog med det! Dom ska även skicka en jävla massa vänförfrågningar och läskiga/äckliga meddelanden! Asså på riktigt jag blir så sjukt irriterad och arg verkligen bara! Kan inte vi tjejer få vara ifred bara och lägga upp vad vi vill? Är så trött på detta att vi tjejer aldrig kan få vara ifred. Ska vi tjejer ta bort sociala medier eller på grund av er killar? Eller kanske till och med sluta lägga upp bilder på oss för ni är så vidriga och idiotiska!


Kommer förmodligen komma flera inlägg där jag skriver ut mina tankar och åsikter kring killar som tjejer osv.

Likes

Comments

God morgon! Idag så blir det skola och efter det hem och plugga inför prov på torsdag. Har skriftligt prov i specialpedagogik och känns redan som om jag kommer faila, men jag får göra mitt bästa. Juste! Jag ska försöka komma igång med gymmet i veckan även eller om jag ska springa ute.. Hmm jag får se! Anywat just nu sitter jag och äter müsli och kaffe samt äter en knäckebrödsmacka med ägg på, låter kanske som en fett weird frukost men det äter jag haha! Ska snart ta på mig och bege mig mot bussen. Man vill ju inte komma försent till lektion för då får man vänta till rasten! Aja jag skriver kanske mera senare om jag inte glömmer , hehe. Ha en bra dag så länge i alla fall. Puss!

Likes

Comments

Inte skrivit på hundra år inser jag nu! Men har haft fullt upp med inlämningar och prov nu på sistone. Samtidigt som jag varit på Håkan Hellström och även varit på Summerburst. Hur som helst så mår jag helt okej, bara jätte mycket på gång nu i veckan och veckorna framöver. Jag börjar mitt sommarjobb veckan efter jag slutat skolan. Men kommer redan börja utbildningen av sommarjobbet nästa vecka. Livet rullar verkligen på. Jag har träffat massa under tiden jag inte bloggat.. Då menar jag tjej och killkompisar. Har haft både stressigt och kul! På riktigt ibland känns det som man inte har något liv när man studerar, men det värsta jag vet med att studera det är tentan (prov)!! I hate it för jag har så dåligt minne ju(Hjääälp)!! Men jag gillar ändå min utbildning och klasskamrater. Oj här ser man på klockan! Dags att lägga sig ju , har skola imorgon 13-16 .. Behöver verkligen kaffe för att ta mig igenom dagen imorgon! Godnatt

Likes

Comments

Jag har epilepsi och tar medicin morgon som kväll. Men nu är saken så att sedan jag och min läkare bestämde för att ändra min dos av medicin så får jag lättare anfall när jag dricker mycket alkohol. Tidigare dom andra åren så åt jag en medicin som gjorde att jag kunde stå emot anfall bättre när jag blev full. Så jag taggar ner på alkoholen nu , men det verkar som jag uppfattas som tråkig då och tappar vänner. Jag är ju fortfarande samma gamla roliga sköna Louise men jag dricker bara inte så mycket som jag gjort/gjorde förr (17-20)!! Tycker det är tragiskt att många måste dricka och ha drickande kompisar för att ha kul för annars tappar man vänner och blir tråkig. På riktigt så kan man ju ha kul utan alkohol också. Jag undviker ju att bli full och dricka alkohol på grund av att jag inte vill få massa anfall. Det är verkligen inte kul att få anfall kan jag säga. Ni kanske tänker nu "fan vad denna tjejen söker sympati osv" men nej det gör jag inte! Jag bara berättar vad som står på med mig och mitt liv. Peace

Likes

Comments

Hellu! Idag har jag varit i skolan från 9-12 vilket var rätt skönt med tanke på jah föredrar förmiddags lektioner framför eftermiddags lektioner vid 13-16 tiden. Hur som helst efter skolan så gick jag runt lite i stan medans jag vänta på klockan skulle bli ett så jag kunde fixa mina fransar. Asså på riktigt så är det jätte pinsamt att ligga på brits när dom fixar fransarna för jag har en tendens att somna eller även kanske snarka till (hjääälp) haha! Efter jag var klar i stan runt 14:20 så åkte jag hem och läste/plugga lite. Jag insåg att vi ska ha skriftligt prov på måndag .. iiiiihhh i don't like that! Anyway så åt jag även en så fruktansvärt god middag förut och det var kycklingsallad , gud så gott det var! Sedan nu på kvällen så har jag tittat på Private Practice med mamma och herregud vad jag började böla på grund av ett sorgligt avsnitt , jag är på allvar alldeles för känslosam. Men imorgon så ska jag upp tidigt igen även fast jag inte har skola, jag ska nämligen till sjukhuset för att åka in i ett rör och röntgas. Jag kan berätta mer imorgon om varför jag ska göra CT, just nu måste jag sova för ska upp 6:30 eftersom jag ska vara där 7:40! Natti

Likes

Comments

Likes

Comments

Herregud har inte bloggat sedan i onsdags, men gud det har hänt så mycket känns det som sedan dess. Anyway i onsdags så gjorde jag inte så mycket mer än drog ner till Gymmet på kvällen och umgicks lite med Emilia innan dess. På torsdagen så träffade jag Caroline vid tre tiden tror jag det var och då käkade vi först vid Vasa och därefter åkte vi till Skansen krona och satt där en stund , fast asså dom trapporna dit upp är ett helvete seriöst! Anyhow så skulle jag träffa Andreas på kvällen även med det blev ändrade planer lite så jag pluggade arslet av mig osv. för hade lektion på fredagen. På fredagen så åt jag lunch med Nadia innan lektionen börja vid ett och ja sedan så hade man lektion i ett par timmar. När skolan var slut så gick jag och tog bort mina fransar vilket gick ganska snabbt så sedan åkte jag hem,chilla,åt och därefter senare på kvällen så träffade jag Andreas hemma hos honom och såg på Johan Falk film. And yesterday gjorde jag inte så mycket förrän på kvällen då jag träffade syrran,hennes kille och company. Vi åt,spela spel och tittade på Games of Thrones. Sist men inte minst idag .. så har jag bara tagit det lugnt och läst i min specialpedagogik bok hittills men ska snart äta även. Ursäkta om jag skrev lite skevt eller konstigt men jag är super duper trött, hehe.

Likes

Comments

Igår glömde jag totalt av att blogga för hela dagen kändes lite av kaos. Dagen börja med att jag hade skola 9:00-12:00 därefter åkte jag hem och plugga lite. När jag hade tröttnat på plugga så ville jag plötsligt träna och spela piano så helt random gjorde jag det då. Efter ett par antal timmar så träffade jag Emilia nere vid tunneln och då gick vi först till biblioteket därefter godis affären med tanke på godis affären ligger 50 meter ifrån biblioteket. Later så drog vi till vår gamla skola där vi satt och snacka allmän skit bara om livet och andra (skämt åsido) nej men vi pratade och umgicks lite bara vid skolan och senare gick jag hem. När jag väl hade kommit hem så åt jag och rensa all min mejl för hade liksom över tusen så hela min mejl var full. Vad tusan prenumererar jag på egentligen?! Anyway sedan så blev klockan typ halv ett så då började jag dra mig till sängen och sova. Sedan nu för ca. 1 timma sedan vakna jag och insåg att jag har fått en finne på värsta stället (enligt mig) och det är vid läppen. För då tror alla alltid att det är det värsta med andra ord herpes.. HELL NO! Usch nu måste jag bara få bort denna lilla jäveln på något sätt. Vi hörs later för måste börja klä på mig snart och dra till tandläkaren. Skriver antagligen senare , puss!

Likes

Comments