Food

Jeg var i Horsens og besøge min veninde. Horsens er egentlig en meget hyggelig by i juletiden med julepynt og jule boder. Vi fik jule shoppet og købt lidt julegaver.
Vi tog på cafe Noisette og fik brunch, det smager så lækkert og der er noget for enhver smag, både for dem med allergier og dem som er vegetar. 

En rigtig dejlig dag i dejligt selskab. Hvor ville man ønske at man boede tættere på hinanden, når man hygger så meget ❤️❄️

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Food

Min veninde og jeg besluttede spontant, at tage ind til Århus i går. Vi fik kigget og shoppet lidt og jeg endte med, at få købt fødselsdagsgave til min mor.

Min veninde inviterede på frokost, så sød hun dog er. Vi endte med at spise på Restaurant Karma, inde i Bruuns galleri. Ingen af os havde prøvet det før og så havde de frokost tilbud til kun 59kr, så det var billigt! Vi fik de lækreste pastasalater. Vi havde dog ikke regnet med så stor en tallerken fyldt med mad, til så billige penge. Det smagte vildt godt og der var masser af mad, dobbelt win. 🙌🏼

Jeg kom hjem og sad 3 timer og slappede af, hvor min veninde spurgte om ikke hun måtte komme forbi. Det endte med at hun overnattede. Vildt hyggeligt at bruge hele dagen på en der betyder meget for en ❤️

Likes

Comments

Me

Min bror & jeg har altid set alle Saw filmene igennem årene & altid været lidt fan af det, så da vi hørte om den nye Jigsaw var kommet frem, skulle vi selvfølgelig også ind & se den.

Vi tog ind til Århus, købte fødselsdagsgave til mor, fik noget mad & tog i biografen. Det var så hyggeligt & dejligt at tilbringe tid sammen & komme ud sammen, hvilket vi så sjældent gør.

Filmen er skam okay, dog ret forvirrende til tider & jeg vil da sige, at jeg bedre kan lide de andre Saw film.

Min lillebror er stor fan af popcorn & cola, så han købte den helt store størrelse kun til ham, da jeg ikke kan lide hverken popcorn eller cola. Ret voldsomt hvor store de størrelser er.. 😅

Likes

Comments

Food

Jeg hyggede i går, inde i Århus med en god veninde. Vi kiggede butikker & endte med frokost på Café Faust, hvor det heldigvis var billigt. Vi gik mætte derfra & kunne endda ikke spise op, så både billigt og nok til at mætte en fuldstændig.

Jeg elsker de venskaber hvor man kan snakke om alt imellem himmel & jord. Det endte med vi sad i hendes bil og snakkede i to timer. Hvor sætter jeg pris på de slags venskaber ❤️

Likes

Comments

Food

I dag har jeg haft fri fra arbejde, så den har stået på hygge inde i byen med en af mine veninder, som jeg ikke havde set i lang tid.
Der blev hygget, shoppet & spist frokost på sushi sakura, som er mit stamsted & så lokker de månedstilbud de kører med jo også. ;-)

Jeg er utrolig træt de her dage, jeg er i søvnunderskud fra weekenden af som stod på nattevagt & halloween fest. Ikke nok med det, så er jeg også ved at blive syg, rigtig øv.

Likes

Comments

Me

I lørdags holdte vi halloween fest, som jeg er kæmpe fan af. Jeg har aldrig fejret halloween eller gået op i det før men har altid godt kunne tænke mig det, så vi klædte os ud, pyntede op, lavede græskar suppe, (klamme) drinks & shots i sprøjter. Alt i alt en vellykket aften i godt selskab. Det er bestemt noget jeg godt kunne finde på at gentage til næste år🎃💉🕸🕷👻🔪

Likes

Comments