Me

IT'S ALL ABOUT YOURSELF ❤️


Det her er et meget personligt indlæg, som jeg tænkte at jeg ville dele med jer.

Jeg har haft et meget rodet & forvirrende liv det sidste års tid, grundet utrolig mange ting der er sket, som har fået mig ned med nakken, som har svækket min selvtillid men samtidig også har styrket mig.

Det ser altid ud som om at alting er perfekt på ydersiden, vi har en eller anden forestilling om at alting skal se perfekt ud udadtil men jeg er ikke bange for at vise & fortælle at det altså ikke altid er sådan.

I januar flyttede jeg fra min kæreste grundet økonomiske problemer, hvilket var utrolig hårdt & også noget der tog hårdt på vores forhold. Jeg tror de fleste som har boet sammen & lært hinanden at kende så godt & vænnet sig til hinanden, ville have svært ved at flytte fra hinanden & stadigvæk bibeholde et ligeså stærkt & godt forhold. Vi var dog stadig kærester efter vi flyttede fra hinanden men har haft problemer siden da, for det har sgu ikke været nemt at gå tilbage til hvad vi havde før vi tog skridtet om at flytte sammen. Alting bliver anderledes & vi endte med at gå fra hinanden, hvilket har taget hårdere på mig end hvad jeg havde regnet med & som havde knækket mig fuldstændig. Det er svært at give slip på en person man har delt alt med & som man har brugt de sidste 4 år sammen med, så det ødelagde mig utrolig meget.

Ikke nok med det så havde jeg ingen indkomst, havde kærestesorg så det baskede, intet overskud, var vred & følte mig ensom. Derudover så har jeg lidt af en depression i 2014, som stadig påvirker mit humør helt sindssygt hvis noget går galt.

Jeg valgte at starte på uddannelse i august måned, fordi jeg ville i gang med noget, have noget at stå op til & få tankerne andets sted & fordi jeg følte et pres fra andre af. Det hjalp også på tankerne det meste af tiden men jeg var bare ikke glad & jeg mistede hurtigt interessen.

Desværre har jeg altid gjort hvad andre forventede & ville have af mig, ting som jeg ikke selv ønskede men som jeg gjorde for andres skyld end min egen. Jeg har aldrig gjort noget for mig selv & aldrig givet mig selv 100% til noget, fordi det ikke har været det jeg ønsket men noget jeg har følt mig presset ud i.

Jeg valgte at søge arbejde imens jeg stadig gik i skole & fandt så et job hvor jeg kunne være fuldtid & eftersom at jeg altid har haft drømmen om at blive makeupartist, men aldrig troet det kunne lade sig gøre, så fik jeg et håb. Jeg tog imod jobbet & gjorde for første gang noget for mig selv, noget som jeg ønskede & noget som ville kunne gøre mig glad på længere sigt.

Jeg har taget jobbet for at spare op til makeupartistuddannelsen & lejlighed men også for at have noget at lave & for at få erfaring. Jeg har altid hadet skolebænken, det har aldrig sagt mig noget & jeg har aldrig duet til at sidde stille så længe, lytte & lave mine lektier. Jeg har altid mistet interessen & har altid hellere ville ud & arbejde hvor der altid er gang i den & jeg ikke behøver sidde stille men også fordi jeg kan lide kundekontakten.

Endelig kan jeg komme ind på min drømme uddannelse & endelig har jeg fundet noget jeg kan give mig selv 100% til & som jeg ønsker mere end noget andet & jeg er så glad for min beslutning, for endelig har jeg gjort noget for mig selv & endelig er jeg glad, hvilket har taget mig alt for lang tid.

Jeg er træt af at gøre som andre vil have, så nu gør jeg det for mig & er ligeglad med hvad andre tænker. Kan folk ikke accepterer at det er sådan det er & at det er det jeg drømmer om, så må de walk out off my life. For første gang handler det om mig & hvad jeg vil & først nu har jeg indset hvor vigtigt det er at tænke på sig selv & være ligeglad med hvad andre tænker om dine drømme & beslutninger.

Jeg har nu arbejdet i en uge & er glad for det.

Så selvom jeg har haft nogle hårde måneder, hvor jeg troede jeg ikke ville komme ovenpå igen, så står jeg her, stærkere psykisk & sætter endelig mig selv & mine drømme først & er glad igen.
Jeg føler endelig der er kontrol over mit liv & jeg glæder mig bare til at stå op til noget velvidende om at jeg gør det her for mine drømme, så kan det godt være at ens arbejde er surt engang imellem med kunder, ens chef er sur engang imellem eller trælse kolleger, men så længe man husker på hvorfor man gør det, så er det alting værd.

En ting jeg har lært & som er vigtig at huske på er at man aldrig skal opgive sine drømme ✨


//louiseleest

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Food

Jeg har ret meget at se til her for tiden & har derfor svært ved lige at finde tid til det hele. Jeg hyggede med sen frokost på Sushi Sakura i fredags med en veninde.

Jeg elsker at være på Sakura, fordi de altid har billige månedstilbud, er SU-venlige & så er det bare utrolig lækker sushi. Bare i den her måned kører de et tilbud på 18 stk sushi for 98kr. Vi købte dog lidt ved siden af, men det skuffer aldrig & man går altid propmæt derfra 🍣

Likes

Comments

Food

Har tilbragt min søndag med to af mine tætteste venner Julie & Frederik. Det var længe siden at vi tre havde haft en hygge dag sammen. Det var så hyggeligt & dejligt at ses igen.

Min kammerat Frederik er flyttet i en super lækker lejlighed sammen med hans kæreste, hvor vi hyggede det meste af dagen & planlagde halloween party🎃

Vi var nede & få frokost på the diner som er helt ny, hvor vi fik milkshakes, sandwiches & fries. Rigtig hyggeligt & til en billig pris.

Senere tog vi ned & fik noget aftensmad på the burger shack.

Vi har været mega ulækre & usunde i dag, men det er også kun søndag én gang om ugen jo😉

// louiseleest

Likes

Comments

Food

Jeg var i Horsens i dag for at hygge med en veninde, som jeg efterhånden har haft i mange år nu. Hende & hendes kæreste er flyttet i lejlighed dernede. Jeg har aldrig været i Horsens før, så jeg fik lige set lidt af byen (mest gågaden) & fik set deres lejlighed, som er så smuk.

Det er nu egentlig en meget hyggelig by med mange flere butikker end hvad jeg gik & troede, haha.

Vi fandt endelig et sted at spise noget frokost, efter at have gået rundt i noget tid i regnvejr, heldigt vi havde paraply med os. Vi endte med at spise på en lille hyggelig fransk café som hedder café Noisette. Maden var super lækker, hvor man kunne få alt fra laktosefri, glutenfri & vegetar retter, hvilket jeg synes er et stort plus & så smager det jo fantastisk selvom der ikke er kød til!

Alt i alt har vi haft en rigtig hyggelig dag med en masse snak & hygge, både hende & jeg men også med Arne fisen (hendes hund). ❤️❤️❤️

// Louise Leest

Likes

Comments

Traveling

Hvis man er en af dem som kender mig rigtig godt, så ved man også at USA er min største drøm. Både at rejse derover og opleve landet men også at flytte dertil. Lige siden jeg var helt lille, faktisk så langt tilbage som jeg kan huske, har jeg altid snakket om & drømt om at komme til USA. Jeg gik altid & sagde at jeg ville flytte til Hollywood & blive rig, haha.

Jeg elsker USA! Det har altid fanget mig utrolig meget. Seværdighederne, mulighederne, byerne, hovedstæderne, husene, kulturen osv. Faktisk så undgår jeg at se dansk TV & at høre dansk musik, da jeg synes det er flovt i forhold til USA & at vi i Danmark efterligner alt. Jeg ser kun amerikanske film & serier & lytter til amerikansk musik. USA har en helt speciel plads i mit hjerte.

Jeg havde tænkt meget over at flytte derover i et års tid, som udviklingsstudent eller som Au pair pige, men muligheden har aldrig været der, fordi jeg har haft kæreste, uddannelse, arbejde osv.

Der er ingen tvivl om at jeg skal derover indenfor den nærmeste fremtid. Jeg vil utroligt gerne opleve New York, Los Angeles, Beverly Hills & Hollywood.

Det kunne være det vildeste at være makeupartist derovre & få bygget videre på det. Så hvis jeg får held med makeuppen, så er jeg den der er daffet for good! :D

Likes

Comments

Me

Jeg har fødselsdag den 14. August 1994.

Min yndlings farve er rød.

Jeg elsker dyr.

Jeg er bange for edderkopper, slanger, hajer & krokodiller.

Jeg er højdeskræk & bange for at bade i havet.

Jeg har en smule OCD.

Jeg er ordensmenneske.

Min største drøm er at komme til USA.

Jeg vil gerne være makeupartist.

Jeg har 2 katte.

Jeg har en kort lunte, bliver nemt irriteret & har generelt ikke så meget tålmodighed.

Jeg har ikke kørekort, men er igang med at tage det.

Jeg drømmer om at flytte til Århus.

Jeg elsker blomster, specielt røde roser (sjovt når det er min yndlings farve, ikke?)

Jeg bruger briller til dagligt.

Du ser mig stort set kun drikke vand.

Jeg er en smule kræsen.

Jeg spiser kun fisk, kylling & hakket okse/svinekød.

Jeg vil gerne være vegetar.


Likes

Comments