View tracker
View tracker

Jobbat hela veckan 10 timmar per dag, så det är väldigt skönt att ha en ledig helg. Älskar mitt jobb dock, trivs super bra med mina chefer och att jobba i liten butik.
Idag har jag sovit ut länge, sen satte jag mig och gjorde naglar på mig själv i några timmar, efter det släppte vi Honey på en äng så hon fick springa av sig lite energi. Sedan bakade jag och sambon bröd, som blev super goda !!
Mysig helg som verkligen var behövlig :)

Likes

Comments

View tracker

Min student 2015

Likes

Comments

Min kära mammas bröllop

23 Maj 2015

Likes

Comments

Mycket lång dag men ett perfekt avslut!
Jag har inte sovit så bra inatt, och är väl inte värdens roligaste umgänge då.. Var i skolan och fick lite information om studenten och sedan även slutbetyget i svenska 3. Så jäkla skönt nu när alla kurser börjar avslutas och all fokus är på studenten! Bara 2 veckor kvar nu..

Fick middag av världens bästa sambo när jag kom hem, nu ligger jag i soffan med mina hundar som ger min vardag det lilla extra 👌🏼😍
Väntar på att killen ska komma hem igen, sen blir det film och sova, imorgon är det jobb och sen äntligen helg!!

Likes

Comments

Veckans påhitt

Förra helgen var jag på havshotellet vid Marstrand, för mina morbröders fruar och några av mammas vänner hade planerat hennes möhippa..
Vi checkade in där, mamma fick lite olika uppdrag så som att bada med våtdräkt i hamnen,
skissa en tavla och sedan färglägga den med ögonbindel, mannekänga lite och lite annat.
Sedan åt vi förrätt och varmrätt, och sedan satt vi i baren ett bra tag och sedan gick vi till våra fina hotellrum med sängar från en annan värld, den var helt underbar och jätte mjuk 😍😍
Morgonen efter åt vi frukostbuffé och sedan checkade vi ut och gick ner till spat och var där i några timmar som avslutning på möhippan.


Sedan har jag jobbat det mesta, då jag har fått jobb som butiksbiträde. Det är verkligen ett jobb som passar mig, träffar människor, har alltid något att göra, och är verkligen skit roligt 😃

Nu när jag och killen har tagit över en av hans mammas hundar, så har vi två galningar med en väldans energi. Så vi passade på att släppa dom när det var lite värme och sol, fick en mängder av roliga bilder 😍😂I torsdags var det marknad på Kilanda gård och jag och killen var där med hans familj, och två av våra vänner. Vi var där i några timmar då killen fastnade hos kalvarna på gården ett tag och sedan gick vi runt och kollade på allt dom hade. Efter det åkte vi hem till hans föräldrar och åt middag ute i solen och bara njöt.
Det var en extremt lyckad och mysig dag om man bortser från all allergi..
😉


Likes

Comments

Syskonresa

💓  Höstlovet 2014  💓

Likes

Comments