Hej alla fina läsare!
Vädret fortsätter vara underbart😍Kan inte motså att ta en promenad ibland, eller sola.. Men nu har jag en "långhelg" skulle man kunna säga. Lediga i 4 dagar minsann. Då känner ju man för inlägg på bloggen. Dagens outfit -

T-shirt - lindex
Jeans - lager 157
Kappa - lager 157
Skor - attitude

Puss på er nu, hade bra så ses vi😘😘😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!!
Gud vad taggad man är inför sommarn, och avslutning. Nu här i Borås har solen lyst rejält de senaste dagarna, 23℃, 25℃, 26℃, osv. Sp nu tänkte jag fira in dessa soliga dagar med en liten sommarlook, perfekt för dessa varma och sköna dagar.

Tröja - Ginatricot
Kjol - H&M
Skor - Din sko
Solglasögon - Köpta i New York i en souvenir affär.
Klocka - Också köpta i New York i en klock-affär på gatan.

Ha det så bra nu, och passa på att sola och bli bruna nu också när solen ändå lyser! Puss på er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tröja - kappahl
Jeans - Ginatricot

Fortsätt ha en mysig dag, i borås har snön fallit!☃️

Likes

Comments

Hej!
Guud, jag är dålig på att uppdatera. Men ska försöka nu när julen börjar närma sig! Jag älskar julen. Sitta framför varm brasa med varm choklad, ja. Första advent var ju i söndags också. Iallafall ska jag försöka börja uppdaterna bättre nu, vi hoppas på ett inlägg i veckan. Jaja, det var väll det mesta. Kramis mina vänner🎅🏼!

Likes

Comments

Hej!
Idag spenderade vi en stund av kvällen på kyrkogården, vi hälsade på mormor & morfar. Som sagt, det är ju alla helgon, klart vi måste få hälsa på våra kära❤️. Kram & fortsätt ha en mysig kväll!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Louise Larsson och är 11 år. Jag har skapat en blogg för jag tycker det verkar kul. Hoppas ni gillar den! Ps, kommer typ bara lägga ut inlägg vid speciella tillfällen. Tillexempel om jag varit någonstans eller gjort något kul.♡

Likes

Comments