Hej på er!

Det är ju sjukt hur fort tiden går, för nu har jag redan jobbat 1 vecka + 2 dagar av 3 veckor som jag jobbar på sommarjobbet och det är skönt att veta att nästa Fredag så är jag färdig men ändå lite tråkigt men men. Det ska bli skönt att slippa kliva upp 6.00 för att göra sig färdig innan jag åker till jobbet 7.30 och börjar 6.00 till 17.00.
Fast jag klagar inte över att jag har fått jobba den här sommaren för jag tycker det är så jäkla skönt att få jobba + att ha något att göra samtidigt som jag tar mig upp i tid på morgonen vilket man INTE gör om man är ledig.
Så i alla fall så kommer jag blogga bättre när jag har slutat att jobba och då kommer det massa bilder från det jag var i Turkiet också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan som jag berättade om att jag har beställt ett par helvita superstars och nu har dem kommit! Men vi beställde dem inte ifrån Ellos utan vi hittade en annan hemsida som hade kortare utlevererings tid än vad Ellos hade så mamma avbröt köpet på Ellos och beställde dem från den andra hemsidan istället, dessutom så var det 20% på dem så istället för att dem skulle kosta 899 kr så kostade dem 719 kr istället vilket är betydlig mycket bättre än 899 kr.

Den hemsidan som vi beställde skorna ifrån är laredoute.se

Dem finns Här

Likes

Comments

Förlåt så himla mycket att det aldrig kommer upp något inlägg på bloggen, men det är för att jag inte hinner. Men snart så kommer jag kunna börja att uppdatera bättre igen för jag gör mitt sista Np i matte i morgon och sen så gör jag dem två sista Np nästa vecka sen är det inte så mycket mer. Det är lite så prov som vi har innan sommarlovet och innan vi går ut 9:an.

Men jag varnar redan nu att jag inte kommer att kunna lova något, det är bättre att inte lova något när man inte vet hur det kommer att bli, sen så V.23 åker jag utomlands, sen när jag kommer hem så är det sista veckan innan skolavslutningen och sen vet jag inte hur det är med sommarjobb ännu. Fast det kommer att lösa sig längre fram, för hoppnings vis i alla fall.

Likes

Comments

Jag och mamma beställde ett par helvita superstars i Onsdags efter att vi hade varit in på alla jävla affärer där dem skulle kunna finnas men dem fanns ingenstans, så vi beställde ett par från Ellos men tyvärr så skickas dem inte förrens 10 Juni eftersom att det beror på när Adidas skickar ut sina varor. Men jag har i alla fall något att längta till.
Dem kostar 899 kr och det blir som en avslutnings pressent när jag går ut 9:an.

Likes

Comments

Som ni har märkt så är det väldigt dålig uppdatering på min blogg just nu, men om jag ska vara ärlig så beror det på att jag inte har tiden att blogga just nu då vi har så grymt mycket i skolan nu när det är slutspurten i 9:an, men jag gör så gott som jag kan att få upp inlägg så jag hoppas verkligen att ni har förståelse varför det kommer upp så dåligt med inlägg just nu. Jag ska försöka att ta mig tiden till att fixa inlägg men jag kan tyvärr inte lova när det blir för det kommer helt enkelt bli när jag har tiden till det.

Så vi får hoppas att det blir snart som jag kan sätta mig och fixa inlägg så det slipper att stå så tomt på bloggen hela tiden, bara så ni vet att det inte är med flit det står så tomt för tillfället.


Likes

Comments

Hej på er!
Åter igen vill jag be om ursäkt för att det har varit en så himla dåligt uppdatering på bloggen, men det beror på att vårt internet är sämst hos min pappa men jag åker till mamma idag så det kommer att bli bättre till veckan.
Det som har hänt i helgen är att jag har sovit hos min bästa vän Sofia från Lördag till Söndag och nu väntar jag på att min pappa, Elin och min syskon ska komma och hämta mig från henne för vi ska åka till Biltema och lite andra ställen.
Sen så är det inget mer som händer idag, förutom att jag åker till min mamma och det längtar jag till för jag saknar mamma. Det är alltid så när jag är hos pappa och tvärtom när jag är hos mamma.

Likes

Comments

Hej!
Först så vill jag börja med att be om ursäkt att det inte har kommit något inlägg i veckan, men det är dels för att vi har så segt internet så det inte har gått. Sen så har jag haft fullt upp i veckan.
Men nu har jag inte så mycket kvar, jag har Nationella prov imorgon men det går inte att plugga till.
Det som händer idag är att jag först går skola till 15.30 och sedan har jag dans, men helst skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen hela dagen för jag har sån grym träningsvärk från när vi hade bad igår.

Likes

Comments

Jag och pappa kom hem för kanske 1 och en halv, två timmar sedan och sen vi kom hem har jag bara ätit lunch och legat i sängen en stund då jag blev såå sjukt trött av att tvätt bilen. Men nu har jag tagit tag i att börja göra det jag måste göra idag, så det blev att ta på sig mjukisbyxor och ta fram godis samt en power king för att orka sitt och plugga då jag valde att börja med det tråkigaste vilket är min inlämning i idrott.

Den är så hemskt tråkig att sitta och skriva på men jag har inget annat val än att göra det, aja nu ska jag fortsätta att plugga så får jag uppdatera mer ikväll eller imorgon beroende på hur lång tid det tar att plugga för mig idag.


Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag och som vanligt så har jag så himla mycket som jag måste hinna att göra idag, för det första så måste jag plugga eftersom att jag har så grymt mycket plugg, sedan så måste jag städa mitt rum för att det är kaos här och sist så skulle jag behöva ta mig ut och fota också. Jag behöver helt enkelt mer tid än vad jag har till att hinna med allt som jag behöver göra.

Aja, jag har i alla fall tagit mig upp ifrån sängen och har ätit frukost så nu ska jag och pappa åka och tvätta bilen, sedan får jag ta tag i alla måsten som jag har idag även fast inget av det låter så jäkla roligt just nu. Helst så skulle jag vilja stanna kvar i sängen och sova hela dagen men det går tyvärr inte när jag har så mycket att göra samt när jag har massa småbarn här som låter som 100 ungar när det bara faktiskt är 5 ungar. Hur kan dem låta så mycket? Jag vill ju sova längre och inte behöva kliva upp klockan 6.00 bara för att dem är vakna och springer och skriker..

Men nu måste jag klä på mig och borsta tänderna innan vi ska åka.


Likes

Comments

Hej på er!
Äntligen så är det Fredag och sista dagen på veckan så imorgon så får jag sova hur länge man vill vilket är såå jävla skönt.
Även fast att jag måste plugga hela helgen för att jag har fullt upp hela nästa vecka.
Sen vill jag be om ursäkt för att jag inte la upp något igår men det var för att jag hade långdag och gick till 15.30. Efter det hade jag dans från 16.00 till 17.15 sen när jag väl kom hem så åt jag mat och efter det deckade jag i sängen för att jag var så jävla trött efteråt då vi har bara långa lektioner på Torsdagar.

Likes

Comments