Allmänt

Jag har kommit fram till att jag är värdelös på att blogga.. eller ja, jag är värdelös på att uppdatera regelbundet men problemet är att jag glömmer bort att blogga för att jag kommer på massa annat att göra samt att jag har ganska mycket i skolan men jag ska inte använda det som en undanflykt...
Jag ska i alla fall försöka att bli bättre på att uppdatera men jag kan dock inte alls lova något.

Likes

Comments

Livsstil

Idag tänkte jag dela med mig av 10 saker som ni inte vet om mig. Det gör så att ni får möjlighet att lära känna mig bättre.
1. Jag älskar Batman så enligt mig är Batman den bästa superhjälten som finns.

2. Jag HATAR att kolla på film och serier, jag klarar verkligen inte av att sitta och kolla på de.

3. Min favorit musik är rock/metal vilket många kanske inte kan tro.

4. Om vi ska fortsätta på samma spår som punkten innan så är mitt favorit metalband Slipknot.

5. Jag går andra året på gymnasiet och jag går på Ekonomiprogrammet.

6. Min favorit frukt är ananas.. men jag är tyvärr känslig mot det.

7. Jag älskar att läsa böcker och jag önskar att jag har mer tid till det.

8. Jag sminkar mig nästan aldrig till skolan för att jag ligger hellre och sover längre än kliver upp och sminkar mig.

9. Jag har 2 stycken småbröder som är såå sjukt jobbiga ibland men jag älskat dem ändå.

10. Mitt favorit djur är pandor och jag önskar att han kan ha pandor som husdjur.

Likes

Comments

Livsstil

Idag är det äntligen fredag, vilket innebär att det är den sista dagen på den här skolveckan och sen så är det helg. Idag har jag inga planer alls förutom att jag är i skolan fram till kl 15.10 ungefär sen efter det har jag inget speciellt som jag ska göra, jag kanske borde försöka läsa både svenska och engelska boken som jag läser i skolan men jag får helt enkelt se vad jag orkar efter skolan för vi ska även på en mässa med klassen idag och jag hatar att gå på mässor för att det är så mycket folk...
Men, jag hoppas att alla har en bra dag och en bra fredag men jag hoppas även att alla har en bra helg.

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil

Någonting som jag har tänkt på sedan allra första gången som jag hörde nån annan med Dani M är hur mycket den stämmer in på mig och mitt liv och det är nästan hemskt att tänka på det sättet. Den passar speciellt in på mig och mitt liv när jag var yngre.

Speciellt börja på texten som lyder så här:

Jag var aldrig som dom andra

Jag var konstig, annorlunda

Missförstådd, felbehandlad

Det fick mig o börja undra

Är det mig det är fel på?!

Eller är jag för äkta för er?!

Jag kan berätta för er...

Har slutat helt att ens, försöka passa in

Passa in

Platsa in

Medan du gick i skolan

Då jag plasta in

Packa in

O ba' fuck allting

Ett barn aldrig behöva känna så här, ingen ska någonsin behöva känna så här men tyvärr så är det alldeles för många i dagens samhälle som gör det och det är en tyngd att veta att veta om det.

Jag har varit, och fortfarande är till viss del en av dem personerna som har känt eller känner så här. För mig var det som allra värst från det att jag var runt 7/8 år fram till att jag var runt 15/16 år, nu är det lite bättre men jag kan fortfarande känna av att jag känner så här ibland och det är en väldigt tung känsla att bära på.

Så, om någon av er där ute känner så här och även känner att låten samt texten passar in på er och ert liv snälla prata med någon. Det kan vara allt från en förälder, någon annan familjemedlem, en kompis, en kurator eller någon annan vuxen som du känner att du kan lita på och öppna upp dig för. Jag pratar med mig mamma och min allra bästa vän om det och det känns alltid så himla mycket bättre efteråt.


Likes

Comments

Allmänt, Livsstil

Jag hade tänkt dela med mig utav några av mina favorit quotes, eller citat som det heter på svenska. Jag har dock ingen förklaring till varför jag tycker om dem, jag har bara fallit för dem och alla behöver ibland bara lite motivation, inspiration och pepp i livet.


Likes

Comments

SKÖNHET/MODE

Jag tänkte bara kika in lite snabbt nu och visa min dagens outfit, jag tycker faktiskt att den blev jäkligt bra om jag får säga det själv.

Det som jag har på mig är ett par svarta midjehöga byxor från Gina Tricot i deras modell Molly, ett militärgrönt linne från H&M med en skjorta från Gina Tricot. Sen har jag även ett halsband från Ur och Penn samt ett armband från H&M.

Jag kommer självklart ha ytterkläder på mig också men dem hade jag inte på när jag tog bilden men jag kommer iallafall ha en grön bomberjacka och ett par svarta old school Vans på mig samt min gråa Vans ryggsäck.

Likes

Comments