View tracker

Vardag

Igårkväll var jag på julkonsert i kyrkan. Det var Anna-Lotta Larsson som var där och sjöng några julsånger. Min mormor var även med i kören som sjöng i bakgrunden så det var mest därför vi var där. Mysigt var det iaf!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Ännu mer julbak! Igår efter skolan kom jag hem till pepparkaksbak. Pepparkaksdeg kan ju vara bland det bästa som finns, det är ett under att det ens blev några kakor med tanke på hur mycket deg jag åt...

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hej bloggen! Idag slutade jag tidigt då vi hade eget arbete på eftermiddagen. Mamma har tagit ledigt från jobbet idag och imorgon. Så när när jag kom hem från skolan bakade hon och jag lussekatter. Tycker det är jättemysigt med julbak!

Likes

Comments

Helg

Första advent och julstämningen är på topp! Dagen började med att min familj åkte till kyrkan på söndagsgudstjänst. Sedan på eftermiddagen kom mormor till oss på lite adventsfika.

Likes

Comments

Helg

Igårkväll var jag och en del av av min släkt ute och åt på Grillen här i Sundsvall som ligger vid teatern. Det var supertrevlig personal och maten var också jättegod! Vi beställde först in varsitt glas Cava innan det blev vitlöksbröd till förrätt och fish'n chips till varmrätt. Någon efterrätt orkade jag inte för jag var så himla mätt. Hoppas ni hade en bra lördag!

Likes

Comments

Helg

Idag var det julmarknad på Klingstagården här i Allsta där jag bor. Det här var bara andra året det var julmarknad här men de hade gjort det jättefint och väldigt mysigt tycker jag! Det var även en kör som sjöng julsånger också bjöds det på pepparkakor och glögg. Jag köpte också två par handgjorda örhängen som föreställer änglar, tyckte de var jättesöta och fina nu till julen.

Likes

Comments

Helg

Igår hade jag halkbana 07.00-12.00 så var tvungen att kliva upp väldigt tidigt men det var väldigt kul med själva halkbanan tyckte jag! Efter det träffade jag Tilda också åkte vi till Birsta tillsammans, det var ju Black Friday så det var jättemycket folk. Jag och Tilda åt även lunch på Birsta, vi åt friterad kyckling och sushi.

Likes

Comments

Mode

Tycker det är jättesnyggt med pälsjackor! (Helst inte äkta, vi måste tänka på djuren också). Här ser ni några pälsjackor/outfits jag önskar jag hade!

Likes

Comments

Helg

Igår var det öppet hus på min skola så var därför tvungen att vara där och vara guide åt alla nior som kom för att kolla på skolan. Har aldrig varit guide förut så var lite nervös men det gick bra ändå tycker jag! Känns som att jag nyss själv var en nia och skulle välja gymnasium och nu går jag sista året, shit vad tiden går! Sedan på kvällen var det 200-dagars på Aveny. Känns kul att alla studentfester drar igång nu!

Likes

Comments