Helg

Just nu sitter jag hemma hos Nadja och kollar på gårdagens idolavsnitt med henne och Isabella. Igårkväll efter middagen, som var sushi (surprise), åkte jag hem till Nadja för att ha sleepover med henne och Isabella. Vi såg på lite tv och film och bara hade det mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helg

Hejsan! Igår fyllde min mamma år så då gick hon, jag, Filip och pappa ut och åt på restaurangen En liten krog här i Sundsvall. Älskar den restaurangen och de har jättegod mat! Dessutom känner mamma hon som äger den så det är lite kul.

Likes

Comments

Georg Jensen är en utav mina absoluta favoritdesigners vad gäller inredning! Älskar allt därifrån, speciellt deras ljusstakar och skålar! Här är ett litet collage med några saker som jag tycker är fina:

Georg jensenLikes

Comments

Vardag

Hejsan kära bloggläsare! Idag började jag dagen med en körlektion på 80 minuter. Det gick faktiskt väldigt bra måste jag säga. Fast jag har mycket kvar att lära, har bara tagit två lektioner på körskolan hittills också har jag kört hemma med mamma och pappa. Efter körlektionen mötte jag upp mamma på stan för att äta lunch tillsammans, det blev sushi. Mums!

Likes

Comments

Helg

I lördags var jag på bio och såg Hitta Doris. Kan inte fatta att set var 13 år sedan Hitta Nemo kom ut! Shit asså! Tycker  synd om de barn som är för unga för att uppskatta Hitta Nemo, eller ännu värre de barn som aldrig har sett Hitta Nemo... Hur som helst var Hitta Doris bra! Puss

Likes

Comments

Vardag

Idag var jag på stan och fikade med Nadja och Amanda. Vi tre har inte träffats tillsammans nånting i sommar. Har träffat både Nadja och Amanda var för sig men nu var hela trion samlad igen. Ska bli skönt nu när träningarna snart drar igång igen så jag kan träffa dem oftare!

Likes

Comments

Vardag, Dagens Outfit

I måndagskväll var jag med Ebba och Alice för det var sista kvällen Ebba var hemma i Sundsvall innan hon åker tillbaka till Uppsala. Vi beställde hem sushi också började vi kolla på en ny Netflix-serie som heter Stranger things. Den verkar helt okej, så vi kanske ser nästa avsnitt nästa gång vi träffar varandra.

Likes

Comments