Header
View tracker

Kommer ta en paus härifrån. Jag är inne i en väldigt tuff tid, jag och alfred har gått skilda vägar efter 3 år tillsammans, så det är väldigt stor omställning. Ställ inga frågor för klarar inte det just nu. Vi hörs när vi hörs. 

Likes

Comments

Idag är det dags för Victoria´s secret showen, jag vet inte.. men jag har alltid älskat VS showerna sedan jag gick i åttan. Och har nog kollat på alla videos och 4 gånger om. De är mer showen, vissa är mina favvo modeller och artisterna, nästan alltid bra! Längtar tills det kommer ut så man kan kolla! 

Idag tränade jag för första gången på typ 2 månader, om inte mer?! Som jag saknat det men vad man har tappat kondis och muskler haha, körde en timme ungefär sen va jag med cajsa lite för att träna på debatt till engelskan. Kvällens planer blir: Lång dusch, engelska, Bachelor och PH. 
Xx

Likes

Comments

Startade min måndag med en pod, måndagspepp heter den. Ni måste lyssna på den! 
Fick så mycket energi och mina idéer bara flödar när jag lyssnar på dem. Men idag har jag inte alls varit på topp. Jag är så stressad men vet egentligen inte varför jag är det, lever på spänn hela tiden och tänker alltid vad jag ska göra efter varje sak jag gör. Sjukt frustrerande. Nu ska jag läsa lite i religionsboken och sen börja med min svenska bok. Kan inte bestämma mig för om jag tycker det är skönt att vi har så mycket ansvar nu i trean eller om det bara är jobbigt. Gaah, det ända jag tänker på just nu är studenten (214 dagar kvar!!) och hur mycket jag vill utomlands nu. 
Xx

Likes

Comments

​SÖNDAG

Idag är det farsdag, och mormor & morfar kommer hit och äter kvällsmat. Lär bli mysigt! 
Har tagit en lång dusch och rensat bland mitt smink, det behövdes verkligen. Nu ska jag få lite plugg gjort innan dem kommer. Puss

Likes

Comments

Klistrade ihop ett litet drömmigt collage! 
Xx

Likes

Comments

Likes

Comments

​Som ni ser ovan, så har det blivit lite småköp nu i veckan.

Idag är det torsdag och det känns som det har varit världens längsta dag. Men som tur så är det redan fredag imorgon vilket är så skönt. Innan jag tar helg måste jag dock fokusera på lite engelska och UF. Denna helgen blir det bara massa mys faktiskt, inget festande alls. Hörs senare! Xx


 Likes

Comments

​Hatar verkligen att känna att man är helt tom. De senaste månaderna har faktiskt varit väldigt tuffa för mig, på många olika plan. Jag har nämligen blivit expert på att låtsas att jag inte känner något. Att jag inte tycker något, jag vill inte känna. Antar att saker och ting börjar komma ikapp nu. Jag har också tänkt så himla mycket på framtiden, och hur snabbt allting sker. Jag har lite mer än ett halv år kvar på gymnasiet, känns verkligen som jag började i ettan typ.. igår. Jag längtar verkligen så mycket tills jag tar studenten och får göra exakt det jag alltid har velat göra, men samtidigt så är det så skrämmande. Nej, jag ska fortsätta vara med de personerna som gör mig glad, försöka uppskatta livet varje dag, vara tacksam, ska även börja träna i helgen och det kommer nog hjälpa mig lite på traven.. bästa terapin för själen ibland ju. 
Lite rörigt inlägg men var tvungen att skriva av mig. Nu ska jag försöka plugga in en redovisning till imorgon och sen ska jag åka hem till A. 

Likes

Comments