Har glömt av bloggen helt! Haha kom på det nu när jag kollade igen appar på mobilen :) Har varit i norge, fiskat en massa, varit i göteborg å en massa mer! Får bli lite bilder från Norge istället! Å nu SKA jag börja skärpa mig med bloggen ;) Åh just det, har kommit in på en utbvildning! Det blir Lager/terminal/truck! Så det ser jag fram emot, börjar nu i september :)

 


Köpt nytt spö och en fiskelåda med lite andra fiskesaker till :)

Fick denna gäddan på ca runt 2 kg! 5 kastet med detta draget ;)

Detta draget fick jag gäddan på! köpte den i Norge :)

Uppe på bergen!

Uppe på bergen!

Uppe på bergen

uppe på bergen

Glaciären smälter 

en fors ur glaciären

glaciären


glaciären

glaciären

utsikten från glaciären

här går vi till glaciären

glaciären

hittade is som flöt runt i vattnet





haha min första fisk i norge som Simon håller upp



en å som hade jätte blått vatten, syns tyvär inte så bra på bilden


dimma

en by som låg mitt uppe bland bergen


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bildbomb!















Likes

Comments

Har varit en bra dag! Vaknade runt 1.. gick in till stan med älskling runt 2.. Gick till polis stationen å fixade pass! (berättar längre ner varför) Sedan skulle älskling hitta ett par perfekta hörlurar så vi letade i 3 affärer innan vi hittade dom rätta ^^ Sen blev de arbetsförmedlingen för mig, skrev in mig där sen hem till älskling igen innan pappa kom å hämtade mig! Idag komen mycket saknad person hem, så ikväll har hela familjen myst med pizza :) 

 

Anledningen att jag fixade pass idag så där spontant är att jag ska åka till Spanien den 23 :D Snäll mormor och morfar man har! Så ja om 3 veckor sticker jag ;) Gött!!! Men kommer sakna min älskling som tyvärr inte ska med :( Och jag kan inte heller ha igång internet där eftersom det är svin dyrt!!! Så ska försöka kolla om man kan betala för internet där eller nått :) 

 





Likes

Comments

Ja nu var ju nästan påskhelgen slut! Ätit en massa god mat å en massa godis! Fint väder har de varit också, synd bara att det varit lite kallt :/ orkar inte skriva så mycket så får bli lite bilder över helgen!





Likes

Comments

Tänk att idag den 23 mars för 6 år sen så blev de jag och min fina älskling Simon <3 älskar="" dig="" så="" otroligt="" mycket="" gubben=""><3>

Likes

Comments

Åå nu har de  blivit en sån super dålig uppdatering igen! Ber om ursäkt.. har mått dåligt för en massa saker i livet så har inte haft ork till att göra något! Men men.. ska bli bättre på de! bara slappat nu i en vecka eftersom de hände en liten olycka förra helgen så Simon fick sy å lite sånt! Så i veckan har vi nästan bara kollat film å bakat! 

Har inte så mycket att skriva om idag, får bli  bilder på lite av de vi bakat! 

 


Kladdkaka!

Stockholmskakor!

Chokladbiskvier! 

Likes

Comments

Ja då var de måndag igen! Sitter just nu på bussen hem till lilla Åled.. Har sovit hos Simon inatt! Flyttade hem till mina föräldrar i lördes så har bara fått upp möblerna å lite små skit så idag blir de att fixa allt! Blir att laga mat när jag kommet hem sen i eftermiddag så hämtar faster upp mig för att åka till arbetsförmedlingen! Annars händer det inte mycket mer idag.. Blir ju så när man inte har något att göra på dagarna :/ lägger upp lite bilder i veckan på mitt rum ^^ lägger även in en bild nu på min älskade lussebulle Nisse <3

Likes

Comments

Haft en super rolig helg i vislanda! Tack Mike, Stefan, Nike å Sandra ;) de var skönt att komma ifrån Halmstad lite! Har även skaffat mig instagram! :) LouiseL92 heter jag där!

Lite bilder från helgen också!







Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen.. Har hänt en masa dom senaste veckorna! Dock inga roliga saker.. Idag är det alla hjärtans dag! Det är inget vi firar även om vi varit tillsammans i nästan 6 år! Behövs inte en speciell dag för att visa hur mycket man tycker om varandra ^^ så idag är det en vanlig torsdag för mig.. Fredag imån! Hoppas på att det blir hem till min älskade barndoms vän Stefan, som även är som en bror för mig! Å även träffa lite annat folk som man lärt känna i vislanda :) vi åker inom hänger på om Sandra blir frisk.. Så jag hoppas på det bästa! Behöver komma ifrån Halmstad lite.. Trött på folket här! Är just nu hemma hos Sandra i Åled. Hem och äta hos mina föräldrar ikväll sen hem till min älskling! Så ikväll händer det inte så mycket.. Kolla film å lite sånt!:) har laddat ner nattstad appen i mobilen så nu kommer det bli bättre uppdatering! Ha en bra dag allihopa:)

Likes

Comments

Ush vilken jobbig morgon det har varit! Vi fick avliva våran gammla häst Angela Pine, kallas för Angie! Mycket tårar har de varit i helgen å ännu mer idag.. man har bara gått å räknat dagarna tills idag :(  Vi trodde dom skulle ta med sig henne så vi skulle slippa se allt.. men så var de inte, utan dom gjorde de på plats :'( De var en som hade sagt att hon skulle vara med som stöd och även hålla hästen när de hände!  men självklart kom inte hon å inte heller fick vi tag på henne.. så stackars pappa fick hålla i henne när hon ramlade ihop :'(  nej fy.. denna morgonen var fan den värsta på mycket länge ! 

 

Vila i frid Angie <3 Du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3



Likes

Comments