Header

Vardag, Livet

​Lite bilder på helgens tulpaner! Blev vita denna gången, vilket blev passande då vi även fick en del snö i helgen igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Livet

Det borde vara perfekt. Eller nej, det är perfekt, men varför känns det inte så?

Utbildning, Jobb, Pojkvän. Vad mer kan man begära?

Nyss fyllda 21 år, mitt i en utbildning jag själv valt och mitt extrajobb gör att jag slipper ta studielån. Har världens bästa poikvän och kunde inte ha ett bättre förhållande. Men ändå , är jag mer vilsen än jag någonsin varit och vet inte vilket ben jag ska stå på i livet. Min resa till Thailand över nyår gav mersmak. Vill definitivt åka dit igen. Ena stunden vill jag ta första bästa plan dit och stanna på obegränsad tid, andra vill jag bli klar med utbildningen och jobba allt vad jag kan för på något sätt känns det som "lämpligt" val. Att förbereda mig inför framtiden.

Jag har nog aldrig tidigare varit mer kluven över mig själv. Leva livet i ett annat land och ta dagen som den kommer, eller ständigt vara uppbokad med jobb och skola för att få en bra framtid. Båda lockar på något sätt, liksom vem vill inte tjäna pengar och känna sig lyckad inom yrkesvärlden? Samtidigt, känns det som att nu är min chans att leva livet. Eller kan jag göra det senare?

Jag antar att jag inte är ensam om att känna mig vilsen. Det finns många valmöjligheter, kanske till och med för många...

Likes

Comments

Resor

Nu har jag varit tillbaka i Sverige i ungefär 2 veckor. Tänkte dela med mig av lite bilder från resan, först resan dit!

Likes

Comments

Vardag

Det är dagen före julafton men tittar man ut hade det lika gärna kunnat vara en vanlig höstdag i Oktober.. Hade gjort mycket med julstämning om vi haft lite snö eller iallafall frost! Hur som helst är de endast 6 dagar kvar till det bär av mot varmare breddgrader. Just nu fokuserar jag bara på julen och vad det innebär, har inte ens hunnit tänka på packning... Tiden går för fort!

Likes

Comments