Men när ska det ta slut känner jag?

Av och till i flera veckor nu har vi varit sjuka. Har det inte varit ryggar som gjort ont så har det varit feber och förkylningar som ställt till det. Man hinner inte med något känner jag. Jag skulle behöva storstäda inför jul nu så det är rent och snyggt när all juldekoration ska upp. Jag skulle även behöva träna, men när man är tät i bihålorna och har ont i halsen så är det inte bra. Så det enda jag kan göra nu är att försöka jobba så länge det går, har verkligen inte tid att gå hem och vara sjukskriven nu, har redan varit sjukskriven en vecka pga ryggen som det hände något med så är bara att bita ihop. Får ta och slänga i mig lite Alvedon och gå iväg. Måste även ta och tvätta sen när jag slutat vid 22 också, hur ska jag hinna med mitt liv? Kommer vara mer död än levande snart! 😧

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick Nellie klippa sig för första gången, och hon var så duktig som satt still. Vi tog bara topparna lite, var sånt här som hängt med sen hon var nyfödd som blivit slitet, så nu är det borta. Och om jag får som jag vill så kommer jag låta henne att spara ut håret så det blir långt. Hon har så fina lockar så jag hoppas det stannar kvar så att lockarna är kvar i håret även när det blivit långt sen för det är så fint.

Likes

Comments

Idag efter jobbet så åkte jag och mamma till stan för att få se en skymt av prinsparet. Vi chansade och gick till stenhusmagasinet där vi visste att dom skulle äta lunch. Det var bara jag och mamma där till en början bland livvakter och poliser. Så vi stod där och hamnade på första parkett och inväntade prinsparet. Vi hamnade ca 2 meter ifrån dom och pratade med dom, och det var faktiskt roligt att få se dom i verkligheten, så himla fina. Kameran gick i ett kan jag säga, så här nedanför bjuder jag på några bilder.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva min känsla jag har just nu. Nu äntligen känns det som allt går som på räls. Igår var nämligen dagen jag skrev på mina papper om anställning i Säffle kommuns hemtjänst på det ställe jag verkligen ville vara kvar på efter mina 2 vikariat. Jag kommer alltså ha en 100% anställning 1 år framöver som ökad bemanning. Det innebär att jag kommer vara en resurs i gruppen på ett fast schema så att våra brukare kan känna sig trygga med oss och inte behöver ha massa nytt folk hos sig varje dag. Jag kommer ju också vara en resurs för mina arbetskamrater där dom slipper gå flera personer kort varje dag, och den känslan är så bra. När man själv varit på samma ställe i 3 år och sett hur mycket kaos det kan bli när folk är sjuka så är jag mer än glad att kunna finnas där för mina arbetskamrater och givetvis för alla goa brukare. Det som också är positivt med detta året är att när jag är färdig så kommer jag hinna bli 2 åring, vilket innebär att jag gjort mina 721 dagar och därmed blir fast i bemanningen på 100%, inga mer krångel om att jag inte vet om jag har jobb eller inte, det känns så härligt!

Likes

Comments

Läste nyss nått så sjukt så jag vet inte vad jag ska tro riktigt. Dessa clowner som härjar i Sverige nu har gjort ett evenemang där det uppmanas att alla clowner ska samlas på Stureplan den 15:e oktober klockan 20.00 för att tillsammans göra som i filmen The purge, alltså en utrensning av vår befolkning. Dom menar på "fullaste allvar" att dom ska gå ut och mörda folk.
Är detta på riktigt hoppas jag verkligen att polisen går och tar varenda clown på Stureplan. Även idag ska det kommit hot  från ett clown - konto på instagram mot Malmöborna där det står; Hej alla i Bunkeflo, jag kommer ut om 30 minuter, om du ser mig spring inte om du gör det kommer du dö. Polisen i Malmö har gått ut med att dom ser detta på allvar och kommer stoppa varenda människa som är utklädd för att säkra alla privatpersoner i omgivningen.

Så hur ska man ta detta nu då? Ska man behöva oroa sig att man blir mördad om man skulle gå ut själv på kvällen, eller är detta ett PR-trick inför kommande "DET" filmen som släpps nästa år? Äckligt är det i alla fall!

Likes

Comments

Jag brinner snart upp i härnkontoret här hemma... Varför ska det vara så svårt att få tag på en dagisplats åt Nellie?
För 3 veckor sedan så ringde den där damen som har hand om platser. Hon sa att det inte fanns plats åt Nellie för alla dagis är fulla i Säffle kommun. Och då har vi stått i kö i 8 månader (!!!!) Jag har nu fått 100% fast jobb i 1 år framöver och är nu i världens behov av ett dagis. MEN; varje gång jag ringer och försöker få tag på damen som har hand om platserna så är hon aldrig där. Jag har lämnat namn och telefonnummer men hon ringer inte upp. Så vad gör jag? Finns det någon här som läser min blogg som kan ge mig tips? Jag börjar jobba på heltid den 1:e november så det är ganska kris här hemma just nu.

Likes

Comments

Det har varit mycket skriverier om att det springer folk som klätt ut sig till clowner. Detta har ju nu landat i Sverige också som säkert alla vet. Jag blir så arg, vad är vitsen med att göra det, skrämma upp folk på det sättet. Detta började i USA som ett prank där det fanns någon som filmade och clownerna skojade med människor. Men nu har allt tagits i så stort steg så folk i Sverige blivit mordhotade av clowner med knivar på kvällarna.
Det jag tänker på är hur tidigt det börjar bli mörkt på kvällarna nu. Jag skulle bli så livrädd om jag var ute och gick med Nellie i barnvagnen tidigt på kvällen och någon börjar jaga mig. Bara tanken är fruktansvärd, och jag skulle lätt kunna ge clownen vad den tålde om någon kom i närheten!

Jag tycker allt detta har gått för långt, alldeles för långt. Nu har polisen gått ut med att dom kan bli låsta bakom galler för detta, men hur lätt kommer det bli? Nej, jag blir mörkrädd av mänskligheten, vad är det som händer? Allt gick från ett prank i USA till mordhot mot kvinnor i Sverige, usch!

Likes

Comments