Hej på er! Ber om ursäkt för frånvaron, jag är medveten om att det varit väldigt dålig aktivitet här. Har jobbat och hunnit varit förkyld och magsjuk, så ni vet vad jag sysselsatt mig med. Imorgon är jag ledig så då ska jag träffa min moster och shoppa lite med henne, så idag tänkte jag ha en kroppsvårdsdag så jag verkligen gör mig fri från alla sjukdomar jag haft denna vecka, haha.

Tänkte att det var lägligt att då även recensera tre av hårprodukterna jag fick hem från Beautynet.se för ett tag sedan! Håret kan ju ofta bli lidande när vi går från varma årstider till kalla, och därför är denna trio helt underbar.

Så här står det om dem:

Nästa generations keratin förstärker keratinet i hårstrået, bygger upp cortex för att öka volymen och ger styrka och flexibilitet. Lanza Healing Oil absorberas snabbt och fullständigt av håret. Ger ett fullt UV- och värmeskydd. Perfekt för alla hårtyper. Minskar torktiden med 65%. Keratin Healing Oil bygger upp inre styrka och förbättrar fiberintegritet. Dessutom återskapas hårets inre struktur. Fuktresistent för att förhindra frizzighet.

Så här tycker jag:

Jag älskar dessa produkter! Återfuktande på hög nivå, föntiden förkortas väldigt mycket faktiskt och doften är helt klart det bästa av allt. Speciellt eftersom den sitter kvar i håret ända fram till nästa tvätt! Jag dubbeltvättar alltid håret, alltså schamponerar i två omgångar för att först tvätta bort smuts som uppstått pga yttre påverkan, stylingprodukter, avgaser och sådant. Andra gången för att gå in på djupet och tvätta bort sebum och ge näring. Sedan fördelar jag balsamet endast i längderna, och sköljer ur. Låter håret bli handdukstorkat, sedan fördelar jag en leave in-produkt (som jag kan visa sernare) och avslutar med Lanzas healing oil som innehåller fullt UV- och värmeskydd. Sedan fönar jag det som vanligt, och därefter är håret så levande och otroligt följsamt som det kan bli.

​​Just det!  Doften är nog inte det som toppar, utan det är att dessa produkter inte innehåller uttorkande sulfater, inte ens schampot, som annars brukar finnas i 9 av 10 schampon. Helt underbart! Ni vet att jag gillar att testa nytt, men efter detta kommer det nog vara svårt att hitta produkter som håller detta mått.

Dessa produkter och mycket annat hittar ni HÄR. Och vet ni vad? Om ni uppger koden "jutman17" i kassan så får ni 10% rabatt på hela sortimentet! Erbjudandet gäller fram till 13/10!

Gillar

Kommentarer

Hej på er hjärtan! Dagen har bestått av jobb som vanligt, och sedan har jag bara lagat middag och nu pösar vi i soffan. Är trött i kroppen och ser bara fram emot helg då jag faktiskt är ledig, för då ska jag och hjärtat mitt ha en riktig date-weekend. Det känns som vi umgåtts så lite på sista tiden, dels för att vi jobbar om varandra och dels för att jag har massa annat att ta tag i när jag väl kommer hem. Men i helgen ska vi endast avvara tid för varandra, och två saker vi ska göra är redan planerade. Men det får ni se då.

Resten av kvällen får bestå av min favoritsysselsättning - internetshopping (läs: behövligheter) och slötitta på youtubers. Apropå shopping så har ni väl inte missat att Cocopanda fyller 1 år idag och därför firar det med 20-70% rea på hela butiken? Jopp, det är sant! Ända fram till tisdag den 29/9 har ni på er att shoppatusan. Så det är självklart där jag kommer plocka hem mina nödvändigheter ifrån

Gillar

Kommentarer

Idag fick jag hem ett superhärligt bud från Beautynet.se som jag tänkte fingra på ikväll. Paketet innehöll schampo, balsam och hårolja från serien Lanza keratin healing oil. Jag har läst så mycket bra om dessa, så det ska bli spännande att prova. Jag fick även med en leave in-produkt och ett body balm från Davines (ett av mina favoritmärken) och även några prover. Perfekt med ett sådant bud när jag ändå tänkte ha kroppsvårdskväll! Skulle haft det i söndags i vanlig ordning, men har skjutit på det tills nu då massvis av saker kommit emellan. Men idag känns det extra aktuellt då det är riktigt ruskigt ute.

Produkterna ska jag recensera till er i ett annat inlägg, så stay tuned. Ha en fin tisdagskväll!

Gillar

Kommentarer