Header

Påväg till skolan nu, är verkligen jätte trött och ska gå en hel dag idag. Jätteseg men lyssnar på musik i lurarna just nu och väntar på spårvagnen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Påväg till skolan och var någon ifrån att försova mig till andra skoldagen.
Jag går bara en halv dag idag med så jag slutar klockan 12 ungefär idag och sedan ska jag hemåt igen. Skriver mer när jag slutat skolan då jag är allt annat än pigg just nu.

Likes

Comments

Ska lägga oss nu då jag börjar tidigt imorgon, kommer nog att vara helt slut imorgon när jag ska åka till skolan. Vi gick bort och tog en fika förut och det var mysigt sedan tog vi vagnen hem igen. Sedan dess att vi kom hem så gjorde vi inte så mycket. Skriver mera när jag vaknar. Sov gott!

Likes

Comments

Hemma, äntligen efter en lång dag med möten och första skoldagen. Är helt slut i kroppen och har lagat mat till mig och pojkvännen, så otroligt gott blev det. Vi ska nog snart gå på en promenad och förbi espresso house tror jag? Sedan ska vi nog vandra tillbaka hemåt igen.
Skolan verkade bra och jag är nöjd dock lite segt att gå upp redan klockan 07:00 imorgon då jag börjar skolan redan vid 08:30 på morgonen. Segt!

Likes

Comments

Sitter och väntar på bussen påväg till ett möte, gick inte bra att komma upp tidigt idag men tillslut gick det. Kanske hinner åka hem emellan mötet och skolan snabbt men vi får väl se, ska uträtta ett till ärende snabbt med så kanske inte hinner hem emellan ändå.
Skriver mer sedan då jag är stressad.

Likes

Comments

Vi åt precis för en stund sedan och just nu gör vi ingenting. Idag hände det inte så mycket, Emelie kom förbi på kaffe tidigare idag och var här en stund.
Jag och pojkvännen ska snart lägga oss i sängen då vi ska upp tidigt eller i alla fall jag då jag har möte tidigt imorgon och därefter skola och sådant.
Så tänkte att detta får bli natta inlägget för idag.
Godnatt. 😊

Likes

Comments

Hejsan allihop, vaknade för en stund sedan och inte hunnit göra mycket idag. Har gjort frukost till mig och pojkvännen och bara tagit det lugnt samt kollat på lite videos på youtube. Ingen aning om vad mer som händer idag heller mer än att ta det lugnt min sista dag som ledig, för imorgon börjar jag skolan igen.
Känns skönt att börja skolan igen samtidigt som det känns som en bra början också att bryta mina gamla vanor. Får väl se hur det kommer att gå, jag kommer i alla fall satsa all in på skolan nu så jag kan börja jobba med det drömjobbet som jag allt velat ha.

Likes

Comments

Sitter i soffan just nu och funderar på om jag ska få mig ett litet frispel på katten (inte seriöst) han håller på och vandaliserar hela vardagsrummet på grund utav att han är så pigg just nu och busig. Haha, han är ju snart tre år så han är ju inte gammal. Har en dator med bränt batteri och till och med laddaren lyckades han slita ut av att bara busa med sina leksaker. Det är tur att han är så söt i alla lägen.

Men nej mer till det seriösa jag ska börja med disken snart ska bara kolla klart på ett till avsnitt tänkte jag och sedan går jag och lägger mig, dock kom jag av mig efter Emelie var förbi och efter jag kollade på vampire diaries haha.

Men skriver mera imorgon, så hörs vi då!

Likes

Comments

Just nu kommer nog min design se lite konstig ut men jag försöker fixa den så fort jag kan, jag försöker nämligen ändra om hela men det enda som fattas är texten på inläggen och sedan bakgrundsbild på själva sidorna av sidan men får inte till det oavsett hur mycket jag försöker...

Några tips?

Likes

Comments

Hejsan!

Varit en lång dag idag, haft möte här hemma i lägenheten och sedan åkte jag förbi UngKomp där jag fixade klart lite saker inför skolans start och för att kunna få studiemedel. Men nu så snart börjar ju skolan och det är sjukt hur mycket man kan längta tillbaka till en skolbänk.

Imorgon kommer äntligen Mathias hit igen, varit så tomt utan honom här hemma nu medans han har varit hos sig i Lerum. Men det kommer vara så skönt att han kommer tillbaka hit imorgon igen.

Funderar på om jag ska kolla på ett till avsnitt av Vampire Diaries (Kollat om den ca 10 gånger nu jag vet) innan jag börjar bädda om sängen, då jag fick akut plocka av allting från sängen tack vare min kära katt Charlie som tydligen kissat i min säng medans jag var borta tidigare på möte...

Likes

Comments