Header

Sitter i soffan och gör ingenting speciellt, kollar youtube och tar hand om hundarna medan pojkvännen och hans familj jobbar. Ingen aning om vad som sker idag mer än att jag ska återigen ta det lugnt, ska snart ut och gå med vovvarna så får se vad son sker efter det. Spännande!

Likes

Comments

Hejsan!
Ligger i sängen och kollar på film, pojkvännen ligger och sover bredvid mig. Dagen idag har varit väldigt lugn och inte gjort så mycket mer än att jag har tagit det lugnt och väntat på att pojkvännen ska komma hem. Sedan har vi bara kollat på film.
Tänkte fortsätta kolla på filmen jag har satt på nu och sedan tänkte jag lägga mig och sova jag med. Godnatt! :)
Skriver mera imorgon, sov gott!

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket, är hemma hos pojkvännen och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Tänkte passa på nu och äta frukost och sedan får vi se vad som sker, hunnit med en lång dusch redan iaf idag så får se mer vad som sker.


Funderingar kring mitt bloggande är lite upp och ner, lagt ner i alla fall så att jag inte delar runt den på mina sociala medier. Om jag kör på bloggandet igen tror jag dock inte jag kommer dela den heller då min släkt är på mig gällande bloggen!

Likes

Comments

Sitter vid datorn hemma hos min pojkvän och gör inte mycket alls, ska snart hoppa in i duschen och fixa iordning mig.
Igår var jag i Göteborg hos tandläkaren och möte med "specialister" på arbetsförmedlingen eller hur man ska förklara dem. Allting gick bra, åkte hem förbi backa efter mötet sedan åkte jag tillbaka till min pojkvän. Men däremot idag har det inte hänt något, väntar på att han ska komma hem. Får väl se vad denna dagen bjuder på!

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade tidigt idag, inte gjort mycket idag alls heller. Tagit det lugnt och väntar på att min pojkvän kommer hem, gjort kaffe och nu ligger jag i sängen och vilar.

Likes

Comments

Ligger i sängen och ska sova, min pojkvän har slocknat redan. Han ska dock upp och jobba imorgon, jag har inte nämn det men jag har gått och skaffat mig en pojkvän som jag varit tillsammans med sedan den 3 september.

Tar allting mer när jag vaknat och jag har inte haft psyke till bloggen på ett bra tag. Men nu tänker jag verkligen blogga igen!

Likes

Comments

Ligger i sängen och gör ingenting just nu, ingen aning om vad planerna för dagen är heller. Men igår var det full rulle på dagen och jag hann verkligen inte ens lägga en minut här på bloggen.
Men vaknade för någon timme sedan och har pratar i telefon med Johanna i nästan drygt två timmar, funderar på om jag ska gå ner och duscha och göra mig iordning så jag set lite vaken ut iaf.
Men jag skriver mer sedan!

Likes

Comments

Fått tillbaka min telefon nu och jag är super glad, fick dock hjälp av en helt underbar person som hjälpte till med pengar så att jag kunde hämta ut telefonen från reparationen. Kan verkligen inte beskriva hur glad jag är av hans hjälp och att han finns.
Sitter hemma just nu och fixar lite med mobilen och ska snart rensa min andra telefon jag hade. Ska kolla på en film innan jag ska sova och sedan får vi se vad som sker.
Men skriver mera sedan eller imorgon!

Likes

Comments

God natt borde jag la säga just nu? Är hemma hos Johanna ännu en gång och sover här. Kom hit i torsdags och ska vara här i alla fall fram tills nästa fredag.
Idag har vi inte gjort så mycket, varit i Borås och handlat och massa. Men efter det så har vi faktiskt inte gjort mycket alls.
Men tänkte blogga fram tills dagen jag inte orkar igen men denna gången ska jag hålla bloggen uppdaterad jämt!!

Likes

Comments

Använder min iPhone 5s igen nu för ska lämna in min iPhone 6s nu på lagning. Väldigt ovanligt faktiskt att ha en telefon som nu känns jätte liten verkligen...
Inte okej!
Men får stå ut ett tag med denna telefonen tills jag får tillbaka min telefon från lagning igen.
Inte gjort mycket alls idag och bara varit hemma hela dagen. Tagit hand om tvätt hela dagen och är helt slut. Men tänkte sova nu och skriver antagligen mera imorgon!

Bild från igår när vi var ute och tog några glas, trevligt var det och behövde tänka på annat efter tråkiga nyheter.

Likes

Comments