Header

Ska snart åka in mot Göteborg där jag ska träffa Annie och prata med henne, efter det ska jag nog hem till mig i backa ett tag beroende på hur pojkvännen jobbar idag. Är ju hos honom just nu men kanske blir kvar i Göteborg inatt hos mamma och pappa men allt beror på hur länge han ska jobba idag.
Vi har inte gjort så mycket under helgen mer än att bara umgås med varandra, det är typ allt vi har gjort denna helgen. Jag har inte heller varit den piggaste denna helgen utan varit helt slut efter veckans jobb, väldigt mycket kraft som tagits när man inte längre är van vid att jobba.
Men nu kommer nog bloggandet att gå igång igen.

Likes

Comments

Hemma hos mig nu, haft fullt upp idag och jobbat och slitit idag. Jag är helt slut idag, vill bara sova, men jag och Mathias kom hit för en timme sedan.
Men bloggningen kommer igång imorgon.

Likes

Comments

Påväg nu hem till pojkvännen, sovit hemma inatt men ska sova hos pojkvännen inatt bland annat för att jag har jobb och sedan för att jag sover ju bara en gång i veckan själv hemma och på helgerna med hemma men med pojkvännen så vi ska nog tillbaka hit imorgon.
Men påväg till Lerum nu där jag ska möta upp pojkvännen och samåka hem till honom. Vet dock inte vad som mer sker idag än att det kommer att vara en lugn dag. Imorgon är det jobb igen så ska lägga mig tidigt inatt.

Likes

Comments

Är hemma nu hos mamma och pappa och ska sova här inatt, jobbat så mycket nu så inte hunnit skriva. Igår var det ju alla hjärtans dag och då ville jag fira det med pojkvännen men jag skriver mera snart.

Likes

Comments

Snart är det jobbdags sedan efter jobbet bär det av tillbaka till pojkvännen igen. Men det är inte mycket mer än så som händer idag tror jag? Precis varit ute med hundarna en promenad och inte hunnit mer än så idag.

Likes

Comments

Ska snart gå och lägga mig bredvid pojkvännen, är jättetrött och ska upp och jobba imorgon.
Tänkte skriva mer imorgon och bättre än vad jag gjort det senaste dagarna.

Likes

Comments

Varit vaken en liten stund, sitter nu i vardagsrummet och kollar på youtube på tvn. Ätit kebab tallrik till frukost, jag och pojkvännen kände för online pizza.
Imorgon är det ytterligare jobb, samma jobb som i tisdags. Längtar.

Likes

Comments

Godmorgon!
Var fullt upp hela dagen igår så fick ingen ledig tid med telefonen ens. Först träffade jag Johanna och barnen samt hennes kille. Efter det träffade jag Juline och därefter Mathias och Johanna så åkte vi hem till mig och var här och umgicks.
Idag dock har jag inte hunnit med så mycket mer än frukost men vi ska åka snart och handla och sådant. Pojkvännen är här och så med.

Likes

Comments

Ska sova nu så skriver imorgon

Likes

Comments

Ska lägga mig och sova nu, jättetrött och orkar inte hålla ögonen öppna. Men imorgon har jag några ärenden att göra och även möta upp Juline som dock är som en syster för mig. Även ska jag möta upp min pojkvän Mathias sedan mot kvällens gång antar jag. Så det kommer nog gå bra dagen imorgon, men jag tänkte säga godnatt nu och hoppas ni kommer sova gott. Jag vet inte hur det kommer att gå med sömnen för mig inatt dock då jag har jättesvårt att sova utan Mathias.

Likes

Comments