Header
View tracker

Är påväg mot Göteborg nu. Ska in mot svenska mässan angående jobb/praktik event, så jag sitter på tåget påväg in.
Men idag har jag nog ingenting och göra mer än att möta upp Mathias och sedan åka och hämta ut bio biljetter till bion vi ska kolla på imorgon.
Sedan har vi ingenting mer att göra idag tror jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ligger i sängen nu med pojkvännen och vi ska sova för vi båda två ska upp imorgon tidigt. Dock ska han till jobbet och jag till svenska mässan men dock angående jobb sökande syfte.
Idag har jag inte gjort så mycket alla mer än att vara här hemma och vänta på bland annat att min pojkvän ska komma hem från jobbet och sedan var jag och hämtade ut mina skor som min pojkvän köpte till mig i tidig julklapp ;*.
Men jag tänkte att jag skriver mera imorgon när jag vaknat!
Godnatt!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen kommer jag kunna lämna in min telefon (iPhone 6s) på lagning. Äntligen fått tillbaka min mobil från en vän som lånade dem (iPhone 5s).
Livet börjar äntligen att likna något, nej men snart så ska jag sova och försöka krya på mig eftersom jag är sjuk. Men skriver mer imorgon/idag!

Likes

Comments

Lugn dag idag har det varit, inte gjort något särskilt förutom att jag har umgåtts med Johanna och barnen. Ätit lite och så för någon timme sedan.
Jag mår ändå helt okej idag men jag vet inte om jag håller på och bli sjuk eller inte. Jag saknar min pojkvän just nu enormt mycket, ska tillbaka till honom på söndag igen.
Men jag har ingen aning om vad som händer och sker idag för vi har ingenting planerat angående dagen. Ska ut snart om en stund och plocka ner studsmattan och vara ute med barnen en stund tror jag?

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och kollar på youtube lite grann, ska strax sova. Dagen idag har la varit stressig och kall, snö har det varit och jag och Johanna har gått fem kilometer till dagiset och hämtat barnen och sedan gick vi hem till en vän till henne. Vi blev körda hem till henne sedan och därifrån har det inte skett så mycket mer.
Men ska snart sova för vi ska upp tidigt då barnen är hemma imorgon. Så kommer nog att vara helt och hållet slut imorgon.
Nu är det en ny dag iaf om man tänker på att det har slagit över 00,00 tiden och idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 2 månader, vilket har varit två av mina underbaraste månader i mitt liv.
Han är mitt allt❤️

Likes

Comments

Ligger i sängen just nu, är hos Johanna och hennes familj nu och hälsar på, ligger i. "Mitt" rum för tillfället. Ska snart försöka sova men det som är jobbigt är att jag inte sover bredvid min pojkvän, inte sovit utan honom en enda gång förutom 2-3 nätter förra månaden blir det ju nu om man tänker på klockan slagit över 00:00... Men inte sovit utan honom mer sedan den 7 september. Jag har sovit och tekniskt sätt bott hos honom ända sedan dess kan man väl säga?!
Så nu ligger jag i sängen helt ensam, saknar honom verkligen. Jag tror att jag kommer att ha väldigt svårt att sova inatt, vill bara ligga i hans famn egentligen...
Men jag har verkligen trevligt här hos Johanna och vi har haft en rolig dag tillsammans ända sedan jag mötte upp henne vid ca 14:45 tiden idag. Vi åkte till Borås klockan 15:00 och där i Borås hämtade hennes pojkvän Micke upp mig och Johanna samt hennes två döttrar. Kommer att stanna här fram tills på Söndag är det tänkt och därefter åker jag hem till min pojkvän igen.
Imorgon har jag däremot ingen aning vad som väntar, vi får väl ta dagen som den kommer. Tänkte fylla i lite tider för möten och så nu innan jag tänkte sova och sedan tänkte jag att jag skulle kolla lite på youtube klipp och sedan försöka mig på att sova ändå.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen packat klart och ska snart åka iväg till stan och möta Johanna och barnen. Sedan åkrr vi till Borås där hennes pojkvän hämtar upp oss.
När jag kommer hem igen så tror jag det är dags att lämna in min telefon igen?

Likes

Comments

Sitter på tåget nu påväg in mot Göteborg där jag ska på möte, känner mig inte alls vaken idag.
Men jag skriver mera efter mötet för är stressad deluxe :)

Likes

Comments

Tänkte krypa ner till sängs, eller om man säger så ligger redan i sängen bredvid min pojkvän men däremot så sover han redan. Han ska jobba och jag ska på möte det första vi gör när vi vaknar kan man säga. Jag ska in till Göteborg på möte (UngKomp) så det ska la bli roligt. Dock stannar jag kvar i Göteborg efter mötet och väntar på älsklingen eftersom han och jag ska sova hos mig. Men även ska vi ut och äta middag lutade det emot än sålänge eftersom att jag ska åka bort på måndag till Johanna och hennes familj och hälsa på.
Men jag får skriva imorgon, hann verkligen inte idag att blogga eftersom denna dagen har stressat mig totalt!

Likes

Comments

Sitter i sängen hos pojkvännen och försöker ta igen årets säsong av Paradise hotel, är några avsnitt efter...
Men jag har inte alls gjort mycket idag, ska nog även snart sova då jag är jätte trött och ska upp tidigt imorgon då jag ska vara hund och katt vakt igen. :)
Men jag ska vara social med min pojkvän och umgås med honom nu innan vi ska sova.

Likes

Comments