Header

Som rubriken lyder kan man säga, jag kan verkligen inte sova och det är också pågrund av att om några timmar ska jag ha möte i min lägenhet men det största problemet är att jag inte har städat upp allting, jag la bara allting åt sidan tillslut.
Idag (måndag) så kommer ju också eventuellt Kevin flytta till Vivvi med men det beror på om dom får lägenheten idag eller inte. Alltså det är inte jag som är ägare på Kevin utan det är Vivvi som är det. Tog hand om Kevin efter att han behövde akut placering och Vivvi hade ingen lägenhet just då eller hade någon möjlighet att adoptera Kevin redan då så jag tog hand om honom och jag har gjort det sedan den 28 april men nu imorgon lan det hända att han flyttar. Så det är mycket för just denna dagen och jag tror nog det är därför med.
Men ska försöka sova igen tänkte jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som ni vet så lagade ju jag min telefon samt fick en ny plånbok. Detta var en del av min tidiga present kan man säga av pojkvännen. Lagningen av telefonen var inte en present kan man säga utan mer att den behövdes lagas på grund av att den gick helt sönder efter att jag och Mathias var väldigt flummiga och larvade oss såpas att telefon råkade gå sönder. Haha, dock sådant som händer men detta hände i oktober ungefär så min telefon har varit trasig i över ett halvår.

Men nu så har jag och min kära pojkvän Mathias lagat telefonen. 😊

Men här är bilder på både plånbok och telefon. 😜

Likes

Comments

Hejsan!

Sitter hemma just nu och gör ingenting, ska städa och sådant nu medans jag ändå är själv. Mathias åkte hem för lite mer än en timme sedan, så nu är det jätte tomt här hemma. Men jag har haft en så otroligt underbar helg.

I fredags kom Mathias hit och vi gjorde inte så mycket mer än att vi åt tacos och bara tog det lugnt, men igår gick jag och Mathias ut och åt på Texas Long Horn. Var otroligt gott där och vi satt där ett tag innan vi gick och handlade snabbt på Hemköp innan det stängde och därefter gick vi hem.

Idag gjorde vi inte mycket alls mer än att ta det lugnt och det gjorde vi hela dagen tills han var tvungen att åka hem då det blev jätte tomt här hemma utan honom. Vi var ute bara en snabb stund idag dock så vi har verkligen haft en lugn dag kan man säga!


Ledsen att jag är så dålig på och uppdatera just nu men haft en väldigt full vecka med en riktigt full planering. Men nu ska det ha löst sig.

Likes

Comments

Mathias kom hem till mig tidigt i fredags så jag har bara varit med honom denna helgen som vanligt kan man väl säga. Jag och Mathias åkte in till stan i fredags då vi först lagade min telefon (displayen) och därefter köpte vi en ny plånbok till mig, därefter åkte vi till Doktor Glas och tog några öl då även Emelie M kom förbi en stund innan vi åkte hem.

På lördagen åkte vi till mormor och hälsade på henne och tog en fika där, vi hade dock världens problem att ta oss in mot stan då vagnarna åkte bara till Domkyrkan och sedan runt via Stenpiren och tillbaka. Så vi var tvungna att gå ifrån Domkyrkan och in, allt tack vare PrideFestivalen kan man väl säga. Men till slut kom vi fram till mormor och så var vi där en stund innan vi åkte vidare in till stan och från stan gick vi hela vägen till Olivedahl där vi återigen gick in till Doktor Glas igen men denna gången åt vi middag där. Sedan åkte vi in mot Bergakungen och kollade på bio, vi såg på Pirates of the caribbean 5. Sedan åkte vi hem och gick och la oss och sov.

Han åkte hem för någon timme sedan nu och jag har inte kommit igång ännu med det jag ska göra men jag ska städa och så eftersom jag har möte tidigt imorgon hemma hos mig!

Men jag lägger upp sedan bilder på plånbok och resultatet av min äntligen hela telefon.

Haft en otroligt underbar helg återigen. Önska helgen var längre dock med pojkvännen då jag redan saknar honom.

Likes

Comments

Haft en helt underbar helg, fast den dagen som var mest magisk med helgen är nog lördagen.

Vi var på Liseberg men dock kom vi dit sent på grund av att jag dock inte kom upp ur sängen tidigt som var planerat, jag var verkligen jättetrött när jag vaknade då vi gick och la oss lite väl för sent. Men när jag väl kom upp så gjorde vi oss iordning och sedan åkte iväg mot Liseberg dock kom vi inte dit förrän klockan var mellan 15,00-16,00. Så vi åt något bara snabbt där inne på Liseberg och sedan började vi åka lite. Vi hann inte med så många attraktioner eller så heller ca 5st innan det var dags att bege sig mot Bergakungen där vi kollade på Baywatch. Filmen var jätte bra, men jag var dock helt slut efter dagen på Liseberg så jag höll på och somna flera gånger under bion även fast jag verkligen diggade filmen.

Men nästa gång vi ska dit då ska vi båda vara utvilade och gå och lägga oss tidigt redan dagen innan var en deal jag och Mathias bestämde oss för senare, men vi hade det verkligen helt underbart där på lördagen. Vi firade ju också våran nio månaders dag med då vi var på Liseberg och bio. Så hela dagen var helt underbar.

Mathias åkte hem sedan på söndagen dock men han kom även hem till mig igår då vi inte hittade på så himla mycket utan vi passade på att ta det lugnt och så. Vi gick och la oss ändå i hyfsat bra tid så vi båda sov ut idag ändå. Vi har bara kollat på serie hela dagen "suits" verkligen en jättebra serie. Men han åkte nu för några timmar sedan men ska till honom imorgon igen.

Ville bara ge er en snabb update nu med, jag har inte hunnit med bloggandet ändå som jag lovade men ska försöka sköta detta bättre med minst en gång om dagen åtminstone.

Likes

Comments

Ligger i sängen och ska upp om lite mer än ca 3 timmar, jobbigt att inte kunna sova när man ska upp så himla tidigt. Jag är verkligen hur trött som helst men jag har verkligen ingen sovlust enligt mitt huvud.
Så imorgon(idag) ska jag agera personlig assistent men jag kan inte sova, men får göra det bästa av situationen och försöka ändå. Sedan efter jobbet så kommer jag komma hem ca vid 17 tiden och därefter ska jag tvätta resten av tiden som blir över och även städa hela lägenheten igen.

Kom hem idag från Mathias, sovit hos honom sedan igår. Och varit med och firat hans mamma som fyllde år. Roligt var det, även han fyllde år den 15 maj så det blev två firanden på kort tid.

Längtar mer än något annat tills helgen då min kära pojkvän Mathias kommer. Vi kommer ha en sådan riktig mysig helg, riktigt mysig!
På fredagen tror jag nog vi kommer att ta det lugnt.
På lördagen ska vi upp tidigt, åka iväg mellan 10-11 tiden på morgonen till Liseberg, vara där hela dagen och efter det gå iväg till Bergakungen där vi ska kolla på bio filmen Baywatch. Denna dagen är dagen då jag och Mathias firar 9 månader tillsammans.
På söndag har jag dock ingen aning mer än att han ska åka hem igen. Men en riktigt mysig helg kommer vi verkligen att ha.

Likes

Comments

Hejsan!

Varit helt slut idag och vaknade tidigt redan vid 07:15 och åkte med tåget redan vid åtta tiden på morgonen, har verkligen varit helt slut sedan dess. Städat och tagit hand om tvätten hela dagen, även haft besök av några vänner samt så är Vivvi kvar här hos mig än nu.

Imorgon kommer pojkvännen hem till mig, som jag längtar, känns verkligen som en hel evighet varje sekund utan honom. Men imorgon kommer och då stannar han tills på söndag, sedan åker han tillbaka till Lerum igen!

Men skriver mer imorgon, inte varit pigg alls idag så blev en kort update om dagen!

Likes

Comments

Sitter på tåget nu påväg till Mathias, ska möta honom i Lerum och sedan åker vi hem till honom. Mer om vad som sker idag har jag ingen aning om, ska iaf hem tidigt imorgon då jag ska träffa Annie hemma hos mig.

Haft möte idag även och gjort lite ärenden samt plockat iordning hemma lite. Ska fortsätta dock att städa hela lägenheten imorgon och därefter diska. Så morgondagen kommer jag inte alls art vara sugen på att genomföra.

Det blev ett sent inlägg idag, inte hunnit förens nu att slänga in ett inlägg. Men bättre sent än aldrig. 😉

Likes

Comments

Haft fullt idag, så inte hunnit skriva något ännu i bloggen men varit med Emelie och löst ärenden idag. Sedan har jag haft möte med socialen och personalen här med. Så nu sitter just nu i vardagsrummet just nu och ska börja med att vika tvätt och städa smått.

Men ont i huvudet och vill bara sova just nu men kan inte då jag måste fixa med lägenheten...

Likes

Comments