Header

Hejsan!
Är hemma hos pojkvännen och kollar på serie just nu. Ska inte ske så mycket idag mer än att ta det lugnt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon/eftermiddag!
Påväg mot Lerum nu hem till pojkvännen men ska först möta pojkvännen i Lerum och samåka med honom till han då.
Idag har jag inte gjort så himla mycket, missade dock jobbintervjun som jag skulle ha idag pga sömnen tog så mycket stryk inatt.
Men idag har jag ingen aning om vad som sker men vi får väl se.

Likes

Comments

Ligger i sängen och har pratat med Nicole i flera timmar, tillslut var jag dock tvungen att lägga på då jag har en jobbintervju imorgon klockan 09:00 borta i backa.
Har bara tagit det lugnt idag, somnade dock imorse eftersom jag har svårt att sova utan min pojkvän. Men Vivvi sov över inatt och sedan åkte hon på eftermiddagen och därefter har jag bara tagit det lugnt. Lagat mat och packat upp och kollat på Teen wolf.

Likes

Comments

Hejsan!
Ligger just nu i sängen i min lägenhet, jag har inte hunnit med och blogga pga det har varit så himla mycket med flytt och allting. Flyttade in här i början av mars och inte haft annat för mig än att fixa här hemma och även umgåtts med pojkvännen hos honom och hos mig, men även varit en del med vänner och där utöver blev bloggandet liggandes ett tag. Men jag hoppas ni förstår mig.
Ska städa här idag och även åka och handla mat och sådant men även laga mat, inte ätit ännu.
Men jag kommer förmodligen börja få igång min blogg hädanefter mer än vanligt!

Likes

Comments

Ska snart åka in mot Göteborg där jag ska träffa Annie och prata med henne, efter det ska jag nog hem till mig i backa ett tag beroende på hur pojkvännen jobbar idag. Är ju hos honom just nu men kanske blir kvar i Göteborg inatt hos mamma och pappa men allt beror på hur länge han ska jobba idag.
Vi har inte gjort så mycket under helgen mer än att bara umgås med varandra, det är typ allt vi har gjort denna helgen. Jag har inte heller varit den piggaste denna helgen utan varit helt slut efter veckans jobb, väldigt mycket kraft som tagits när man inte längre är van vid att jobba.
Men nu kommer nog bloggandet att gå igång igen.

Likes

Comments

Hemma hos mig nu, haft fullt upp idag och jobbat och slitit idag. Jag är helt slut idag, vill bara sova, men jag och Mathias kom hit för en timme sedan.
Men bloggningen kommer igång imorgon.

Likes

Comments

Påväg nu hem till pojkvännen, sovit hemma inatt men ska sova hos pojkvännen inatt bland annat för att jag har jobb och sedan för att jag sover ju bara en gång i veckan själv hemma och på helgerna med hemma men med pojkvännen så vi ska nog tillbaka hit imorgon.
Men påväg till Lerum nu där jag ska möta upp pojkvännen och samåka hem till honom. Vet dock inte vad som mer sker idag än att det kommer att vara en lugn dag. Imorgon är det jobb igen så ska lägga mig tidigt inatt.

Likes

Comments

Är hemma nu hos mamma och pappa och ska sova här inatt, jobbat så mycket nu så inte hunnit skriva. Igår var det ju alla hjärtans dag och då ville jag fira det med pojkvännen men jag skriver mera snart.

Likes

Comments

Snart är det jobbdags sedan efter jobbet bär det av tillbaka till pojkvännen igen. Men det är inte mycket mer än så som händer idag tror jag? Precis varit ute med hundarna en promenad och inte hunnit mer än så idag.

Likes

Comments

Ska snart gå och lägga mig bredvid pojkvännen, är jättetrött och ska upp och jobba imorgon.
Tänkte skriva mer imorgon och bättre än vad jag gjort det senaste dagarna.

Likes

Comments