Header

Haft fullt idag, så inte hunnit skriva något ännu i bloggen men varit med Emelie och löst ärenden idag. Sedan har jag haft möte med socialen och personalen här med. Så nu sitter just nu i vardagsrummet just nu och ska börja med att vika tvätt och städa smått.

Men ont i huvudet och vill bara sova just nu men kan inte då jag måste fixa med lägenheten...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Charlie, min katt!

Som ni säkert märkt nu i dom sista inläggen på bloggen så har jag adopterat en vuxen katt, Charlie. Jag har känt mig så otroligt ensam i lägenheten sedan jag flyttade in att jag inte längre ville bo kvar på grund av att jag tyckte att det var något som fattades i själva lägenheten och det spelade ingen roll om jag hade vänner här som sov här eller var här, visst jag har ju min pojkvän som jag tillbringar mycket tid med och som sover här under helgerna... men det jag tyckte fattades för att fylla upp mitt tomrum av att bo i en lägenhet själv var ett husdjur. Jag är ju uppvuxen med katt och har varit det hela livet, jag älskar katter.

Jag började söka runt på blocket och jag skrev till olika föreningar angående katter. Men så sedan fick jag tag på en förening som lät mig adoptera där även fast jag varken har balkong eller vill ha en utekatt med skäl till att jag har motorväg här utanför min lägenhet. Jag skrev till dem angående Charlie för jag hade redan bestämt mig att om jag skulle adoptera någon katt där så skulle det vara han. Jag fick träffa honom redan dagen efter jag skrev till dem men sedan kom det ännu ett litet fel, jag bor ju på Änggårdens boende i en egen lägenhet (2a, 56kvm) och då ville dom först prata med min kontaktperson här på boendet. Så jag fick vänta ännu en dag innan jag fick svar om jag kunde adoptera honom och efter dem pratade med min ena kontaktperson så fick jag adoptera Charlie. Så jag och min andra kontaktperson åkte och hämtade honom senare den dagen.

Charlie är en katt på 2,5 år och blev bortlämnad till föreningen på grund av att hans förra ägare var barnfamilj där deras femårige son var livrädd för honom enligt vad jag fick berättat. Så det funkade inte att behålla Charlie så därför blev han bortlämnad till föreningen. Charlie kom verkligen som en räddning för mig och jag är så otroligt glad att jag fick hjälp av Mathias mamma att hitta annonsen på deras facebook sida där dem la ut Charlie och berättade att han behövde hitta ett hem åt honom (pojkvännens mamma hjälpte mig söka efter katter som behövde nya hem).

Jag var också bestämd över en sak... jag ville ha en katt som ingen annan ville ha, alltså jag ville inte ha en kattunge eftersom att jag anser att kattungar slängs ut till höger och vänster men ingen vill ha dom vuxna katterna. Så därför också tog jag avstånd från att adoptera en kattunge. Men det är det bästa valet jag någonsin gjort angående att adoptera ett husdjur.

Kanske en konstig och inte förklaring angående adoptionen men jag tror ni hänger med i texten ändå. :):):):)

Likes

Comments

Hejsan!

Det har varit en väldigt lugn helg denna veckan och jag har varit med pojkvännen ända sedan i onsdags kan man la säga, men sa följde honom förut till spårvagnen eftersom han var tvungen och åka hem på grund av jobb imorgon tidigt. Ska snart gå ner och möta mamma som kommer förbi snabbt och lämnar min systemkamera, saknat den så otroligt. Men sedan ska det även bli storstädning i hela lägenheten idag tänkte jag om jag bara kan få upp motivationen till det.

I fredags så åkte jag hem och hämta min katt Charlie hos Emelie som passade honom från onsdagen-fredagen, efter det kom Mathias och vi gjorde inte så mycket heller den dagen kan man la säga men vi var däremot barnvakt åt en tjejkompis senare men hämtades även samma dag.

I lördags var jag och Mathias bara hos mig, vi åkte och handlade mat och sådant snabbt på grund av att vi skulle äta tacos den dagen. Vi promenerade neråt till prinsgatan typ och sedan tog vi vagnen tillbaka hem till mig och så gjorde vi iordning maten och hade en mysdag.

Skriver sedan mera snart

Likes

Comments

Sitter på tåget nu och är påväg hem till min kära pojkvän. Har gjort en massa ärenden idag och hållit igång hela dagen.
Inatt var det första gången jag somnade tidigt sedan jag fick lägenheten och jag har börjat bli van mer och mer med lägenheten.
Skriver nog mera sedan när jag kommer fram hos pojkvännen och ätit och sådant.

Likes

Comments

Ligger i sängen just nu, haft fullt upp denna helgen då jag var även i torsdags och kollade på en katt som hette Charlie. (Kommer en förklaring i ett inlägg snart) adopterade honom i fredags så har haft fullt upp med honom och sedan har jag bara umgåtts med pojkvännen.

Har bättre bilder men vill visa mer i ett större inlägg!

Likes

Comments

Sitter hemma hos pojkvännen nu och kollar på serien teen wolf. Sovit här inatt och ska sova här ännu en natt men sedan blir det upp lite tidigare imorgon då jag ska träffa Annie och samåka till mig och dricka kaffe och prata om livet. Skriver mera imorgon och kommer försöka hålla uppdatering igen.

Likes

Comments

Hejsan!
Är hemma hos pojkvännen och kollar på serie just nu. Ska inte ske så mycket idag mer än att ta det lugnt.

Likes

Comments

Godmorgon/eftermiddag!
Påväg mot Lerum nu hem till pojkvännen men ska först möta pojkvännen i Lerum och samåka med honom till han då.
Idag har jag inte gjort så himla mycket, missade dock jobbintervjun som jag skulle ha idag pga sömnen tog så mycket stryk inatt.
Men idag har jag ingen aning om vad som sker men vi får väl se.

Likes

Comments

Ligger i sängen och har pratat med Nicole i flera timmar, tillslut var jag dock tvungen att lägga på då jag har en jobbintervju imorgon klockan 09:00 borta i backa.
Har bara tagit det lugnt idag, somnade dock imorse eftersom jag har svårt att sova utan min pojkvän. Men Vivvi sov över inatt och sedan åkte hon på eftermiddagen och därefter har jag bara tagit det lugnt. Lagat mat och packat upp och kollat på Teen wolf.

Likes

Comments

Hejsan!
Ligger just nu i sängen i min lägenhet, jag har inte hunnit med och blogga pga det har varit så himla mycket med flytt och allting. Flyttade in här i början av mars och inte haft annat för mig än att fixa här hemma och även umgåtts med pojkvännen hos honom och hos mig, men även varit en del med vänner och där utöver blev bloggandet liggandes ett tag. Men jag hoppas ni förstår mig.
Ska städa här idag och även åka och handla mat och sådant men även laga mat, inte ätit ännu.
Men jag kommer förmodligen börja få igång min blogg hädanefter mer än vanligt!

Likes

Comments