Header

Är hemma nu och har haft skola sedan klockan 09,00, det som dock var så skönt var att vi fick sluta tidigare. Det var lucia en stund med på skolan så fick kolla på den föreställningen i ungefär en timme. Men ska iväg snart till Mathias och ska sova där inatt, väntar på samtal från vårdcentralen med eftersom jag missade min bokade tid som jag skulle haft i måndags. Har sovit så fruktansvärt dåligt denna veckan så det inte är sant alltså...

Men sitter i sängen just nu och ska ta det lugnt i en timme innan jag ska åka iväg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på tåget just nu påväg till Falköping där jag ska träffa Johanna och hennes ena dotter Melissa (den andra dottern är hos pappan). Ska vara där borta över dagen och sedan åker jag hem igen på kvällen, skulle egentligen varit där vid klockan tolv men jag vaknade faktiskt inte av larmet haha.
Men nu är jag påväg och ska träffa dem, sedan blir det en lång resa hem igen.

Likes

Comments

Hejsan!

Vaknade inte så pigg i morse men vaknade bredvid min underbara pojkvän Mathias så var glad ändå men somnade dock om i en timme innan jag tvingade upp både mig och Mathias för att göra frukost till oss. Men vi har faktiskt bara haft en väldigt lugn dag och legat i sängen ända fram till klockan var ungefär 17,20 då Mathias var tvungen att åka hem. Han stannade ca två timmar längre än vad han brukar göra då vi hade 15 månader idag (om man inte räknar med att klockan slagit över 00,00 nu då). Men har verkligen haft återigen i vanlig ordning en helt underbar helg med Mathias då vi bland annat var på Liseberg i fredags med Kim och Marielle och deras dotter.

Gud vad fint det var på Liseberg med själva det här "Jul på Liseberg", det var nästan lite magiskt vad fint det var där. Jag hade en jättetrevlig vistelse där, jag vann även en stjärnvinst också "Twix&Snickers packet" eller vad man ska kalla den. Blev verkligen jätteglad och jag trodde faktiskt inte att jag skulle vinna någonting alls då jag bland annat aldrig vunnit stjärnvinst innan heller. Men sedan då när vi kom hem på fredagen efter Liseberg så var vi helt slut jag och Mathias så vi valde faktiskt att lägga oss i sängen och kolla på Suits innan vi skulle sova.

Igår hade vi ingenting speciellt heller för oss förutom att vi åkte in till Frölunda torg där vi bland annat handlade tacos och även min första egna julgran. Julgranen var dock inte den största eller så utan faktiskt helt perfekt ändå för att vara kort, alltså den är 150 cm lång bara men det blev jättefint ändå och jag är jättenöjd med all julpynt till den men jag är inte klar än med den. Det kommer förmodlingen

Likes

Comments

En väldigt lugn dag har det varit idag, jag och Mathias vaknade jättetidigt för att vara oss. Klockan 10,00-10,30 vaknade vi idag och först tänkte vi somna om men istället valde vi att ligga i sängen och kolla på Divergent samt att bara ha en mysig morgon. Men sedan duschade vi och sedan ungefär vid två tiden så var det dags att säga Hejdå till Mathias som var tvungen att åka hem idag.
Sedan har jag inte gjort så mycket alls sedan han åkte,  bara tagit det lugnt idag. Men jag har verkligen haft en helt underbar helg med pojkvännen och jag önskade att han kunde stanna ännu längre.

bilderna är från nu då!

Likes

Comments

Hejsan allihop!

Sitter hemma just nu och gör inte så mycket, ska börja städa lägenheten tänkte jag. Varit hemma i kanske ca två timmar eller så. Varit på praktiken idag och dagen har gått bra, varit extremt trött bara då jag bara fick sova i ca tre timmar inatt. Har fått göra mycket mer saker på praktiken idag som jag inte hunnit med innan eller som vi inte tänkt på när jag varit där.

Har ju bara praktik i ungefär fyra dagar till men det kommer eventuellt bli mer dagar då jag missat kanske sex dagar av praktik då jag var sjuk. Men det gör inte mig någonting alls faktiskt då jag trivs på praktiken och vill verkligen inte där ifrån.

Var på möte efter praktiken och mötet gick också bra, sedan då har jag bara varit hemma hela dagen. Pratat i telefon med pojkvännen och en tjejkompis bara. Men nu tänkte jag gå och städa så jag kommer igång lite grann i alla fall.

Likes

Comments

Har varit helt död idag helt enkelt efter praktik och möten. Praktiken gick bra i sig, min lärare från skolan kom dit och såg till hur det gick för mig på praktiken och det var lite diskussioner hur det skulle bli med tanke på när jag var sjuk i över en vecka. Men det verkar som om det går och ta igen tiden på praktiken ändå så det verkade lösa sig galant ändå. Efter det mötet med läraren och handledaren på praktiken fick jag åka ifrån tidigare (ungefär 20-30 minuter tidigare) då jag hade möte här hemma med både socialen och kontaktpersonerna samt Annie.

Mötet där gick bra och jag blev faktiskt väldigt nöjd med dom besked jag verkade få. Jag kände att jag faktiskt kunde andas för första gången på väldigt länge då jag haft panik över hur det ska bli med nästa boende jag kommer få av socialen. Som några säkert redan vet bor jag på träningsboende då jag valt detta av egna val och jag har själv bett socialen om hjälp angående eget boende.

Men saken är ju den att nu har jag kommit in på referensboende alltså min lägenhet som jag har nu är bara skriven från träning till referens så det är ju fortfarande samma lägenhet men nästa steg är kommunalt kontrakt. När jag får kommunalt kontrakt så måste jag flytta till en helt vanlig lägenhet som sedan kan skrivas över på mig om jag sköter alla månader och så. Men jag har känt att jag gärna vill bo kvar här ett tag till och träna på att betala hyra och få ett mer hum om min ekonomi och hela den biten och det verkade som att jag kommer få detta samt även träna på en massa annat med såklart.

Mer om detta kan jag ta i ett annat inlägg då jag kan förklara mer av situationen. Men jag känner mig mycket starkare och jag känner att jag äntligen kan slappna av igen. Så nu mår jag ärligt talat bra just nu vad jag känner.

Men utöver det så har var jag även förbi Emelie i någon timme och sedan gick jag hem igen och inte gjort så mycket efter det, kollat på Paradise Hotel och nu tänkte jag göra mig redo för sängen, godnatt.

Likes

Comments

Jag känner verkligen att jag är helt slut, vilken dag det har varit alltså. Jag har varit hos tandläkaren idag med Emelie och jag skojar verkligen inte, jag har verkligen aldrig haft sådan stor tandläkarskräck som jag hade idag. Jag var jätterädd för att om jag skulle laga hål, men jag vet att jag ska laga en tand imorgon hos tandläkaren. Ja, jag lyckades få tandläkartider två dagar i rad. Men däremot så lagade jag inga hål idag, det var bara koll idag.

Men sedan åkte jag och Emelie förbi mamma och pappa så var vi där en stund, sedan följde jag Emelie till hållplatsen och sa hejdå till henne och gick tillbaka hem till mamma och pappa där jag tillbringade hela dagen fram tills ungefär 21:00. Men sedan så körde mamma hem mig till mig och jag har inte gjort någonting mer alls förutom att slappa.

Men jag hittade två spel som jag gillade när jag var mindre att spela, det var jätteroligt att hitta dessa spel så jag tog med mig dem hem till mig. Saknade spel.

Och det bästa med att komma hem till min lägenhet är när min katt Charlie står vid dörren och möter mig när jag öppnar dörren och ska gå in i lägenheten.

Likes

Comments

Hejsan!

Ligger i sängen och kollar på Once upon a time, Mathias åkte hem för någon timme sedan så sedan dess har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på serien. Jag har verkligen blivit helt fast vid serien och jag kan verkligen inte sluta kolla på den.

Har haft en mysig och underbar helg med pojkvännen, dock har vi inte gjort så mycket alls faktiskt än att vi har bara tagit det lugnt. Vi tog in tv:n igår in till mitt rum, vilket betyder en sak: jag bryter mot min regeln där jag bestämde mig för att inte ha in någon tv i sovrummet alls då det hindrar mig från att sova om nätterna.

Men ska bära in tv:n imorgon tänkte jag igen in till vardagsrummet, men dock efter jag har gjort alla mina ärenden då jag ska upp tidigt och göra massa ärenden.

Likes

Comments

Hejsan!

Är hemma just nu och gör inte så mycket alls så mycket, har precis ätit stående i mitt kök eftersom jag inte har möbler riktigt här i köket just nu som går att användas. Köket är i om målning och lika så vardagsrummet, målaren har varit här hela dagen ungefär så jag valde att gå över till Emelie över dagen med Charlie, från att jag vaknade typ kan man la säga.

Charlie håller på på att vara i vägen just nu och vill gärna in i dom rummen som är målade. Men får se hur detta kommer gå då målaren kommer inte att vara klar förrän på onsdag förmiddag.

Likes

Comments