Nu är jag äntligen hemma igen efter nästan en månad i Sydafrika.

Vilket fantastiskt land, kommer verkligen försöka åka dit igen. Började resan med att åka till Johannesburg, Centurion där A's mamma bor. När vi väl kom fram så var de snabba med att ge oss vår julklapp och sa att vi fick en tidigt julklapp som vi var tvungen att öppna nu direkt. Där i låg ett fint kort där det stod att vi skulle åka till Kapstaden och bo på hotell redan dagen därpå. Så det var bara att packa om i en mindre väska och efter en natt sömn så åkte till Kapstaden som tog ungefär två timmar från Johannesburg vilket inte var så farligt. I Kapstaden stannade vi tre nätter, hann med otroligt mycket men det är absolut ett ställe alla måste besöka någon gång i sitt liv om man gillar städer där man får upptäcka mycket.

Vi planerade in en tripp upp för Table Mountain, dit kunde man åka en linbana men när vi väl kom upp dit så var kön till linbanan ungefär på en timme och kön för biljetter var också på en timme och den rörde sig knappt så vi bestämde oss för att promenera upp för berget vilket man också kunde och det skulle ta ca 1,5 timme till toppen. Vi köpte kepsar ( solen sken otroligt starkt) och massvis med vatten för att klara av att gå uppför detta berg. Det tog oss lite med än 2 timmar och helt ärligt så var det som att gå uppför höga trappsteg hela vägen samt att den enda skuggan man kunde hitta lite bland var bakom en liten buske ungefär så det var kämpigt sista stegen tills man var uppe, då glömde man hur jobbigt det varit när man fick se den otroliga utsikten.

Detta är en bild som jag fotade uppe på Table MountainMer berättelse och bilder kommer senare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon! 

Min frånvaro har varit pga en riktig förkylning och jag har haft fullt upp med flytt och fixa massa saker. 

Men nu är jag tillbaka igen och ska försöka få till något inlägg varje dag tänkte jag. :)


Min helg har jag spenderat i Sundsvall med A, där bjöd han på en hotellnatt samt två dagars shopping på bland annat IKEA. 

Igår när vi kom hem hade vi fullt upp med att packa upp och montera ihop allting som vi köpt. Fick en liten idé om att visa er lite av vår lägenhet någon dag så ni får lite inblick i mitt liv och mitt hem. Ska bara försöka få ordning på det sista så ska jag försöka ta några bilder sen. 

Hoppas ni får en fortsatt fin dag, så ska jag skynda mig och göra mig klar för ännu en skoldag. 

Likes

Comments

Idag är det massor av ärenden som står på schemat. Så jag ska strax göra mig klar för att sedan gå ner på stan och lämna tillbaka lite klädesplagg som jag inte var helt nöjd med, samt ett litet möte som jag håller hemligt så länge. Efter mötet ska jag iväg till skolan för att vara med på en produktgenomgång med Wella.

Ett riktigt dimtäcke ligger över staden i dag så jag lägger upp en härligare höstbild där solen skiner istället.

Likes

Comments