Haha.. Blev precis väckt av älsklingen och fick reda på att han bokat flyg och hotell till London! Så där firar vi 1 årsdag! Kommer bli så mysigt! /Jennifer


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mysig fika med mina tjejer. Planerat en massor och vart för det mesta i extas om att vi tar studenten om 85 dagar!! Helt galet !!
/Louise


Likes

Comments

Efter en trevligt helg med utgång igår med trevliga tjejer känner jag att helgen flugit iväg! Men ju snabbare dagarna går desto närmare alla roligheter 😊 hehe
/ Jennifer


Likes

Comments

Efter ha vart sjuk i 5 dagar med 40 graders feber, laddar jag upp inför en ny vecka !

Har äntligen fått färgar håret också. Vart så trött på min färg som nästan vart så gott som gul guldig. (Helt förfärligt) så mu blev det en mörk brun, och fram över om ett par månader blir det att fixa det riktigt fint hos frisör inför student och bal !
/Louise


Likes

Comments

Har så mycket att se fram emot! Vet inte vart man ska börja, balen, studenten, summerburst, ayia napa, 19 år, dansuppvisning, 1 år med älsklingen, har en toppen tid framför mig så vet inte vad jag skall ta mig till är så sjuuuuukt glad och taggad !!
/ Jennifer


Likes

Comments

Tog och ritade av en bild av min pojkvän!
/Louise


Likes

Comments

Körde ett härligt benpass på gymmet idag. Fick avslutas med en lång stretch! Mina mål är att innan studenten kunna gå mer i spagat och få ner magen längs låren i stretch... Är inte super långt ifrån spagaten i alla fall!

_____________________

Min alla hjärtanas dag var inte jätte bra. Satt ensam hela dagen och avslutade den med magsjuka i 2 dagar. Så har äntligen vaknat från de döda sen någon dag tillbaka !


Likes

Comments

Alla hjärtans dag firades på bästa sätt med Marcus ❤️ Bodde högst upp i gotiha tower, åt god mat på kvällen, kunde inte blivit bättre!
/ Jennifer
Likes

Comments

Älskar frukost ❤️
/Louise
Likes

Comments

Frozen yoghurt med mina tjejer i thn !
/Louise


Likes

Comments