Header

Fotograf: Frida Thilén

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder lånade av HM, GinaTricot & Indiska.

Plaggen är ifrån HM CONSCIOUS, Ginatricot - The good prodject, Indiska och Indiska x Swedish Stockings.

Jag har samlat ihop några favorit-plagg som är gjorda med fokus på hållbarhet. Jag personligen bli mer och mer intresserad av hållbarhet och miljöfrågor. Det här är ett litet steg mot vad jag hoppas kommer bli något som fler tänker på som konsumenter. Det allra bästa är ju självklart att shoppa second hand!

Likes

Comments

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon och på eftermiddagen åkte jag och A till Liljeholmen för en kaffe i kvällssolen nere vid kajen. Det är så mysigt där och det är vår månads dag idag så vi passade på att bara umgås med varandra när vi äntligen hade ledig tid tillsammans.


Nu ska vi snart sätta på en dokumentär, Amanda Knox, någon som har sett den?

Likes

Comments

Pécs

En av dagarna åkte vi till staden Pécs för att shoppa och (kanske framförallt) fika. A slog till på spagettiglassen, jag har tagit den innan och den är helt galen , det är grädde och grejer där under. Jag tog citronglass som var minst lika god!

Utanför gymmet som vi brukar träna på.

Vi kom faktiskt iväg till gymmet två gånger under veckan vi var nere, inte illa!

Ungerska bakverk, hello!

Anledningen till att vi åkte ner var faktiskt för att gå på studentfirande, det var väldigt roligt att få vara med på. Och ja, jag smakande på alla kakor, annars kan man ju missa något?

Nej, det är inte snö. Någon typ av pollen skulle jag tro.

Vädret var verkligen helt underbart där nere, det motsvarade svensksommar. Tyvärr regnade det några av dagarna men eftersom det var varmt i luften gjorde det ingetning.

Hemvägen, skönt med space haha.

Vi landade i Malmö på söndag eftermiddagen och körde sedan mot Småland. Jag och A stannade där till dagen där på och körde sedan hem mot Stockholm igen.

Likes

Comments