Fina Stockholm ♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag & fina Julia i klänningar från Qarma!

Dom underbara klännignarna kommer som sagt från Qarma och våra hår är gjorda av salong Etage som sydde (!) upp min frisyr, hur coolt? Visste inte ens att det var möjligt haha.

Likes

Comments

Nästan hela förra veckan spenderade jag nere i Blekinge dels för att bara hänga med famlijen men också för att gå en visning! Första bilden är tagen i väntan på styling.

Jag passade också på att mysa en hel del med bebis, hon är nog det jag saknar mest sedan jag flyttade hemifrån... Det blev också en sväng ut till sommarstugan, vilket jag är så glad att jag hann med, det är verkligen ett paradis året om!

Likes

Comments

Vi tog en promenad i Hagaparken för ett tag sedan när snön fortfarande låg kvar men nu när den är tillbaka igen (bara jag som trodde det var vår och slängde mina vinterskor?) tycker jag det är passande att lägga upp dom här bilderna. :)

Likes

Comments

En throwback till för några veckor sedan när jag gick en visning på bröllopsmässan i Karlskrona! Klänningen jag fick bära var verkligen som en dröm och jag måste säga att det var speciellt att ha på sig en bröllposklänning, dream come true! Och det där släpet är jag evigt tacksam över att jag inte snubblade på haha.

Den fantastiska klänningen och slöjan kommer från Qarma i Karlskrona.

Likes

Comments

Här är mina senaste små projekt. Pallen är köpt på Lidl och stolen på second hand, hur fina blev som inte med lite färg? Jag älskar att ge saker nytt liv och genom att lägga min prägel på dom blir dom även mer personliga. :)

Före:

Efter:

Tycks då!?

Likes

Comments

Några bilder från en eftermiddag i förra veckan. Vi tog en promenad upp på Söder där jag inte har varit på flera år, utsikten är ju galen! Lugnet som finns där uppe är så påtagligt när man ser kaoset pågå på håll.


Likes

Comments