Header

Jag och A fick till en liten advents fika igår efter en tur till IKEA, där vi köpte en julklapp och fyllde på pepparkakslagret. Har någon smakat pepparkakorna med laktits i förresten? Drömmen för alla lakrits-älskare, jag lovar.

Idag vaknade jag upp till ett vinterland, hoppas verkligen att snön ligger kvar till julafton, tycker det är så fint med snön som lyser upp lite i vintermörkret.

Ha en fin måndag! ♥

Likes

Comments

Nu tänkte jag försöka blåsa lite liv i den här bloggen! I fredags mötte jag upp Maria och gick en sväng på stan, vi hann med HM Home, Gamla stans julmarknad, lite second hand och satte oss på Älskade traditioner för en fika.

Jag är verkligen en riktigt jul-älskare och brukar i vanliga fall vilja pynta redan i november men jag har inte alls någon julkänsla i år, den infann sig inte ens på julmarknaden. Det kan ha haft att göra med att det var 5+ ute... Eller att jag har varit så stressad på sista tiden. Jag ska tända mina advaentsljus ikväll och kolla på Ernst jul så får vi hoppas att känslan infinner sig!

Ha en fin andra advent ♥

Likes

Comments

Bilder lånade av HM, GinaTricot & Indiska.

Plaggen är ifrån HM CONSCIOUS, Ginatricot - The good prodject, Indiska och Indiska x Swedish Stockings.

Jag har samlat ihop några favorit-plagg som är gjorda med fokus på hållbarhet. Jag personligen bli mer och mer intresserad av hållbarhet och miljöfrågor. Det här är ett litet steg mot vad jag hoppas kommer bli något som fler tänker på som konsumenter. Det allra bästa är ju självklart att shoppa second hand!

Likes

Comments

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon och på eftermiddagen åkte jag och A till Liljeholmen för en kaffe i kvällssolen nere vid kajen. Det är så mysigt där och det är vår månads dag idag så vi passade på att bara umgås med varandra när vi äntligen hade ledig tid tillsammans.


Nu ska vi snart sätta på en dokumentär, Amanda Knox, någon som har sett den?

Likes

Comments