Header

Pécs

En av dagarna åkte vi till staden Pécs för att shoppa och (kanske framförallt) fika. A slog till på spagettiglassen, jag har tagit den innan och den är helt galen , det är grädde och grejer där under. Jag tog citronglass som var minst lika god!

Utanför gymmet som vi brukar träna på.

Vi kom faktiskt iväg till gymmet två gånger under veckan vi var nere, inte illa!

Ungerska bakverk, hello!

Anledningen till att vi åkte ner var faktiskt för att gå på studentfirande, det var väldigt roligt att få vara med på. Och ja, jag smakande på alla kakor, annars kan man ju missa något?

Nej, det är inte snö. Någon typ av pollen skulle jag tro.

Vädret var verkligen helt underbart där nere, det motsvarade svensksommar. Tyvärr regnade det några av dagarna men eftersom det var varmt i luften gjorde det ingetning.

Hemvägen, skönt med space haha.

Vi landade i Malmö på söndag eftermiddagen och körde sedan mot Småland. Jag och A stannade där till dagen där på och körde sedan hem mot Stockholm igen.

Likes

Comments

Vi landade bland solnedgång och gröna träd, underbart!

Likes

Comments

En dag på stan! Jag och Maria var på Hallwylska palatset, hur fint som helst och sedan käkade vi lunch som var väldigt god och tyvärr inte fastnade på bild. Vad som däremot fastande är det sjuka badrummet inne på museet, som alltså var familjen von Hallwyls hem.

Glädjen på bilden är 100% fake (inte riktigt kanske) eftersom jag har haft så galet ont i nacken den senaste tiden (paddnacke gissar jag) men idag är det äntligen bättre! Jag måste komma ihåg att tacka min kära pojkvän som har masserat mig varje kväll när det har varit syndast om mig i hela världen *ängel-emoji*.

Likes

Comments

Fina Kungsan

Det syns kanske inte men det var verkligen full-blown snöstorm när vi tog dom här bilderna, inte riktigt så mysigt som det kan vara haha.

Likes

Comments