View tracker

Något så simpelt som en hood. Men när jag vandrade in i Gina butiken för någon dag sedan, och den hängde där, med en spotlight riktad perfekt mot sig, då infann sig den där känslan vi alla känner allt för väl - jag måste ha den.

Bild lånad från ginatricot.com

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det här med närbilder på händer...

HUR fin färg? Det ultimata nude lacket! Det här är faktiskt det första nagellacket av H&Ms nya beauty serie som jag testar, och jag måste säga att jag håller med om vad jag hört andra säga - bra & prisvärt!

Likes

Comments

​This view though.

Likes

Comments

I söndags åkte jag och A på utflykt till ett fantastiskt ställe som ligger med utsikt över Mälaren. Det byggdes år 1867 som sommarhus och är än idag känt för festerna som hölls här. Idag är det konditori som jag starkt kan rekommendera för, till exempel en mysig söndags dejt.

Likes

Comments

I lördag tog jag och Maria en promenad i stan och runt Skeppsholmen, åh vad jag älskar att bo i en stad med skärgård. Det var så fint med alla båtar i det fina vädret, som jag tyvärr inte tog någon bild på haha...

På tal om fint väder, vad händer? Det är september, sommaren ska vara slut. Nu vill jag svepa in mig i stora halsdukar och dricka varm choklad.

Efteråt gick vi upp till Medelhavsmuseets Bagdad Café, ett av mina favorit ställen här i Stockholm. Ett hett tips är även att besäka museibutiken, vill ha allt där inne!

Likes

Comments

Så igår tog jag mig till gymmet igen (två dagar på raken, inte illa). Jag körde en timmes PW och ordentlig stretch efteråt, så skönt!

Idag har jag varit iväg på äventyr hela dagen, uppdaterar om det inom kort.

Likes

Comments

Körde mitt första gym pass på länge igår, det blev en go blandning av mage, axlar och rumpa. Ovan ser ni en av mina favorit övningar för rumpan, tycker jag får bra kontakt i den plus att jag inte sliter så mycket på mina stackars knän. Dessutom är det lätt att lägga på mer vikt om man skulle vilja det.

Jag testade ett nytt gym igår och hur jobbigt är inte det? Haha vet att många älskar variation men jag går bara vilse...

Likes

Comments